✴️رفتار انتخاباتی مان باید چگونه باشد؟
🔸 باید به مردم فهماند که به کسی رأی دهند که برای اسلام کار میکند و دلش برای اسلام و انقلاب میتپد، نه برای پول و جیب و قوم و خویشهایش. این را میتوان از عملکرد و سابقه افراد به خوبی فهمید.
🔶 برای این کار هم در مرحله اول باید خود ما با خلوص نیّت از همه چیز بگذریم، از نام و عنوان و آبرو و دنیا تا این که آبروی اسلام و انقلاب حفظ شود.
💬 علامه مصباح یزدی
@mesbahedustan
هدایت شده از مصباح دوستان
🔆عرفه ؛ مهمترین دعا // ما دعا نمی کنیم، ادای دعاکنندگان را در می آوریم؛ البته همین هم خوب است // داستان دلقکی که ادا در می آورد ...
علامه #مصباح:
🔹 در ميان همه آموزههاى دينى كه در باره دعا و مناجات و توجه به خداى متعال وارد شده، كمتر دعايى، و شايد هيچ دعايى بهاندازه دعاى عرفه سيدالشهدا ـسلام الله عليهـ اهميت نداشته باشد. اگر درست توجه كنيم كه اين دعا در چه موقعيتى انشاء شده، و با چه كيفيتى، ـكه در روايت وارد شده و راوى نقل كردهـ بيشتر به اهميتش پى مىبريم. جا دارد حال كه خداى متعال بر ما منت گذاشته و ما را با ولايت اهل بيت آشنا كرده و اين ميراث نفيس و ارجمند را در اختيار ما قرار داده، بيشتر دربارهاش تأمل كنيم و سعى كنيم از اين دعا درس بگيريم.
🔹 امام ـرحمهاللهـ در بعضى از فرمايشاتشان دارند كه ـامثال بنده را مىفرمايدـ ما بايد دعا «بخوانيم»؛ ما دعا نمىكنيم؛ دعاهايى را كه بزرگان كردهاند، ما مىخوانيم.
🔹 به تعبير بنده، ما اداى دعا كردن را درمىآوريم؛ دعا را يك كس ديگرى كرده، آن كه دعا كرده؛ مقتضاى اين جور دعا خواندن اين است كه حال ما اين چنين باشد كه: خدايا! ما لياقت دعا كردن نداريم؛ مىخواهيم اداى دعاخوانها را در بياوريم. اما خدا آن قدر كريم است كه وقتى كسانى اداى بندههاى شايستهاش را درمىآورند، مىپذيرد.
🔹 يكى از بزرگان علما داستاني را نقل مىكرد؛ من يادم نيست در كتابي خوانده باشم؛ ولى اين شخص مرد بزرگى بود كه بى جهت و بى سند نقل نمىكرد. داستان مربوط به بنى اسرائيل و فرعون است. وقتى حضرت موسى ـعلى نبينا و آله و عليه السلامـ با برادرشان هارون براى دعوت فرعون آمده بود، يك لباس شبانى پوشيده بودند و يك چوبدستى دستشان بود، آمده بودند به دربار فرعون. خدمه دربار پرسيدند: شما كه هستيد و اينجا چكار داريد؟ موسي گفت: من پيغمبر خدا هستم و آمدهام فرعون را دعوت كنم. خدمه دربار به آنها خنديدند و گفتند: از اينجا برويد. فردا حضرت موسى با هارون باز به دربار فرعون آمدند و همين جريان تكرار شد. در روايت نقل شده كه آنها چهل روز به دربار فرعون مىآمدند اما كسى راهشان نمىداد. فرعون دلقكى داشت كه وقتى خسته ميشد، برايش بازى در مىآورد و فرعون را مىخنداند. اين دلقك چند بار در راه رفتن به دربار ديده بود كه چوپانى ايستاده و چوبي در دستش است و مىگويد: من پيغمبر خدا هستم و آمدهام فرعون را دعوت كنم. يك روز اين دلقك لباس چوپانى پوشيد و چوبي به دست گرفت و به كاخ فرعون رفت و جلوى فرعون ايستاد. فرعون پرسيد: اين چه لباسى است كه پوشيدهاى؟ دلقك گفت: من پيغمبرم؛ آمدهام تو را دعوت كنم. فرعون و اطرافيانش به خنده افتادند و اين يكى از سوژههاى خنديدن فرعون شد و هر روز اين لباس را مىپوشيد و مىآمد به دربار و ميگفت: من پيغمبرم و آمدهام تو را دعوت كنم؛ يا قبول كن، يا عذاب نازل مىشود. درباريان هم مىخنديدند. بالاخره يك روز فرعون گفت: اين حرف را از كجا ياد گرفتهاى؟ دلقك گفت: كسى هست كه مىآمد مقابل دربار و اين حرفها را ميگفت. فرعون گفت: بگوييد خودش بيايد تا او را ببينيم. اين جريان زمينهاى شد كه موسى را به كاخ فرعون راه دادند. فرعون به موسي و هارون اجازه داد تا آنها را ببينند و بخندند. آن آقاى بزرگوار نقل مىكرد كه وقتى عذاب بر فرعونيان نازل شد و همه آنها غرق شدند، خطاب رسيد كه اين دلقك را نجات دهيد. فرشتهها گفتند: اين هم از اصحاب فرعون و كافر است. خطاب آمد كه اين لباس دوست ما را مىپوشيد و اداى دوست ما را در مىآورد.
http://mesbahyazdi.ir/node/4866
https://eitaa.com/mesbahedustan
https://sapp.ir/mesbahedustan
🔰 غدیر در کلامه علامه مصباح
🔻 عيد غدير حرکتي نمادين براي يادآوري رکن رهبري در جامعه اسلامي است
🔹 واقعه غدیر اوج معرفی امیرالمومنین به عنوان جانشین پیامبر است ؛ علی رغم همه اینها، کسانی به نام اسلام و دلسوزی برای اسلام، غدیر را از یادها بردند و بعدها نیز در شرایط مختلف تاریخی کوشیدند که این مسأله کمرنگ و حتی فراموش شود.
🔹هماکنون نیز کسانی به عناوین مختلف خودشان را دلسوز ملت ایران معرفیمیکنند و حتی به این اکتفا نکرده و خود را دارای سوابق انقلابی و دلسوز قانون اساسی و انقلاب اسلامی معرفی میکنند و میکوشند چیزی را که رکن هویت این جامعه است تضعیف کنند.
🔹عید غدیر حرکتی نمادین است که با یادآوری آن به رکن رهبری جامعه اسلامی، که بقای جامعه اسلامی به آن بستگی دارد توجه پیدا میکنیم.
@mesbahedustan
🔰 غدیر در کلام علامه مصباح
👈 لزوم احیای موقوفاتی که برای غدیر وقف شده است...
🔻 گذشتگان، وقف های زیادی مختص به عید غدیر داشته اند! آن قدراین موقوفات زیاد است که اگر کسی ادعا کند در صورت احیا شدن این موقوفات، در روز عید غدیر تمام مردم ایران مهمان میشوند سخن گزافی نگفته است.
@mesbahedustan
🌹برای غدیر حتما جشن بگیرید🌹
🔰 #غدیر در کلام علامه مصباح
👈اثرات تربیتی برگزاری جشن عید غدیر
🔻 وقتی کودک چراغانیهای اعیاد نیمه شعبان و غدیر را میبیند کمکم با لایههای رویین ولایت آشنا میگردد و این راهی میشود تا بتواند به لایههای زیرین و مغز نیز دست بیابد. اما اگر به بهانههای مختلف به این اعیاد توجه نشود چیزهای دیگری مثل چهارشنبه سوری و غیره جای آن را میگیرد.
@mesbahedustan
🔻سخن اصلاح طلبان در مورد آیت الله مصباح یزدی را قبول ندارم/ ایشان از پنجاه سال قبل فیلسوفی مبارز بود
صادق خرازی، فعال اصلاحطلب:
🔹بنده آیت الله مصباح را فیلسوف صمدانی، مفسر و عالم ربانی می دانم و جایگاه ویژه ای برای این شخصیت بزرگوار قائل بوده و هستم.
🔹آیت الله مصباح یزدی از ابتدا مبارز واقعی بوده و هست و همواره در برابر تحریف ها و انحرافات ایستاده و شجاعانه برخورد کرده است.
🔹بنده سخنان برخی دوستان اصلاح طلب درباره آیت الله مصباح یزدی را قبول ندارم، چون ایشان بیش از پنجاه سال است که در میدان واقعی مبارزه قرار دارد و شخصیت هایی همچون ایشان در حوزه بسیار کم هستند.
🔹آیت الله مصباح یزدی از معدود علمایی است که تغییری در اعتقادات و نظریات شان اتفاق نیفتاده و ثابت قدم در مسیر مبارزه با منحرفان ایستاده اند.
#رجانیوز
@mesbahedustan
🔻 تنها عيب علی(ع) ؟!!!
🔰 ... حضرت زهرا سلام الله عليها ميفرمايند: و ما الذي نقموا من أبي الحسن؛
🔹 حضرت زهرا سلاماللهعليها در اين فراز ميفرمايند: علت اينکه عموم مردم از علي عليه السلام حمايت نکردند همين صفات خوب علي بود وگرنه نمي توان هيچ عيبي در علي پيدا کرد.
🔸چه کسي اسلام را از علي عليه السلام بهتر مي شناخت؟ چه کسي براي مردم، براي ضعفا، براي ايتام، براي فقرا و براي بيوهزنان دلسوزتر از علي عليه السلام بود؟ همه ميدانستند که علي نمي توانست اشک يتيم را تحمل کند. ديده بودند که چگونه قنات و نخلستان آباد مي کرد و وقف فقرا مي نمود و خود از آن ها استفاده نميکرد و حتي بارها شده بود خود و فرزندان و اهلبيتش گرسنه ميخوابيدند و مختصر غذايي که داشتند به ديگران مي دادند. ممکن است گفته شود که اين صفات، صفات بسيار خوبي است و هر ملتي که چنين حاکمي داشته باشند به او علاقه مند خواهند شد. پس چرا علي عليهالسلام را کنار گذاشتند؟
🔻بله، مردم علي(ع) را خوب ميشناختند. اما خواص دلشان ميخواست علي(ع) براي آن ها حساب جداگانهاي باز کند، در حالي که علي (ع) اينگونه نبود. او کسي بود که وقتي برادر فقيرش از او تقاضاي سهم بيشتري از بيت المال کرد آهن داغ را به دستش نزديک کرد و عذاب سخت خدا را به او يادآوري کرد. اين بود که ديدند با علي نميشود کنار آمد. حاضر شدند از همه خوبيهاي علي صرفنظر کنند و با کسي عهد و پيمان ببندند که کمي براي آن ها حساب خاص باز کند....
#علامه_مصباح
#غدیر
@mesbahedustan
تفاوت امام و رهبری با سایر مسئولان کشور و دنیا ....mp3
1.06M
🔻 تفاوت امام و رهبری با سایر مسئولان کشور و دنیا
⬅️ دلیل تعریف های آیت الله مصباح از رهبری چیست؟
http://eitaa.com/joinchat/1700003840C297847019d
https://sapp.ir/mesbahedustan
هدایت شده از مصباح دوستان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔷 این مشکلات، چوب بازگشت از مسیر امام (ره) است
#مصباح_یزدی
#غربگرا
#کدخدا
#ولایت_فقیه
https://eitaa.com/mesbahedustan
https://sapp.ir/mesbahedustan
هدایت شده از مصباح دوستان
وظیفه اصلی در گام دوم انقلاب.mp3
1.13M
🔈 سخنان مهم آیت الله مصباح در مورد گام دوم انقلاب
🔻 تفاوت دوران امام و دوران رهبری
🔻شباهت دوره حاضر با صدر اسلام
🔻 وظیفه مهم انقلابی ها در گام دوم انقلاب
#دولت_جوان_و_انقلابی
http://eitaa.com/joinchat/1700003840C297847019d
https://sapp.ir/mesbahedustan
👈 علامه مصباح:
🔻 وقتی جامعه توفیق حاکمی چون علی (ع) را ندارد
🔻🔻 گاهی یک جامعه به گونه ای است که علی (ع) با آن عظمت را نمی پذیرد؛ اگر امیرالمؤمنین (ع) بخواهد به زور بر آن ها مسلط شود، نه تنها آن ها نمی توانند از خدمات حضرت علی (ع) استفاده کنند، بلکه به امیرالمؤمنین (ع) نیز ظلم می شود؛ لذا باید چندی بگذرد تا جامعه لیاقت این را پیدا کند که علی (ع) رهبر آن ها بشود.
🔻🔻 به اندازه ای که افراد مخلص در جامعه باشند، خداوند تأییدات خود را به آن ها می رساند و اجازه نمی دهد کارها و خدمات از بین رود.
28 آذرماه 97
@mesbahedustan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ آیت الله مصباح: امروز به معروف و نهی از منکر نکنید‼️
لازم نیست امر به معروف و نهی از منکر با شرایطی که در رساله ها نوشته شده را اجرا کنید‼️‼️
👈 ظرافت های امر به معروف و نهی از منکر
http://eitaa.com/joinchat/1700003840C297847019d
https://sapp.ir/mesbahedustan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👈 علامه مصباح:
🔻تحقیقاتی که برخی طلاب جوان حوزه علمیه در عرصه فلسفه کرده اند، کمتر از تحقیقات دانشمندان هسته ای نیست.
🔹حوزه بعد از انقلاب، قابل مقایسه با قبل از آن نیست.
@mesbahedustan
🔰 هرکس به مصالح بشریت می اندیشد، بیانیه گام دوم انقلاب را مورد توجه قرار دهد
👈علامه مصباح:
♦️ بیانیه گام دوم مقام معظم رهبری، بسیار حکیمانه است؛ رهنمودهای ایشان همواره ارزنده و کارساز بوده و ما حداقل به عنوان شکر نعمت و انجام وظیفه، باید در حدتوان در جهت اهداف و رهنمودهای ایشان تلاش کنیم.
♦️ در واقع هر کسی که به مصالح بشریت می اندیشد و طالب سعادت خودش و دیگران است، باید این بیانیه را مورد توجه قرار داده و از آن استفاده کند.
♦️چه بسیار افرادی که برای این انقلاب زحمت ها کشیده، هزینه ها کرده و خون ها دادند؛ لذا ما هم در این گام دوم باید با تلاش، بر این دستاوردها بیفزاییم. مخصوصا این که رهبر انقلاب نیز نسبت به این نسل، بشارت داده اند که این نسل از گذشتگان بهتر هستند، امکاناتشان بیشتر، انگیزه شان قوی تر و استعدادهای زیادی دارند و شرایط اجتماعی نیز مهیاتر شده است.
♦️ صدور بیانیه گام دوم از یک طرف هشداری است برای اینکه دستاوردهای گذشته از بین نرود؛ از طرف دیگر رهنمودی است برای اینکه آن چیزی را که به دست آوردید، دشمنان از دستتان نربایند؛ اما در این دو مورد محدود نمی شود، بلکه رهنمودی است برای پیشبرد و تکامل بخشیدن به این انقلاب.
#گام_دوم_انقلاب
👈 دیدار با طلاب و فضلای قم - 5 شهریور 98
@mesbahedustan
⭕️چرا ایران نمی تواند کشوری مثل سوئیس باشد❓❓
👈 علامه مصباح:
🔻 در جهان معروف است که کشور سوئیس کشوری بسیار امن و همراه با رفاه است؛ در دهه های اخیر، هیچ جنگی در آنجا رقم نخورده و در هیچ جنگ جهانی هم شرکت نکرده و همواره بیطرف بوده است؛ شاید برخی جوان ها بگویند چه اشکالی دارد که ما هم برنامه ای مانند آن ها داشته باشیم تا هم امنیت و هم پیشرفت و هم رفاه داشته باشیم؟
🔻 پاسخ به چنین پرسشی مستلزم این است که فلسفه وجود انسان را در این دنیا بررسی کنیم که اصلا چرا آفریده شده ایم؟ آیا برای خوردن و خوابیدن و زندگی راحت آفریده شدیم که در نهایت هم با مرگ، همه چیز تمام شود؟ به نظر می رسد این زندگی در نهایت، در بهترین حالت مانند کندوی زنبور عسل است که یک عده حیوانات در آنجا زندگی می کنند و بدون جنگ و دعوا، شیرین ترین مواد غذایی را از معطرترین گیاهان تهیه می کنند و همه از غذا استفاده می کنند و با هم دعوایی هم ندارند. یعنی خیلی که هنر کنیم یک چنین شرایطی فراهم کنیم و یک جامعه مانند کندوی زنبور عسل تشکیل دهیم.
🔻البته هر چند در حال حاضر شرایط جهانی طوری شده که سوئیس بعد از آن جنگ های داخلی و مشکلات دیگری، شرایطی در آن فراهم شده و کمابیش امنیت آن محفوظ هست، اما تضمینی بر بقای آن نیست؛ مخصوصا برای ما در این منطقه خاورمیانه و در بین کشورهای اسلامی و با سوابقی که مهمترین قدم آن به دست امام (ره) برداشته شد و یک حرکت بی نظیر در عالم انسانیت ایجاد کرد، هرگز این ها ما را رها نخواهند کرد؛ اما به فرض که بتوان چنین شرایطی را ایجاد کرد؛ اما این کار به چه قیمتی انجام می شود؟
🔻 در طول تاریخ بشر، هرگز عوامل فساد تا این حد گسترش پیدا نکرده بود و هرگز یک کشور اسلامی، این اندازه دشمن قسم خورده نداشته است. با ین شرایط آیا می توانیم به راحتی به دنبال ایجاد رفاه بوده و یک سوئیسی بزرگتر و وسیع تر درست کنیم؟ آیا دشمنان اجازه خواهند داد؟
🔻 مسأله مهم تر این که حتی اگر چنین شرایطی انجام شد، واقعا برای همین مسأله نیز خلق شدیم؟ این که انسان مانند سایر حیوانات – البته مقداری متمدن تر- به فکر رفاه خود و آسایش بیشتر باشد؟ آیا 124 هزار پیامبر (ص) و این همه نصوص قرآن کریم و بیانات اهل بیت (ع) با چنین تفکری تعارض ندارد؟
🔻 اگر بعد از مرگ همه چیز تمام شود، این دنیا یک چیز عبثی خواهد بود که این همه ظلم و جنایت و کشتار بی رحمانه در آن انجام می شود و در نهایت هم به خط پایان می رسد بدون این که حسابرسی داشته باشد.
👈 دیدار با طلاب و فضلای قم - 5 شهریور 98
@mesbahedustan
🔻🔻هشدار آیت الله #مصباح به انقلابی ها :
⭕️ ضمانتی برای بقلای انقلاب وجود ندارد // دست های مرموز و قوی ای به دنبال #تحریف_اهداف_انقلاب است
🔹 پیامبران آمدند تا مردم را غفلت برهانند؛ بهترین پیامبران، حضرت محمد (ص) بود و کامل ترین برنامه را هم برای سعادت بشر ارائه کرد، اما خداوند تضمیمن نکرد که بعد از پیامبر (ص) همه، بر مسیر حق باقی بمانند؛ لذا طبق روایت بعد از وفات پیامبر (ص)، به جز سه نفر، همگی از مسیر حق خارج شدند.
🔸 حال اگر خداوند به دست بزرگترین مصلح عصر، انقلابی در این عالم به وجود آورده که در طول تاریخ بشریت به سختی بتوان نظیری با این برکت و وسعت برای آن پیدا کرد، آیا تضمینی وجود دارد که در ادامه هم این مسیر، برقرار و ثابت بماند؟ امروز که نه آن رهبر و نه یاران اولیه او و نه دست پرورده های او – به جز اندکی که بالای 80 سال سن دارند- دیگر وجود ندارند، ضمانتی برای بقای این انقلاب وجود دارد؟
🔹 حال که ضمانتی وجود ندارد، اولین وظیفه ما این است که حداقل آنچه دیگران با زحمات و تلاش و خونشان برای ما به یادگار گذاشتند را حفظ کنیم و نگذاریم ارزش های انقلاب کمرنگ شود.
🔸 وظیفه دوم نیز حفظ این میراث و سپردن آن به "صورت سالم" به نسل بعد است. چرا که امروز دست های مرموز و قوی و باتجربه ای در کار است که می خواهند اهداف انقلاب، برنامه های اصلی انقلاب و راهبردها و راهکارهای انقلاب را تحریف کنند؛ نباید اجازه چنین تحریفی را داد.
🔹چه بسیار افرادی که برای این انقلاب زحمت ها کشیده، هزینه ها کرده و خون ها دادند؛ لذا ما هم در این گام دوم باید با تلاش، بر این دستاوردها بیفزاییم. مخصوصا این که رهبر انقلاب نیز نسبت به این نسل، بشارت داده اند که این نسل از گذشتگان بهتر هستند، امکاناتشان بیشتر، انگیزه شان قوی تر و استعدادهای زیادی دارند و شرایط اجتماعی نیز مهیاتر شده است.
#تحریف_انقلاب
👈 دیدار با طلاب و فضلای قم - 5 شهریور 98
@mesbahedustan
🔻🔻گام دوم، دشوارتر از گام اول// افزایش فساد نتیجه طبیعی پیچیده تر شدن شرایط // روحانیت مخاطب شناس باشد
👈 علامه مصباح:
🔹 باید توجه داشت که گام اول، گام ساده تری است؛ در هر راهی آدم می رود، قدم اول را که برمی دارد ساده است؛ اما هرچه آدم به پیش برود، کار مشکل تر می شود؛ البته سنت الهی هم در تکامل و رشد تدریجی جوامع بشری است.
🔸 اگر می بینید فساد زیاد است، چون تکامل در سایه انتخاب و اختیار هست و هرچه شرایط سخت تر باشد، انتخاب، مشکل تر می شود و البته اثر آن هم بیشتر خواهد بود.
🔹هر چند این شرایط با ناهنجاری ها و مشکلات و فسادهایی همراه است، اما اینها وسیله می شود که انتخاب انتخابگران ارزشمندتر شود و آن کسانی که راه صحیح را انتخاب می کنند، آنقدر ارزشمند می شوند که دهها برابر این فسادها در مقابل آن قابل ذکر نخواهد بود.
🔶 بعد از باور و شناخت و خودسازی، باید سعی کنیم این باور را با زبان و روشی که قابل فهم و قابل پذیرش باشد، به دیگران منتقل کنیم و آنها را آگاه کنیم.
🔹 باید دید با چه زبانی می شود با مخاطب سخن گفت؛ همانطور که در خانه برای بچه های خودمان از دو سه سالگی با زبان کودکانه با بچه حرف می زنیم و به سن بلوغ که می رسد کم کم به صورت یک انسان عاقلی با او صحبت می کنیم و بحث منطقی می کنیم جامعه هم همینطور است؛ برخی افراد در مسائل دینی در حکم اطفال هستند و نباید آن ها را رها کرد، بلکه باید به آن ها رسیدگی کرد تا رشد کرده و بالغ شوند.
🔸شناخت مخاطب و سخن گفتن با هر مخاطب متناسب با فهم و درک وی، هنری است که ما باید در دوران طلبگی در محیط مدرسه و در کنار اساتید، با استفاده از تجارب گذشتگان با بهره بردن از نورانیت الهی که خدای متعال به برکت توسل به اهل بیت(ع) به دلهای ما افاضه می کند، به دست بیاوریم.
👈 دیدار با طلاب و فضلای قم - 5 شهریور 98
@mesbahedustan
🔰 علامه #مصباح:
👈 انقلاب اسلامی یک حرکت سریع اجتماعی بود که بر اساس ایده دینی و ایدوئولوژی صحیح شکل گرفت و تا کنون نیز چهل سال آثارش در دنیا قابل مشاهده است.
🔻 البته برای ما ساده است که باور کنیم عامل اصلی در این انقلاب، دین بوده و رهبر آن نیز یک عالم دینی بوده که برای احیاء ارزش های دین قیام کرده و از روز اول تا روز آخر، دغدغه اش اسلام بود، اما برای یک تاریخ نویس و جامعه شناس، دشوار است که باور کند یک روحانی مذهبی، چنین انقلابی رقم بزند و مردمی برای دین، جانشان را به خطر بیندازند.
👈 بیانات در دیدار با دانشجویان خواهر دانشگاه فردوسی مشهد ( شرکت کننده در طرح ولایت)
19 مردادماه 98
@mesbahedustan
#مهم
🔰 علامه مصباح: حال که چندروز بیشتر از عمرم نمانده است، وظیفه دارم این مطلب را بگویم ....
🔻چند روزی بیشتر از عمرم باقی نمانده است، احساس می کنم وظیفه دارم که مطالبی را به ما بگویم که متأسفانه کمتر به آن توجه می شود و حتی کسانی که خودشان دست اندرکار این انقلاب بودند، در پیاده کردن ارزش های این انقلاب و برقراری این نظام، آن گونه که شایسته هست، مطلب را درک نکرده اند.
🔻 جوهره اصلی این انقلاب چه بود؟ شخص حضرت امام (ره) که پرچمدار این انقلاب بود و یاران ایشان و کسانی که هنوز هم واقعا پیرو ایشان هستند، ادعایشان این است که عنصر اصلی در انقلاب "دین" بود و معتقد بودند که باید ارزش های اسلامی پیاده و با دشمنان دین مبارزه شود.
🔻 فکر و اعتقاد دیگران را نمی توان با تزریق دارو، عوض کرد و نسل جوان امروز که برای کارهایش دلیل می خواهد – و صحیح هم هست – را نمی توان قانع کرد که بر اساس تقلید، اعتقادی را بپذیرند؛ چه بسا برخی از آنها شیوه پدرانشان را اشتباه بدانند؛ معتقد باشند چه فایده ای داشت که این همه جنگیدیم و این همه ویرانی و کشته و معلول حاصل شد؟ آیا نمی شد راه کم هزینه تری را انتخاب کرد؟
🔻 حتی اگر پذیرفته شد که دین باید در امور اجتماعی سیاسی دخالت کند، آیا این روشی که جمهوری اسلامی در پیش گرفته، روش درستی است؟ حتی اگر پذیرفتیم روش جمهوری اسلامی هم درست بوده، آیا در ادامه هم باید با همین شیوه جلو رفت یا شرایط عوض شده و باید به گونه دیگری عمل کرد؟ آیا امروز هم لازم است از همان شعارهای اول انقلاب حمایت کرد یا باید راه های دیگری را بیابیم تا ضرر کمتری داشته باشیم؟
🔻اگز بخواهیم نسل آینده ما اسلام انقلابی را باور داشته باشد و در این مسیر تلاش کند، باید پاسخ این سئوالات به خوبی برایش تبیین شود.
🔻 بنابراین اول ما باید شناخت خودمان را نسبت به خود و هستی و خدا به یقین برسانیم؛ ساده ترین راهی که بعد از هشتاد سال ما به آن رسیدیم این طرح ولایت است .
👈 دیدار با دانشجویان خواهر دانشگاه فردوسی مشهد ( شرکت کننده در طرح ولایت)
19 مردادماه 98
@mesbahedustan
⭕️ روح همه شبهات علیه انقلاب اسلامی
🔻 علامه مصباح:
🔹 روح همه دستاویزهایی که برای تشکیک در انقلاب از آنها سوء استفاده می شود و با زبان ها و بیانات و سطوح مختلف و شیوه های متعدد ( اعم از فیلم و تئاتر و شعر و مطالب علمی و ... ) آن را بیان می کند، یک چیز است و آن روح این است که ما باید در زندگی دنیا خوش بگذرانیم؛ یعنی خوب بپوشیم، خوب بخوریم، خوب لذت جنسی ببریم و بعد هم راحت بخوابیم.
🔸 در هرکجا بخواهند شما را از مسائل رزشی کنار بزنند و در آن تشکیک کنند، همین ها را مطرح می کنند.
🔹استفاده صحیح از نعمت های دنیوی نه تنها مذموم نیست، بلکه مطلوب است، اما سخن در این است که آیا اصل، لذت بردن از این زندگی است و هدف والاتری برای انسان در نظر گرفته نشده است؟
🔹بر اساس این نگاه، انسان نیز ماهیتی شبیه حیوان دارد. لذا اگر بخواهیم به سئوالات آن ها پاسخ بدهیم، اول باید این مسأله حل شود که ماهیت انسان با ماهیت حیوانات دیگر تفاوت دارد.
🔸ما باید خودمان را بشناسیم که چه هستیم و کمال وجودی ما چیست؟ در وهله بعد راه رسیده به این کمال را یاد بگیریم؛ یعنی در سایه عقل وحی را بشناسیم و ضمیمه کردن عقل و وحی یعنی اسلام؛
🔸اگر اینها را درست شناختیم، در آن صورت وجدان ما قانع شده و پایه انسانیت ما ساخته می شود که می توان بر روی آن، بنا ساخت.
👈 دیدار با دانشجویان خواهر دانشگاه فردوسی مشهد ( شرکت کننده در طرح ولایت)
19 مردادماه 98
@mesbahedustan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⬅️ علامه #مصباح:
🔆 الحسين؛ و ما ادراك ماالحسين (ع) ...
🔹 بايد به خاطر برخي از توسلاتمان استغفار كنيم ...😭😭
#محرم
https://eitaa.com/tabyinir
https://sapp.ir/tabyinir
هدایت شده از مصباح دوستان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹 زمانی مهمترین دعاها در مجلس روضه این بود که راه کربلا باز شود ....
🔹 هر قدم به سوی حسین(ع)، یک ذکر خداست، اما قوی تر و بالاتر ...
#اربعین
https://eitaa.com/mesbahedustan
https://sapp.ir/mesbahedustan