🔰 جزئیاتی از دیدار رئیس جمهور منتخب با خانواده شهید دکتر رئیسی
🔸دکتر مسعود پزشکیان رئیس جمهور منتخب عصر امروز پنجشنبه با حضور در منزل شهید آیتالله رئیسی با همسر و خانواده ایشان از نزدیک گفتگو کرد.
🔸در این دیدار صمیمی، دکتر پزشکیان با گرامیداشت نام و یاد رئیس جمهور شهید، از تلاشهای ارزنده و فراموش ناشدنی دکتر رئیسی در مسیر خدمت به مردم و پیشرفت کشور قدردانی کرد.
🔸دکتر جملیه علمالهدی همسر آیتالله رئیسی نیز در این دیدار در سخنانی با برشمردن برخی ویژگیهای شهید جمهور و تلاشهای ایشان برای خدمت به مردم و اعتلای نام انقلاب اسلامی، بر ضرورت تداوم مسیر خدمترسانی به مردم عزیز ایران تاکید کرد.
7.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 مرور برخی وعدههای رئیسجمهور منتخب در تبلیغات انتخاباتی
🔸پزشکیان: من وعده دروغ ندادم؛ حرفی نزدم که فردا نتوانم به آن عمل کنم
7.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 استقبال حجت الاسلام حامد کاشانی از مخبر و خداقوت بخاطر مجاهدت ۵۰ روزه در غیاب رئیسجمهور شهید در حاشیه یکی از هیأتهای عزاداری تهران در شب ششم محرم ۱۴۰۳
🏴 در کربلا چه گذشت...
ششم محرم الحرام | یاری طلبیدن حبیب ابن مظاهر ازبنی اسد
🔸جناب حبیب بن مظاهر اسدی با اذن امام حسین علیه السّلام برای آوردن یاور و کمک، به قبیله بنی اسد رفت. اسدیان پذیرفتند و حرکت کردند، ولی جاسوسان به عمر سعد خبر دادند و او عده ای را فرستاد تا مانع آنها شوند.
🔻وقایع نگار روزانه محرم
9.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 گوشهای از مراسم شیرخوارگان حسینی در حرم رضوی
.
کابینه کارشناسی کارآمد
یا گوشت قربانی غیمت طلبان؟
🔻آقای پزشکیان (و تیم مشاوران + افراد ذی نفوذ در ستاد او) این روزها سرگرم بررسی برای چیدن اعضای کابینه و معرفی به مجلس برای اخذ رای اعتماد هستند.
🔹کابینه را به دو شکل می شود چید:
۱) رئیس جمهور منتخب، برنامه تدوین شده ای برای چهار سال آینده داشته باشد و منطبق با آن برنامه، سراغ افرادی برود که اولا کاربلد باشند و ثانیا بتوانند در قالب یک تیم، با دیگر اعضای دولت، همپوشانی و هم افزایی داشته باشند.
۲) بدون برنامه روشن (به ویژه اقتصادی)، دست محافل حاضر در ستاد انتخاباتی را باز بگذارد تا با گروکشی و سهم خواهی، هر کدام بر اساس میزان نفوذ خود، سر و شکلی ناموزون به کابینه بدهند و چیدمان آن را طوری طراحی کنند که مرکز پمپاژ تعارض و تناقض و فشلی به بدنه دولت باشد.
🔻اکنون در ستاد آقای پزشکیان می توان دو گروه ذی نفوذ (مدعیان اصلاح طلبی/ مدعیان اعتدال گرایی) را در کنار برخی مشاوران آذری زبان و عده معدودی از شبه اصولگرایان سراغ گرفت که هر کدام، توقعی از شرکت سهامی دولت دارند و پزشکیان کار بسیار سختی در مهار آنها دارد.
🔹در جریان تبلیغات انتخاباتی لابد می شد دو کارشناس متناقض هم را (درباره نوع نگاه به عدالت اجتماعی یا اقتصاد سرمایه سالارانه و تبعیض آلود) همراه خود به تلویزیون برد؛ اما افراد متناقض در کابینه، قطعا نمی توانند برای خدمت به مردم، قدم از قدم بردارند.
🔻سوال راهبردی درباره دولت جدید این است که ۱۲- ۱۳ عضو تیم اقتصادی قرار است چگونه در کنار هم چیده شوند که دچار همفرسایی نشوند؟ این واقعیت تلخ در برخی دولت ها در گذشته اتفاق افتاده است.
🔹ناهماهنگی و ناکارآمدی در دولت خاتمی چنان شدید بود که او پس از هفت سال سردرگمی، در تاریخ ۲ اردیبهشت ۱۳۸۳، طهماسب مظاهری و محمد ستاریفر (وزیر اقتصاد، و رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی) را یکجا برکنار کرد و گفت:
🔻«هر دو كمكهاي شاياني را به خصوص در تدوين طرح ساماندهي اقتصادي انجام دادند. اما در تعامل با يكديگر جرقههايي ميزدند كه باعث ناهماهنگي ميشد. ما با بررسيهايي كه انجام داديم، به منشوري مكتوب رسيديم كه بازهم اين دو دستگاه به هر دليل به يكديگر چفت نشدند و من توفيق ايجاد تفاهم و هماهنگي را ميان آنها نداشتم. يكسال و نيم از دولت باقی مانده. در اين مدت، كار تازهاي را نميتوانيم انجام دهيم، تنها در چارچوب برنامه سوم حركت ميكنيم و در اين مدت هماهنگي در ميان اعضاي دولت بسيار مهم است».
🔹افکار و آراء اعضای ستاد انتخاباتی آقای پزشکیان، به غایت متناقض است؛ از چپ گرایان تا سوپر راست ها. و این غیر از چالش سهم خواهی و غنیمت طلبی برخی احزاب است که هر کدام به میزان نفوذ شان در ستاد می خواهند گوشه ای از غیم را به نیش بکشند و پشت قباله خود کنند.
🔹آقای پزشکیان کار دشواری را در پیش دارد؛ این که چقدر درباره برنامه ششم توسعه و اصل برنامه نویسی سالانه برای دولت سر رشته دارد؟ و به کدام کارشناسان (بیطرف یا سیاسی) اعتماد می کند؟
🔻و این که چقدر می تواند حلقه بسته "سهم خواهان ستاد انتخاباتی" را کنار بزند و با ظرفیت بزرگ نیروهای توانمند در کشور فارغ از انگاره های سیاسی و جناحی ارتباط بگیرد؟ این، دو راهی بزرگی است که افق کارآمدی یا ناکارآمدی دولت جدید را از همین حالا ترسیم می کند.
🔹عبرت دولت آقای روحانی، پیش چشم آقای پزشکیان است که چگونه غنیمت طلبان، کام خود را از دولت گرفتند (به قول یکی از اصلاح طلبان، تا ته ساندیس دولت را میک زدند و بعدا نیِ ساندیس را بیرون کشیدند) و سپس، او را با مسئولیت کارنامه فاجعه بار دولت و انزجار مردم تنها گذاشتند!
🔻محمد ایمانی
21.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
میگه مادرم وقتی زنده بود همیشه نگرانم بود💔
ولی دیگه مادرش نموند که نگرانش باشه...
این چرا همهی حرفاش روضه است!؟😭