ناتوانی رژیم صهیونیستی در آسیب رساندن به اهداف استراتژیک حوثیها
روزنامه عبری زبان یدیعوت آحرونوت تاکید کرد که ارتش رژیم صهیونیستی با دشواریهای زیادی در آسیب رساندن به اهداف استراتژیک حوثیها از مسافتهای دور روبرو است.
این روزنامه اشاره کرد که حوثیها یکی از معدود گروههای نزدیک به ایران است که نه تنها آسیب زیادی ندیده، بلکه حملات خود را به "اسرائیل" افزایش داده است.
یدیعوت احرونوت به نقل از منابعی در ارتش رژیم صهیونیستی تاکید کرد که هدف از حملات به یمن، مختل کردن فعالیت بنادر تحت کنترل حوثیها بود.
این منابع افزودند که با این حال، حملات اخیر حوثیها به بندر ایلات موجب اختلال جدی در عملیات این بندر و کاهش شدید تردد کشتیها شده است و برخی کارکنان این بندر نیز به دلیل کاهش فعالیتها، مجبور به استفاده از تعطیلات بدون حقوق شدند.
#یمن
eitaa.com/meyarkerman
rubika.ir/meyarkerman
مذاکره با متا و ایکس برای رفع فیلتر در طرح دولت
وزیر ارتباطات :
توجه به حکمرانی قانونی مد نظر مقام معظم رهبری، محور کار در مرکز ملی فضای مجازی است.
چندین موضوع در طرح ما مورد عنایت قرار گرفته و یکی از این موارد، استفاده از ظرفیت دیپلماسی و مذاکره است.
البته این مسئله محورهای مختلفی داشته و چند بُعدی است و از آن ظرفیتها میتوان در موقع خود استفاده کرد.
این طرح، مضیّق نبوده و موسّع است و حکمرانی قانونی یکی از موارد مد نظر قرار دارد.
eitaa.com/meyarkerman
rubika.ir/meyarkerman
اذعان بلینکن به شکست آمریکا در براندازی جمهوری اسلامی ایران
وزیر خارجه آمریکا در مصاحبهای اذعان کرد که تلاشهای آمریکا در ۲۰ سال گذشته برای تغییر حکومت در ایران با شکست همراه شده است؛ او به سؤالکننده گفت که تلقی وی از جامعه ایران صحیح نیست.
بلینکن در پاسخ به سؤال یکی از حاضرین، گفت که هنوز جمعیت قابل توجهی در ایران وجود دارد که حامی حکومت هستند و برداشت وی از جامعه ایران درست نیست.
eitaa.com/meyarkerman
rubika.ir/meyarkerman
هشدار دبیرکل سازمان ملل دربارۀ استفادۀ جنگی از هوش مصنوعی
گوترش: هیچ کشوری نباید اقدام به طراحی، توسعه، استقرار یا استفاده از کاربردهای نظامی هوش مصنوعی در درگیریهای مسلحانه کند. مسئلۀ بسیارنگرانکننده احتمال تلفیق هوش مصنوعی با سلاحهای هستهای و طراحی سامانههای کوانتومی هوش مصنوعی است که میتوانند امنیت جهان را به خطر بیندازند. سرنوشت بشریت نباید به جعبهسیاه یک الگوریتم سپرده شود.
بعد از آغاز جنگ اسرائیل در غزه برخی از رسانههای غربی گزارش داده بودند رژیم صهیونیستی با توسعه برنامهای به نام «گاسپل» از هوش مصنوعی برای هدف قرار دادن اهداف مختلف از جمله مناطق مسکونی استفاده میکند. این مسئله در آن زمان یکی از دلایل اصلی بالابودن تلفات غیرنظامیان در جنگ غزه عنوان شده بود.
گوترش بدون نام بردن از رژیم صهیونیستی گفته است: «درگیریهای اخیر به میادینی برای آزمایش کاربردهای نظامی هوش مصنوعی تبدیل شدهاند.»
eitaa.com/meyarkerman
rubika.ir/meyarkerman
اصول ایران برای کمک مستشاری نظامی به دیگر کشورها
دبیر شورای عالی امنیّت ملّی:
حضور نظامی و مستشاری ایران در خارج از مرزها تابع اصول خاصی است: «دفاع از کشور و منافع ملی»، «عدم آغاز تهاجم» و «عدم دخالت در امور داخلی دیگر کشورها»
حضور نظامی و مستشاری ایران در کشورهای دیگر با سه شرط صورت میگیرد:
۱- باید دولت رسمی آنجا رسماً درخواست کرده باشد.
۲- تقابل با مردم آن کشور نباشد.
۳- وجود منافع ملی یا آرمانی قاطع
از زمانی که دولت سوریه در زمان حافظاسد، صادقانه از انقلاب اسلامی حمایت کرد و در جنگ، با وجود آنکه حزب حاکم بر عراق هم حزب بعث بود، باز هم از ما حمایت قاطع کرد، تعاملات رسمی و میدانی را گسترش دادیم.
یکی از دلایل نزدیکی سوریه به ایران هم این بود که برخلاف مصر و اردن با رژیم صهیونیستی سازش نکرده بودند.
وجه مثبت و متمایز خاندان اسد نسبت به نظامهای عربی این بود که انصافاً در برابر همهی فشارهای بینالمللی، منطقهای، دوستان، آشنایان، دشمنان، از مسئله مقاومت در برابر اسرائیل و دفاع از حقوق مردم فلسطین کوتاه نیامدند.
در نظام سوریه ضمن ضدّصهیونیستی بودنش، رفتارهای ناپسندیدهای در بخشی از سیستم با مردم آن کشور به چشم میخورد و اینها یک شکافی را بین دولت و بخشی از مردم سوریه به وجود آورده بود. بخشی از مردم، واقعاً نظام را میخواستند، امّا بخشهایی هم نه؛ نظراتی داشتند، مخالفتهایی داشتند.
eitaa.com/meyarkerman
rubika.ir/meyarkerman
8.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تاکید سال گذشتۀ رهبر انقلاب برای رفع ناترازی انرژی کشور چه بود؟
eitaa.com/meyarkerman
rubika.ir/meyarkerman
قدرت و شکوه زن.pdf
3.97M
#تبیینکنید
قدرت و شکوه زن در کلام امام و رهبری
#بیان_معنوی
eitaa.com/meyarkerman
rubika.ir/meyarkerman
اصول حمایت مقام معظم رهبری از دولت ها (بخش اول)
۱- حمایت از دولت ها منطق ثابت رهبری
صراحت در حمایت : من این را صریحاً به ملّت عزیزمان عرض میکنم – قبلاً هم گفتم – من از همهی دولتها در دوران مسئولیّت خودم حمایت کردم؛ از این دولت هم حمایت میکنم. هرجا هم لازم باشد تذکّر میدهم؛ البتّه چک سفید امضا هم به کسی نمیدهم. نگاه میکنم به عملکردها و برحسب عملکردها قضاوت میکنم و به توفیق الهی و به کمک الهی، برحسب عملکردها هم عمل خواهم کرد.۱۳۹۴/۰۱/۰۱
حمایت از همه دولت ها : همهی دولتهایی که بعد از انقلاب سر کار آمدند، دولتهای منتخب مردمند و بنده در همهی این دورهها آنوقتی که مسئولیّت داشتم - از همهی این دولتها حمایت کردم.۱۳۹۳/۰۴/۱۶
حمایت جناحی نیست : از هر جناحی میخواهد باشد؛ کمک به دولت، کمک به کشور است.۱۳۸۵/۰۷/۱۸
حمایت با تمام ابزار ها : من از همهی توانی که در اختیارم هست برای کمک به دولت استفاده خواهم کرد .۱۳۹۳/۰۴/۱۶
مقابله با سنگ اندازان: من اگر ببینم و بدانم که کسی حقیقتاً در کار این دولت سنگاندازی میکند، بدانید که قاطعاً جلوش را خواهم گرفت؛ ملاحظه هم نمیکنم۱۳۷۷/۰۶/۱۲
۲- منطق حمایت چیست؟
این حمایت، بی دلیل و بیحساب و کتاب نیست.
جایگاه دولت : اولاً جایگاه دولت در نظام جمهوری اسلامی و در نظام سیاسی کشور ما جایگاه بسیار مهمی است.
مسئولیت و باری که بر دوش دولت است: ثانیاً بیشترین مسئولیتها را دولت بر دوش دارد؛ من به خاطر این چیزها از دولت حمایت میکنم۱۳۸۶/۰۱/۰۱
احترام به رای مردم: کسی را که مردم انتخاب کنند و رئیسجمهور قانونی کشور شود، همیشه مورد احترام و تکریم و حمایت جامع رهبری در همهی دولتها بوده؛ بعد از این هم باید باشد.۱۳۸۴/۰۲/۱۱
موفقیت کشور در گرو حمایت از دولت است: اعتقادم این است که امروز همه باید به این دولت کمک کنند و اگر همه کمک نکنند،توفیق پیدانخواهدشد.۱۳۷۷/۰۶/۱۲
حفظ انقلاب و درخشندگی آن : هر کس و از هرجا که هستید، در هر بخشی که کار میکنید، از هر خطی که هستید، عواطف سیاسی و آرزوها و احساسات شما هرچه که هست - که همهی آنها هم خوب است؛ عواطف و احساسات که چیز بدی نیست - سلایقتان هرچه که هست - فرقی نمیکند، همه موظفند که کار و تلاش کنند و از دولت و دستگاههای مسؤول حمایت نمایند، تا گرهها باز گردد، مشکلات برداشته شود و انقلاب درخشندگی و تابناکی خود را حفظ کند۱۳۶۹/۰۹/۱۴
۳-حمایت توقع هم به دنبال دارد.
البته این حمایت، حمایت بیحساب و کتاب نیست؛ توقعاتی هم در مقابلش از دولت دارم.
اولین توقع من این است که به مسئولین دولتی میگویم خسته نشوند.
اعتماد به خدا را از دست ندهند.
به این مردم اعتماد کنند؛
زىّ مردمی خودشان را حفظ کنند؛ در دام تجملگراییهایی که افرادی میافتند، نیفتند؛
مراقب باشند؛ در مخاصمات جناحی وارد نشوند؛ وقتشان را با دعواهای سیاسی تلف نکنند؛
با همه ی وجود برای این مردم کار کنند؛
آنچه را که با مردم در میان میگذارند، به تحقق برسانند و دنبال کنند.
مصطفی بزرکار
eitaa.com/meyarkerman
rubika.ir/meyarkerman
اصول حمایت مقام معظم رهبری از دولت ها (بخش دوم)
۴- حمایت شامل اقدامات مثبت است.
بنده از :
هر حرکت خوبی، از هر اقدام خوبی،
از هر پیشرفتی،
از هر خدمتی به مردم،
از هر دلجوئیای از محرومین،
از هر ایستادگیای در مقابل ظلم و استکبار استقبال میکنم.۱۳۸۸/۰۱/۰۱
۵-حمایت به معنای تایید بی قید و شرط نیست.
حمایت بنده ی حقیر از دولتها به معنای این نیست که همه ی کارکرد آن دولتها را ما قبول داشته باشیم.۱۳۹۲/۰۶/۱۴
در دولت ها یک نقاط ضعفی وجود دارد، آن نقاط ضعف را بنده حمایت نمیکنم. ۱۳۸۸/۰۶/۰۴
۶-ایرادات دولت ها باعث کم شدن حمایت نیست.
ایرادها نباید موجب بشود که ما دولت را بیگانهی از خودمان بدانیم و دست حمایت و کمکی که همه باید به سمت دولتها دراز کنند، این را انجام ندهیم. لازم است که انشاءاللَّه این حمایت و کمک انجام بگیرد، و دعا کنیم و توصیه کنیم؛ نصیحت هم لازم است؛ النَّصیحَةُ ِلأَئِمَّة المُؤمِنین، یعنی سخن خیرخواهانه، که حالا گاهی این سخن خیرخواهانه ممکن است درشت و تند و تیز هم باشد، که طبیعت کار این است که اگر مسئولانی که مخاطب این سخن تندوتیز قرار میگیرند، درست فکر کنند، گمان میکنم خرسند باشند؛ حتّی آن سخن تندوتیز هم به نفع آنها است۱۳۹۲/۰۶/۱۴
۷-حملات غیر منصفانه حمایت را بیشتر می کند.
من از دولتها همیشه دفاع میکنم؛ منتها اگر دولتی بیشتر مورد تهاجم قرار گرفت و احساس کردم حملات غیر منصفانهای میشود، بیشتر دفاع میکنم..۱۳۸۸/۰۱/۰۱
۸-تفاوت مخالفت با دولت و سنگ اندازی
مخالفان دولتها همیشه هستند. اگر یک نفر در مسألهای مخالف هم باشد و انتقادی هم بکند، مادامی که به سنگاندازی نینجامیده باشد، اشکالی ندارد؛ اما اگر به آنجا برسد، قطعاً جلوش گرفته خواهد شد۱۳۷۷/۰۶/۱۲
مصطفی برزکار
eitaa.com/meyarkerman
rubika.ir/meyarkerman
14.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
جنگ روانی اقتصادی:
هدف: تضعیف اقتصاد یک کشور و ایجاد وابستگی اقتصادی به دشمن.
روشها: تحریمهای اقتصادی، جنگ ارزی، و دستکاری در بازارهای مالی
#اقتصادی
eitaa.com/meyarkerman
rubika.ir/meyarkerman
محور غربی-عبری ... یا محور شرارات چه اهدافی را در سر دارد؟
رهبر معظم انقلاب در دیدار با آقای نبیه بری فرمودند: شرایط کنونی منطقه به گونه ای است که هم برای دشمن صهیونیستی شرایط مرگ و زندگی است هم برای جبهه حق.
ایشان اولین فردی بودند که این نبرد را جنگ موجودیتی دانسته و هدف نهایی آن را مشخص کردند. در واقع این جملات یعنی در این جنگ هیچ آتش بسی معنا ندارد شاید در یک جبهه دشمن کمی آرام شود اما قطعا از سویی دیگر آتشی روشن خواهد کرد. پس ما نیز باید در محاسباتمان مساله را مدنظر قرار دهیم و به دنبال آتش بس برای بازیابی خود نباشیم. این جنگ آتش بس ندارد.
اما صحنه نبرد
اساسا محور شرارت تصمیم گرفت راهبرد هزار چاقو را تغییر دهد و به جای نبرد سایه ها به نبرد مستقیم با محور مقاومت روی آرورد. آنها فهمیده اند محور مقاومت یک هدف نهایی دارد و آن اخراج آمریکا از منطقه و نابودی رژیم صهیونیستی و در نهایت نابودی طرح خاورمیانه جدید است و سکوت چند ساله حماس و حزب الله و دیگر اضلاع محور به معنای عقب نشینی از این ایده نیست بلکه آماده سازی برای حمله ای سنگین تر است.پس او نیز تصمیم گرفت این جنگ را تا پایان ادامه دهد برای همین نتانیاهو اسم نبرد را از شمشیرهای آهنین به جنگ رستاخیز تغییر داد.در یک کلام دشمن به دنبال تغییر چهره منطقه و اجرای طرح خاورمیانه جدید است.
آنها معتقدند هر منطقه ای را که مربوط به مقاومت است باید نابود کنند. پس با همین رویکرد ابتدا به سراغ غزه رفتند و سعی دارند محیط غزه را از مقاومت خالی کنند.
سپس به حزب الله حمله کردند و با زدن مربع قدرت آن یعنی فواد شکر(مسئول نظامی حزب الله) ابراهیم عقیل(فرمانده تیپ رضوان) انفجار پیجرها(حذف فرماندهان میدانی) و در نهایت سید حسن نصرالله، حزب الله را از میدان نبرد حذف کنند.
بعد به سراغ سوریه و حذف بشار اسد رفتند. آنجا در یک جنگ ترکیبی که پایه اصلی آن جنگ شناختی-ادراکی بود سوریه را از محور مقامت جدا کردند. اکنون از مصاحبه های نتانیاهو مشخص است که در سه ضلع دیگر نیز قصد عملیات دارند.
در یمن ورود ناوهای آمریکایی و در کنار حمله جنگنده های صهیونیستی با کمک طرفدارن امارات و عربستان سعی در تغییر صحنه دارند.
در عراق با استفاده از ابزار سیاسی سعی در محدود کردن حشدالشعبی دارند تا بتوانند هسته های تروریست ها را در آنجا دوباره فعال و با ایده اقلیم سنی طرح تجزیه عراق را کلید بزنند.
در کشور مصر نیز به دنبال شرایطی مشابه سوریه هستند در واقع دشمن نمی تواند بر ذهنیت ملت های منطقه غالب شود او شاید بتواند با دولت ها کمپ دیوید را امضا کند اما ملت ها این موضوع را نمی پذیرند.پس می خواهد کشورها را درگیر آشوب کنند و از فضای آشوب استفاده و تمام توان آنها را امحا کند مانند سوریه و مساله فلسطین را از صدر خبر حذف و در کنار فضای آشوب طرح خود را عملیاتی کند و عملا هر فضای تهدید علیه خودش را از بین ببرد.
در ایران شدیدا به دنبال جنگ ترکیبی حول محورهای معیشت،آزادی های اجتماعی، دوقطبی های کاذب و حوزه زنان هستند.آنها در ایران روی منافقین،سلطنت طلبان، گروهک های تروریستی و نفوذی ها برای نیل به اهداف خود حساب ویژه ای باز کرده اند. برخی موضوعات مانند قطعی برق و گاز ،تعطیلی صنایع،ادارات و مدارس نیز به این برنامه دشمن کمک می کند. شاید برای خیلی سوال باشد جرقه آشوب کجا و چگونه است؟ اما سوال مهم تر این است چطور می شود برخی محورهای آشوب را قبل از شکل گیری حذف کرد؟ برای مثال مدیریت انرژی و جلوگیری از تعطلی کشور، غلبه بر فضای رسانه ای و جنگ شناختی، برخورد با بر هم زنندگان امنیت روانی جامعه در کنار راهکارهای آنی برای کمک به معیشت مردم می تواند بسیاری از محورهای آشوب را قبل از شکل گیری از بین ببرد.
اما باید ماشین جنایت و توهمات محور شرارت در منطقه، درگیر و متوقف و دستگاه محاسبات او اصلاح شود و این محور فقط رژیم صهیونیستی و آمریکا نیست، بلکه همه منافع و همپیمانان این محور شرارت در منطقه نیز می باشد.
مجتبی_منصورزاده
#وعده_صادق۳
eitaa.com/meyarkerman
rubika.ir/meyarkerman
افزایش بی سروصدای نظامیان آمریکا در سوریه
سخنگوی ارشد پنتاگون روز پنجشنبه فاش کرد که ماههاست بیش از ۲۰۰۰ نیروی آمریکایی در سوریه حضور دارند که بیش از دو برابر ۹۰۰ نیرویی است که پیشتر وزارت دفاع آمریکا از حضور آنها در این کشور خبر داده بود.
نشریه هیل در اینباره نوشته است: «این ارقام جدید قابل توجه هستند، زیرا در هفتههای اخیر بارها از پنتاگون در مورد حضور نظامیانش در سوریه سؤال شده بود، اما هرگز از افزایش چشمگیر تعداد نیروها صحبتی به میان نیامده بود»
eitaa.com/meyarkerman
rubika.ir/meyarkerman