👈شایعه
🔅دارایی های ضبط شده آقازاده های ایرانی
🔻فوری ⭕️ وزیر امور خارجه امریڪا اعلام کرد
پول های ضبط شده ی فرزندان مسئولین ایرانی به عبارت زیر می باشند :
(ذکر اسامی ۶۶ نفر با مقدار دلار)
👈پاسخ
🔸سلام و عرض ادب
1⃣ صدور چنین پیامی از سوی منبع خبر(وزارت خارجه آمریکا) و محتوای آن کاملا ساختگی است و هر چند صباحی به صورت دلفینی پیام های دروغ اینچنینی که حاصل زحمت ۳ دقیقه هر نویسنده ای می تواند باشد منتشر میشود.
2⃣ پیام های اینچنینی متاسفانه توسط برخی ادمین کانال های سیاسی به دروغ جهت فریب و جذب مخاطب در موضوع تبادل لینک نوشته و منتشر میشود. که برخی از دوستان محترم با زودباوری در انتشار آن همت می گمارند .
3⃣ رویترز اخیرا با فاش کردن یک پروژه آمریکایی مدعی شد دو وزارتخانه آمریکایی به دنبال سیاه نمایی و ناامیدکردن و بدبین کردن مردم ایران نسبت به مسئولان ایران هستند.
4⃣ ذکر بند سوم به معنای نفی سوء مدیریت ها و برخی نارضایتی های عمومی نیست . لیکن در شرایط فعلی با توجه به نقشه دشمن (اظهارات وزیرخارجه آمریکا در کتابخانه ریگان مبتنی بر جنگ روانی) هوشیاری کاربران محترم در فضای مجازی را می طلبد.
✍ محمدصادق سلطانزاده
@meyarpb
New Microsoft Word Document (2).pdf
141.7K
چرا اثرگذاری رسانه های ایرانی در جنگ نرم پایین است؟(pdf)
@meyarpb
تحریم های جدید آمریکا فرصت یا تهدید؟*
به لطف سیاست دیوانه نمایی ترامپ برای پیشبرد اهداف سیاسی آمریکا نکات مثبت بین المللي فراوانی به وجود آمده است که دولتمردان می توانند در کنار توجه جدی به اقتصاد مقاومتی و نگاه به درون با بهره گیری از آنها نه تنها برون رفت از وضعیت بد اقتصادی فعلی را تضمين نمایند بلکه قله پرتاب ایران اسلامی برای رسیدن به اهداف متعالی انقلاب را محقق کرده و باعث گذر انقلاب عزیز از این پیچ تاریخی شده که مسؤولیت شرعی وقانونی عمل درست به وظیفه متوجه کسانی است که امروز سکاندارند :
۱-عدم تمایل اروپا به از دست دادن بازار ایران و نزدیک شدن اروپا به ایران پس از خروج یکجانبه آمریکا از برجام
۲-تنش اقتصادی آمریکا با چین
۳- وضع تعرفه بر کالاهای اروپا توسط ترامپ و تنش جاری حاصل از آن
۴- تنش آمریکا با روسیه
۵- آمار ۴۰ میلیون نفر فقیر مطلق در آمریکا
۶- وجهه تنفر آمیز ترامپ که ناشی از سیاست تاجرگونه محض با رویکرد قلدرمابانه او برای پیشبرد سیاست های آمریکا به ویژه بدعهدی در تعاملات بین المللي به طور خاص برجام و مواجهه با کره شمالی
*دانیاری - کارشناس مسائل سیاسی
@meyarpb
✳ واما چه باید کرد!؟
1⃣ مالک و اشعث،هردو سرداران بزرگ سپاه علی بودند، اما وقتی مالک به خیمه معاویه رسید،اشعث شمشیرش را زیر گلوی علی گذاشت! سپاهیان، وحشت زده از جنگ با قرآنِ عمروعاص،مات و مبهوت تماشا می کردند و از ترس دینشان(!) می لرزیدند!
مقاومت علی و روشنگری هایش بی فایده بود و عربده های اشعث بر موعظه های او غالب شد!
مالک برگشت و «بی کسی علی»، جنگ برده را به شکستی تاریخی بدل کرد.
آن سوی معرکه،عمروعاص، به دین احمق ها می خندید!
راستی اگر در آن سپاه افسرده و حیران،به جای یک مالک، ده مالک اشتر وجود داشت،نمی توانستند مردم را متحد و متفق کرده،مسیر تاریخ را از کوچه ننگین حکمیت،به هلاکت معاویه تغییر دهند!؟
2⃣در تحمیل حکمیت و در اصل افول ستاره حکومت در سلسله امامت، سه عامل دخیل بود:
🔴 الف:ترفند دشمن در ناامیدی سپاهیان مولا و ایجاد تردید و شکاف در آنها.
🔴 ب:سکوت و خیانت خواص در بزنگاه تاریخی.
🔴 ج:حماقت و وحشت بی مورد مردم.
3⃣تاریخ درست در همان مقطع است.
🔴 مردم با مکر و تدبیر عمروعاص های تحت امر آمریکا ، دین و دنیای خود را از دست رفته می بینند.هرروز حلقه معیشتشان تنگ تر شده و بسیاری به همین خاطر ، تردید جدی دارند که اصلا در جبهه حق ایستاده اند یا نه؟!!
🔴 اشعث های لانه کرده در مراکز مختلف حاکمیت،فرصت را مغتنم شمرده، از هر گوشه شمشیر کشیده اند و فشار می آورند تا از دَم خیمه معاویه برگردیم!
4⃣ حالا تنها و تنها حضور پر تعداد مالک ها. سرنوشت جنگ را تغییر می دهد.
حالا باید سرداران سپاه،ائمه جمعه، اعضا مجمع تشخیص، دانشجویان ، مردم عادی و حتی و حتی نمایندگان مجلس به این پرسش مهم پاسخ بدهند که اشعث هستند یا مالک؟!
آیا منتظر می مانند مکر عمروعاص های لانه کرده در دولت با حماقت و جُبنِ ابوموسی گونه آنها، انگشتر را از دست مولا به دست معاویه کند و بعد یک عمر دست به ریش بکشند و استغفار کنند!؟یا نه، مالک وار، جانشان را پروانه شمع وجود مولا می کنند!؟
🔴 مالک بودن به شعار نیست،باید آبرو وسط گذاشت و کار کرد،کار روشنگرانه ،باید ترک عافیت گفت،فریاد زد،طومار نوشت،برای تک تک مطالبات مردم جان کند و عرق ریخت،باید پاشنه در دفاتر نمایندگان در هر شهر و دیاری بخاطر پیگیری های بی پایان ما از جا در بیاید، باید در هر دانشگاهی جلسه و تجمع و مناظره بر سر حفظ اصول انقلاب و مطالبه حقوق مردم صورت بگیرد،باید با «هر طریق ممکن» جلوی ازپا در آمدن دموکراتیک انقلاب را بگیریم ،حتی اگر متهم «به هر عنوانی» بشویم ...
🔺خلاصه باید هرکاری را بکنیم که اگر عمار و مالک بودند می کردند و گرنه اشعثیم؟
بی تعارف
حسین شمسیان
@meyarpb
سخنرانی سردار کوثری.pdf
109.3K
سخنرانی سردار کوثری با موضوع «چهل سال استقلال خواهی و عدم توجه به باج خواهی نظام سلطه» @meyarpb
6.pptx
2.9M
مجموعه اسلایدهای منظومه فکری مقام معظم رهبری در 6بخش جهت بهره برداری در گردهمایی ها و نشست های سیاسی ارائه می گردد
بخش ششم
@meyarpb
اوضاع سیاسی و اقتصادی داخلی و تحولات منطقهای و بینالمللی و پرسشهای فراوانی که مخاطبان در این زمینه دارند، سبب شد تا در گفتوگویی تفصیلی با سردار دکتر یدالله جوانی معاون سیاسی سپاه موضوعات مختلف داخلی و منطقهای را تبیین و تشریح کنیم که بخش اول این گفتوگو با تمرکز بر مسائل اقتصادی و سیاسی داخلی پیش روی شماست، بخش دوم این گفتوگو نیز هفته آینده منتشر خواهد شد
سئوال(۱)
در چهل سالگی پیروزی انقلاب اسلامی قرار داریم و دشمنان ملت ایران از یک سو برای افزایش فشارهای اقتصادی و از سوی دیگر برای ناامید سازی مردم نسبت به آینده تمام تلاش خود را به کار بسته اند، با توجه به این مسائل ارزیابی شما از آینده چگونه است؟
ما در بحث آینده انقلاب اسلامی باید به بحث اهداف و آرمانهای انقلاب اسلامی توجه داشته باشیم. انقلاب اسلامی در عصر حاضر و در دوران معاصر تنها انقلابی است که آرمانهای مشخصی را با مسیر مشخص برای خودش تبیین کرده است؛ چرا که انقلاب دینی و اسلامی است و مبانی و اصول خاصی دارد. آنچه حضرت آقا از آرمان انقلاب اسلامی تحت عنوان پیریزی تمدن نوین اسلامی و حیات طیبه یاد میکنند، در واقع نشان میدهد انقلاب اسلامی نقطهای را نشانهروی کرده و قلهای را مشخص کرده که باید در آن قله قرار بگیرد و شاید دلیل اصلی این شدت دشمنی دشمنان هم همین شفاف بودن آرمانهای ملت ایران است؛ استقلال، عزت و پیشرفت. در جایی امام خامنهای فرمودند اگر میخواهیم آرمان را در یک کلمه خلاصه کنیم، آن کلمه «پیشرفت» است؛ یعنی پیشرفت هم در حوزه مادی و هم در حوزه معنوی. البته ایشان شاخص را هم در پیشرفت مشخص کردند که در هر حوزه چگونه است. برای نمونه در بحث تولید علم ایشان عبارتهای زیبایی دارند و میگویند باید در حوزه تولید علم آنچنان پیشرفت کنیم که در آینده نه چندان دور در اقصی نقاط جهان اگر کسی بخواهد با علم روز آشنا شود، باید زبان فارسی را یاد بگیرد که این یک نشانهسازی است و انقلاب اسلامی میخواهد ملت ایران را به چنین نقطهای برساند.اسلام برتر است و برتر از اسلام وجود ندارد؛ این اصلی است که در دین الهی ما مطرح میشود. با توجه به اینکه انقلاب ما اسلامی و دینی است، دشمن نگران این است که انقلاب ما و جمهوری اسلامی و ملت ایران اسلام را به معنای حقیقی پیاده کنند که این پیاده کردن اسلام، یعنی پیشرفت، حیات طیبه و اصلاح. بر اساس اسلام و ارزشهای انسانی و همچنین قانون اساسی، آرمان انقلاب اسلامی سعادت نوع بشر روی کره زمین است؛ از این رو دشمنان با ما مشکل دارند و سنگاندازی میکنند. در این فضا و به ویژه در مقطع فعلی که دشمن جنگ ترکیبی با ما دارد و اصرار میکند که سال چهلم پیروزی انقلاب اسلامی سال فروپاشی آن هم است، این سؤال مهم مطرح میشود که آینده انقلاب اسلامی چه خواهد بود؟ من معتقدم انقلاب اسلامی آینده خیلی روشن و درخشانی دارد و باید از این مرحله عبور کنیم؛ چرا که ما در این چهل سال گذشته شرایط سختی را پشت سر گذاشتیم که شاید بسیاری از نسل جوان آن را نشنیدهاند و آن را لمس نکردهاند. شرایط دهه شصت برای ما به مراتب شکننده و سختتر از الآن بود؛ چرا که ما آن موقع امکانات امروز را نداشتیم و باقی ماندیم. در چهل سال گذشته روند حرکت انقلاب رو به جلو بوده است، اگرچه در داخل یکسری غفلتها و کمکاریهایی شده، امروز هم آسیبهای ما که جدی شده، ناشی از همینها است. اگر امروز آسیبی وجود دارد حتی در حوزه معیشتی، برای عبور از این وضعیت ظرفیتهای بالایی هم داریم.
@meyarpb
سئوال(۲)
برای تضمین آینده مطلوب که مطرح نمودید چه باید کرد؟ رسیدن به آن چه الزاماتی دارد؟
پاسخ: باید کار و تلاش کرد؛ به عبارتی باید با تلاشی ۲۴ ساعته و با باور اینکه در جنگ اقتصادی هستیم، تلاش کنیم. مفهوم اینکه میگوییم باید بجنگیم، این است که همه از جمله دولتمردان و وزرا به ویژه وزرایی که نوع کارشان در معیشت اقتصاد تأثیر مستقیم و غیر مستقیم دارد، پای کار باشند و فعالیت مضاعف کنند. زمان جنگ تحمیلی، جنگ از هفت صبح تا دو بعد از ظهر نبود. عملیاتهای ما در شب بود و گاهی ۱۰ تا ۱۵ شبانهروز و حتی ۷۲ شبانهروز کامل ادامه داشت تا حاصلش این پیروزی ها شد.بنابراین آینده روشن است و موقعیت ما در منطقه بسیار خوب است و مشکلاتی هم که درداخل داریم ، قابل حل است؛ اما به اهتمام بیشتری نیازمند هستیم و اینکه باید نقشه راهی که رهبری به ویژه در زمینه اقتصاد مقاومتی تبیین کردند، جدی بگیریم و خیلی دل خوش نکنیم به اینکه غربیها از ما گره گشایی کنند،چون این دل خوش کردن به دیگران نوعی فرصتسوزی است. ما از این مرحله عبور میکنیم. من فکر میکنم آینده خیلی بهتر از آن چیزی است که دیگران حتی تصورش را میکنند.امروز آمریکایی ها می خواهندبافشار اقتصادی ما رااز منطقه بیرون کنند.
@meyarpb
سئوال(۳)
مقام معظم رهبری در یکی از دیدارهای اخیرشان از مثلث فشار دشمن سخن گفتند که جنگ روانی یکی از شیوههای سهگانه دشمن برای ناامیدسازی مردم از انقلاب اسلامی است و اینگونه القا میشود که دشمن موفقیتهایی هم داشته، برای مقابله با آن چه باید کرد؟
پاسخ: مجموعهای از اقدامات لازم است. جنگ روانی از طریق شایعه، دروغپردازی و حتی برجستهسازی و خیلی تکنیکهای دیگر، مانند اتهام و افترا بستن و وارونه جلوه دادن حقایق و واقعیتها از عوامل مؤثر در ایجاد تغییر در کشورها است که دشمن به کار میبندد. اینجا ابتدا باید ابزار و امکانات این کار را از دشمن گرفت. آنچه مطرح میشود، این است که افکار عمومی و مدیریت فضای مجازی و مدیریت شبکههای مجازی از سوی دشمن در همین راستا انجام میشود و امروز دشمن برای مدیریت افکار و آرای ملت ما به ابزار و وسایل نوینی دسترسی پیدا کرده است. متأسفانه، در سالهای اخیر غفلتهایی صورت گرفته که باید دلایل آن بررسی شود. برای نمونه، در این زمینه اغتشاشات یک دهه گذشته همگی بر بستر همین شبکههای اجتماعی شکل گرفت. فیسبوک و توئیتر در اغتشاشات سال 88 و تلگرام و اینستاگرام در اغتشاشات دی ماه سال گذشته نقش مؤثری داشتند. دشمن از همین ابزار برای ایجاد تحریک و ایجاد اغتشاش و ناآرامی استفاده کرد و مردم باید در جریان واقعیتها قرار بگیرند. دشمن به نوعی سیاهنمایی و برجستهسازی میکند. در این راستا، باید ضمن تبیین واقعیتها برای مردم و نسل جوان، داشتهها و ظرفیتهای کشور که از آن غفلت شده، برای نسل جوان تبیین شود که آنها بدانند راه و چاره عبور از مشکلات چیست. باید با مفسدان اقتصادی برخورد جدی شود تا دشمن در عملیات روانی خلع سلاح شود؛ به عبارتی، باید چندین اقدام همزمان صورت گیرد؛ یکی از مهمترین آنها مبارزه و برخورد سریع با مفسدان اقتصادی است که با اموال مردم ثروتاندوزی نامشروع داشتهاند و ثروتمند شدهاند. باید با کسانی که در افکار عمومی به اخلال در نظم عمومی متهمند و در روند معیشتی رویکردهای منفعتطلبانه و سوداگری دارند، برخورد جدی شود و پس از آن به اطلاع مردم برسد. آن چیزی که عامل نارضایتی مردم است، باید مورد توجه قرار بگیرد و تجزیه و تحلیل شده و به آن رسیدگی شود؛ پس هم آگاهسازی و هم اقدام عملی لازم است. اگر اینها هماهنگ با هم دنبال شود، دشمن ناتوان خواهد بود که بر روی افکار عمومی ملت تأثیر مطلوب خود را بگذارد.
@meyarpb
سئوال(۴)
به نظر شما مهمترین راه برون رفت از وضعیت فعلی اقتصادی چیست؟
پاسخ: کشور در شرایط جنگ ترکیبی قرار دارد. دشمن اکنون بر اقتصاد تمرکز کرده است. برای جامعه و ملت ما اول باید این جنگ اقتصادی فهم شود و قوای مقننه، مجریه و قضائیه باید در رویکردها، جهتگیریها و اقداماتشان این باور را داشته باشند که در جنگ اقتصادی قرار داریم. دشمن بنا را بر فشار گذاشته و ما باید ببینیم چطور میشود فشارها را خنثی کرد. به طور حتم راه خنثی کردن، تغییر نگاه دشمن برای برداشتن فشارها نیست؛ بلکه باید به ظرفیتهایی که در داخل کشور داریم توجه کنیم. اما یکی از نکات مهم این است که مردم ما نسبت به این وضعیت آگاهی پیدا کنند، وقتی کشوری مورد هجوم قرار میگیرد، راه پیروزیاش این است که مردمش، خودشان را در مقابله و دفاع سهیم بدانند، آنچه در جنگ نظامی هشت ساله داشتیم، دفاع مردمپایه بود، حضرت امام(ره) مردم را در جنگ سهیم کردند و یک دفاع مردمپایه شکل گرفت و کمکهای مردمی بر پایه بسیج سهم بالایی در جنگ و در تبدیل شدن آن به دفاع مقدس داشت. امروز به نظر میرسد هنوز نتوانستهایم مردم را نسبت به جنگ اقتصادی و اینکه چگونه میتوانند برای برونرفت از این جنگ نقشآفرینی کنند، آگاه کنیم؛ اما به هرحال در جامعه لایهها و اقشار مختلفی وجود دارد، دولت به طور حتم باید به اقشار آسیبپذیر توجه بیشتر داشته باشد، تولید را بیشتر و اقتصاد مقاومتی را پیادهسازی کند که امروز ضرورتش بیشتر از گذشته است. دشمن به دنبال این است که مشکلات قشر آسیبپذیر جامعه را بیشتر کند. پس یکی از راههای کاهش آسیبها این است که نگذاریم کارخانهها و صنایعی که کارگران فعال دارند دچار رکود شوند؛ لذا باید واردات را کنترل کرد و مبارزه با قاچاق و مفاسد اقتصادی را به طور جدی دنبال کرد؛ چرا که کشور ما برای برونرفت از این وضعیت ظرفیتهای بالایی دارد.
@meyarpb