فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😃طنزستان
در واکنش به طرح قطعی برق، کلیپ های طنز هم جایگاه خود را دارد!
....نون نداریم، آب نداریم، برق نداریم!
...هیچ اشکالی نداره
عذر می خوام، معذرت می خوام!😉😄....
#دولت_چهاردهم
#برق
@mesbah_313_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔘پیشگویی عجیب مرحوم آیت الله سیدعلی قاضی از زبان آیت الله ناصری از امام خمینی و رهبری و ظهور امام زمان علیه السلام.
آیت الله قاضی :
بعد از امام خمینی و بعد از رهبر بعد از ایشان، ظهور اتفاق خواهد افتاد.🤲
#در_محضر_اساتید
@mesbah_313_ir
باسمه تعالی
تاریخ تحلیلی اسلام (قسمت ۱۳۰)
...حال که معاویه مرده است باید دماغ شامیان به خاک مالیده شود و پایگاه حکومت که ۲۰ سال است از عراق به شام منتقل شده به مرکز اصلی خود برگردد.
این سیاست پیشگان سودجو چه کسی را باید برابر یزید تقویت کنند؟ از پسر زبیر کاری ساخته نیست. مردی دلیر است اما چندان موقعیت اجتماعی ندارد. آنگاه مُضری است و اگر به قدرت برسد جانب تیره خود را رها نخواهد کرد. قحطانیان از دهمین سال پیغمبری محمد صلی الله با او آشنا شدند با وی پیمان بستند. او را به شهر خود خواندند. پس از او نیز در کنار پسر عم و داماد او ایستادند. با حسن بن علی علیه السلام نیز بیعت کردند. حالا هم فرزند علی، حسین علیه السلام که تقوا و بزرگواری، سخاوت، شجاعت و بالاخره همه خوبیهای انسانی را دارد، کسی است که میتواند آرزوی هر دو گروه دین خواه و سیاست پیشه را برآورد. او با یزید بیعت نکرده و بدین جهت مسئولیتی برابر وی ندارد. به عنوان اعتراض بر خلافت یزید از مدینه به مکه رفته است، پس باید او را به عراق خواند.
در کوفه، جلسهها تشکیل و انجمنها برپا شد و سخنرانیهای آتشین ایراد گردید بر غربت اسلام و مُردن سنت و زنده شدن بدعت فغانها کردند و اشکها ریختند و از ستم معاویه بر شیعیان علی شِکوهها نمودند. گویا نخستین انجمن در خانه سلیمان بن صرد از تیره خزاعه (عرب قحطانی) برپا شد.
سلیمان چون همشهریان خود را میشناخت و سست عهدی آنان را میدانست به آنان گفت اگر این توانایی را در خود میبینید که حسین علیه السلام را یاری کنید او را بخوانید وگرنه بیهوده او را از خانه خدا آواره مسازید. حاضران همگی گفتند ما تا پای جان در کنار حسین علیه السلام خواهیم ایستاد و از یزید اطاعت نخواهیم کرد.
نامه نگاری عراقیان
سرانجام نامههایی برای حسین علیه السلام فرستاده شد. نویسندگان ضمن دریغ خوردن بر دگرگونی آیین اسلام و احکام شریعت نوشته بودند: ما یزید را به خلافت نمیپذیریم و تنها تو را امام خود میدانیم. نعمان بن بشیر را که از سوی یزید حاکم کوفه است به رسمیت نمیشناسیم و در نماز او حاضر نمیشویم. در کوفه صد هزار مرد شمشیرزن برای یاری تو آماده است. اگر دعوت آنان را نپذیری و به حمایت دین برنخیزی نزد خدا مسئول خواهی بود.
سپس نامههای دیگری هم فرستاده شد، چندان که شماره آن را ابن اثیر ۱۵۰ نامه نوشته است. لیکن بعضی رقم را به هزار بالا برده اند و آنان که مبالغه در شماره را مهم نمی شمرده اند، تعداد نامه ها را تا ۱۲ هزار رساندهاند. همین که عدد نامهها از حد متعارف گذشت، حسین علیه السلام لازم دید به مردم کوفه پاسخی دهد و آنان را در انتظار نگذارد. وی ضمن نامهای کوتاه نوشت: پسرعموی خود مُسلم را که مورد اعتماد من است نزد شما میفرستم تا از نزدیک وضع شهر را ببیند و مرا مطلع سازد. اگر آنچه نوشتهاید درست باشد نزد شما خواهم آمد.
از آن سو تنی چند از هواخواهان بنی امیه و نیز گروهی که سود خود را در همراهی با دمشق میدیدند و همچنین کسانی که همیشه حساب روز مبادا را از نظر دور نمیداشتند نامههایی به شام فرستادند و به یزید نوشتند: اگر کوفه و عراق را میخواهی باید حاکمی لایق برای این شهر بفرستی. چه نعمان بن بشیر مردی ناتوان است یا خود را به ناتوانی میزند. یزید با مشورت سرجون مشاور رومی خود حکومت کوفه را هم به عبیدالله پسر زیاد که حاکم بصره بود داد. از آن سو مسلم با نامه امام به کوفه رسید. مردم شهر با شور و شعف و گرمی بسیار او را پذیره شدند، و او که مردی مسلمان و پاک اعتقاد بود و گمان نمیکرد اینان که با چنین اشتیاق بر او بیعت میکنند به آسانی هم از وی جدا میشوند و گِرد او را خالی میسازند، وقتی استقبال مردم را دید، نامهای به حسین علیه السلام نوشت که مردم کوفه و عراق همگی پیرو تو و منتظر رسیدن تو هستند، صلاح در این است که زودتر به عراق بیایید...
ادامه دارد...
#کتاب_بخوانیم 📚
@mesbah_313_ir
💎در محضر قرآن
بسم الله الرحمن الرحیم
إِنَّ الَّذِينَ هُمْ مِنْ خَشْيَةِ رَبِّهِمْ مُشْفِقُونَ (مومنون/۵۷) وَالَّذِينَ هُم بِآيَاتِ رَبِّهِمْ يُؤْمِنُونَ» ( مومنون /۵۸)
(همانا كسانى كه از خوف پروردگارشان بيمناكند، آنان كه به آيات پروردگارشان ايمان دارند. و به پروردگارشان شرك نمىورزند،)
👈امام کاظم علیهالسلام فرمود: این آیات درباره امیرالمومنین على علیهالسلام و فرزندان او نازل گردیده است
👈«خَشِيتُ» ترسى است كه برخاسته از علم وشناخت باشد و «اشفاق» ترسى است كه با محبّت و احترام آميخته باشد. خشيت، بيشتر جنبهى قلبى دارد و اشفاق جنبهى عملى. آيه مىفرمايد: مؤمنان و سبقت گيرندگان در خيرات، كسانى هستند كه در دل آنان ترس آميخته با عظمت خدا جاى كرده است و در عمل، حريم خدا را حفظ مىكنند و حيا دارند.
👈 ترس از روى آگاهى و توجّه به عظمت خداوند، مايهى رشد است.
👈 ايمان آوردن به هر قانونى كه خداوند مىفرستد و دور شدن از انواع شركها، وظيفهى دائمى ماست.
#تدبر_در_قرآن
@mesbah_313_ir
🔘رهبران شهید حزبالله 🌷
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🤲
#در_محضر_شهدا
@mesbah_313_ir
ذره بین #مصباح
برق قطع می شود!
عذر خواهیم!
برق گران می شود!
عذر خواهیم!
💥از دستاوردهای دولت، عذرخواهی و شرمندگی است!
#دولت_چهاردهم
#برق
@mesbah_313_ir
🕛 ساعت تحلیل #مصباح (شماره ۱۵۰)
دکتر رضا زمانی
⏳آیا خروج سفیانی نزدیک است؟!
جنگ غزه و لبنان نشانه های جنگ آخرالزمانی را دارد!
اسرائیل جعلی در وضعیت بقا قرار دارد و کابوس نابودی در هشتاد سالگی هم دست از سر آنها بر نمی دارد!
از طرفی پیشگویی های خود یهودی ها هم از نابودی آنها می گوید! اما صهیونیست ها، به ریاست نتانیاهو تمام تلاش خود را بکار گرفته اند که خلاف آن عمل کنند و به زعم خود پیشبینی ها و واقعیت ها را تغییر دهند!
بنابراین آنها هم این جنگ را «جنگ آخر» تعبیر می کنند!
اینک ایدئولوژی باطل و شیطانی و ایدئولوژی حق و الهی، مستقیماً، رویاروی هم قرارگرفته اند!
صهیونیست ها در جنگ لبنان به قانون همه یا هیچ رسیده اند! آنها کاملاً بازی صفر و یکی می کنند!
همزمان با جنگ میدانی، جنگ رسانه ای و عقیدتی هم در جریان است؛!
اسرائیل غاصب بنا دارد پروژه آخر الزمانی خود را با ترور بشار اسد یک مرحله به جلو ببرد!
شواهدی در دست است که گاوهای مو قرمز موعودشان(!) از آزمایشگاه های آمریکا به سرزمین های اشغالی منتقل شده اند و معبد کذایی سلیمان هم ساخته شده و تنها منتظر اجرای سناریوی #آرماگدون هستند!...
پیام اکانت نزدیک به موساد (ترور آلارم) درباره ترور بشار اسد تا اواخر ۲۰۲۴ میلادی، دقیقاً در راستای این سناریوست!
ترور آلارم در این باره می نویسد؛
«یک خبر بسیار خوب برای جهان آزاد و مردم سوریه که اواخر امسال (۲۰۲۴) رخ خواهد داد!»
در کنار نگاه آرماگدونی برخی از سران نظامی و خاخام های مذهبی، اقدام تروریستی برای حذف بشار اسد و ایجاد ناآرامی گسترده در سوریه با هدف ضمانت بقای رژیم و با هدف دستاورد سازی انجام می شود.
سوریه عمق استراتژیک جبهه مقاومت و خط مقدم پشتیبانی از میدان غزه و لبنان است و ترور رئیس جمهور سوریه می تواند شروع ناآرامی ها و اشغال سوریه توسط خروج #سفیانی باشد!...
به عبارتی، ترور بشار و نابودی سوریه، یک پروژه نظامی( از منظر realpolitik) و یک سناریو آخر الزمانی ( از منظر آرماگدونی) است که هر دو در این برهه از زمان در کنار هم و به موازات هم پیش می روند!....
هوشیاری مردم و مسئولان، تبیین دقیق این موضوعات و آگاهی بخشی مردمی از ضروریات این مسائل است!...
#فتنه_شام
#آخر_الزمان
@mesbah_313_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📢 سوال ویژه؛
چرا پیروزی قطعی با جبهه مقاومت است؟
#مقاومت
@mesbah_313_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔘وقتی مردم از مسوولین بیشتر می دانند!
👇👇👇
@mesbah_313_ir
دکتر رضا زمانی
✍تحلیل روز #مصباح (شماره ۱۵۱)
🔘 وقتی مردم از مسوولین بیشتر می دانند!
یکی از مشکلاتی که همواره در جمهوری اسلامی با آن مواجه بوده ایم، جلوتر بودن مردم از مسوولان است!
این مشکل حکمرانی، می تواند از زاویه ای دیگر، ویژگی ملت ایران محسوب شود!.
مردم ایران به لطف انقلاب اسلامی، سیاسی شدند و علیرغم اینکه در برخی محافل عامه و خاصه، این پدیده را یک عیب می دانند! اما واقعیت آن است که یک مزیت منحصربفرد است!
✳️ انقلاب اسلامی از مردم می خواهد که همواره در صحنه باشند اما لازمه این حضور میدانی، بصیرت افزایی و آگاهی بخشی است. بنابراین در یک فرآیند زمانی، مردم آگاهتر و داناتر می شوند....
⁉️ آفت ها و آسیب های سیاسی شدن مردم چیست؟!
✔️سیاست زدگی و✔️دانایی پنداری از عمده ترین آفات فرایند سیاسی کردن مردم است!.
علت طبیعی و غیر طبیعی این آفات هم عملکرد مسوولان و متصدیان حکومتی است!. ( البته که نقش رسانه ها و شبکه های اجتماعی قابل کتمان نیست! )
وقتی انقلاب اسلامی، مردم را سیاسی می خواهد اما مسوولان، یا این غایت را نمی خواهند! چون به آن معتقد نیستند و یا مسیر این غایت را مخدوش می کنند! مردم در این مسیر، آفت زده می شوند!...
⁉️اما چرا مسوولان عموماً از مردم عقب ترند؟!
ریشه این پدیده را باید در عملکرد احزاب و جناح های سیاسی دانست!
احزاب به شکلی که در غرب وجود دارد، در بهترین حالت خود، دیکتاتوری الیگارشی خلق میکند! به زبان ساده، حزب می شود محل تجمع گروهی مافیایی که نقاط مشترکشان، حفظ منافع خود و هم حزبی هایشان می شود!
در این فرایند، احزاب و جناح ها، به تدریج از آگاهی بخشی و دانایی محوری دور می شوند و از چرخه سیاسی شدن مردم و جامعه فاصله می گیرند اما به کسب کرسی قدرت، حریص تر می شوند!.... و در نتیجه آرام آرام مسوولانی خواهیم داشت که در فرایند حزب و جناح به کرسی و منصب می رسند که بجای سیاستورزی در مسیر مردم داری و دانایی محوری، در کانال رانت و پارتی و رابطه رشد می کنند.!...
💥برآمد این فرایند معیوب، ناکارآمدی، عدم بهره وری، فاصله گیری از مردم و عدم شفافیت است. و خروجی کلی این پدیده در عقب ماندن مسوولین از مردم نمایان می شود!
⁉️ راه چاره چیست ؟!
👈شکل گیری احزاب یا شبیه احزاب مثل حلقه های میانی با نسخه کاملاً ایرانی_اسلامی.
در این باره بحث و فحص مفصل است اما ضرورت ابداعات و ابتکارات بومی بیش از پیش احساس می شود.
نظریاتی هم در این زمینه وجود دارد که باید چکش کاری شود!
👈جهاد تبیین برای تبیین مبانی، اصول و اهداف عالیه انقلاب اسلامی و تبیین ماموریت مهم مقدمه سازی ظهور .
این مهم، سهم بسزایی در اجتناب از سیاست زدگی دارد. از طرفی سطح مطالبه گری را بالا می برد.
👈تحول در ساختارها و روندها .
ساختارهای نادرست و قدیمی و روندهای ناکارآمد سبب شکل گیری موانع و دست اندازها می شود.
برای کارهای بزرگ باید بسترهای بزرگ را آماده کرد و این مهم اتفاق نمی افتد مگر با تحول ساختارها و روندها....
برآمد این تحولات، دستیابی به حکمرانی نوین اسلامی است که ضرورت قرن جدید شمسی است!
#ملت_ایران
#حکمرانی_نوین_اسلامی
@mesbah_313_ir
🔘 ایام فاطمیه یا دهه فاطمیه
ایام فاطمیه یا دهه فاطمیه، نام روزهایی است که شیعیان به مناسبت شهادت حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عزاداری میکنند. درباره تاریخ شهادت حضرت زهرا (س) روایات مختلف و متضاد است. از چهل روز تا شش ماه بعد از رحلت پیامبر (ص). میان علمای شیعه، دو تاریخ درباره شهادت حضرت فاطمه (س) مشهور و مقبول است: یکی هفتاد و پنج روز بعد از رحلت پیامبر (ص) و دیگری نود و پنج روز.
🔼 فاطمیه اول ؟
با توجه به رحلت پیامبر اسلام (ص) در بیست و هشتم صفر، بنا به روایت هفتاد و پنج روز، در مورخه سیزدهم تا پانزدهم جمادی الأوّل، شهادت حضرت زهرا (س) است و این ایام را فاطمیه اوّل می خوانند.
🔼 فاطمیه دوم ؟
اما بنا به روایت نود و پنج روز، شهادت حضرت(س) در سوم تا پنجم جمادی الثانی است و این ایام را فاطمیه دوم می خوانند.
✔️ایام فاطمیه جمعا ۶ روز می باشد، ۳ روز در ماه جمادی الاول و ۳ روز در ماه جمادی الثانی.
⬅️ فاطمیه اول از ۱۳ تا ۱۵جمادی الاول است و فاطمیه دوم از سوم تا پنجم جمادی الثانی می باشد.
🔼 چرا سه روز ؟
ظاهراً علت اینکه سه روز در هر ماه بعنوان روز شهادت آن حضرت(س) معرفی شده به این دلیل است که ماههای قمری از رحلت پیامبر (ص) تا شهادت حضرت زهرا (س)،۲۹ روز بوده باشند، حال آنکه در صورت کامل بودن ماههای قبل،روز شهادت ۱۳جمادی الاول و یا سوم جمادی الثانی خواهد بود. چرا که طبق تقویم، حداکثر سه ماه قمری ۲۹ روزه و حداکثر ۴ ماه قمری ۳۰ روزه می توانند پشت سر هم قرار گیرند.
🔼 دهه اول و دوم فاطمیه ؟
در عرف به دهه دوم جمادی الاول از دهم تا بیستم جمادی الاول که بنابر قول ۷۵ روز، شهادت آن بانوی بزرگوار در آن واقع شده است دهه فاطمیه اول و به دهه اول جمادی الثانی از اول تا دهم جمادی الثانی، که طبق قول ۹۵روز، شهادت حضرت زهرا (س) در آن واقع شده است، دهه فاطمیه دوم گفته می شود.
✳️ مطابق قول اول ، شهادت فاطمه زهرا مصادف است با جمعه ۲۵ آبان ۱۴۰۳ ( ۱۳ جمادی الاول )
و مطابق قول دوم_ که بیشتر علما شیعه بر آن متفق القول هستند_ مصادف است با پنجشنبه ۱۵ آذر (۳ جمادی الثانی)
🏴سالروز شهادت صدیقه طاهره فاطمه زهرا(س) تسلیت باد .
#فاطمیه
@mesbah_313_ir
🏴ویژه فاطمیه
حضرتحیدربهنامفاطمهحساسبود،
خلقتازروزازلمدیونعطریاسبود
ایکهبستیراهرادرکوچههابرفاطمه . .
گردنترامیشکستآنجااگرعباسبود!💔
#فاطمیه
@mesbah_313_ir
1_2300425551.mp3
4.37M
🎤حاج محمود کریمی
🏴دیشب تا صبح گریه کردی😭
اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.
خداوندا، بر فاطمه و بر پدرش و همسرش و فرزندانش و سر مستودع او درود فرست، به وسعتِ علم بی نهایت خود.
#فاطمیه
@mesbah_313_ir
باسمه تعالی
تاریخ تحلیلی اسلام (قسمت ۱۳۱)
حرکت حسین علیه السلام به عراق
چون نامه مُسلم به امام حسین علیه السلام رسید با زنان و فرزندان و گروهی از یاران خود روانه عراق شد. از سوی دیگر عبیدالله پس از دریافت دستور یزید روانه کوفه گردید. عبیدالله مردم عراق و به خصوص کوفه را خوب میشناخت. پدرش سالیانی چند در این شهر حکومت داشت و عبیدالله زیردست این پدر بزرگ شده بود. او میدانست با مردم کوفه چگونه رفتار کند. پس از رسیدن بدین شهر از همان روزهای نخست با تهدید و تطمیع مردم سرشناس را با خود همراه کرد و با همراهی آنان دیگران را سر جای خود نشاند. با گماردن جاسوس نهانخانه مسلم را دانست. نخست هانی بن عروه را که به مسلم پناه داده بود زندانی کرد. مسلم با هواخواهان خود به جنگ برخاست. اما این مردم که شمار آنان را تا یکصد هزار تن نوشتهاند بیآنکه درگیری چندانی داشته باشند و یا شجاعتی از خود نشان دهند و یا متحمل تلفاتی سنگین شوند در مدت یک روز از گِرد مسلم پراکنده شدند. چنانکه چون نماز شام را خواند یک تن همراه او نبود. سرانجام جایی را که مسلم بدان پناه برده بود معلوم کردند. مسلم دستگیر شد و به امر عبیدالله او و هانی را کشتند و تن بی سر آنان را در بازارهای کوفه با ریسمان کشان کشان از این سو بدان سو بردند. مهتران کوفه چنان در خانههای خود خزیدند که گویی هیچ حادثهای رخ نداده است.
حسین علیه السلام در بین راه مکه به عراق از کشته شدن مسلم و هانی و پیمان شکنی مردم کوفه آگاه شد. همراهان خود را نیز آگاه ساخت و به آنان رخصت داد که اگر میخواهند او را ترک گویند. گروهی رفتند اما خویشاوندان وی و تنی چند از یاران مخلص و با ایمانش از او جدا نشدند. همین که امام به نزدیکی کوفه رسید با پیش قراولان سپاهیان پسر زیاد روبرو شد. سردار لشکر که نام او حر پسر زیاد از تیره بنی ریاح بود، سر راه بر وی گرفت و سرانجام امام را در سرزمینی که کربلا نام دارد فرود آورد. حاکم کوفه چون از رسیدن امام به نزدیکی کوفه خبر یافت، لشکری را به سرکردگی عمر پسر سعد بن ابی وقاص به پیشباز او فرستاد. عبیدالله میخواست از حسین علیه السلام برای یزید بیعت بگیرد. اما حسین علیه السلام نپذیرفت و آماده جنگ شد.
فاجعه کربلا و اثرات آن
روز دهم محرم سال ۶۱ هجری ضمن چند ساعت درگیری امام حسین علیه السلام و مردان و جوانانی که همراه او بودند، شهید شدند و زن و فرزندان امام را که به سن بلوغ نرسیده بودند اسیر کردند و به کوفه و از آنجا به شام بردند. تنها از کشتن امام علی بن الحسین علیه السلام چون بیمار بود چشم پوشیدند.
این کشتار فجیع در سراسر جهان اسلام ناخشنودی پدید آورد، تا آنجا که طرفداران خاندان اموی نیز نمیتوانستند تاسف خود را آشکار نکنند. پسر زبیر که در این هنگام در مکه به سر میبرد از فرصت استفاده کرد و فاجعه کربلا را دستاویزی برای نکوهش یزید ساخت و عراقیان را خیانت کار و پیمان شکن خواند و از مردم خواست تا با او بیعت کنند. کوفه نیز با همه سختگیریهای ماموران پسر زیاد، بیواکنش نماند...
ادامه دارد...
#کتاب_بخوانیم 📚
@mesbah_313_ir
🏴 فاطمیه اول
الا ای چاه یارم را گرفتند
گلم، باغم، بهارم را گرفتند
میان کوچه ها با ضرب سیلی
همه دار و ندارم را گرفتند
🏴 فرا رسیدن سالروز شهادت جانگداز حضرت فاطمه زهرا(س) بر فرزند و منتقم ایشان، حضرت مهدی(عج) و همه شیعیان آن حضرت تسلیت باد.
اللهم عجل لولیک الفرج🤲
#مصباح
@mesbah_313_ir
#شهید_عبد_العزيز_الميناوي🌷
عبد العزيز الميناوي، نفر چهارم جنبش جهاد اسلامی فلسطین، روز پنجشنبه در حمله به دمشق، همراه ۱۱ نفر دیگر از اعضای جهاد اسلامی به شهادت رسیدند
ایشان از موسسین و اعضای قدیمی جنبش جهاد اسلامی بودند. مجاهدی بزرگ و باسابقه طولانی جهاد علیه اسرائیل. از موسسین جهاد اسلامی فلسطین به همراه شهید شقاقی. بسیار باسواد و عمیق. با تمام وجود ارادتمند نظام و رهبری ...
شهادت گوارای وجودش!...
#در_محضر_شهدا
@mesbah_313_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✏️یادداشت روز #مصباح (شماره ۱۵۲)
دکتر رضا زمانی
🔖انتصابات شائبه دار، مماشات دامنه دار
یکی از مهمترین ویژگی های دولت چهاردهم تاکنون، انتصابات شائبه دار بوده است!
دو تابعیتی بودن و سو سابقه امنیتی از ویژگی های عمومی انتصابات دولتی بوده است! به عبارتی، با گذشت عمر دولت، منظور دولت از وفاق ملی شفاف تر می شود! و مسند قدرت اجرایی کشور در اختیار کسانی قرار می گیرد که به تدریج کشور را دچار دو حاکمیتی می کنند!...
متاسفانه ما می توانیم مدعی شویم که جناح تندرو اصلاح طلب، به تدریج بافت غالب جریان اصلاحات خواهد شد!...
متاسفانه ما می توانیم مدعی شویم که جریان تندرو، تحت پوشش شعار زیبای وفاق ملی، با برنامه پیچیده و خزنده در حال اشغال گلوگاه ها و نقاط حساس اقتصادی، اجتماعی و سیاسی است!...
انتصابات شائبه دار دولتی در این برهه از زمان، در کنار مماشات دامنه دار نهادهای نظارتی، واقعا مسأله دارست!...
جمهوری اسلامی ایران، به لطف الهی و حمایت مردمی، این مراحل را هم پشت سر خواهد گذاشت....
#دولت_چهاردهم
@mesbah_313_ir