ثامن ۳.m4a
4.97M
🔴 صوتی/
✅ موضوع: آمریکای رو به افول
🎙دکتر قاسم حبیب زاده
🔷 مذاکره با جنایتکاران؟!
💢آمریکا رو به افول یا ترسناک؟
🔰 دشمن را نه بزرگتر از آنچه هست بپندار نه کوچکتر
🔶 نقش آمریکا در تحریم و تروریسم اقتصادی ملت ایران
#نشستهای_بصیرتی
#روشنگری
#ثامن
#نفوذ
#تروریسم_اقتصادی
#افول_آمریکا
🆔https://sapp.ir/meyar.pb
🆔eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
🚨پیام رهبر انقلاب اسلامی خطاب به جوانان فرانسه در پی اقدام توهینآمیز رئیسجمهور فرانسه درباره پیامبر اعظم(ص)
🔻اظهارات امانوئل مکرون، رئیس جمهور فرانسه در تأیید کاریکاتور توهینآمیز به پیامبر اسلام صلواتاللهعلیهوآله، باعث خشم مسلمانان در سرتاسر جهان شده است. به همین علت حضرت آیتالله خامنهای رهبر انقلاب اسلامی خطاب به جوانان فرانسوی پیامی کوتاه صادر کردند. متن این پیام که به زبان فرانسوی در شبکههای اجتماعی منتشر شد، به شرح زیر است:
🏳بسمه تعالی
🔰جوانان فرانسه !
🔹️از رئیس جمهور خود بپرسید: چرا از اهانت به پیامبر خدا حمایت میکند و آن را آزادی بیان میشمارد؟ آیا معنی آزادی بیان این است: دشنام و اهانت، آن هم به چهرههای درخشان و مقدس؟ آیا این کار احمقانه، توهین به شعور ملتی نیست که او را به ریاست خود انتخاب کرده است؟
🔹️سوال بعدی این است که چرا تردید در هولوکاست جرم است؟ و اگر کسی چیزی در اینباره نوشت باید به زندان برود، اما اهانت به پیامبر آزاد است؟
سیدعلی خامنهای
۷ آبان ۱۳۹۹
@meyarosku
4_5875123946457663531.mp3
717.2K
✅ "نقشه راه"
💬سلسله سخنرانی های موضوعی
❇️ با محوریت بیانیه گام دوم انقلاب
🇮🇷دکتر سید جلال حسینی/ کارشناس مسائل سیاسی
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن
#روشنگری
#بیانیه_گام_دوم_انقلاب
🆔 https://sapp.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
[ Photo ]
⚪️فضای مجازی سپاه ناحیه اسکو با همکاری اداره تبلیغات اسلامی شهرستان اسکو برگزار میکند⚪️
🟢دوره مجازی تکنیک های تربیت کودک🟢
استاد:حجت الاسلام شعبانی مدیر کل اداره تبلیغات اسلامی استان آذربایجان شرقی
🔴هزینه ثبت نام:20هزار تومان
زمان ثبت نام:10آبان ماه تا 17آبان ماه
زمان برگزاری :18آبان ماه تا 28آبان ماه
زمان آزمون:29آبان ماه
جهت ثبت نام با شماره تلفن زیر در تماس باشین:
تلفن:09145308203
آیدی تلگرام: @TALEBIAMIR
✅یادداشت ثامن(3)
❌ جنایات آمریکای رو به افول
🌀 پنجم) شوی دوگانه ترامپ بایدن؛
⛔️ هستند افراد و جریانات سیاسی و رسانهای که بازیگر نمایش مضحک دوگانه ترامپ بایدن شدند. ظاهراً دل در گرو پیروزی بایدن دارند و از هم اکنون تبلیغ می کنند که در صورت پیروزی او برجام احیا شده و با مذاکره مجدد با آمریکا، دولت همه مشکلات اقتصادی را رفع خواهد کرد و همانند هفت سال پیش برطرف شدن حتی مشکل آب خوردن را هم به مذاکره مجدد با بایدن گره می زنند.
🚫اما علی رغم ظاهر قصه آنها برای پیروزی ترامپ هم همین سناریو را در ذهن دارند، منتها با روشی دیگر، به سخن دیگر در صورت پیروزی ترامپ چنین وانمود میکنند که برای برون رفت از وضعیت کنونی هیچ راهی جز سازش با آمریکا و تن دادن به برجام(۲) که دستور کار آن را آمریکا تعیین خواهد کرد نداریم، قدرت موشکی ایران، راهبرد منطقه ای ایران و سیاستهای داخلی ایران دستور کار مورد نظر آمریکا برای برجام (۲) خواهد بود که نتایج چنین مذاکراتی از قبل معلوم است.
💯 لذا در عمل برای منافع ملت ایران هیچ تفاوتی بین بایدن و ترامپ وجود ندارد و دوگانه سازی هایی از مدل اگر نگوییم حقه کثیف خائنان به ملت ایران است، اوج حماقت آنها می باشد.
@habib49
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن
#روشنگری
#افول_آمریکا
#قدرت_موشکی
#ترامپ_بایدن
🆔 https://sapp.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
برجام و موشک.doc
28.2K
🌀نسخه word
🔰 سوال 28
✅ موضوع: ناکامی برجام و آزمایشهای موشکی ایران
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن
#روشنگری
#برجام
#موشک
🆔 https://sapp.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
✅ مذاکره با ابر جنایتکار رو به افول؟
🔷 خرس زخمی قدرتمند است اما نه آنگونه که تبلیغ می شود.
🔻 الف) وقتی از جنایات آمریکا سخن میگوییم هیچ عقل سلیمی و آدم منصفی پیدا نمی شود که آنها را انکار کند و مصادیق آن از هیروشیما تا ویتنام، تا جنگ کره، تا زدن هواپیمای مسافربری ایران، تا گوانتانامو و ابوغریب، تا ...، همه در اذهان مردم جهان نقش بسته است، منتها امپراتوری رسانهای همیشه در تلاش است تا روایت دیگری از آن جنایات به دست دهد. اکنون سوال این است که مذاکره با ابر جنایتکار نظام بین الملل چه حکمی دارد؟ آیا از جنایتکار بخواهیم که در حق ما جنایت نکند؟! یا تروریسم اقتصادی را کنار بگذارد؟
🌀 ب) افول آمریکا را چه کسانی اولین بار مطرح کردند؟ نوام چامسکی، مایک شارپ، جیمی کارتر، فرید زکریا، کنت والتز، برژینسکی و دهها صاحب نظر دیگر آمریکا در حوزه های نظری، اقتصادی، نظامی، فرهنگی و اجتماعی چالش های اساسی آمریکا را با ادبیاتی همچون امپراتوری در حال سقوط، ضعف های ساختاری اقتصاد آمریکا، مرگ ایالات متحده، افول دنیای غرب و... مطرح کردند.(۱)
🔺 حال با این شرایط وخیم آمریکا که افکار عمومی آن نگران جنگ داخلی پس از انتخابات است، ترساندن ملت ایران از قدرت آمریکا چه معنایی دارد؟
چرا برخی جریانات سیاسی و رسانهای در داخل خط آمریکا هراسی را دنبال میکنند و آمریکا را قدرتمند تر از آنچه هست تصویر می کنند؟
ما باید برای منطقه پسا حضور آمریکا برنامه ریزی کنیم نه ترساندن ملت از هیمنه پوشالی آمریکا.
❌ منبع: کتاب افول موریانه وار، بارگذاری شده در کانال معیار
#نشستهای_بصیرتی
#روشنگری
#ثامن
#افول_موریانهوار_آمریکا
🆔https://sapp.ir/meyar.pb
🆔eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
@habib49
✅ یادداشت/
💢انتخابات آمریکایی؛ انتظارات ایرانی!
🔻 اینکه همه نظامهای سیاسی تحت تأثیر رخدادهای بینالمللی قرار میگیرند، طبیعی است. اینکه حکومتها در مقابله با رخدادهای خارج از مرزهای خود به واکنش و اتخاذ سیاستهایی روی میآورند نیز امری بدیهی است. بالطبع جمهوری اسلامی ایران نیز از این قاعده مستثنی نیست، اما درباره رابطه جمهوری اسلامی و متغیرهای جهانی، وضعیت از جهتی دیگر متفاوت است. چراکه در ایران از سوی یک تفکر خاص، پیشرفت که اصالتاً امری درونزاست، متوقف بر تحولات خارجی شده است. این روزها که در آستانه انتخابات آمریکا قرار گرفتهایم به طرز بیسابقه و غیرمعمول، جمع زیادی منتظرند تا بلکه نتیجه انتخابات آمریکا مشکلات اقتصادی کشور را رفع نماید!
🌀نکات تحلیلی: جدای از اینکه انعکاس این موضوع تا چه اندازه در رسانههای کشور پوشش داده میشود، اما واقعیت آن است که هیچگاه به اندازه وضعیت کنونی برای کف جامعه مسائل مربوط به انتخابات آمریکا حائز اهمیت نبوده است. سخن این نیست که حاکمیت به قضایای خارجی توجه نکند یا اینکه آن پدیدها برای مسئولین حکومت و جامعه اهمیتی نداشته باشد، نکته اساسی آن است که تحت تأثیر فضاسازی رسانهها و با پررنگ شدن نگاه مردم ایران به تحولات آمریکا برای حل مسائل داخلی، فضای جدیدی در جامعه ایرانی رخ خواهد داد که به شکل یک موج پرقدرت و پرفشار، معادلات سیاست در ایران را تا انتخابات ۱۴۰۰ تحت تأثیر قرار میدهد. این وضعیت اولاً اقتصاد کشور را به گروگان خواهد گرفت، ثانیاً انتخابات ۱۴۰۰ ایران را در مسیری مبتنی بر احساسات و پیشفرضهای غیرواقعی قرار خواهد داد و درنهایت قدرت کنشگری بخش سیاسی کشور را برای طراحی سناریوهایی مبتنی بر منافع ملی از بین خواهد برد.
🔺نکته نهایی: راه علاج در شرایط فعلی چندان ساده نیست. تلقی ایجاد توسعه در ایران به خارج و حل مسائل از این طریق، عقبه فکری طولانی دارد. برخی ناکارآمدیها و سیاستها نیز دراینباره نقش تعیینکننده دارند. شاید اصلیترین عامل نیز همین باشد. بااینحال اما در کوتاهمدت باید کارهایی کرد. مثلاً در خصوص نحوه مواجهه با پیروزی احتمالی بایدن، بخش سیاسی کشور هیچگونه سیگنال غلطی نباید به طرف پیروز در انتخابات آمریکا منتقل کنند. از طرف دیگر رسانههای ایران و جامعه تحلیلگر کشور، ضرورت دارد فضای مطلوب و موردنیاز را برای افکار عمومی ترسیم کنند. در اینجا کم اثر کردن آثار سیاسی و روانی انتخابات آمریکا در بخشهای مختلف کشور مورد نظر است؛ اما مهمترین و راهبردیترین توصیه، طراحی و پیگیری ابتکارات بومی برای پیشرفت کشور و حل مسائل اقتصادی و معیشتی است.
✍️نویسنده : عزیز غضنفری
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن
#روشنگری
#انتخابات_آمریکا
🆔 https://sapp.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
28.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌀#موشن_گرافیک
❇️موضوع: « مروری بر جنایات آمریکا علیه مردم ایران »
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن
#روشنگری
#افول_آمریکا
#جنایات_آمریکا
🆔 https://sapp.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
برای آنها که احمق نیستند!👇
▪️کارتر، دموکرات:
پناه دادن به پهلوی دوم، حمایت از گروههای تجزیه طلب ایران، بلوکه کردن اموال ایران، آغاز تحریم های اقتصادی، تلاش برای تصویب قطعنامه های ۴۵۷ و ۴۶۱، حمله به طبس، طراحی کودتای نوژه، کمک به رژیم بعث برای حمله نظامی به ایران و...
▪️ریگان، جمهوریخواه:
محدودیتهای شدید اقتصادی و دیپلماتیک علیه ایران، بدعهدی در عمل به توافق الجزایر،کمک های مستقیم و غیرمستقیم نظامی، تجهیزاتی و ماهوارهای به رژیم بعث صدام، حمله به سکوهای نفتی ایران، انهدام هواپیمای مسافربری ایران با ۲۹۰ مسافر و...
▪️بوش پدر، جمهوریخواه:
تلاش برای تصویب قطعنامه ضد ایران به بهانه کمک ایران به تروریستها، تهدید خواندن ایران برای کشورهای منطقه و ادعای مخالفت ایران با روند به اصطلاح صلح خاورمیانه، ادامه تحریمهای شدید اقتصادی و اتهامات حقوق بشری و...
▪️کلینتون، دموکرات:
علیرغم چراق سبز اصلاح طلبان در داخل ایران، تصویب قانون تحریم و ممنوعیت تجارت و سرمایه گذاری در ایران (قانون داماتو)، یاغی بینالمللی خواندن ایران، دکترین سیاست مهار دوگانه و سیاست چماق و هویج برای مقابله با ایران، تلاش برای ایجاد آشوب در ایران در تیر ۷۸ و...
▪️بوش پسر، جمهوریخواه:
محور شرارت خواندن ایران، تهدیدات بیسابقه به حمله نظامی، ادامه تحریمهای گسترده اقتصادی، شروع تحریمهای جدید با ادعای تلاش ایران برای دستیابی به سلاح هسته ای، ایجاد و حمایت از گروههای تروریستی در افغانستان برای انجام عملیات در ایران و...
▪️اوباما، دموکرات:
او رکورددار اقدامات ضدایرانی است.
تحریم های گسترده، حمایت از فتنه۸۸، تلاش برای ایجاد اغتشاش در ایران،ارتباط و حمایت از گروه های تروریستی، اعزام جاسوس به ایران،تجاوز هواپیماهای بدون سرنشین، حملات سایبری به تاسیسات هسته ای، حمایت از ترور دانشمندان هسته ای و...
▪️ترامپ، جمهوریخواه:
تحریمهای گسترده اقتصادی، بدقولی در برجام، خروج از برجام، ترور سردار سلیمانی، تحریم شخصیت های حقیقی و حقوقی ایران، تحریم نهادهای نظامی ایران، تلاش برای حمله به هواپیمای مسافربری ایران، تجاوز هواپیماهای بدون سرنشین به حریم ایران و...
🔻واقعیت اینجاست که فقط یک احمق میتواند امیدوار باشد با رفتن ترامپ و آمدن #بایدن تفاوتی در سیاست خصمانه آمریکا علیه ایران ایجاد شود.
جمهوریخواه و دموکرات دو لبه یک قیچی هستند که دشمنی با ملت ایران را ثابت کردهاند.
کاش سادهلوحان داخلی بفهمند سگ زرد برادر شغال است.../عبرتهای عاشورایی
@meyarosku
📌 شماره شبهه : ۳۱۴۷
🔆 متن شبهه :
انقلاب این کار را کرد ، آن کار را کرد - اگر انقلاب نمی شد الان بدبخت بودیم - مردم در دوران شاه بی چاره بودند و... این حرفها رو حتما شما هم از این حزب اللهی ها شنیدید اما آیا واقعا اگر انقلاب نمی شد ما وضعمان بدتر از الان بود ؟ اولا بسیار ی از پیشرفت ها و تکنولوژی ها در زمان شاه به ایران آمده است مگر این انرژی هسته ای که الان این نظام سنگش را به سینه می زند در دوران شاه به کشور ما وارد نشده است ؟
🔆 پاسخ شبهه:
این استدلال به هیچ وجه یک استدلال صحیح نمی باشد زیرا :
1️⃣ اساسا در رژيم شاهنشاهي وابسته به غرب ، امكان هيچ گونه رشد و پيشرفتي از سوي غربي ها به ايرانيان داده نمي شد.
2️⃣ به جرات می توان گفت که اگر هزار سال هم اين رژيم در ايران بر سر كار بود امكان نداشت به رشد و پيشرفت در علوم و فنون دست يابد.
3️⃣ البته ما قبول داريم كه در آن مقطع مظاهري از رشد و پيشرفت در ايران توسط پهلوي ها وارد كشور شده بود،اما واقعيت اين است كه چنين رشدي يك رشد و پيشرفت وابسته به غربي ها بود كه تنها زمين ، نيروي انساني و برخي مواد اوليه برای ايراني ها بوده و فراتر از آن ايرانيان هيچ نقشي در علوم و فناوري ها نداشت.
4️⃣ كارگر بي سوادي كه تنها هنرش بستن پيچ يك قطعه صنعتي پيچيده است كه هيچ كس نمی تواند بگوید او بخاطر این کار ، طراح و سازنده اين قطعه است و حتي با گذشته صد سال او نمی توانست به علم ساخت آن دستگاه و راز سيم پيچي ها و مدار پيچيده آن دست پیدا کند.
5️⃣ با نگاهي به كليت صنعت كشور در دوران پهلوي مي توانيم به سادگي در يابيم كه در آن مقطع وابستگي ، يك ركن اصلي و اساسي بود و متخصصان و تكنيسين هاي بيگانه در گوشه گوشه كشور حضور داشتند و ايرانيان صرفا نقش كارگراني را بازي مي كردند كه تفاوتي با ربات هايي كه به تدريج در صنايع جايگزين نيروي انساني مي شود نداشتند.
6️⃣ حتي اگر نيروگاه هاي اتمي كشور ما در اين مدت مي توانست راه اندازي شود ، هيچ ارزشي براي كشور نداشت و به جاي اينكه بتواند مانع از خروج سرمايه هاي ملي گردد به دليل وابستگي دائمي ايران در فناوري اين نيروگاهها ، خروج دائمي سرمايه هاي ملي ، امري اجتناب ناپذير بود.
7️⃣ با گذشت زمان این وابستگي ها تبعات ديگري هم به همراه می آورد مثل اينكه در صورت كوچكترين مخالفتي از سوي ايران ، غربي ها به راحتي با دست كشيدن از مديريت يك نيروگاه و نه حتي تعطيلي آن ، مي توانستند دولت را مجبور به اطاعت از خود كرده و بدين ترتيب جلوه ديگري از استعمار نوين خود را به رخ ايرانيان بكشند
8️⃣ امروز ما علم و فناوري داریم، و نه صرفا تجهيزات و دستگاه هاي پيشرفته
9️⃣ اگر این پیشرفت ها نتیجه گذر زمان است و نه انقلاب اسلامی چرا در عراق یا افغانستان و.... این پیشرفت ها حاصل نشده است ؟
آیا زمان برای آنها نگذشته است ؟
شاید کسانی بگویند که چرا ایران را با عراق مقایسه می کنید ؟
در پاسخ باید گفت :
چون ایران و عراق قبل از انقلاب تقریبا هم سطح بوده اند و برای ژاندارمی منطقه رقابتی بین شاه ایران و صدام وجود داشته است
الان ما انقلاب کردیم و آنها نکردند
کدام یک جلو تریم ؟؟
در انقلاب ایران و بعد هم در جنگ تحمیلی ما کمتر از نیم میلیون کشته دادیم اما عراق تنها در حمله آمریکا بیش از یک میلیون کشته داده است
هنوز هم که هنوز است از فتنه غربی ها در امان نیستند
اما ایران چطور ؟
✅ امروز ما یک کشور هسته ای هستیم – یک کشور فضایی هستیم – در علم پزشکی جزء چند کشور اول دنیا هستیم – یک کشور موشکی هستیم – در علم نانو جزء چند کشور اول دنیا هستم – جزء چند کشور اول سد ساز دنیا هستیم و...
اما آنها چه چیزی دارند؟
آیا زمان برای آنها نگذشته است ؟
منبع: آنتی شبهه
@meyarosku