♦️پویش مردمی ، رشیدپور را به انصراف وادار کرد
#رضا_رشیدپور مجری حامی اغتشاشات پس از ثبت ۷۵ هزار رای در کمتر از ۴۸ ساعت برای حذف از تلویزیون، مجبور به انصراف شد!
#مطالبه_گری
@mesbah_313_ir
📣 چه خبر از کناره گیری رشید پور از بازگشت به صدا و سیما
رشید پور در پست اینستاگرامی خود، در واکنش به ورود او به سیما و اجرای برنامه سیم آخر ، خبر از عدم فعالیت خود داد و
به قول خودش فرصت خدمت را به زمانی مناسب تر موکول کرد!!!!
بالاخره #مطالبه_گری_درست مردمی سبب شد تا رضا رشید پور از حضور در تلویزیون منصرف شود! اما چند جمله درباره نوشته ایشان ؛
👇👇
@mesbah_313_ir
✍✍✍👆
باسمه تعالی
دکتر رضا زمانی
🔘چند جمله با رضا رشید پور بر اساس آنچه در پیام انصرافش از حضور در تلویزیون نوشته است!
👈۱. آقای رشید پور! بهای چراغ روشن تر رسانه ملی، در گرو وجود صداهای متفاوت و متعدد است نه در گرو صداهای معاند نظام!. لطفاً مغلطه نکنید!. صدای شما از جنس مخالفت با نظام بود نه انتقاد! رسانه ملی مصداق تکثر عین وحدت است نه تکثر در عین تشتت!
👈۲. آقای رشید پور! مدیران روشن بین آنانی نیستند که بی شرط و شروط شما را مجدداً دعوت کردند! مدیر روشن بین، در مسیر عدالت قدم می گذارد و بی عدالتی این بود که شمایی که از آخور براندازان و معاندان خورده بودید، بی هوا از توبره نظام هم بخورید!
👈۳. آقای رشید پور! تزریق امید به مردم و جامعه، دستور و توصیه اکید رهبری معظم است! آیا اقدامات شما در بحبوئه اغتشاشات و اعتراضات، برای جامعه خسته (به قول شما ) امید آفرین بود؟!
👈۴. آقای رشیدپور! حضور نشاط آور و امید بخش، فقط در حضور شما و امثال شما نیست! اصل کار اگر درست و بر قاعده باشد نشاط و امید خلق میشود! لطفاً در اعمال خود بازنگری کنید!
👈۵. آقای رشید پور! نهی از دو قطبی سازی کاذب حرف درستی است اما با اعمال نادرست امثال شما دوقطبی سازی کاذب شکل می گیرد! اصلاح طلبان قدرت طلب غربگرا که شما مدافع آنها هستی، اساتید دوقطبی سازی اند و خود شما هم سهم کمی در این دو گانه سازی ندارید!
👈۶. آقای رشید پور! شما در پروژه ززآ به سیم آخر زدید و الان دوباره می خواستید سیم آخر بسازید! حاشا و کلا!..
👈۷. آقای رشید پور! دعوت به زندگی در کنار هم لوازمی دارد که خود شما متاسفانه به آن پایبند نبودید!...پنهان شدن پشت تنوع سلیقه ها توجیه درستی برای اقدامات ضد امنیتی شما نیست!
👈۸. آقای رشید پور! اگر می خواهید حرف های شیک و مجلسی شما خریدار واقعی داشته باشد، لطفاً در افکار و اعمال خود بازنگری کنید! وگرنه مردم تصدق مصنوعی را از واقعی تشخیص می دهند! بازی با کلمات، بدون پذیرش مسوولیت اجتماعی، بازی با احساسات مردم نجیب و مهربان ایران است!.
👈۹. آقای رشید پور! مردم، روزی شما را می بخشند، ولی هیچگاه فراموش نمی کنند که یک مجری و چهره ای که سر سفره انقلاب اسلامی مشهور شده بود، اینچنین نان و نمک خورد و نمکدان شکست! لطفاً در پیشگاه مردم ایران عذر خواهی کنید!
👈۱۰. آقای رشید پور! کاری کنید که آیندگان انقلاب اسلامی به شما دشنام ندهند و صفت خائن بر شما ننهند!..
👈۱۱. آقای رشید پور! دنیا کوتاه است و جملات گویا!....برای خوشایند جمعی معلوم الحال، خوش بحال نباش!...
👈۱۲. آقای رشید پور! تعیین کن! که هستی؟ و چه هستی؟!...مشی نفاق و حرف از وفاق، با یکدیگر ناسازگارند!...در زمانه ای که حق و باطل بهم آمیخته، تو به روشن شدن جبهه ات کمک کن!...
#مطالبه_گری_درست
@mesbah_313_ir
✍✍✍
باسمه تعالی
دکتر رضا زمانی
تحلیل روز مصباح (شماره ۴)
🔘رشد فرهنگ مطالبه گری
فتنه ها در کنار خطرات و تهدیدات خود همواره فرصت هایی برای رشد همه جانبه هستند!
❇️ یکی از برکات فتنه ززآ برای جامعه اسلامی#رشد_مطالبه_گری است. جامعه تراز باید «پویا» باشد.از ویژگی های جامعه پویا، مطالبه گری است. رشد فرهنگ مطالبه گری به معنای رشد «فرهنگ حق طلبی» و «عدالت خواهی» است. و این مهم سبب رشد مناسبات اجتماعی و پویایی جامعه تراز اسلامی می شود.
🔼 برای بسط مفاهیم بالا، ماجرای #رضا_رشیدپور را بررسی می کنیم ؛
👤رضا رشید پور از نظر گرایش سیاسی به جریان اصلاح طلب نزدیک است و در جریان فتنه ززآ ،با جو مسموم شکل گرفته از شبکه های اجتماعی علیه نظام و حاکمیت، همنوا و همراه شد و در فجازی علنا «علیه نظام» کنشگری کرد!...
⚠️تا اینجا دو نکته درباره «کنش اجتماعی» رشید پور قابل ذکر است؛
👈۱. رشید پور علیه حاکمیت و نظام سیاسی مستقر «اقدام سیاسی» کرد. کاری که هیچ سلبریتی در هیچ جای دنیا اجازه انجام آن را ندارد و یک جرم سیاسی محسوب می شود! البته رشید پور این عمل را به معنای انتقاد می داند و رسالت (!) خود را در همنوایی با مردم محسوب می کند! اما واقعیت این نیست!! یا او عاجز از درک واقعیت است یا اقدام او از سر بی اعتقادی به نظام است!!
👈۲. رشید پور همانند اکثریت سلبریتی ها، توجهی به اظهارات حاکمیت درباره ماجراهای اتفاق افتاده ندارد و خط دشمن در برابر حاکمیت را همراهی می کند! مثلاً ماجرای #کیان_پیرفلک! که مثل تمام قربانی های مطرح شده در شبکه های اجتماعی، صاحب دو قرائت و روایت هستند و رشید پور، بدون توجه و تامل در اظهارات حاکمیت، روایت ضد انقلاب را می پذیرد و در سمت آنها قرار می گیرد!(صفحه اینستاگرام او گواه این ادعا است!)
🔰نگارنده به جد معتقد است که حاکمیت در برقراری ارتباط با چهره های مردمی، اعم از ورزشی، هنری) ضعیف است و متاسفانه از قدرت اقناع لازم برای اثبات حقانیت خود برخوردار نیست!
ریشه این ضعف و ناتوانی در چیست؟
⬅️ نوع حکمرانی دولتمردان!
⬅️ نظام آموزشی کشور! ( اعم از آموزش و پرورش ، آموزش عالی ، سازمان تبلیغات، رسانه ملی و... )
⚡️آیا حاکمیت عمل سیاسی این جماعت را تفهیم کرده و اصلاً اعتقادی به اقناع سازی چهره ها دارد؟!
⚡️آیا رشیدپورها که اصطلاحاً سلبریتی محسوب می شوند، احضار شدند و برای اعمالشان سند و مدرک مطالبه شد؟!
⚡️آیا رشیدپورها توسط مسوولان امنیتی و قضایی توجیه شدند که دارند در روایت اشتباه می دمند ؟!...
⚠️این همان نوع حکمرانی غلط است که حداقل مربوط به سده جدید شمسی نمی تواند باشد!
✅ دنیای امروز در حاکمیت رسانه هاست و حاکمیت های ملی به شدت تهدید و تضعیف شده اند.
بنابراین حاکمیت برای احیای قدرت خود نیازمند تعامل سازنده با رسانه بر اساس ✔️شفافیت،✔️قاطعیت،✔️سرعت است.
🔼 بعد از فروکش کردن پروژه ززآ ، برخی از چهره ها مجدد دعوت به کار شدند و حتی برخی بر رسانه ملی منت گذاشتند که افتخار همکاری و همراهی بدهند، از جمله رضا رشید پور!...
رشید پور در آستانه ورود مجدد به عرصه رسانه ملی بود که با واکنش جریان انقلابی مواجه شد و در این زمینه مطالبه گری درستی شکل گرفت! ...از انتقادات نوشتاری و گفتاری به روسای صدا و سیما تا استعفا و حمایت از فرد مستعفی (محمد رضا شهبازی) که در واکنش به حضور مجدد رشید پور اتفاق افتاد...و سرانجام رشیدپور عدم حضور خود را رسانه ای کرد!
و اما چند نکته : 👇👇
👈۱. اینجا همان زمان فرصت هایی است که گفتیم فتنه ها می سازند!. در این قضیه ، مطالبه گری درست و به حقی صورت گرفت که سبب رشد فرهنگ مطالبه گری می شود.
👈۲. اینجا همان زمان فرصت هایی است که مردم کنشگری و حق خواهی کنند و پویایی جامعه تضمین گردد.
👈۳. اینجا همان زمان فرصت هایی است که مردم زاویه دید درست را به مسوولان نشان دهند! و آنها را متوجه مطالبه خود کنند!
✳️ این فعل و انفعالات در مجموع مثبت و سازنده است و سبب رشد فرهنگ مطالبه گری و روشنگری شده و بالطبع به پویایی جامعه کمک می کند!
#مطالبه_گری_درست
@mesbah_313_ir
15.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔘کارنامه سیاسی کوروش زمان(!)😳
ربع پهلوی اندازه یک کیلو رب 🍅 هم کارایی نداشته !!!😉😄😁
اگر مردم را با واقعیات دو پهلوی مفلوک آشنا کنیم ، متوجه میشیم که از این ته تغاری شون هم نونی درنمیاد!!!😝
#سم_پهلوی
@mesbah_313_ir
🔘کلام حاج قاسم بر پیشانیبند شهید #احمد_علی_قصاص که هفته گذشته در لبنان به شهادت رسید💔
@mesbah_313_ir
20.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔘رمز پیروزی از زبان حکیم دانا و سکان دار انقلاب اسلامی
✔️آینده روشن است
#در_محضر_ولایت
@mesbah_313_ir
باسمه تعالی
حماسه حسینی(قسمت ۲۸)
...حال تکلیف خودتان را میدانید.
این بود که مدینه قیام کرد، قیامی خونین. و چه افرادی که بعد از حادثه کربلا به خروش آمدند (ای بسا شاعر که بعد از مرگ زاد). امام حسین تا زنده بود چنین سخنانی را میگفت: "دیگر فاتحه اسلام را بخوانید اگر نگهبانش این شخص باشد. ولی آن وقت کسی نمیفهمید. اما وقتی شهید شد، شهادت او دنیای اسلام را تکان داد. تازه افراد حرکت کردند و رفتند از نزدیک دیدند و فهمیدند که آنچه را آنها در آینه نمیدیدند حسین در خشت خام میدیده است. آن وقت سخن حسین علیه السلام را تصدیق کردند و گفتند: او آن روز راست میگفت.
و صلی الله علی محمد و آله الطاهرین. پروردگارا! دلهای ما را به نور ایمان منور بگردان. ما را آشنا به معارف و حقایق دین مقدس اسلام بفرما. پروردگارا! توفیق تبعیت از کتاب الله و سنت رسول الله عنایت بفرما. پروردگارا! توفیق عنایت کن که روش ما، سیره ما، روش پیغمبر و روش علی و آل علی باشد. پروردگارا! نیتهای ما را، روحهای ما را، دلهای ما را پاک و خالص بگردان، به مسلمین بیداری عنایت بفرما.
پروردگارا! اموات ما را مشمول عنایت و مغفرت خودت قرار بده.
فصل پنجم: شعارهای عاشورا
عنوان بحث "شعارهای عاشورا" است. میخواهم درباره دو مطلب که به یکدیگر پیوسته است صحبت کنم: یکی درباره شعارهایی که وجود مقدس اباعبدالله الحسین علیه السلام و اهل بیت و اصحاب آن حضرت در روز عاشورا ابراز کردند و دیگر درباره شعار بودن عاشورا برای ما مردم شیعه.
کلمه "شعار"
اولاً کلمه "شعار" را باید توضیح بدهم و معنی بکنم. کلمه شعار در اصل عبارت بوده است از شعرها و نثرهایی که در جنگها میخواندند. افراد که در میدان جنگ وارد میشدند، هر دستهای شعار بالخصوصی داشت. جنگها معمولاً تن به تن بود. دو دسته که با یکدیگر میجنگیدند، افراد همه مسلح، همه خُود پوشیده، همه زره پوشیده، همه چشم پوشیده، همه شمشیر به دست و همه سپر به دست بودند و صورتشان از پایین تقریباً تا بینی و از بالا تا روی ابرو پوشیده بود به طوری که هر مرد مبارزی فقط چشمهایش پیدا بود. این بود که در میدان جنگ افراد کمتر شناخته میشدند، در بیرون، هر کسی همه سر و گردنش بیرون است، لباسها مختلف است، افراد از دور شناخته میشوند، ولی در جنگها به واسطه متحدالشکل بودن همه افراد، نه تنها افراد یک سپاه از یکدیگر تشخیص داده نمیشدند، بلکه افراد یک سپاه از افراد سپاه مخالف نیز تشخیص داده نمیشدند، به طوری که ممکن بود کسی اشتباه بکند به جای اینکه سرباز سپاه دشمن را بزند، سرباز خودی را بزند. این بود که هر قومی و هر لشکری یک شعار مخصوص به خود داشت. جملهای را انتخاب میکردند که در حین جنگ احیاناً آن را تکرار میکردند و شعار میدادند برای اینکه دانسته بشود که این جزء لشکر مثلاً "الف" است و آن که شعار دیگری داشت جزء لشکر مثلاً "ب" است. این کار لااقل این مقدار فایده داشت که افراد لشکرها اشتباه نمیشدند و کسی همرزم خودش را نمیکشت....
ادامه دارد....
#کتاب_بخوانیم
@mesbah_313_ir