May 11
الزامات نبرد نرم و رسانه ای؛ *
خداوند در آیه ۶۰ سوره الأنفال می فرمایند:
وَأَعِدّوا لَهُم مَا استَطَعتُم مِن قُوَّةٍ وَمِن رِباطِ الخَيلِ تُرهِبونَ بِهِ عَدُوَّ اللَّهِ وَعَدُوَّكُم وَآخَرينَ مِن دونِهِم لا تَعلَمونَهُمُ اللَّهُ يَعلَمُهُم ۚ وَما تُنفِقوا مِن شَيءٍ في سَبيلِ اللَّهِ يُوَفَّ إِلَيكُم وَأَنتُم لا تُظلَمونَ.
یعنی مسلمان و جامعه اسلامی باید با تمام توان خود را برای مبارزه در مقابل دشمنان با هدف مصونیت بخشی برای خود و جامعه مهیا سازند.
از آنجا که هر مبارزه و نبردی سازوکارهای مشخص و معینی را می طلبد، پس امروز ما در آماج تهاجم نرم استکبار جهانی قرار داریم موارد زیر جزء موثرترین ابزارهای پیروزی بر دشمنان برای برون رفت از توطئه جنگ رسانه ای و عملیات نرم خواهد بود:
۱- داشتن عزم راسخ برای مبارزه با توطئه دشمنان
۲- ایمان مستحکم
۳- علم و دانش قوی برای اقناع سازی مخاطبین
۴- روشنگری در جامعه به منظور بی اثر کردن القائات بزرگنمایی مشکلات کشور توسط دشمن در رسانه ها و شبکه های اجتماعی.
۵- اعتماد به مسئولین و فراهم نمودن بستر های اجتماعی مبارزه با عناصر فاسد و اخلالگر در بخش های اقتصادی و... با تمرکز بر وحدت و انسجام ملی.
۶- برگزاری رزمایش های آفندی در فضای مجازی بر علیه خط آتش دشمنان
۷- خنثی کردن توطئه ایجاد یاس و ناامیدی و تلاش برای امید آفرینی و امید بخشی در جامعه
۸- نهضت مبارزه همه جانبه با توطئه های دشمنان( خارجی و پیاده نظام آنان در داخل کشور) به عبارتی هرکس با هر ظرفیت و توانی که دارد باید در این نبرد احساس مسئولیت نماید.
بنابرین با تمسک جستن به رهنمودهای قرآنی و مهیا شدن برای هرمبارزه ای، همان گونه که در طول چهل سال اخیر افتخارات بی نظیر و کم نظیری را برای این مرز و بوم رقم خورده است، به یاری خداوند متعال در این نبرد نیز برگی زرین نصیب ملت ایران خواهد شد.
*حامد نیک سیرت ارقینی
@meyarpb
677d3c6328827b5b1dfb14f6311d76af0ad1fcf5.pdf
128.1K
ملاحظات و چارچوب های روشنگری و تبیینیPDF
@meyarpb
fcfd721b73ce902723869d2b23124db3a1573bec.doc
247.3K
تاثیر حمایت از مقاومت بر محیط امنیت ایران
@meyarpb
سئوال: به نظر شما مردم چگونه می توانند در شرایط امروز جامعه دولت و نظام اسلامی را در حل مشکلات اقتصادی کمک کنند؟
پاسخ: وقتي بپذيريم که در جنگ اقتصادی در گیر هستيم، به طور طبيعي، زندگي در این شرايط مستلزم رعايت يک سري نکات و بايستههايي است که در شرايط عادي و غيرجنگي، الزامي به رعايت آنها وجود ندارد. بنابراين، اگر به این باور رسیده ایم که در شرايط جنگ اقتصادی قرار داريم، بايد زندگي در آن شرايط را مدنظر قرار دهيم. شايد بتوان گفت که مهمترين نکته در اين زمينه عبارتند از؛
۱- اصلاح سبک زندگي، بويژه الگوي مصرف،
۲-اصلاح الگوي تفريح،
۳-پرهيز از چشموهمچشميها
۴- رعايت اعتدال در خريد و مصرف،
۵-مديريت هزينههاي زندگي متناسب با درآمد خانوار و... است.
به عبارت دقيقتر، از آنجا که در جنگ اقتصادی کنوني با افزايش هزينههاي زندگي روبرو هستيم، همه آحاد مردم و مسئولان بايد تلاش کنند تا الف)هزينههاي زايد را به طور کامل قطع کنند،
ب) در حوزههاي ضروري و اساسي نيز خيلي از حد نياز فراتر نروند.
به عبارت دقيقتر، در شرايط موجود چون ميزان رشد درآمدها کمتر از ميزان رشد هزينهها ميباشد، بايد از هرگونه تلاشي براي کاهش هزينههاي جاري زندگي دريغ نورزيم. ميتوان گفت که راهکار اجرايي کردن اين الزام مهم را هم ميتوان در سه کليدواژهي خلاصه کرد: «مديريت ذهن»، «مديريت طبع» و «مديريت نيازها». اگر اين سه را نيز بخواهيم ذيل يک عنوان جمع کنيم، ميگوييم پرهيز از دامن زدن به اشتهاي سيريناپذير خود و تعريف حد و مرز براي آن.
@meyarpb