#حاج_حسین_یکتا:
امروز دیگر زمان غفلت و خمودگی برای جوان شیعه نیست، امروز "لتراب مقدمه الفداء" لیست تهیه میکنند و اسم مینویسند!
هدایت شده از کانال نور ولایت
بر لبانـت
هر زمانے
خنـده پیدا مےشـود☺️
زندگیام
بیشتر از پیش
زیبـا مے شـود😍
#لبیک_یاخامنه_ای
🌹
هدایت شده از اخبار جبهه مقاومت🇮🇷
🔰 اطلاعنگاشت | چگونگی و الزامات ورود جوانان به عرصه حرکت عمومی کشور: تحول جوانانه
🔻حضرت آیتالله خامنهای در دیدار دانشجویان در سال ۱۳۹۸ جوانان را محور حرکت عمومی ملت ایران به سمت چشماندازها دانستند و ابعاد تأثیرگذاری جوانان در این عرصه را برشمردند که در این اطلاعنگاشت مرور میشود. ۹۸/۳/۱
💠 @Sepahiy.. اخبار سپاه پاسداران
هدایت شده از روشنا
#اینفوگرافی|16 آذر؛ روز دانشجو
#بسیج_دانشجویی
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_ir
🆔 https://rubika.ir/roshana_ir
هدایت شده از ساداتسجادی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️خاطره بازی به مناسبت روز دانشجو
این یک دقیقه، بخشی از یک مناظره مفصل چند ساعته با بچه های انجمن اسلامی دانشگاه تهران در آبان ۱۳۹۰ است؛ مثل برق و باد ۹ سال از این مناظره گذشت اما آن گسل های فکری که درباره آن بحث و مناظره می کردیم هنوز فعال است.
در این بخش از مناظره به یکی از بیانیه های انجمن در سال ۸۸ اشاره میکنم که در ابتدای آن عکس امام خمینی در کنار عکس بازرگان و مصدق منتشر شده بود! و با نقد این اقدام، میگویم که شما در ادعای خط امامی بودنتان صادق نیستید و مشکل تان نداشتن "مبنای مشخص فکری" و "ثبات گفتمانی" است چون نمیشود همزمان هم امام خمینی را قبول داشت و هم مصدق و بازرگان را که امام صراحتا علیه آنها موضع داشت!
امروز هم مشکل بسیاری از جریان های سیاسی در کشور همینجاست؛ "التقاط فکری" که نتیجه اش میشود اقدامات متناقض و مواضع زیگزاگی در عرصه سیاست.
هدایت شده از کانال نور ولایت
🌹16آذر(روز دانشجو) از نگاه امام خمینی(قدس سره)
♦️پس از کودتاى 28 مرداد، نیکسون معاون رئیس جمهورى آمریکا براى ارزیابى نتایج کودتا به ایران آمد. روز 16 آذر 1332 دانشجویان در اعتراض به این سفر در دانشگاه تهران تظاهرات کردند و مزدوران رژیم به سرکوب آنها پرداخته و با رگبار گلوله سه دانشجو را در سر کلاس به شهادت رساندند. این حادثه به عنوان یک روز مقاومت تاریخى ، پس از پیروزى انقلاب به عنوان و روز دانشجو نامگذارى شد
🔴امام خمینی (ره):
♦️ دانشجویان انقلابى موظفند با هوشیارى بدون غفلت از این مساءله هم به دانشگاهها و مدارس و آنان که هنوز خواب رژیم سابق را مى بینند و رویه هاى فرهنگ شرق و غرب را در سر مى پرورانند، اجازه ندهند که خارج از دروس موظف خود به صحبت هاى انحرافى بپردازند و باید بدانند با مسامحه در این امر به تدریج در دانشگاهها و دبیرستانها خط انحرافى نفوذ خواهد کرد و در پیشگاه خداوند متعال مسؤ ول هستند.
📚صحیفه نور جلد 19،ص 80
سعى کنید در دانشگاه پرچم اسلام را بالا ببرید، تبلیغات مذهبى بکنید. مسجد بسازید، اجتماعا نماز بخوانید، تظاهر به نماز خواندن بکنید، وحدت مذهبى لازم است ، وحدت مذهبى است که این اجتماع عظیم و فشرده را ایجاد مى کند، اگر علاقه به استقلال ایران دارید، وحدت مذهبى داشته باشید.
📚صحیفه نور جلد 1،ص 64
♦️ شما دانشجویان عزیز خودتان در صدد این باشید که از غربزدگى بیرون بیایید. این گمشده خودتان را پیدا کنید، آنها درصددند که با هر ترتیبى شده است خودشان رابه ما تحمیل کنند و شما باید مقاومت کنید.
📚صحیفه نور جلد 11، ص 185
♦️جوانان عزیز دانشگاهى هر چه بیشتر در کسب علوم و فنون در اعتلاى کشور معظم خود کوشش نمایند و از نفوذ عناصر منحرف و وابسته به چپ و راست قاطعانه جلوگیرى کنند و نگذارند محیط مقدس دانشگاه آلوده به اغراض منحرفان و وابستگان به اجانب گردد.
📚صحیفه نور جلد 18، ص 86
هدایت شده از ام البنین ۳۲۴
دانشجو،بیگانگان استعمارگر و
حکومت ناتوان و خود فروخته
با قدرتگیری محمد مصدق در ۱۳۳۰ خورشیدی به عنوان نخستوزیر و در پی آن ملی شدن صنعت نفت بسیاری از دانشجویان حامی و طرفدار مصدق شدند و این امر به دانشجویانی که خواستار برقراری عدالت اجتماعی بودند، انگیزه میداد. آنها برای نشان دادن حمایتشان از مصدق در تظاهرات و پخش نشریات به نفع او شرکت میکردند. تا اینکه رژیم پهلوی به کمک آمریکا و انگلیس مقدمات و بستر، سقوط و سرنگونی مصدق را فراهم آوردند و با راه انداختن کودتای ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ مصدق را از صحنه کنار زدند، این عامل خشم دانشجویان را برانگیخت که اوج آن به واقعه ۱۶ آذر در همان سال و به شهادت رساندن سه تَن از دانشجویان انجامید. به همین مناسبت پس از پیروزی انقلاب اسلامی به مناسبت شهادت مظلومانه دانشجویان، این روز در تقویم روز دانشجو نامیده شد.
هدایت شده از ام البنین ۳۲۴
دانشجویان بعد از کودتای ۲۸مرداد ۱۳۳۲
پس از کودتای ۲۸ مرداد ۱۳۳۲، ایران در شوک سقوط دولت مصدق و پیروزی کودتاچیان فرو رفته و سکوت مرگباری پس از حکومت نظامی، سراسر خیابان ها، کوچه ها، مراکز علمی و آموزشی و... را فرا گرفته بود. ارتشبد زاهدی در پی کودتا به قدرت رسید و تمام تظاهرات ها را سرکوب میکرد. از طرف دیگر رژیم پهلوی که توانسته بود با کمک حامیان آمریکایی خود دوباره قدرت را در دست بگیرد، درصدد برآمد تا پایه های حکومت خود را تثبیت کند، بنابراین به ۲ حامی کودتا یعنی انگلیس و آمریکا نزدیکتر شد. ریچارد نیکسون معاون وقت رییس جمهوری آمریکا به ایران دعوت شد. وی در ۱۳۳۲خورشیدی راهی ایران شد. در حقیقت او می آمد تا نتیجه سرمایه گذاری ۲۱ میلیون دلاری را که سیا سازمان جاسوسی امریکا برای کودتا و سرنگونی دولت مصدق هزینه کرده بود از نزدیک مشاهده کند، این موضوع به همراه، اعلام قصد ایران برای برقراری ارتباط دوباره با انگلیس و همچنین محاکمه مصدق باعث خشم و ناراحتی مردم ایران به ویژه دانشجویان در دانشگاه تهران شد.
هدایت شده از ام البنین ۳۲۴
و آنچه رخ داد.....
چند روز پیش از ورود نیکسون به ایران، دانشجویان دانشکده های حقوق و علوم سیاسی، پزشکی و فنی در دانشکده های خود تظاهرات گسترده ای برضد دولت کودتا بر پا کردند و همین تظاهرات موجب شد تا دولت، زنگ خطر دانشجویان را بیش از پیش، احساس کند. دانشجویان با سر دادن شعارهایی مانند «مصدق پیروز است» و «مرگ بر شاه» نسبت به تداوم فضای خفقان پس از کودتا و تجدید ارتباط سیاسی رژیم پهلوی با انگلیس اعتراض کردند.
در واقع بعد از اینکه در ۱۴ آذر، ارتشبد زاهدی رسماً تجدید ارتباط انگلیس با ایران را اعلام کرد و قرار شد «دنیس رایت» کاردار سفارت انگلیس به تهران بیاید. این امر موجب می شود که تظاهرات از داخل دانشگاه به بیرون و به ویژه به بازار تهران کشیده شود. از همان روز تظاهراتی در گوشه و کنار به وقوع پیوست که در نتیجه در بازار و دانشگاه عده ای دست گیر شدند. این وضعیت در فردای آن روز نیز ادامه یافت.
هدایت شده از ام البنین ۳۲۴
۱۶ آذر ۱۳۳۲
در ۱۶ آذر ۱۳۳۲ خورشیدی، دانشجویان هنگام ورود به دانشگاه متوجه تجهیزات فوق العاده سربازان و اوضاع غیر عادی اطراف دانشگاه شدند، بنابراین وقوع حادثه ای را پیش بینی کردند. در صبح همان روز برای جلوگیری از تنش و درگیری، چندین دانشکده تعطیل اعلام شد و در ادامه سراسر دانشگاه به دستور رییس دانشگاه تعطیل شد اما نیروهای نظامی رژیم که به شدت رفت و آمد دانشجویان را کنترل می کردند با حضور در کلاس یکی از اساتید دانشکده فنی (مهندس شمس استاد نقشه کشی) زمینه اعتراض را در کلاس درس ایجاد کردند.
آنان قصد داشتند، ۲ دانشجو را که در ظاهر به حضور نظامیان در دانشگاه اعتراض داشتند، دستگیر کنند. دستگیری ۲ دانشجو باعث شد، دانشجویی دیگر بر روی نیمکت کلاس فریاد بزند: آقا ما چقدر بی عرضه هستیم. چقدر بدبخت هستیم. این کلاس نیست، این درس نیست. یک عده ای بدون اینکه از استاد و از کادر دانشگاه اجازه بگیرند، وارد کلاس می شوند و هیاهو در می گیرد. تف به این کلاس و تف به این مملکت! صحبتهای این دانشجو باعث شد، فضای دانشکده فنی به هم بریزد و تظاهرات شود که در این میان سه دانشجو به نامهای مصطفی بزرگ نیا، احمد قندچی و مهدی شریعت رضوی به شهادت رسیدند.
هدایت شده از ام البنین ۳۲۴
حکومت بیگانه پرست و نتیجه اعمالش
پس از واقعه ۱۶ آذر تمام دانشگاه های تهران و بیشتر شهرستان ها و حتی بسیاری از مدارس و دبیرستان ها در اعتصاب کامل به سر می بردند. دولت از نتایج این واقعه وحشت زده بود و به همین دلیل خیلی زود روزنامه های طرفدار دولت با انتشار مقالات توجیهی در صدد سرپوش گذاشتن بر این اقدام دولت برآمدند. از جمله این روزنامه ها، روزنامه اطلاعات بود که عصر ۱۶ آذر ۱۳۳۲ گزارشی درباره «تظاهرات چند تن از دانشجویان» منتشر کرد و از آن به عنوان «تحریکات عناصر اخلالگر و افراطی» یاد کرد و آورد: امروز عدهای از عناصر اخلالگر که منتسب به حزب منحله توده بودند به دانشگاه رفته و عدهای از دانشجویان را مجبور به تظاهرات کردند و در حال دسته جمعی به مأموران فرمانداری نظامی محافظ دانشگاه که مسلط بر اوضاع بودند حمله کرده، قصد ربودن اسلحه آنها را داشتند و ماموران نیز اقدام به تیراندازی کردند.
هدایت شده از ام البنین ۳۲۴
چکیدن خون جوانان ایران از دکتری افتخاری کابوی های وحشی
پس از واقعه و کشتار ۱۶ آذر و جایی که سه دانشجو کشته شده بودند، نیکسون دکتری افتخاری در دانشگاه تهران گرفت. در آن روز تمام دانشگاههای پایتخت در اعتصاب کامل به سر می بردند. وقتی نیکسون برای دریافت دکتری افتخاری حقوق در دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران حاضر شد، یکی از مطبوعات در سرمقاله خود با عنوان سه قطره خون این گونه نوشت: آقای نیکسون! وجود شما آن قدر گرامی و عزیز بود که در قدوم شما، سه نفر از بهترین جوانان این کشور، یعنی دانشجویان دانشگاه را قربانی کردند
هدایت شده از ام البنین ۳۲۴
مصطفی چمران که خود از دانشجویان دانشکده فنی بود و در روز حادثه در کلاس درس حضور داشت در خاطرات خود این روز را اینگونه توصیف میکند:
صبح ۱۶ آذر هنگام ورود به دانشگاه، دانشجویان متوجه تجهیزات فوقالعاده سربازان و اوضاع غیرعادی اطراف دانشگاه شده وقوع حادثهای را پیشبینی میکردند...ساعت اول بدون حادثه مهمی گذشت و چون بهانهای به دست سربازان نیامد به داخل دانشکدهها هجوم آوردند. آنها نقشه کشتن و شقه کردن دانشجویان را کشیده بودند و این دستور از مقامات بالاتری به آنها داده شده بود. سرکردگان اجرای این دستور و کشتار ناجوانمردانه عدهای از گروهبانان و سربازان بودند که اختصاصاً برای اجرای آن مأموریت در آن روز به دانشگاه اعزام شده بودند. در ساعت ۱۰ صبح دسته جانباز به همراه سربازان معمولی به دانشکده فنی رفتند. در این ساعت دانشجویان در سر کلاسهای درس حاضر بودند و به خاطر شرایط ویژه دانشگاه و حضور گسترده نظامیان از هر اقدامی که بوی اعتراض و تظاهرات دهد، اجتناب میکردند. هنگام حضور سربازان در دانشگاه و مقابل دانشکده فنی، دکتر سیاسی رییس دانشگاه، مهندس خلیلی رییس دانشکده فنی و دکتر عابدی معاون وی سعی کردند که با مذاکره نیروهای نظامی را از دانشکده فنی خارج کنند ولی توفیقی به دست نیاوردند...سربازان به دانشکدهها حمله کردند و بدین ترتیب سه تَن از دانشجویان به نامهای (مهدی شریعترضوی، احمد قندچی و مصطفی بزرگنیا) به شهادت رسیدند و ۲۷ تن دیگر دستگیر و عده زیادی مجروح شدند.
هدایت شده از ام البنین ۳۲۴
علی شریعتی در توصیف سه شهید دانشجوی رویداد ۱۶ آذر ۱۳۳۲ می نویسد:
اگر اجباری که به زنده ماندن دارم، نبود، خود را در برابر دانشگاه آتش می زدم؛ همان جایی که ۲۲ سال پیش، «آذر» مان در آتش بیداد سوخت. او را در پیش پای «نیکسون» قربانی کردند. این سه یار دبستانی که هنوز مدرسه را ترک نگفته اند، هنوز از تحصیلشان فراغت نیافته اند، نخواستند ـ همچون دیگران ـ کوپن نانی بگیرند و از پشت میز دانشگاه به پشت پاچال بازار بروند و سر در آخور خویش فرو برند. از آن سال، چندین دوره آمدند و کارشان را تمام کردند و رفتند، اما این سه تن ماندند تا هر که را می آید، بیاموزند، هر که را می رود، سفارش کنند. آنها هرگز نمی روند، همیشه خواهند ماند، آنها «شهید» ند. این «سه قطره خون» که بر چهره دانشگاه ما، همچنان تازه و گرم است. کاشکی می توانستم این سه آذر اهورایی را با تن خاکستر شده ام بپوشانم، اما نه، باید زنده بمانم و این سه آتش را در سینه نگاه دارم.
✖️ مجلس حق ندارد ولی آمریکا و اروپا حق داشت!
🔻اسحاق جهانگیری در مخالفت با مصوبه مجلس: نمیشود که به رییسجمهور و وزیر بگویند اینجور راه برو، اونجور حرکت کن، سانتریفیوژ را فلانجا نصب کن و...
پ ن:
بله جناب جهانگیری، فقط اشتون و جان کری حق داشتند به رئیس جمهور بگن چندتا سانتریفیوژ داشته باش و داخل نیروگاه اراک بتن بریز و کجاها را ببند و چکار کنید و چکار نکنید.
⚠️ آقایون دیکته مینویسند، اما از خارج کشور باید گفته بشه!!
🔻سکوت خیانتبار سلبریتیها در برابر ترور دانشمند هستهای
🔰 وقتی منافع ملی به پای ویزای آمریکا قربانی میشود
🔹 با شهادت دانشمند هستهای کشورمان، مردم ایران، هر کسی به نوبه خود، به عملیات تروریستی رژیم صهیونیستی واکنش نشان داده و ترور شهید محسن فخریزاده را محکوم کردند. حتی ایرانی های مقیم خارج و برخی از افراد غیر همسو با جمهوری اسلامی ایران نیز به حمله تروریستی روز گذشته واکنش نشان دادند.
🔹 اما ترجیح سلبریتیها این بود که در این مورد نیز همچون سایر مواردی که کشور و ملت ایران مظلوم واقع شدهاند، مثل کبک سر در برف فرو برده و اظهار نظری نکنند.
🔹 سلبریتیهایی که برای کوچکترین حوادث در غرب در شبکه های مجازی اعلامیه صادر کرده و اشک میریزند؛ و یا از اتفاقاتی که در کشور رخ میدهد برای جلب توجه دولتهای غربی استفاده میکنند؛ اما نوبت به ملت ایران که میرسد، سکوت اختیار میکنند. حتی مواضعشان در رابطه با حوادث و اتفاقات داخل کشور بوی غرب پرستی میدهد.
🔹 گرچه بیاعتنایی این جماعت به منافع ملی مدتهاست که برای مردم ثابت شده، اما به زعم خودشان با سکوت پیشه کردن در ماجرایی مثل ترور دانشمندان هستهای کشورمان، میتوانند وجههای روشنفکرانه از خود نشان دهند.
🔹 در همین رابطه، علیرام نورایی بازیگر سینما و تلویزیون در واکنش به سکوت معنادار سلبریتیهای مدعی در برابر ترور دانشمند هستهای کشورمان توسط رژیم صهیونیستی، نوشت: رفیق؛ سکوت درباره ترور دانشمند هستهای کشورمان نشانه روشنفکری و ضدجنگ بودن نیست. نشانه دیگری است.
🚨 دلیل سکوت معنادار سلبریتیها چیست؟
🔹 اغلب مواضعی که سلبریتیها درباره موضوعات مختلف به نام میهن پرستی میگیرند، بیش از آنکه برگرفته از احساسات مردم دوستیشان باشد، از آن جهت است که شرایط لازم برای ویزای آمریکا را کسب کنند. یعنی لازمه اخذ ویزا و تابعیت ایالات متحده سلبریتیهایی را وادار میکند که در شبکههای اجتماعی، اظهارنظرهایی همسو با سیاستهای دولت آمریکا داشته باشند و بالعکس، از اظهاراتی که موجب محکومیت غربیها شود، خودداری میکنند.
🔹 چرا که از سال ۲۰۱۷ به این سو، دولت ایالات متحده طی قوانین جدیدی که برای متقاضیان ویزای این کشور وضع کرد، از آنها میخواهد که سابقه فعالیت خود در شبکههای اجتماعی طی پنج سال گذشته و همچنین اطلاعات بیوگرافی خود از ۱۵ سال گذشته را ارائه دهند.
هدایت شده از روشنا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#موشن_گرافیک | سه قطره خون
◽️از آن سال چندین دوره دانشجو آمدند و رفتند اما این سه تن ماندند تا هر که را میآید بیاموزند و هر که را میرود سفارش کنند... این سه قطره خون بر چهره #دانشگاه ما همچنان تازه و گرم است.
◽️روز #دانشجو گرامی باد.
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_ir
🆔 https://rubika.ir/roshana_ir
هدایت شده از ho3ein
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ مهم / نماینده سابق پارلمان کویت در گفتگو با الجزیره:
❌ ایران پس از رفتن ترامپ به اسرائیل حمله خواهد کرد؛ حملهای بسیار بزرگ که انتقام [خون] سردار قاسم سلیمانی و فخریزاده و همچنین انتقام از ترورهایی خواهد بود که ایرانیها قربانی آن بودهاند.
#شهید_محسن_فخری_زاده
#ترور #انتقام_سخت
🔺 ظهور بسیار نزدیک است
هدایت شده از روشنا
⭕️ سردار «استوار» به همرزمان شهیدش پیوست
🔸سردار عبدالرسول استوار محمودآبادی همرزم شهید سردار سلیمانی، پس از تحمل سالها درد عوارض شیمیایی و ابتلا به کرونا آسمانی شد.
🔹ایشان در عرصه های مختلف از جمله فرماندهی دانشکده علوم وفنون، مسئول آموزش و اطلاعات نیروی زمینی سپاه، موسس نیروی ویژه صابرین سپاه، فرمانده قرارگاه مدینه منوره در جنوب کشور، فرماندهی قرارگاه حمزه سیدالشهدا در شمالغرب کشور، به دفاع از امنیت کشور پرداخت.
🔹وی در دفاع از حریم اهل بیت در مقابل گروه های تکفیری دوشادوش سرداران شهید حاج قاسم سلیمانی و حاج حسین همدانی در سوریه و عراق مجاهدت کرد.
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_ir
🆔 https://rubika.ir/roshana_ir
هدایت شده از کانال نور ولایت
122.pdf
101.7K
🌀#یادداشت
🌐نسخه pdf
✅موضوع: مواجه رسانه های عربی با ترور شهید محسن فخری زاده
✍️سعید نادری اصل، پژوهشگر مطالعاتامنیت و افکارعمومی
🔹-🔸🌹🔹-🔸
🔻روندگاری رسانه های عربی پیش از حادثه ترور
🔹روندگاری رسانه های عربی پس از حادثه ترور شهید فخری زاده
🔸روندنگاری این رسانهها در خصوص عامل شهادت شهید
🔺روندنگاری خطوط موازی
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن
#روشنگری
#آبسرد
#ترور