29.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 تیزر مستند «یک حرف از هزاران»
🔰 آیت الله رئیسی: رهبری به من فرمودند: اگر این طرح [طرح ولایت] زیر نظر آقای مصباح هست، تأييد میشود و واقعاً به نشرش کمک کنید.
🖥 پخش مستند «یک حرف از هزاران»
📅 امشب دهم بهمنماه ۱۴۰۱ / شبکۀ یک سیما
⏰ ساعت ۲۰:۰۵
#طرح_ولایت
📱 @mesbahyazdi_ir
May 11
🔰 اولین گزارش تصویری برگزاری نشست سراسری دانش آموختگان طرح ولایت
۱۴۰۱،۱۱،۱۰
📱 @mesbahyazdi_ir
📸 عکس یادگاری
🔻 نشست سراسری دانش آموختگان طرح ولایت، ۱۴۰۱،۱۱،۱۰
#بزرگداشت_علامه_مصباح
#طرح_ولایت
📱 @mesbahyazdi_ir
MESBAHYAZDI.IR
🎥 تیزر مستند «یک حرف از هزاران» 🔰 آیت الله رئیسی: رهبری به من فرمودند: اگر این طرح [طرح ولایت] زیر
🔴 هم اکنون پخش مستند «یک حرف از هزاران» از شبکه یک سیما
جهت مشاهده از تلوبیون:
https://telewebion.com/live/tv1
#طرح_ولایت
📱 @mesbahyazdi_ir
📋#اعلام_برنامه | شکوه نجوا
📣 فراخوان شعر اخلاقی و مناجات بر اساس کتاب شکوه نجوا (شرح مناجات شعبانیه اثر آیت الله مصباح یزدی)
💠 در دو بخش:
کلاسیک و نیمایی
🏆جوایز:
۵ جایزه بیست میلیون ریالی
🔴 مهلت ارسال آثار ۳۰ بهمن ماه ۱۴۰۱
📩 شاعران گرامی میتوانند اشعار خود را به شماره ۰۹۱۹۶۹۲۸۸۰۴ در پیام رسان ها و یا به ایمیل mesbahart.ir@gmail.com ارسال نمایند.
📚 علاقه مندان میتوانند برای مطالعه کتاب به لینک زیر مراجعه کنند:
🌐 mesbahyazdi.ir/node/4141/
💻 @mesbahyazdi_ir
🔰 آیت الله رئیسی: رهبری به من فرمودند: اگر این طرح [طرح ولایت] زیر نظر آقای مصباح هست، تأييد میشود و واقعاً به نشرش کمک کنید.
📥 برای دریافت فایل کامل و باکیفیت مستند «یک حرف از هزاران» به صفحه رسمی آیت الله مصباح یزدی در آپارات مراجعه کنید:
https://aparat.com/v/lbh4Q
#طرح_ولایت
💻 @mesbahyazdi_ir
📸 #عکس_نوشت | متصل به علمِ الهی
🔸️خانه اهل بيت علیهم السلام جايگاه آمد و شد فرشتگان است. بسيارى از مطالب را از امام جوادسلام اللّه عليه در سن هفت هشت سالگى سؤال می كردند. مباحث مختلفى از علوم را جواب می دادند. يك طفل هفت هشت ساله كه دهها هزار حديث از پيغمبر نشنيده و برايش نقل نكرده اند. اين از الهام الهى است.
۱۳۸۴/۰۹/۱۲
#امام_جواد
📱 @mesbahyazdi_ir
🔰 آیت الله رجبی(حفظه الله) رئیس موسسه آموزشی پژوهشی امام خمینی (ره) در نشست سراسری دانش آموختگان طرح ولایت:
🔸️استاد فکر کسی است که تفکر هدفمند و اقدام تفکرآمیز و انگیزش تفکر در مخاطبین را دارد. یعنی سه مولفه اگر در سطح عالی و نقطه اوج خودش کنار هم قرار بگیرند می توانیم به آن شخص «استاد فکر» بگوییم.
🔹️تمام مراحل اقدامات آیت الله مصباح قدس سره آمیخته با تفکر بود. اگر مسئله یا موضوعی بنابود انتخاب شود همواره با تفکر بود. می فرمودند گاهی برای انتخاب میان دو واجب مدت ها فکر می کردم که کدام یک وظیفه است. گاهی دریک مرتبه به نتیجه نمی رسیدم و در فرصت دیگر می اندیشیدم چرا که نگرانم روز قیامت بپرسند چرا این کار را انجام دادی؟ بگویم واجب بود، و بگویند چرا کار واجب تری را رها کردی؟!
🔸️برای انجام وظیفه می فرمودند لیستی از واجب هایی که وجود دارد تهیه کنید واجب ها را اولویت بندی کنید، اولویت اول را در موردش بیاندیشید که آیا من به الکفایه وجود دارد یا نه اگر نداشت وظیفه شما است اگر داشت، به اولویت دوم بروید. یعنی همه آنچه را که تصمیم می گرفت و اقدام می کرد بر اساس یک تفکر و اندیشه بود.
۱۴۰۱/۱۱/۱۰
#طرح_ولایت
📱 @mesbahyazdi_ir
MESBAHYAZDI.IR
🔰 آیت الله رجبی(حفظه الله) رئیس موسسه آموزشی پژوهشی امام خمینی (ره) در نشست سراسری دانش آموختگان طر
🔰 آیت الله رجبی(حفظه الله) رئیس موسسه آموزشی پژوهشی امام خمینی (ره) در نشست سراسری دانش آموختگان طرح ولایت:
🔸️جوان ما با انبوهی از اطلاعات مواجه است که فرصت تفکر را از دست می دهد و متاسفانه دیگر نمی اندیشد که این پیام از کیست و چه پیامد هایی دارد و بدون توجه به منشاء پیام به نشر آن اقدام می کند. مهم ترین نیاز ما برانگیختن قدرت تفکر، انتخاب بر اساس تفکر و اقدام مبتنی بر تفکر است و علامه مصباح یزدی قدس سره در آثار و نهاد سازی های خودش همواره به این اهتمام داشت که کار به گونه ای انجام گیرد که قدرت تفکر مخاطب را برانگیزاند و مخاطب با فکر انتخاب و اقدام کند. این بالاترین ثمره ای بود که در آثار علامه بزرگ، در کنار ثمرات دیگر وجود داشت.
🔹️آنهایی که می خواهند جریانات فرهنگ اثر گذار را مطالعه کنند، دوره های «طرح ولایت» را با این نگاه مطالعه کنند که گذران این دوره چگونه قدرت تفکر را احیا می کند. عزیزانی که در این دوره شرکت کرده اند مکرر گفته اند که طرح ولایت نه بلکه طرح ولادت است و ما تازه متولد شده ایم، تا قبل از آن یا فکری نبود یا هدفمند نبود. حتی روحانیون هم بعد از گذران این دوره گفتند ما تازه معنی طلبگی را فهمیدیم. نخبگان بعد از گذران این دوره گفتند، بار دیگر به این کشور و این نظام و این رهبر خودمان افتخار می کنیم، همه این ها برای این است که جنبه تفکری این دوره بسیار قوی است.
🔸️آیت الله مصباح قدس سره معتقد بودند مقام معظم رهبری نائب امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف است و معتقد بودند که نهایت فداکاری را باید نسبت به این جایگاه انجام داد. ایشان در دهه هفتاد سخنرانی پیش از نماز جمعه داشتند و تهاجم به ایشان زیاد شد، پرسیدند که چرا اینچنین صریح وارد می شوید که هجمه به شما زیاد شود؟ یک مرتبه فرمودند این هجمه شدید را تنها با یک صدای بسیار بالا می توان جواب داد و در جای دیگر فرمودند تهاجمات به رهبری زیاد است، خواستم بخشی از این تهاجمات به سمت من بیاید.
۱۴۰۱/۱۱/۱۰
#طرح_ولایت
📱 @mesbahyazdi_ir
💠 استاد حسن رحیمپور ازغدی، عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی در نشست سراسری دانش آموختگان طرح ولایت:
🔸️آیت الله مصباح یزدی(قدس سره) مبارزاتش را از دوران جوانی برابر ماتریالیزم علمی شروع کرده بود. اما به ویژه بعد از انقلاب و در دوره های پس از امام که جریان استحاله در مکتب و ایدئولوژی انقلاب، هم در داخل حاکمیت هم در رسانه ها به طور جدی شروع شد، در بین علما هم کم تر کسی می دانست و هم کمتر کسی می توانست و کمتر کسی از آنها می خواست که به روش علمی و درست برابر این انحراف بایستد. اما آیت الله مصباح یزدی (قدس سره) وارد شدند و یک تنه کار یک لشکری را در این فضای خفقان انجام دادند.
🔹️وقتی کسی مثل آیت الله مصباح (قدس سره) یک تنه کار یک لشکر را می کند، پس یک لشکری هم باید بیایند که کار او و امثال او را درست در آن نقاطی که خلاء و نیاز هست برسانند. تلاش آیت الله مصباح یزدی(قدس سره) مانند منبع عظیم آبی است که باید با نهر های مختلف به دست مزارع جهت آبیاری برسد.
۱۴۰۱/۱۱/۱۰
#طرح_ولایت
📱 @mesbahyazdi_ir
MESBAHYAZDI.IR
💠 استاد حسن رحیمپور ازغدی، عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی در نشست سراسری دانش آموختگان طرح ولایت: 🔸️
💠 استاد حسن رحیمپور ازغدی، عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی در نشست سراسری دانش آموختگان طرح ولایت:
🔸️در ملاقات آخری که خدمت ایشان بودم، پرسیدم اگر جوان بودید، روی چه مسائلی متمرکز می شدید که به نظر شما باید دقیق تر فهمیده می شد؟ ایشان روی دو مسئله تاکید کردند. یکی بحث جبر و اختیار بود که فرمودند من هنوز هم روی آن فکر می کنم در حالی که از جنبه های مختلف پاسخ هایی برای آن هست و اگر برای کسی قرار است واضح باشد یکی از آنها ایشان بود اما گفتند هنوز به آن می اندیشم. مسئله دومی که تاکید کردند بحث نسبت به فرد و جامعه بود. از عرصه انسان شناسی تا اخلاق، حقوق و سیاست. ایشان گفتند هنوز در این عرصه پرسش های بی پاسخی هست که معلوم بود ذهن ایشان هنوز درگیر این مسئله هست. این آموخت که فارغ التحصیلی نداریم و دوره ای نداریم که فارغ الفکر شویم.
🔹️نکته دیگری که از ایشان باید بیاموزیم بخصوص ما طلبه ها انضباط و انسجام فکری است. افراد با سواد زیاد هستند در حوزه و دانشگاه. اما افرادی که ذهنشان منسجم و بی تناقض باشند خیلی زیاد نیست. آنهایی که بی تناقض می بینید علتش این است که در عرصه های مختلف حرف نزدند یعنی اگر شروع کنند مانند آیت الله مصباح در ده دوازده حوزه علمی حرف بزنند تناقض ها را می بینید. می بینید در حقوق یک چیز می گوید و حرف ناسازگاری را در معرفت شناسی مطرح می کند.
۱۴۰۱/۱۱/۱۰
#طرح_ولایت
📱 @mesbahyazdi_ir