🔰 علامه مصباح در دیدار با فرمانده نیروی انتظامی(2)
🔻وظیفه اصلی در حال حاضر، مقابله با فساد است// جهل و هوای نفس ریشه همه فسادهای عالم
🔹 همانطوری که برخی بزرگان تصریح کرده اند، وظیفه اصلی امروز، مقابله با فساد است.
🔶 باید توجه داشت ریشه همه فسادها به دوعامل اصلی بر می گردد؛ عامل اول این که کسانی – حتی اگر قصد برخورد با فساد را دارشته باشند- راه آن را ندانند و جهل داشته باشند؛ اما عامل دوم و بزرگتر این است که عده ای بدانند، اما نخواهند؛
🔹 یعنی وقتی می بینند اگر قرار باشد به وظایف خود عمل کنند، باید قید برخی از منافع خود را بزنند و لذا به وظیفه عمل نکنند. بنابراین برای برخورد با ریشه اصلی فسادها، باید با این دو عامل مقابله کرد.
👈دیدار با فرمانده نیروی انتظامی
۹۸/۷/۱۵
@mesbahedustan
مصباح دوستان
🔰 علامه مصباح در دیدار با فرمانده نیروی انتظامی(1) 🔻 هر چقدر درباره این نعمت، بیندیشیم، نمی توانیم
🔰 علامه مصباح در دیدار با فرمانده نیروی انتظامی(3)
🔸 بی نظیر در دنیا ....
🔹 شاید در عالم، رهبری به این که چنین تدبیر جامع، به موقع و با سعه صدر داشته باشد، وجود نداشته باشد، بلکه حتی کسی که بتوان او را با رهبر ایران مقایسه کرد، وجود ندارد.
🔹 خاضعانه از خداوند متعال، سلامتی، طول عمر و توفیقات ایشان را مسألت داریم. چرا که برکات تصمیم های ایشان شامل 80 میلیون نفر در ایران و صدها میلیون نفر در خارج از کشور می شود.
🔸باید سعی کنیم که منویات ایشان و خواسته های ایشان از گروه های مختلف را شناخته و محقق کنیم؛ گاهی منافع شخصی مانع می شود که حتی انسان دقت کنند که رهبری از ایشان چه می خواهد، لذا سخن رهبری را طوری تفسیر می کند که با منافع وی سازگار باشد؛
👈دیدار با فرمانده نیروی انتظامی
۹۸/۷/۱۵
@mesbahedustan
مصباح دوستان
🔰 علامه مصباح در دیدار با فرمانده نیروی انتظامی(3) 🔸 بی نظیر در دنیا .... 🔹 شاید در عالم، رهبری ب
🔰 علامه مصباح در دیدار با فرمانده نیروی انتظامی(4)
🔹 کسب بصیرت و افزایش تقوا، دو وظیفه مسئول در نظام اسلامی
🔸 وظیفه دیگر هر مدیری در نظام اسلامی این است که در کنار کسب بصیرت، سعی کند روح تقوا، اخلاص، خداخواهی را در خورد نیروی تحت امر خود تقویت کنند؛
🔹 هرچه این روحیه یعنی تقوا، اخلاص، التزام به انجام وظیفه شرعی و خدامحوری در یک گروهی تزریق و تقویت شود، بازدهی آن گروه بالاتر می رود و خدای ناکرده ضعف هایی در این زمینه وجود داشته باشد، نتیجه مطلوب محقق نخواهد شد.
👈دیدار با فرمانده نیروی انتظامی
۹۸/۷/۱۵
@mesbahedustan
🔰علامه مصباح در جمع اساتید مؤسسه امام خمینی (ره):
🔻گاهی تعبیراتی در قرآن و روایات دیده میشود که ذهن ما حتی آمادگی روبهرو شدن با آن را ندارد و میخواهد از آن عبور کند. مثل این آیه از قرآن که می فرماید: وَ ما يُؤْمِنُ أَكْثَرُهُمْ بِاللَّهِ إِلَّا وَ هُمْ مُشْرِكُونَ؛ یعنی حتی در بین مؤمنان، کسانی که مشرک نباشند، بسیار اندک هستند!
🔹به نظر میرسد بسیاری از مؤمنان خودشان توجه ندارند که در نیتشان مشکلی وجود دارد و معرفت ناآگاهانه دیگری نیز در انسان وجود دارد که در نیت وی تأثیرگذار است؛ همین امر سبب میشود که رسیدن به نیت خالص بسیار سخت شود.
👈دیدار با اساتید کانون طلوع
31/6/98
@mesbahedustan
مصباح دوستان
🔰علامه مصباح در جمع اساتید مؤسسه امام خمینی (ره): 🔻گاهی تعبیراتی در قرآن و روایات دیده میشود که
🔰 علامه مصباح:
🔻 عاملی که فرمانده لشگر علی (ع) را قاتل امام حسین (ع) کرد، همه ما را نیز تهدید می کند
🔹 در هرکاری که میخواهیم انجام دهیم، لحظه به لحظه ببینیم ایمان و انگیزهمان، فقط الهی است یا نیت و انگیزه دیگری هم در کنار آن وجود دارد؟ ببینیم خدا از این کار راضی است یا خیر؟ باید توجه داشته باشیم که افزون بر انگیزه اولیه کلی، انسان باید لحظه به لحظه از کارها و نیت خود مراقبت کند.
🔸 خطرها همه از همین نیتها، سر می زند و البته خطرهای دینی بسیار مهمتر از خطرهای دنیاست؛ همین خطرهاست که سبب میشود فرمانده لشگر حضرت علیعلیهالسلام قاتل حضرت سیدالشهداعلیهالسلام بشود. عمر سعد نیز به همین سادگی جنگ با امام حسینعلیهالسلام را قبول نمیکرد، اما صبح عاشورا، اول نماز صبح را خوانده و بعد صدا زد: ای لشگریان خدا! بر اسبانتان سوار شوید، بشارت باد بر شما بهشت!
👈دیدار با اساتید کانون طلوع
31/6/98
@mesbahedustan
مصباح دوستان
🔰 علامه مصباح: 🔻 عاملی که فرمانده لشگر علی (ع) را قاتل امام حسین (ع) کرد، همه ما را نیز تهدید می کن
👈 صوت کامل سخنان علامه مصباح یزدی در جمع اساتید مؤسسه امام خمینی (ره)
👇👇👇👇
https://eitaa.com/tabyinir/960
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
علامه مصباح: عزاداری ها باید زنده بماند
🔹 برخی معتقدند امام حسین (ع) دیپماسی بلد نبود!!
🔹همانطور که امام (ره) هم بلد نبود!
#اربعین
#پای_درس_حسین_(ع)
https://eitaa.com/mesbahedustan
https://sapp.ir/mesbahedustan
↙️معامله با خدا یا عشق بازی با معشوق؟
🔷 امام حسین (ع) به کربلا نرفت تا به شهادت و در نتیجه به بهشت برسد؛ او به دنبال معامله با خدا نبود؛ بلکه فقط به خاطر عشق به خدا، چنین کرد.
🔶 البته ما هرگز نمی توانیم کوچکترین مراتب کمال او را حتی درک کنیم، اما سیدالشهدا(ع) مکتبی را گشود که هزاران شاگرد در این مکتب بر اساس این مبانی تربیت شدند و نمونه هایش تا روز قیامت ادامه خواهد داشت.
🔷 اگر تاریخ دفاع مقدس را بررسی کنیم، نمونه های بارزی از شاگردان مکتب سیدالشهدا (ع) را خواهیم دید که برای نجات از عذاب جهنم یا به خاطر طمع به بهشت، به جبهه نرفتند؛ برخی از شهدا در وصیت نامه هایشان تصریح کرده اند که تنها هدفشان از آمدن جبهه این بوده که «لتکون کلمة الله هی العلیا».
#اربعین
#امام_حسین
#دفاع_مقدس
علامه مصباح 24 بهمن 96
@mesbahedustan
🔹 اگر نیت، الهی شد، حتی مسائل تلخی که برایتان پیش بیاید، به نفع و در جهت پیشرفت شما خواهد بود. شهادت امام حسین (ع)، واقعه بسیار تلخی بود، اما چیزی با برکت تر از آن در طول تاریخ سراغ دارید؟ این شهادت سبب شد تا میلیاردها انسان در طول تاریخ، هدایت یافته و سعادتمند شوند.
14 آذر 96
@mesbahedustan
👈 علامه مصباح یزدی: حضرت زینب(س) که به تابلوی هستی، به طور کامل نظر می کند، می گوید: ما رأیت الا جمیلا
👈همه عالم در واقع یک تابلوی زیبا و به عبارت بهتر نظام احسن است. هر چند سیاهی هم دارد، اما حتی همان سیاهی، در جای خودش به تابلو زیبایی بخشیده است. همه عالم هستی از ابتدا تا پایان آن، توسط یک دست الهی خلق شده که بسیار زیباست. اما چون ما نمی توانیم کامل آن را ببینیم، ایراد می گیریم که چرا سیاهی هست. آری یک گل زیبا، خار هم دارد. نگریستن خار به تنهایی زیبا نیست، اما وقتی به تصویر کامل نگاه کنیم، می توانیم زیبایی آن را ببینیم.
در داستان کربلا ، اگر شمر و یزیدی وجود نداشتند، زیبایی های امام حسین (ع) به صورت کامل، دیده نمی شد. آری کشتن و کشته شدن یک طفل شش ماهه بسیار قبیح و جانکاه است، اما اگر این نبود، عشق امام حسین (ع) نسبت به خدا که حاضر است در راه او این شش ماهه را نیز بدهد، مشخص نمی شد. لذا این تابلوی هستی، نقطه های سیاهی مانند شمر و حرمله و یزید هم دارد؛ اما وقتی زینب (س) به تابلوی هستی به طور کامل نظر می کند، می گوید ما رأیت الا جمیلا.
💐 دیدار با پاسداران لشگر 17 علی بن ابیطالب قم💐
11/2/95
⬅️از جمله انگیزه هایی که سبب ارزش کار می شود، انجام کار برای برای خوف از عقاب الهی و رسیدن به نعمت های بهشتی است؛ اما انگیزه دیگری هم هست که آن فقط کسب رضایت الهی و لقاء پروردگار است؛ لذا حضرت سیدالشهدا (ع) در آخرین لحظات عمر – در شعری که منسوب به ایشان است – می فرمایند خدایا همه چیز را به خاطر عشق به تو رها کردم و بچه هایم را یتیم کردم تا به لقای تو برسم.
💐خلاصه ای از سخنان علامه مصباح یزدی در نهمین یادواره شهدای مؤسسه اموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره) 💐
26/11/95