✅ #وزارت_اطلاعات_ایران رفته اونور آب، از #انگلیس، از #آلمان و از #آمریکا، لیدرهای اغتشاشات ضدایرانی رو کرده توی گونی بی سر و صدا و تمیز، آورده #ایران عزیز
‼️ به نظرتون جمع کردن چارتا جوجه لیدر دوزاری اغتشاشو توی شبکه اجتماعی و کف خیابون، داخل کشور، کاری داره براشون؟
✍ نکنید، با سرنوشت خودتون بازی نکنید. اسیر چرندیات چهارتا سلبریتی وطنفروش و فراری نشید. مزخرفات چهارتا مفتخور و دزد که با خیابون اومدن شما، آتیش بازی شما، دستگیری شما، زندان و اعدام شما، حقوقشون رو به دلار و یورو از سرویسهای اطلاعاتی غربی یهودی میگیرن، و به حماقت امثال شما میخندن؛ باعث نشه آیندهتون تباه بشه. نکن جانم، نکن. با سرنوشت خودتون بازی نکنید..
وطن زیباتون رو نابود نکنید..
قدر زیبایی کشورتون بدونید..
اللهم صل علی محمد و آل محمد 🇮🇷
#اقتدار_ایران
#ایران_قوی
#جمهوری_اسلامی
🔷تلنگر؛
اگر نمازت قضا شد، نگو کار داشتم
برو ببین چکار کردی که خدا نخواست جلوش وایسی باش حرف بزنی..
🌹رسول خدا صلی الله علیه و آله
یک درهم که انسان به صاحبانش برگرداند، برای او بهتر است از عبادت هزار سال و آزاد نمودن هزار بنده و نیز برتر است از هزار حج و عمره.]
📕مستدرک الوسائل جلد ۱۲ ص ۱۰۴
🔵 امیرالمومنین امام علی (علیه السلام):
⚡️هر كه به مردم نيرنگ بزند، خداوند سبحان نيرنگ او را گريبان گير خودش مى كند
📘 غررالحکم \۸۸۳۲
#️پاداش_هر_قدم_در_راه_زیارت
💠منْ زَارَ الرِّضَا علیه السلام أَوْ وَاحِداً مِنَ الْأَئِمَّةِ علیه السلام ... لَهُ بِكُلِّ خُطْوَةٍ ثَوَابُ مِائَةِ حَجَّةٍ وَ مِائَةِ عُمْرَةٍ، وَ عِتْقِ مِائَةِ رَقَبَةٍ فِي سَبِيلِ اللَّهِ، وَ كُتِبَ لَهُ مِائَةُ حَسَنَةٍ، وَ حُطَّ مِنْهُ مِائَةُ سَيِّئَةٍ.
💚هر کس #امام_رضا علیه السلام یا یکی از ائمّه علیهم السلام را زیارت کند، (در پرونده اعمالش) به ازای هر قدمی که برداشته است،
🔷🔺ثواب صد حجّ،
🔷🔺صد عمره،
🔷🔺آزادسازی صد بنده در راه خدا
🔷🔺و برای او صد حسنه
🔷🔺و از او صد عملِ بد، پاک می شود.
📚بحارالأنوار، ج100، ص137-138
💡روح مطهر شهریار در اولین ساعات روز 27 شهریور سال 1367 به سوی بارگاه پروردگارش پر کشید و جسم زخم دیده او با احترامی بیسابقه در مقبره الشعرای تبریز که خود وصیت کرده بود، به خاک سپرده شد.
▫️سید محمدحسین بهجت تبریزی متخلص به شهریار، آنقدر به زبان فارسی و ترکی تسلط داشت که از شعر برای معرفی مذهب، ملت و میهن خود استفاده میکرد. گاه خواننده را به آسمانهای عرفان سوق میداد، گاه آدمی را با یک عالم دیگر که سوای این عالم ظاهری است، آشنا میساخت. گرچه او بیاختیار از روزگار از دست رفته خویش ناله سر میداد، اما برخی از شعرهای او با طنز بهخصوصی همراه بود که همزمان حس خوبی به خواننده القا میکرد.
▫️این شاعر بزرگ معاصر ایرانی، با صدای دلانگیزش، با صورت آرام خود، با شعرهایی عاری از هر ظاهرسازی آدمی را کاملا دگرگون میساخت.
▫️کمتر ایرانی را میتوان یافت که حداقل یک مصرع از شهریار و از مجموعه حیدربابایه سلام (سلام بر حیدربابا) را بلد نباشد.
▫️شهریار آنقدر بزرگ است که شورای عالی انقلاب فرهنگی، سالروز درگذشت وی را روز ملی شعر و ادب پارسی نام نهاده است.
این روز فرخنده بر همه ایرانیان و آزاداندیشان جهان مبارک باد.
ـــــــــــــــــــــــــ
👤#آیت_الله_ناصری:
💌»علمای اخلاق دستور میدهند بین الطلوعین (از اذان صبح تا طلوع آفتاب ) بیدار باشید، اثر بسزایی دارد، هم برای جنبه های روحانی و هم برای جنبه های جسمانی و هم برای توسعه رزق .
#بین_الطلوعین
💙🍃🦋
🍃🍁
🦋
#شفاےبیمار
💯✍🏻آیت الله بهجت (ره) می فرمودند:این کارها را به این نیّت که اگر مردن بیمار، حتمی نیست، به وسیله این ها شفا یابد، انجام دهید:
⇇✨مقدار کمی از خاک پاک مدفن سیّدالشهدا علیه السّلام را در آب زمزم مخلوط کرده و هفتاد مرتبه سوره «حمد» بر آن بخوانید و در نوبت های متعدد، هر روز به بیمار بخورانید، تا زمانی که شفا یابد.به فقیران «متعدد» صدقه بدهید، گرچه صدقه ای که به هر کدام میدهید، کم باشد.
⇇✨روزی هفت بار سوره «حمد» را به نیّت شفای او بخوانید.هر کس نزد بیمار میرود، برای شفایش سوره «حمد» بخواند.بیمار را به مشاهد مشرَّف (مزار معصومان علیه السّلام و …) ببرید و اگر نمی تواند، همین طور نیّت و توجّه کند که به آن مشاهد رفته و زیارت کند، و همین که نیّت شفا یافتن به آن زیارتگاه برود، کافی است.حدیث کساء را (مکرَّراً) برای شفای او بخوانید. (و هنگام خواندن در مجلسی که این حدیث را میخوانید، عود روشن کنید.)
📚 عرفان و عبادت، ص۳۹۲
🌷 آیتالله بهجت(ره):
✍ وقتی دل مؤمنی را شاد ڪنید ، خدا از لطف ، مَلڪی را خلق میڪند ڪه آن مَلڪ ، شما را از بلاها و تصادفات و ... حفظ میڪند.
👌 اینڪه میبینید در برخی تصادفات بعضیها محفوظ میمانند در حالی ڪه به نفر ڪنارے آنها آسیب وارد میشود به سبب این است ڪه آن شخصِ محفوظ مانده ، در مسرّت اهل ایمان نقش داشته است.
📚 برگی از دفتر آفتاب ، ص ١٨۴