7.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♻️ بازنشر به مناسبت ۹دی
📹 نماهنگ | أین عمار...
🔻 رهبر انقلاب: من در سال ۸۸، مسئلهى بصیرت را مطرح کردم؛ عدّهاى این را مسخره کردند، «بصیرت» را مسخره کردند؛ مسخره نداشت، واقعیّت بود؛ الان هم واقعیّت است.
📥 سایر کیفیتها👇
https://farsi.khamenei.ir/video-content?id=50918
📩 رهبر انقلاب در دیدار خانواده آیتالله مصباح یزدی: بزرگداشت جناب آقای مصباح یکی از واجبات کارهای حوزه و روحانیّت و ماها و همه است و بزرگداشت ایشان به معنای زنده نگه داشتن جهتگیری ایشان و راه ایشان است.
🔹 مرحوم آقای مصباح (رضوان الله علیه) یک خصوصیّات منحصربهفردی داشتند که من در مجموعهی فضلای برجستهی قم که از قدیم میشناختیم، و حالا هم بحمدالله برکات بعضیشان ادامه دارد، نگاه میکنم، جامع این خصوصیّات را کسی مثل مرحوم آقای مصباح مشاهده نمیکنم؛ علم فراوان، فکر خوب و نوآور، بیان رسا و واضح، انگیزهی تمامنشدنی و بینظیر، خلقیّات و رفتارهای شایسته و برجسته، سلوک و معرفت و توجّه معنوی و مانند اینها؛ مجموع اینها را واقعاً انسان نمیتواند پیدا کند. اینها در آقای مصباح جمع بود. ۱۴۰۱/۱۰/۰۵
https://eitaa.com/roshana_ir
https://rubika.ir/roshana_ir
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
"آغاز نشست های تبیینی سیاسی با محوریت
"جهاد تبیین پیرامون اغتشاشات اخیر،۹دی و تبیین ابعاد فتنه ۸۸،تبیین ابعاد مکتب حاج قاسم سلیمانی"
هر کانال یک نشست سیاسی...
#فاطمیه
#ثامن
#جان فدا
کانال رسول در روبیکا:👇👇👇
https://rubika.ir/rasull313
کانال رسول در ایتا:👇👇👇
https://eitaa.com/rasul313
شما مردم ایران را نشناختهاید
در حوادث پاییز ۱۴۰۱، چیزی که مرتباً در دستور کار رسانههای خارجی قرار میگرفت و البته مسبوق به سابقه نیز است، تلاش برای مصادره کردن «ملت ایران» بود.
در حوادث پاییز ۱۴۰۱، چیزی که مرتباً در دستور کار رسانههای خارجی قرار میگرفت و البته مسبوق به سابقه نیز است، تلاش برای مصادره کردن «ملت ایران» بود. تقلا برای معرفی جمعی که گرایشهای نزدیک به غربیان دارند بهعنوان «اکثریت مردم ایران» البته پیشینهای طولانی دارد و ماجرای تازهای نیست. اما نکته بسیار مهمی که رسانهها و تحلیلگران غربی معمولاً آن را در نظر نمیگیرند این است که ایران و جامعه ایرانی حاصل نامگذاریهای پساوستفالیایی دولت-ملتها یا نتیجه فلان قطعنامه سازمان ملل یا طرح تقسیم سرزمینها میان استعمارگران نیست. دقیقاً اشتباه بزرگ غربیها در تحلیل مردم ایران همین است که سابقه تاریخی تمدنی و قدمت جامعه ایرانی را نادیده میگیرند و تصور میکنند هویت ایرانی برساخته یک سده گذشته است و با کنش رسانهای میتوان ژرفای باورهای ایرانی را تغییر داد.
نمیتوان انکار کرد که تعاطی فرهنگها در دوره مدرن، و بهویژه عصر ارتباطات، بر جامعه ایرانی هم تأثیرات خود را گذارده، اما روشن است که مجموعهای از هنجارهای بنیادین و باورهای عمیق در جامعه ایرانی وجود دارد که اساس گرایشهای عمومی ملت و اصول تعریفکننده هویت جمعی ایرانی را تشکیل میدهد. مهمترین این هنجارها و باورها را که در فرایندی تاریخی شکل گرفته و به عنوان مبنای هویت جامعه تثبیت شدهاند، چنین میتوان برشمرد:
۱- دین: ایرانیان از زمان ظهور زرتشت، باور «توحیدی» داشته و ۱۴۰۰ سال است که اسلام را با جانودل پذیرفتهاند و به سنتهای آن پایبندی پیداکردهاند. از همان ابتدای ورود اسلام به ایران، شیعه در بخشهای مهمی از شمال و مرکز ایران رسوخ کرد و بسیاری از ایرانیان به انتخاب خود به آن سر نهادند. حتی آنان که تا چند قرن بعد مسلمان غیرشیعه ماندند، هم محب اهلبیت بودند و بهطورکلی عشق و ارادت به مکتب اهلبیت (ع) و بهویژه حضرت اباعبداللها لحسین (ع) نهفقط باور که به سنت رفتاری جامعه ایرانی بدل شده و هر ساله نیز تکرار میشود. تعبیر زیبای «ما ملت امام حسینیم» که از سردار دلها به جای مانده، فقط یک شعار نیست، بلکه یک گزاره عمیق و دقیق جامعهشناسانه در خصوص ایرانیان است.
۲- اخلاق: گرایش اخلاقی از زمان باورمندی ایرانیان به دین در میانشان وجود داشته، چنانکه شعار «پندار نیک، گفتار نیک، کردار نیک» چکیده همان هنجارهای اخلاقی توحیدی ایرانیان باستان است. پس از اسلام نیز پایبندی به موازین اخلاقی شریعت همین چارچوبهای اخلاقی را در جامعه ایرانی تثبیت کرد. هنجارهایی، چون عفاف، حجاب، حیا، غیرتمندی و... که علاوه بر مبتنی بودن بر شریعت، ریشه در سنت رفتاری ایرانیان باستان نیز دارد در بافتار اخلاقی جامعه ایرانی تثبیت شده است و از این روست که تلاشهایی که در یک سده گذشته برای اخلاقزدایی و رواج برهنگی و بیحیایی در جامعه ایرانی از سوی رژیم پهلوی و نیز روشنفکران وابسته و رسانههای غربی رخ داده، هرچند تأثیر اندکی داشته، اما به آن نتیجه مطلوب خود نرسیده است.
۳- عزتطلبی: ایرانی خود را «عزیز» میداند و برای کشورش نیز چنین میخواهد. بخش زیادی از ارجاع به اساطیر باستانی ایرانی در میان ایرانیان، نوعی اشاره به «عزت تاریخی ایران» و تلاش برای احیای آن در برابر ابرقدرتهای جهان مدرن است. اینکه به نام برخی از پادشاهان باستانی ایران -که از قضا معروف به کشورگشایی بودهاند- گاه اشاره میشود، در واقع حاکی از آرزوی ایرانیان برای بازیابی عزت گذشته است. اعتقاد به اسلام نیز عزتطلبی ایرانی را تثبیت و تقویت کرد. ایرانی ذلت و تحقیر در برابر دشمن و بیگانه را نمیپذیرد، زیر بار زور قدرت بیگانه نمیرود، توسعه اقتدار دفاعی و تسلیحاتی کشورش را میپسندد و به آن افتخار میکند و اینکه نیروهای مسلح کشور از مرزهای جغرافیایی رسمی خود عبور کرده و امنیت کشورشان را در ورای مرزهای خود تأمین کنند، مایه مباهات میدانند. تصویری که از «سردار شهید سلیمانی» در ذهن بسیاری از ایرانیان متبادر میشود، چهبسا کمتر از قهرمانان اساطیری جامعه ایرانی نباشد.
۴- استقلال و تمامیت ارضی: ایران از معدود کشورهایی است که در دنیای امروز «تاریخ تأسیس» و «تاریخ استقلال» ندارد و همین امر برای ایرانیان شاخصی مهم و مایه مباهات تلقی میشود. استقلال و تمامیت ارضی ایران برای همه طیفهای جامعه ایرانی موضوعی مهم است بهجز معدودی از شبهروشنفکران و نیز برخی از عناصر گروهکی، عموم مردم هیچگونه مداخله خارجی را برنمیتابند. حتی در مناطقی که گسل قومیتی وجود دارد، اکثریت مردم خود را ایرانی و متعلق به ایران میدانند و جریانات تجزیهطلب در اقلیت ضعیف قرار دارند.
تلخی جدایی بخشهایی از ایر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥حجت الاسلام سید نواب موسوی
💠خیلی از جوانانی که نه به اعدام میگویند نمیدانند که این افراد چه جرمهایی مرتکب شدهاند.
#جهاد_تبیین
@Menbaraali
ان در دوره قاجار و پهلوی چنان در کام مردم ایران به جای مانده که تا اسمی از جداییطلبی میآید همه در مقابلش موضع منفی میگیرند. حتی به یاد داریم که دهها هزار نفر از جوانان این مرز و بوم از سراسر ایران در دهه ۶۰ برای جلوگیری از جدایی خوزستان در جنگ تحمیلی و جدایی کردستان به دست ضدانقلاب خود را به این مناطق رسانده و عزیزترین دارایی خود، یعنی جان خود را در این راه تقدیم کردند.
بر این اساس میتوان گفت باورهای چهارگانه فوق اساس هویت جمعی ایرانی را تشکیل میدهند. این هنجارهاست که مبنای رفتار جمعی جامعه ایرانی بوده و اگر احساس کنند یکی از این هنجارها در مخاطره قرار دارد، اختلاف سلایق و اعتراضات و نارضایتیهای مقطعی خود را کنار نهاده و یکصدا به حمایت از هویت جمعی خود برمیخیزند. نارضایتیها از عملکرد دستگاههای اجرایی هرقدر هم زیاد باشد، جای هنجارهای عمیق و هویتی جامعه را نمیگیرد. این بافتار هویتی را میتوان مبنایی برای مطالعه حضور فوقتصور مردم در «۲۳ تیر»، «۹ دی»، «تشییع شهید سلیمانی» و... دانست. ساختار و شالوده هویت ایرانی بسیار عمیقتر و تثبیتیافتهتر از آنچیزی است که غربیها تصور میکنند که با وزش یک باد و حتی طوفان رسانهای متزلزل شود.
15.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎐 #مکتب_حاج_قاسم| #حاج_قاسم | #جان_فدا
🏷 سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی:
▫️ نظام اگر آسیب دید، نماز آسیب میبیند، دین آسیب میبیند؛ به این دلیل امام حفظ نظام را اوجب واجبات و واجب تر از نماز دانستند.
🎐 نشر دهید و همراه ما باشید
@meshkat324
📜 #سخن_هفته | مردم ایران، شجاع و با ایمان در میانه میدان
👈 نقش مردم در نقشبرآبکردن نقشههای دشمن در فتنههای مختلف پس از پیروزی انقلاب اسلامی چیست؟
🔺 پویایی انقلاب و درک مردم از فتنههای دشمن
🔹 از شاخصههای مهم پویایی انقلاب اسلامی در طول ادوار مختلف، درک اقشار مردم از فتنههای مهیاشده توسط دشمن است. آخرین نمونه این پدیده، «در اغتشاشات [۱۴۰۱] آمریکا نقش روشنی داشت... برای تهران، برای شهرهای بزرگ، برای شهرهای کوچک نشستهاند نقشه کشیدهاند، برنامهریزی کردهاند.» ۱۴۰۱/۸/۱۱ «انگیزهی آنها این است که احساس میکنند کشور در حال پیشرفت به سمت قدرت همهجانبه است و این را نمیتوانند تحمّل کنند... برنامهریزی کردهاند برای دانشگاه، برنامهریزی کردهاند برای خیابان... اینها کارهایی است که برای این دارد ایجاد میشود و تحریک میشود که حرکت پیشروندهی کشور را متوقّف کنند.» ۱۴۰۱/۷/۱۱ اما «ملّت در این حادثه هم مثل حوادث دیگر کاملاً قوی ظاهر شد؛ مثل همیشه، مثل گذشته ...آن که بیش از همه سینه سپر میکند و بیش از همه اثر میگذارد، ملّت شجاع و مؤمن ایران است؛ وارد میدان میشوند؛ و وارد میدان شدند.» ۱۴۰۱/۷/۱۱ بهجهت این فهم عمیق ملی در اغتشاشات ۱۴۰۱ « بحمدالله دشمن شکست خورده[است]. قصد دشمن این بود که مردم را وارد میدان کند، مردم نشان دادند که با دشمن همراه نیستند. البتّه دشمن در رسانهها لشکرسازی میکند؛ لشکرسازی کاذب، انبوهسازی دروغ ... آنچه انبوه است، آنچه عظیم است، حضور مردم در خدمت انقلاب و در میدانهای انقلاب است؛ این بله، این خیلی عظیم است؛ امّا آن طرف نه. خواستند مردم را وارد کنند، [امّا] مردم زدند توی دهنشان.» ۱۴۰۱/۸/۲۸
🔺 پیشینه ممتاز مردم ایران در رخدادهای فتنهانگیز
🔹 مواجهه هوشمندانه مردم ایران در قبال حوادث فتنهگون، پیشینهای ممتاز در طول انقلاب اسلامی به خود اختصاص داده است که ویژه اقشار یا مناطق خاصی نبوده و عامه مردم در تقابل مدبرانه با دشمن، سهیم بودهاند. در سالهای ابتدایی انقلاب، «در فتنهی خلق مسلمان، خود تبریزیها [در صحنه] بودند... و امام این را همان وقت گفتند؛ گفتند کسی نمیخواهد دخالت بکند، خود مردم تبریز جواب آنها را خواهند داد» ۱۳۹۹/۱۱/۲۹ «آن کسی که علاج کرد فتنه را خود مردم تبریز بودند» ۱۳۹۸/۱۱/۲۹ این رویه و ایفای نقش اساسی مردم نسبت به وقایع و بحرانها، در پیشامدهای پس از آن نیز بهگونهای مستمر به وفور مشاهده میشود. در سال ۱۳۷۸، «در فتنهی هجدهم تیر، پنج روز بعد از اینکه فتنهگران فتنهی خود را شروع کردند، مردم آن حرکت عظیمِ ۲۳ تیر را، نه فقط در تهران، بلکه در سایر شهرها به راه انداختند» ۱۳۹۰/۷/۲۰ «مردم آمدند در خیابانها، توطئهی دشمن را که سالها برایش برنامهریزی کرده بودند، در یک روز باطل کردند. آن روز گذشت. موج دوم، باز یک برنامهریزی دهساله بود تا سال ۸۸. به نظرشان فرصتی به دست میآمد. به خیال خودشان زمینهها را آماده کرده بودند. مطالباتی هم مردم داشتند - مردمی که وابستهی به نظامند، وفادار به نظامند - فکر کردند از این مطالبات بتوانند استفاده کنند؛ لذا آن قضایای سال ۸۸ به وجود آمد... اینجا هم مردم آمدند توی میدان. بعد از آنکه باطنها ظاهر شد، در روز قدس مردم دیدند که اینها حرف دلشان چیست، در روز عاشورا فهمیدند که اینها عمق خواستههاشان تا کجاست، مردم عزیز ما به میدان آمدند و حماسهی نُه دی را به راه انداختند ،نه فقط در تهران، بلکه در سراسر کشور، میلیونها نفر در روز نهم دی، بعد هم بلافاصله در بیست و دوی بهمن آمدند توی میدان، غائله را ختم کردند. این، هنر مردم است» ۱۳۹۰/۳/۱۴ بنابراین در این کشمکش سیاسی، اتفاق پراهمیتی که ساختار واقعی ارتباط مردم و انقلاب را نشان داد، آن بود که «ناگهان حرکت عمومی نهم دی همه را مبهوت کرد.!» ۱۳۹۵/۱۰/۱۹ و دلیل وقوع آن اتفاق ملی، نهادینهشدن مردممحوری در روح انقلاب اسلامی بود و بهعبارتی دیگر « ۹ دی یک نمونهای بود از همان خصوصیتی که در خود انقلاب وجود داشت؛ یعنی مردم احساس وظیفهی دینی کردند و دنبال این وظیفه، عمل صالحِ خودشان را انجام دادند. عمل صالح این بود که توی خیابان بیایند، نشان بدهند، بگویند مردم ایران اینند. با این حرکت مردم، آن حجم عظیم تبلیغات دشمن که میخواست فتنهگران را مردم ایران معرفی کند و اینجور نشان بدهد که مردم ایران از انقلابشان، از نظامشان برگشتند، بکلی نقش بر آب شد؛ ... تحلیلگران خارجی وقتی نگاه کردند، گفتند از بعد از رحلت امام بزرگوار، یا شاید بعضی گفتند از بعد از حرکات اول انقلاب، هیچ اجتماعی با این بزرگی، با این تپش، با این شور و هیجان وجود نداشته، که مردم وارد میدان شدند.
ادامه👇
📜 ادامه #سخن_هفته
🔹 این، حقیقت ۹ دی است.» ۱۳۹۰/۹/۲۱ علت دیگر ایجاد حماسه مردمی دیماه، آن بود که «در سال ۸۸ عدم تبعیّت از قانون، لگد زدن به قانون، به كشور لگد زد؛ این را مردم دیدند. یكی از پدیدههای برجستهی امروز این است كه مردم نگاهشان، گرایششان قانونگرایی است.» ۱۳۹۲/۳/۲۲ قانونگرایی در هنگامه آشوب و فتنه، نشانه حرکت هوشمندانه مردم بوده است که این نکته در قضایای سال ۸۸ نیز خود را نشان داد. «در تهران یک عدهای به نام بازاری آمدند در خیابانها اغتشاش کنند، فوراً بازاریهای محترم با موقعشناسی اعلامیه دادند، اعلان کردند که اینها دروغ میگویند، اینها از ما نیستند. این کارِ درستی است. اگر هشیاری قشرهای مختلف مردم و موقعشناسی آنها بوقت به سراغشان بیاید، این باارزش است. این کار، کار باارزشی بود که انجام دادند.» ۱۳۹۱/۷/۱۹
این باور مردم ایران به فتنهزدایی در مواجهه با دشمنان این سرزمین، در سالهای اخیر نیز مشهود است. در سال ۱۳۹۸، «یک توطئهی عمیقِ وسیعِ بسیار خطرناکی که آن همه هم پول خرجش شده بود، چقدر زحمت کشیده بودند که بتوانند در یک بزنگاهی، در یک فرصتی این حرکت تخریب و تحریق و آدمکشی و شرارت و مانند اینها را انجام بدهند و به مناسبت این قضیّهی بنزین فکر کردند که حالا این فرصت برایشان پیدا شده و لشکر خودشان را وارد میدان کردند، [لکن] این حرکت به وسیلهی مردم نابود شد... [یعنی] این کاری که از زنجان و تبریز شروع شد، بعد به همهی شهرهای کشور بلکه حتّی ... به بعضی از روستاها رسید» ۱۳۹۸/۹/۶ و نقشآفرینی مردم را در خنثیسازی نقشههای دشمن آشکار ساخت.
🔺 بصیرت؛ راز نقشآفرینی هوشمندانه مردم
🔹 بهطور قطع میتوان گفت راز نقشآفرینی ملت ایران و حمایت از انقلاب اسلامی در برابر فتنههای ترکیبی و پیچیده دشمن، بصیرت این مردم است. در واقع، بصیرت موجب تصمیمگیری منطقی و بههنگام مردم میشود و بههنگام عملکردن، «مبنی بر این است که دشمن را بشناسیم، سمت و سوی کار دشمن را بدانیم، آنقدر بصیرت پیدا کنیم که هر حرکتی که دشمن انجام میدهد، بفهمیم که هدفش چیست. اگر متوجّه ما و متعرّض به ما است، علاج کنیم آن را، بِایستیم، مقاومت کنیم.» ۱۳۹۵/۱۰/۱۹
🔺 پیروزی ملی در گرو بصیرت مردم
🔹 در حقیقت «با بصیرت در امور پیرامونی و مسائل جاری، با بصیرت نسبت به دشمن و بصیرت نسبت به میدان عمل و جبههی مبارزه، پیروزی قطعی است» ۱۳۹۲/۱۰/۱۹ و «هرگاه ملتی، جماعتی، فردی در مقابل یک محنتی که بر آن جمع یا بر آن فرد یا بر آن ملت وارد میشود، صبر و بصیرت به خرج داد، آن محنت برای او تبدیل میشود به نعمت. راز پیروزی حق، پیروزی کلمهی حق، انتشار حق، انتشار توحید در طول تاریخ در میان بشر همین نکته است.» ۱۳۹۰/۴/۶ بر اساس همین رمز پیروزی الهی و تاریخی، «ملت ایران یک راهی را شروع کرده است، در امتحانهای بسیاری پیروز شده است. امتحان جنگ تحمیلی، یک امتحان بزرگ بود؛ ملت در این امتحان پیروز شد... مهمتر از آن، پیروزی در معیارهای معنوی و الهی بود؛ چون صبرِ خود را نشان داد، ایثارِ خود را نشان داد، بصیرت خود را، فداکاری خود را، آمادگی خود را برای حرکت در راه خدا نشان داد» ۱۳۸۹/۱۰/۱۹ در شاخصههای معنوی و الهی نیز پیروز شد و در نتیجه باتوجهبه این بصیرت و ایستادگی عمومی «همهی آرمانهای این ملّت و انقلاب را میشود با پشتیبانی این مردم مؤمن و غیور به نتیجه رساند.»۱۳۸۵/۸/۱۹
🔹 منتشر شده در شماره جدید نشریه خط حزبالله
🌐 بسته خبری
🔸️ ده سال برنامهریزی برای یک فتنه/
حجتالاسلام دکتر عبدالله حاجیصادقی نماینده ولیفقیه در سپاه پاسداران در همایش گرامیداشت «روز بصیرت و میثاق امت با ولایت» در مشهد گفت: حرف دشمنان این است که انقلاب اسلامی ایران مرگ تدریجی ما را رقم زده است. دشمنان بیش از ما احساس میکنند که گام به گام در حال شکست خوردن هستند. در همین فتنه اخیر چقدر هزینه کردند ولی شکست دشمنان را میبینیم. برای فتنه 88، 10 سال برنامهریزی و 200 روز عملیات کردند ولی شکست خوردند؛ ما در مواجه با فتنهها آبدیده شدهایم. به دشمن میگوییم ما عادت کردهایم در برابر فتنههای تو مقاومت کرده و آنها را به فرصت تبدیل کنیم.
🔸️جایگاه ایران در جدیدترین گزارش صندوق بینالمللی پول/
گزارش جدید صندوق بینالمللی پول منتشر شد. بر اساس این گزارش هند برای اولین بار با سبقت گرفتن از انگلیس وارد ۵ کشور برتر شد، روسیه هم با 1/2 تریلیون دلار در سال ۲۰۲۲ نهمین اقتصاد جهان شد و توانست ایتالیا، برزیل و کره جنوبی را پشت سر بگذارد. ایران نیز در آستانه ورود به ۱۰ کشور برتر قرار گرفته است.
🔸️ همکاری ماسک و صهیونیستها علیه ایران/
یک ماهواره رژیم صهیونیستی به نام «اروس cـ3» توسط پرتابگر شرکت اسپیس ایکس با هدف جاسوسی به فضا پرتاب شد. این ماهواره برای شرکت صهیونیستی ایمجست اینترنشنال تصویربرداری میکند و این شرکت هم معمولا تصاویری از تأسیسات هستهای ایران و آثار حملات رژیم صهیونیستی به سوریه را منتشر میکند.
🔸️ مصرف بیرویه و کاهش منابع آب/
محرابیان وزیر نیرو گفت: طرح جهاد آبرسانی به ۱۰ هزار روستا با پیشرفت ۲۹ درصدی در حال تداوم است. سرانه آب قابل مدیریت و تجدیدپذیر به شدت کاهش یافته است. باید با روشهای نوین بتوانیم منابع آب خود را به خوبی مدیریت کنیم. سرانه آب برای هر ایرانی از ۶۵۰۰ مترمکعب در سال به ۱۲۰۰ مترمکعب رسیده است.
🔸️ انگلیسیها جذاب لعنتی/
دیلی میرور گزارش داده است که هر هفته حدود ۱۵ حمله با اسید در بریتانیا رخ میده، فاجعهای که این کشور رو به یکی از مراکز اصلی اسیدپاشی دنیا تبدیل کرده است. کانال مکتوبات این موضوع را گزارش کرده و در آخر نوشت: «چقدر متمدنند! چقدر شادند! چقدر زندگی نرمالی دارند! این انگلیسیها جذاب لعنتی.»
🔸️ راهزنی سعودیها در دریا/
سخنگوی شرکت نفت یمن اعلام کرد که ائتلاف سعودی ۴ کشتی حامل سوخت برای یمن را بهرغم آنکه در جیبوتی بازرسی شده بود، توقیف کرده است.
رسول در روبیکا👇
https://rubika.ir/rasull313
رسول در ایتا👇
https://eitaa.com/rasul313
🔰 کامنتی که به زندان ختم شد
📍سیستم قضایی نه ماه زندان برای یک جوان 23 ساله هلندی که در یک کانال تلگرامی نخستوزیر هلند و کابینه را تهدید کرده بود وضع کرد. خبرگزاری رسمی هلند نقل کرده است که او در یک کانال تلگرامی زیر عکسی از کابینه هلند نوشته: «با این کابینه چه میکنید؟ آیا میتونید با یک شلیک از پنجره باز یک ماشین اونها رو بفرستید هوا؟» بعد از این پلیس هلند با استفاده از کارآگاهان ویژه اقدام به شناسایی این فرد و بازداشت او کرده است. دادگاه اعلام کرده است که این حکم کمتر از میزان محکومیت واقعی وی بوده چرا که او مشکلات روانی داشته و تحت تأثیر افراد دیگر قرار میگرفته است. بعد از دوران محکومیت وی باید به مدت سه سال (معادل میزان زمان محکومیت واقعی) تحت نظر باشد چرا که جرم وی جزء جرائم بسیار مهم و خطرناک ارزیابی شده است. پ.ن: اینترنت در هیچ جای دنیا مانند ایران رها و بیضابطه نیست که فرد بدون مؤاخذه بتواند هر اقدامی انجام دهد.
رسول در روبیکا👇
https://rubika.ir/rasull313
رسول در ایتا👇
https://eitaa.com/rasul313
♦️ ️دست بنسلمان در دست صهیونیستها
🔹 لاپید که به تازگی از سمت نخستوزیری رژیم صهیونیستی کنار رفت نسبت به روابط با سعودی گفته: «ما با سعودیها گفتوگوهایی را آغاز کردیم تا در مرحله اول اجازه دهند هواپیماهای اسرائیلی بر فراز عربستان پرواز کنند و اجازه دهند شهروندان اسرائیلی در دوران حج به صورت مستقیم به مکه پرواز کنند.»
🔹 پیش از این نتانیاهو هم گفته که قصد دارد رابطه با عربستان سعودی را عادیسازی کند. او گفت: قصد دارد شمار کشورهایی که روابطشان با اسرائیل را عادیسازی میکنند توسعه دهد.