24.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#تماشایی
#به_روز_با_آقا
1️⃣ محصول آمریکایی ـ صهیونیستی
2️⃣ جوانان سوری وارد خواهند شد
3️⃣ قویتر میشویم
4️⃣ مقابله با بمب ناامنی
5️⃣ ضعف انگیزهها
6️⃣ سم پیروزی، زهر ناکامی
📝 یک مرور سه دقیقهای بر نکات رهبر انقلاب درباره تحولات منطقه
📆 ۱۴۰۳/۹/۲۱
👌 نسخه مناسب برای اشتراک در شبکههای اجتماعی
#حاجاسماعیـلدولابے❤️🌱
+ اگر بعضے اوقات
حالِ قرآن خواندن ندارے
وضو بگیر و قرآن را لمس ڪن؛
یڪدفعہشما را بیدار میڪند:)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 به حال آنهایی که اسم دخترانشان را فاطمه و زهرا نمیگذارند غصه میخورم
#استادقرائتی
اگر پیر و جوان آسوده جان اند✨
اگر ناموس ما هم در امان اند✨
اگر داعش به قعر دوزخ افتاد✨
نرفت از خاک ما یک ذره بر باد✨
دلیل اصلی اش یک جان پناه است✨
که آن هم خون اعضای سپاه است✨
#پاسدار
Part26_خار و میخک.mp3
9.77M
📗کتاب صوتی
#خار_و_میخک
اثر یحیی سنوار
قسمت 6⃣2⃣
بیا ای آنکه بـر عـالم امیــری
بشر را وارهان از این اسیری
بیا تا عدلِ
حیـ🌺ـدر زنده گردد
تـ🌺ـو فرزندِ
برومندِ غدیری
#امام_زمان
#شبتون مهدوی ✨
سلامٌ علی قلب زینب الصّبور و لسانها الشّکور، سلامٌ علی من تظافرت علیها المصائب و الکروب و ذاقت من النّوائب ما تذوب منها القلوب…. سلامٌ علی من عجبت من صبرها ملائکه السّماء، سلامٌ علی من فجعت بجدّها و ابیها و امّها و بنیها و الخیره من اهلها و ذوبها، ابکی علی زینب الکبری و کربتها،ابکی علی زینب الثکلی و غربتها ابکی علی زینب حزناً لمحنتها….✨🌿
✍ اُمّ علاء»؛ مادر شهیدی که هفت عزیزش را تقدیم اسلام کرد
🕌اگر گذرتان به حرم مطهر کریمه اهل بیت(س)، حضرت معصومه (ع) صحن امام رضا (ع) افتاد سری به مقبره شاعره پروین اعتصامی کنار مزار این مادر بروید،
🧕«اُمّ علاء»؛ اُمُّالشهداء فخرالسادات طباطبایی زنی است که هفت نفر از اعضای خانوادهاش به شهادت رسیدند. زنی که هجده فرزندش را در خانهای شصتمتری و وقفی بزرگ کرد. خانهای که هر وقت پنجرهاش را باز میکرد؛ چشمانش به گنبد مطهر حرم حضرت علی علیهالسلام گره میخورد و نسیم رأفت جناب ابوتراب وارد خانه و زندگیشان میشد.
فخرالسلادات یا همان «اُمّ علا»، مادر چهار شهید، همسر شهید، خواهر شهید و مادر همسر شهید است. پدر و مادر فخرالسادات در جوانی به بهانهی تعلیم در حوزهی علمیه ی نجف، از تبریز به نجف اشرف هجرت می کنند و همانجا ماندگار می شوند. فخرالسادات در نجف به دنیا میآید و در سن سیزده سالگی با آیتالله سید حسن قبانچی که یکی از شاگردان ممتاز پدرش سید محمد جواد طباطبایی تبریزی بود ازدواج میکند. آنها در خانهی وقفی کوچکی در جوار حرم امیرالمؤمنین علیهالسلام زندگیشان را با عشق آغاز میکنند و حاصل این ازدواج میشود هجده فرزند، نه پسر و نه دخترکه در دوران خفقانی که رژیم بعثی صدام در عراق ایجاد کرد، آنها را به سمت دروس حوزوی سوق داد. تعدادی از فرزندانش شاگرد آیتالله صدر بودند و دخترانش در مکتب بنتالهدی صدر درس میخواندند.
در دوران نخست وزیری حسن البکر پسرش عزّالدین و برادرش عمادالدین که هر دو از شاگردان نخبهی آیتالله صدر بودند دستگیر و روانهی زندان شدند. حسن البکر که از خود اختیاری نداشت، با نظر صدام اعدام این دو روحانی بزرگوار را صادر کرد. این برای اولینبار بود که در نجف خون روحانیت ریخته می شد. چند روز قبل از اعدام، ام علاء با پسر و برادرش ملاقات میکند و به آنها وعدهی بهشت و دیدار با امام حسین (ع) را میدهد.
بعد از شهادت سه فرزندش، ام علاء همراه همسرش ابو علاء به دستور صدام روانهی زندان شد. به دلیل فعالیتهای سیاسی دیگر پسرانش در ایران علیه رژیم صدام، این زن و شوهر مبارز و صبور یک سالونیم در زندان حزب بعث به سر می بردند. درواقع رژیم بعث قصد داشت با این شیوه دیگر پسران وی را به دام بیندازد که مؤفق نشد.
ام علاء در طول زندگی متحمل رنجها و سختیهای زیادی شد. ولی هیچگاه خم به ابرو نیاورد و همچنان در آرزوی سرنگونی رژیم بعث به سر میبرد. ام علاء زنی به شدت صبور، مؤمن، با اخلاق و متواضع بود که در طول زندگیش همیشه به اقوام رسیدگی و از آنها دلجویی میکرد. در بین خویشاوندان برای هر کس مشکلی پیش میآمد او اولین نفر بود که برای حل مشکلش قدم برمیداشت.
او ده سال آخر زندگیش را در حالی که دست و پای چپش در دوران اسارت از کار افتاده بود و هیچ خبری از سرنوشت همسرش ابو علاء نداشت، به ایران هجرت کرد. در ایران ساکن قم شد و تمام کارهای شخصیاش را با توجه به شرایط جسمانی که داشت خودش انجام میداد. و در قم دارفانی را وداع وبه دیدار شهیدانش شتافت