🏳🏴🏳🏴🏳🏴🏳🏴🏳
🏴
🔴📢حوراء انسيه در محراب عبادت، زهرای آسمان است
🔶شيخ صدوق، محدث بزرگ شيعه، روايتی را از پيامبر اكرم(ص) درباره مقام خضوع و بندگی دخترشان #حضرت_فاطمه(س) نقل ميكند، كه توجه و دقت به آن، بسيار مفيد است:
💠«هِيَ الْحَوْرَاءُ الْإِنْسِيَّةُ مَتَى قَامَتْ فِي مِحْرَابِهَا بَيْن يَدَيْ رَبِّهَا جَلَّ جَلَالُهُ ظَهَرَ نُورُهَا لِمَلَائِكَةِ السَّمَاءِ كَمَا يَظْهَرُ نُورُ الْكَوَاكِبِ لِأَهْلِ الْأَرْضِ وَ يَقُولُ اللَّهُ عَزَّ وَ جَلَّ لِمَلَائِكَتِهِ يَا مَلَائِكَتِي انْظُرُوا إِلَى أَمَتِي فَاطِمَةَ سَيِّدَةِ إِمَائِي قَائِمَةً بَيْنَ يَدَيَّ تَرْتَعِدُ فَرَائِصُهَا مِنْ خِيفَتِي وَ قَدْ أَقْبَلَتْ بِقَلْبِهَا عَلَى عِبَادَتِی؛ #فاطمه، حوريه بهشتی در قالب انسان است، هر وقت در محراب خود برابر پروردگارش جل جلاله میايستد نورش به فرشتگان آسمان ميتابد، چنانچه نور ستارگان بر زمين بتابد و خداى عز و جل به فرشتگانش ميفرمايد: ای فرشتگان من، ببينيد كنيزم فاطمه، كه بزرگ كنيزان من است در مقابلم ايستاده و اعضای بدنش از ترسم ميلرزد و دل بعبادتم سپرده است».[۱]
🔷اين روايت، مقام عبادت و بندگی و مقام روحانی #حضرت_زهرا سلام الله علیها را نشان میدهد؛ آن قدر اين مقام بالا و عظيم است كه خدا از زبان پيامبرش، آن را ستايش میكند. سزاوار است انسان مسلمان با توجه به مقام بندگی و خضوع ايشان در برابر خالق، راه بندگی و عبوديت را به بهترين نحو فرا گيرد و حق بندگی خالق را با تأسی از ائمه معصومین عليهم السلام فرا گيرد.
🔷مشهور شدن #حضرت_فاطمه(س) به لقب #زهرا به خاطر اين بود كه وقتی آن حضرت در محراب عبادت میايستادند، نورشان به فرشتگان آسمان میتابيد. در اين باره در روايات آمده است: «سَأَلْتُ أَبَاعَبْدِاللَّهِ ع عَنْ فَاطِمَةَ لِمَ سُمِّيَتْ زَهْرَاءَ فَقَالَ لِأَنَّهَا كَانَتْ إِذَا قَامَتْ فِي مِحْرَابِهَا زَهَرَ نُورُهَا لِأَهْلِ السَّمَاءِ كَمَا يَزْهَرُ نُورُ الْكَوَاكِبِ لِأَهْلِ الْأَرْض؛ از امام صادق(ع) علت نامگذاری حضرت فاطمه(س) را به زهرا پرسیدم، فرمود: چون وقتی که در محراب عبادتش به نماز می ایستاد، فروغ نورش برای ساکنان آسمان میدرخشید، همانگونه که نور ستارگان آسمان برای زمینیان می درخشد».[۲]
پي نوشت:
[۱] شيخ صدوق، الأمالی، ص ۱۱۳، مجلس ۲۴
[۲] ابن بابويه، معاني الاخبار، ص ۶۴
منبع: وبسایت انوار طاها
#حضرت_فاطمه
🏴احیای فرهنگ فاطمی در فاطمیه🏴
#دهه_فاطمیه باید نماد تلاش و فرهنگ سازی ما در این عرصه ی زهرا پسند باشد.
آنچه مشخص است حضور یک زن و دختر بی حجاب در جامعه ای که الگوی زنانش فاطمه زهراست ،بی توجهی و نعوذبالله توهین به صدیقه طاهره و فرهنگ اوست و با وجود چنین خطای عظیمی چه مجلسی ، چه نوحه ای و چه عزایی؟؟؟
✅روضه و ذکری مقبول حضرت زهراست که حیا و حجاب ما را اصلاح کند!
⚫️این کدام فاطمیه است که با بی حجابی کاری ندارد؟ همان فاطمه ای که حتی روضه شهادتش نیز لبریز از درس حیا و عفاف است ،آنجا که روزهای پایانی عمر کوتاهش تابوتی سفارش می دهد که حجم بدن او در هنگام تشییع جنازه نمایان نباشد.
⚫️مجلس روضه حضرت زهرا #مجلس_ذکر_حیا ست، مجلس #احیای_حجاب است، پس بدانید که اگر اینگونه نیست باید بدانیم یک جای کار ایراد دارد!
✅روضه ای روضه ی مقبول است و دل حضرت زهرا را بدست می آورد که #فحشاستیز باشد و #حیاپرور.
⭕️ #حضرت_فاطمه سلام الله علیها:
💠يا أباالحَسَنِ إنّي لأَستَحيي مِن إلهي أن اُكَلِّفَ نَفسَكَ ما لا تَقدِرُ عَلَيهِ؛
🔷اى على من از پروردگارم شرم دارم كه چيزى از تو درخواست كنم، كه توان برآوردن آن را نداشته باشى.
📕بحارالأنوار، ج ۴۳، ص ۵۹
#حضرت_فاطمه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅حضرت فاطمه عليهاالسلام فرمودند:
به خدا سوگند، اگر حقّ یعنى خلافت و امامت را به اهلش سپرده بودند؛ و از عترت و اهل بیت پیامبر صلوات اللّه علیهم پیروى ومتابعت كرده بودند حتّى دو نفر هم درباره خدا و دین با یكدیگر اختلاف نمى كردند.
و مقام خلافت و امامت توسط افراد شایسته یكى پس از دیگرى منتقل مى گردید و در نهایت تحویل قائم آل محمّد عجّل اللّه فرجه الشّریف، و صلوات اللّه علیهم اجمعین مى گردید كه او نهمین فرزند از حسین علیه السلام مى باشد.
📚الا مامة والتبصرة ص 1
بحارالا نوار-ج 36-ص 352- ح 224