98-11-14.pdf
700.6K
نسخه pdf
نشريه پيشخوان خبر
شماره 271 - دوشنبه 14 بهمن ماه
#ویژه هادیان و مسئولان سیاسی
#نشستهای بصیرتی
#طرح شهید کمالی
https://sapp.ir/meyar.pb
eitaa.com/meyarpb
sapp.ir/seyre_motale_basij
چین پیشنهاد کمکهای آمریکا برای مقابله با کرونا را رد کرد
«دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا روز یکشنبه تاکید کرد که آمریکا اقدامات قاطعی در برابر تهدید شیوع سریع ویروس کرونا انجام داده است و همچنین پیشنهاد کمک به چین ارائه کرده است.
براساس گزارش رویترز، یک دستیار ارشد رئیس جمهور آمریکا اما گفته است که پکن پیشنهاد واشنگتن را رد کرده است.
وی که در مصاحبه با شبکه فاکس نیوز صحبت میکرد تلاش کرد نگرانیها درباره شیوع این بیماری که تا کنون جان دست کم 350 نفر را در چین گرفته است کم کند و افزود: «میخواهیم ببینیم چه اتفاقی افتاده است اما ما آن را متوقف کردیم.»
با این حال «رابرت اوبراین» مشاور امنیت ملی کاخ سفید در مصاحبهای جداگاه ضمن اینکه تاکید کرد چین در مقایسه با موارد مشابه قبلی بسیار بازتر رفتار کرده است گفت که پکن پیشنهادهای واشنگتن را رد کرده است.
اوبراین با بیان اینکه پکن هنوز به پیشنهاد کمک مرکز کنترل بیماریهای ما و دیگر پیشنهادات پاسخ نداده است افزود: «ما متخصصان بزرگی داریم. این یک نگرانی جهانی است و ما میخواهیم به همکاران چینی خود کمک کنیم.»
وزارت خارجه چین اخیرا از اظهارات مقامات آمریکایی که شیوع ویروس کرونا و افت اقتصاد چین در این شرایط را باعث رونق اشتغال در ایالات متحده خوانده بودند شدیدا انتقاد و ابراز ناراحتی کرد.
https://sapp.ir/meyar.pb
eitaa.com/meyarpb
sapp.ir/seyre_motale_basij
پارادوکس مضحک!
عدم صدور روادید برای نمایندگان ایرانی خواهان شرکت در اجلاس سازمان همکاریهای اسلامی، تازهترین کارشکنی رژیم پادشاهی سعودی در برابر محور مقاومت است؛ البته از شاهزادگان سعودی چه انتظاری جز این میتوان داشت؟ رژیمی که دیگر نه یک کشور اسلامی دغدغهمند برای آینده فلسطین و نه حتی یک کشور عربی نگران ملت عرب یا دلواپس به سرقت رفتن سرزمین متعلق به ملت فلسطین، بلکه کارگزار دونالد ترامپ در منطقه است. رژیم سعودی که سفرای بحرین، مصر و عمان را به نمایندگی از خود به جلسه رونمایی از معامله ترامپ در آمریکا و تشویق و حمایت از خواسته ترامپ و نتانیاهو میفرستد، اکنون به دنبال آن است که معامله ترامپ را از مسئلهای اسلامیـ عربی به موضوعی محدود به چند کشور تقلیل دهد و در سایه وقتکشی، گامی بلندمدت برای به فراموشی سپرده شدن مسئله فلسطین بردارد. نکته عجیب اینجاست که چنین رژیم وابستهای که دغدغهها و اهدافش با آرمانهای امت اسلامی در تضاد و تعارض است، میزبان اجلاس سران اسلامی است. پارادوکسی از این مضحکتر؟ فقط میتوان آن را با صلحطلب بودن سران کاخ سفید یا رئیس همین رژیم سعودی مقایسه کرد که دستش تا مفرق به خون مردم یمن و منتقدان خود و... آلوده است و نیز رئیس دورهای کنوانسیون حقوق بشر سازمان ملل است.
اما واقعیت ماجرا چیز دیگری است؛ زمان آن گذشته است که دولتهای وابسته به کاخ سفید بتوانند مسیر اصلی ملتهای منطقه را که همان مقاومت و حرکت به سوی آزادی کامل فلسطین اشغالی است، متوقف یا منحرف کنند. اکنون نیروهای مقاومت در سراسر منطقه تصمیم خود را مبنی بر اخراج آمریکا از منطقه به عنوان مقدمه آزادسازی قدس شریف گرفتهاند و تردیدی در این امر نیست که نقشه منطقه را نه طرح ترامپ و دلارهای نفتی حاکمان متحجر و وابسته، بلکه اراده ملتها و مقاومت اسلامی رقم خواهد زد. نقشهای که در آن فلسطین به فلسطینیان بازگردانده و قدس شریف آزاد خواهد شد.
https://sapp.ir/meyar.pb
eitaa.com/meyarpb
sapp.ir/seyre_motale_basij
15-11-98.doc
295.9K
نسخه word
نشریه الکترونیکی هدایت/شماره 21
#ویژه هادیان و مسئولان سیاسی
#نشستهای بصیرتی
#طرح شهید کمالی
https://sapp.ir/meyar.pb
eitaa.com/meyarpb
sapp.ir/seyre_motale_basij
15-11-98.pdf
509.1K
نسخه pdf
نشریه الکترونیکی هدایت/شماره 21
#ویژه هادیان و مسئولان سیاسی
#نشستهای بصیرتی
#طرح شهید کمالی
https://sapp.ir/meyar.pb
eitaa.com/meyarpb
sapp.ir/seyre_motale_basij
حرف روز/ عجیبنمایی ردّ صلاحیتها!
وقتی جریانهای سیاسی برای کسب رأی حرفی برای گفتن ندارند، اولین راهکار آنها عوض کردن موضوع از مسائل اقتصادی به مناقشات سیاسی است که معمولاً یکی از سوژههای آنها ردّ صلاحیتهاست. حمله به شورای نگهبان که از دیرباز مرسوم بوده، امروزه به یکی از برندهای سیاسی تبدیل شده است تا جایی که بر سر آن مسابقه برگزار میشود.
یکی از موضوعات مورد اتفاق نظر میان این جریانها، عجیبنمایی موارد بدیهی در ردّ صلاحیتهاست. برای نمونه تلاش زیادی صورت گرفت تا ردّ صلاحیت تعداد 90 نفر از نمایندگان مجلس را عجیب جلوه دهند. این در حالی است که از لحاظ کمی اتفاق جدیدی رخ نداده است؛ چرا که از 245 نفر نمایندهای که بار دیگر نامنویسی کردهاند، حدود یک سوم آنها ردّ صلاحیت شدهاند که اگر عجیب باشد، از این روست که این حد از نمایندگان برای ماندن در مجلس علاقه داشتهاند.
نگاهی آسیبشناسانه در علل بروز فساد مالی نمایندگان نشان میدهد، اولاً یکی از راهکارهای کاهش این آسیب «نظارت بر رفتار نمایندگان» بوده که بر عهده خود مجلس گذاشته شده است؛ اما متأسفانه برخورد سیاسی و جناحی با آن موجبات ناکارآمدی و تعطیلی آن را فراهم کرده است. نظارت از بیرون نیز به دلیل مصونیت نمایندگان و امکان سیاسی کردن برخوردهای قضایی با مشکلاتی مواجه است که عملاً کارایی ندارد. البته نظارتی نیز باید از سوی احزاب و جریانهای سیاسی حامی برخی نامزدها اعمال شود که تاکنون انجام نشده است؛ اما در انتخابات فعلی شنیده میشود یک جریان سیاسی شرط قرار دادن اسامی نامزدهای انتخاباتی در لیست خود را منوط به سپردن تعهدی مبنی بر انجام نظارت خارج از مجلس گذاشته است که میتواند جلوی برخی از فسادهای مالی را بگیرد.
ثانیاً، عدم تصویب به موقع قانون انتخابات که در بخشی از آن به موضوع مهم هزینه تبلیغاتی اشاره شده است. قانونی که در دیرهنگام در آستانه نامنویسی از تصویب مجلس گذشت و اجرای آن میتوانست ریشه رویکرد فسادآمیز نمایندگان را رفع کند؛ زیرا تا وقتی برخی از کاندیداها با صرف هزینههای میلیاردی وارد مجلس میشوند و متأسفانه کسانی که بیشتر هزینه میکنند شانس بیشتری دارند، اینگونه رفتارها برای جبران هزینهها طبیعی جلوه میکند.
https://sapp.ir/meyar.pb
eitaa.com/meyarpb
sapp.ir/seyre_motale_basij
گزارش روز/ تنور انتخابات داغتر میشود
تا آغاز رسمی تبلیغات نامزدهای انتخابات مجلس شورای اسلامی فرصت کوتاهی باقی مانده است! اصولگرایان که بسیار امیدوار هستند پیروز انتخابات باشند، برای اطمینان هرچه بیشتر این پیروزی به دنبال ایجاد وحدت در اردوگاه خود و رسیدن به لیست واحد هستند. لیستی که البته به نظر میرسد با خارجخوانیهای برخی از جریانهای درون اردوگاهی اصولگرایان همچون پایداری، بدلهایی خواهد داشت که نگرانیهایی را برای این اردوگاه سیاسی به همراه داشته است؛ اما در طرف مقابل اصلاحطلبان که اکنون دولت و مجلس را در اختیار دارند و برای تداوم حضور خود انتخابات پیش رو را بسیار حساس و حیاتی میدانند؛ استراتژی انتخاباتی خود را فعلاً بر روی مسئله ردّ صلاحیتها و عملکرد شورای نگهبان متمرکز کردهاند و تلاش میکنند اینگونه القا کنند که پیش از آغاز رقابتهای انتخاباتی از این کارزار حذف شدهاند و اعلام میکنند لیستی ارائه نخواهند کرد؛ اما واقعیت ماجرا شاید چیز دیگری است و باید آن را در سالهای دولت مورد حمایت اصلاحطلبان و عملکرد نمایندگان اصلاحطلب مجلس جستوجو کرد. آنچه این جناح را به فکر فرو برده که در انتخابات لیستی معرفی کند یا نه، انتقادات وسیعی است که به عملکرد آنها و همچنین کابینه مورد حمایت آنها وارد است. پایین آمدن محبوبیت شخصِ رئیسجمهور و همچنین افزایش مشکلات معیشتی و اقتصادی در دولت دوم روحانی موجب شده است تا مردم با دیده تردید به برنامههای اصلاحطلبان نگاه کنند. تردیدی که حتی پایگاه اجتماعی اصلاحطلبان را فراگرفته است و افت محبوبیتی که حتی رئیس دولت اصلاحات نیز مدتها پیش از اعلام نظر شورای نگهبان اعلام کرده بود تکرار او هم دیگر فایده نخواهد داشت و دعوت عمومی آنها از حامیانشان برای رأی دادن مثمر ثمر نیست.
البته به نظر میرسد فراتر از این دو جریان نیروهای مستقل نیز در این انتخابات حداقل در پیشبرد سوگیریهای تبلیغاتی و مشخص کردن زمین مطالبات عمومی نقش ویژه بازی خواهند کرد و شاید بسیاری از معادلات در روزهای آینده را به گونهای دیگر رقم بزنند.
https://sapp.ir/meyar.pb
eitaa.com/meyarpb
sapp.ir/seyre_motale_basij
مقام بالاتر از آیتالله مایک هم در هواپیمای آمریکایی بوده!
بر اساس اطلاعات به دست آمده، فردی که از لحاظ امنیتی در رده بالاتری نسبت به «مایک دیآندرا» (آیتالله مایک) قرار داشته هم از جمله سرنشینهای هواپیمای آمریکایی ساقط شده در افغانستان بوده و کشته شده است. اطلاعات به دست آمده درباره جزئیات حادثه منتهی به سقوط هواپیما نشان میدهد، «11AـE» بهدلیل نقص فنی در حال پرواز در ارتفاع پایینتری نسبت به حالت معمول بوده و با شلیک موشک «استرلاــ1» که یک سلاح دوشپرتاب روسی است از سوی اعضای طالبان هدف قرار گرفته و ساقط شده است. گفتنی است، هفته گذشته برخی منابع خبری بدون ارائه جزئیات بیشتر گزارش داده بودند «آیتالله مایک» که از جمله عوامل دخیل در طراحی نقشه ترور سردار «قاسم سلیمانی»، فرمانده نیروی قدس سپاه بود، در جریان سقوط این هواپیما کشته شده است. این هواپیما حامل دستکم 18 نفر از مقامات نظامی آمریکا بوده است.
https://sapp.ir/meyar.pb
eitaa.com/meyarpb
sapp.ir/seyre_motale_basij
نمایش رسواکننده آمریکاییها درباره کانال واردات دارو
رئیس کل بانک مرکزی در واکنش به نمایش داروی وارداتی از طریق شرکتهای سوئیسی از سوی سفارت سوئیس گفت: میزان دارو و ملزومات پزشکی که بانک مرکزی تأمین ارز کرده و در ۱۰ ماهه امسال وارد کشور شده است بیش از ۴ میلیارد دلار بوده و ۲ هزار برابر حجم واردات انجام شده از کانال مالی سوئیس است. «عبدالناصر همتی» اضافه کرد: ما برای این بخش از امور ضروری کشور به تصمیمات و اقدامات دیگران وابسته نیستیم و در یک سال و نیم گذشته نیز آمریکا حداکثر تلاش خود را برای جلوگیری و اختلال در واردات دارو برای بیماران کشورمان انجام داده است. ضمن اینکه نفس اعلام صدور مجوز از سوی آمریکا برای واردات دارو و تجهیزات پزشکی نشان میدهد، علیرغم ادعای آمریکا مبنی بر تحریم نبودن دارو و اقلام بشردوستانه، این اقلام عملاً از سوی آمریکا تحریم شده است وگرنه به مجوز نیازی نداشت.
https://sapp.ir/meyar.pb
eitaa.com/meyarpb
sapp.ir/seyre_motale_basij
اتحادیه اروپا نتوانست «معامله قرن» را محکوم کند
یک رسانه صهیونیستی روز سهشنبه به نقل از منابع مطلع گزارش داد که اتحادیه اروپا قصد داشته طرح سازش موسوم به «معامله قرن» را محکوم کند، اما چند عضو اتحادیه از صدور این بیانیه جلوگیری کردهاند.
به نوشته پایگاه خبری «کان»، قرار بوده در این بیانیه «شدیداللحن» طرح پیشنهادی «دونالد ترامپ» رئیسجمهور آمریکا برای سازش میان تشکیلات خودگردان و رژیم صهیونیستی محکوم شود. به ادعای این شبکه، اتحادیه اروپا قصد داشته تلآویو را تهدید کند که اگر اراضی اشغالی کرانه باختری را ضمیمه کند، ممکن است با تدابیر تنبیهی مواجه شود.
با این وجود، «دو کشور اروپای مرکزی» از شکلگیری اجماع و صدور این بیانیه جلوگیری کردهاند. پایگاه «یدیعوت آحارونوت» گزارش داده است که مجارستان و جمهوری چک از جمله کشورهایی بودهاند که با صدور این بیانیه مخالفت کردهاند.
صبح امروز «جوزپ بورل» مسئول سیاست خارجی در بیانیهای طرح معامله قرن را رد کرده و گفت که بروکسل با ضمیمه کردن اراضی کرانه باختری مخالف است و آن را نخواهد پذیرفت. با این وجود، در این بیانیه از احتمال تحریم رژیم صهیونیستی یا محکومیت شدید معامله قرن خودداری شده است.
با این وجود، مقامها و رسانههای رژیم صهیونیستی همین بیانیه را نیز به شدت مورد انتقاد قرار دادهاند. وزارت خارجه رژیم صهیونیستی بیانیه بورل را «تأسفآور و عجیب» توصیف کرده است.
رئیسجمهور آمریکا هفته گذشته در مراسمی با حضور «بنیامین نتانیاهو» نخستوزیر رژیم صهیونیستی، رسما از طرح سازش معامله قرن رونمایی کرد. این طرح پایتختی قدس را به کلی به رژیم صهیونیستی میسپارد، حق بازگشت را از آوارگان فلسطینی سلب میکند و وعده میدهد که در صورت برقرار چندین شرط از جمله خلع سلاح مقاومت، چند سال دیگر تکههایی از کرانه باختری و نوار غزه به عنوان فلسطین به رسمیت شناخته شود.
https://sapp.ir/meyar.pb
eitaa.com/meyarpb
sapp.ir/seyre_motale_basij
🔴 تشریح شاخصهای انتخاب درست در انتخابات مجلس توسط رهبر انقلاب
🔹 رهبر انقلاب : باید فردی را برای مجلس انتخاب کرد که مؤمن، انقلابی، شجاع، دارای روحیه جهادی، کارآمد و به معنی واقعی کلمه طرفدار عدالت باشد.
🔹 فردی که از سخن گفتن بر ضد فلان قدرت خارجی هراس دارد، لایق نمایندگی مردم با عزت، مقتدر و شجاع ایران نیست.
🔹 باید افرادی را انتخاب کرد که بتوانند پرچم عدالت اعم از عدالت اقتصادی، حقوقی و سیاسی را در کشور برافراشته نگه دارند.
🔹 مردم باید افرادی با چنین ویژگی هایی را بشناسند و به آنها رأی دهند اما اگر خودشان نمی توانند به شناخت برسند، از راهنمایی و مشورت افراد بصیر و مورد اعتماد استفاده کنند بنابراین هیچ کسی نباید بگوید چون افراد را نمی شناسم رأی نمی دهم. همه باید با اتکاء به خداوند وارد میدان شوند و رأی دهند.
https://sapp.ir/meyar.pb
eitaa.com/meyarpb
sapp.ir/seyre_motale_basij
🔴چگونه است که انتخابات وقتی به نفع شماست صحیح و متقن است اما وقتی به نفع شما نیست انتخابات خراب است
🚨حمله به شورای نگهبان از غلط ترین کارهاست
♦️بیانات رهبر انقلاب در دیدار اقشار مختلف مردم: وقتی انتخابات از ابعاد مختلف دارای این همه اهمیت و تأثیرگذاری است، نباید با حاشیهسازی، سخنان گوناگون و حرفهای دلسرد کننده آن را از رونق انداخت.
♦️وقتی برخی رسانههای خائن خارجی، جمعیت عظیم میلیونی ملت را چند هزار نفره میخوانند اما تحرک چند صد نفر در خیابانها را به اسم ملت ایران جا میزنند، طبعاً مردم به این رسانهها اعتماد نمیکنند البته به شرطیکه از داخل به این رسانهها مایه تبلیغات سوء داده نشود.
♦️گویندگانی که تریبون دارند یا بهواسطه جایگاه خود میتوانند در رسانهها و فضای مجازی حرف بزنند، نباید جوری اظهار نظر کنند که دشمن با بزرگنمایی حرف آنها، برای دلسرد کردن مردم، خوراک گیرش بیاید.
♦️انتخابات در ایران جزء سالمترین انتخابات در جهان است. وقتی شما به دروغ میگویید این انتخابات مهندسی شده و یا اینکه انتخابات نیست انتصابات است، مردم دلسرد میشوند.
♦️برخی که بهوسیله انتخابات به جایی رسیدهاند انتخابات را زیر سؤال می برند. چگونه است که انتخابات وقتی به نفع شما است صحیح و متقن است اما وقتی به نفع شما نیست انتخابات خراب است.
♦️از دشمن نمیشود گلایه کرد اما فلان نویسنده، مرتبطین با فضای مجازی، نماینده مجلس و فلان مسئول مهم دولتی باید مراقب باشند و اینجور نشود که بگوییم مردم شرکت کنید اما در عین حال، به غلط، جوری حرف بزنیم که مردم از حضور در انتخابات دلسرد شوند.
♦️حمله به شورای نگهبان از غلط ترین کارهاست. شورای نگهبان مرکب از شش فقیه عادل و شش حقوقدان برجسته منتخب مجلس، در قانون اساسی شأنی دارد و مجموعه ای قابل اعتماد است چگونه انسان می تواند به راحتی این مجموعه را به غرض ورزی درباره برخی افراد متهم کند.
۱۳۹۸/۱۱/۱۶
https://sapp.ir/meyar.pb
eitaa.com/meyarpb
sapp.ir/seyre_motale_basij
🗳ویژگی های يک نامزد اصلح از نگاه رهبر معظم انقلاب
https://sapp.ir/meyar.pb
eitaa.com/meyarpb
sapp.ir/seyre_motale_basij
آغازی بر پایان دو جریان!
107 عضو مجلس نمایندگان آمریکا در نامهای به ترامپ طرح موسوم به «معامله قرن» را ناسازگار با صلح دانستند و مخالفت خود را با آن اعلام کردند. نمایندگان آمریکایی با بیان اینکه هم مفاد و هم زمانبندی رونمایی این طرح باعث نگرانی آنهاست، معامله قرن را غیرجدی و فاقد حسن نیت دانستند و تأکید کردند این طرح راه رژیم صهیونیستی را برای اشغال همیشگی کرانه باختری هموار میکند. این نمایندگان همچنین تأکید کردند نقشه طراحیشده ترامپ برای کشور فلسطین، مجموعهای از سرزمینهای غیر متصل است که در محاصره شهرکها و زیرساختهای رژیم صهیونیستی است و هیچ شباهتی به یک کشور ندارد. از طرف دیگر «جراد کوشنر» داماد رئیسجمهور آمریکا گفته است کشورهای عربی مخالفتی با این طرح ندارند. نکته حائز اهمیت در اعلام معامله قرن از سوی دونالد ترامپ این است که او تعداد زیادی از مشاوران صهیونیستی، از جمله کوشنر را اطراف خود دارد که با ارائه تحلیلهای نادرست، ترامپ را با خواستههای رؤیایی سرگرم میکنند. اینکه تعداد زیادی از نمایندگان آمریکا به شکست طرح به اصطلاح معامله قرن اعتراف میکنند، واقعیتی انکارناپذیر است. وقتی کوشنر، داماد ترامپ میگوید کشورهای عربی موافق این طرح هستند، مسلماً منظور او تأکید بر چند حکومت خودفروخته عرب (نه مردم عرب) است که دستنشانده آمریکا و انگلیس هستند. امروز مهمترین عامل تأثیرگذار و تصمیمگیر در تحولات منطقه، مردم هستند، نه حکومتهای خودکامه. بنابراین ملتهای عرب منطقه با توجه به هویت اسلامی و عربی خود، هیچگاه سرزمینی را که به جهان اسلام متعلق است، در اختیار صهیونیستها و غیر اعراب نخواهند گذاشت. ارزیابیها نشان میدهد اولاً، مخالفتهای بسیار جدی با طرح ترامپ در بین جامعه غربی صورت خواهد گرفت و ثانیاً، با مخالفتهای عظیم مردمی در منطقه مواجه خواهد شد که سیل این مخالفتها در مرحله اول حکام مرتجع خودفروخته در منطقه را از بین خواهد برد و در مرحله بعد، رژیم غاصب و کودککش صهیونیستی را نابود خواهد کرد.
https://sapp.ir/meyar.pb
eitaa.com/meyarpb
sapp.ir/seyre_motale_basij
♦️ بازی دوگانه با انتخابات!
رهبر معظم انقلاب اسلامی چهارشنبه هفته گذشته در دیدار هزاران نفر از قشرهای گوناگون مرم با ایشان، با ابراز تأسف و انتقاد از برخی حرفهای حاشیهساز در زمینه انتخابات تأکید کردند: «وقتی انتخابات از ابعاد مختلف دارای این همه اهمیت و تأثیرگذاری است، نباید با حاشیهسازی، سخنان گوناگون و حرفهای دلسردکننده آن را از رونق انداخت. گویندگانی که تریبون دارند یا به واسطه جایگاه خود میتوانند در رسانهها و فضای مجازی حرف بزنند، نباید جوری اظهار نظر کنند که دشمن با بزرگنمایی حرف آنها، برای دلسرد کردن مردم، خوراک گیرش بیاید. وقتی شما به دروغ میگویید این انتخابات مهندسی شده و یا اینکه انتخابات نیست، انتصابات است، مردم دلسرد میشوند. چگونه است که انتخابات وقتی به نفع شماست صحیح و متقن است، اما وقتی به نفع شما نیست، انتخابات خراب است.»
سخنان مهم رهبر معظم انقلاب اسلامی درباره انتخابات از آن رو اهمیت دارد که طی چند دوره انتخابات گذشته تاکنون جریانی میکوشد تا با اپوزیسیوننمایی و رفتارهای متمایز در حوزه کنش سیاسی و تحلیلهای اجتماعی، فاصله معناداری را بین خود با حاکمیت و هسته مرکزی نظام در ذهن عموم جامعه ایجاد کند. به احتمال زیاد انگیزه چنین اقدامی، که در هیچ کجای دنیا رخ نمیدهد. ریشه در این دارد که آنها میخواهند آرای بخش معترض و ناراضی جامعه را با ایجاد دوقطبی بین خودشان و نظام، به سمت جریان سیاسی مورد نظر خودشان سرازیر کنند. کدام گروه حاضر است امنیت و توان بازدارندگی نظامی کشور خود را در آستانه انتخابات زیر سؤال ببرد و ساختار سیاسی را به آدمکشی متهم کند؟ این اتفاق تلخ اما در انتخابات ۱۳۹۶ ایران رخ داد. همین جماعت هماکنون بر عملکرد شورای نگهبان متمرکز شده است و انتخابات را انتصابات و تشریفات معرفی میکند.
واقعیت این است که هیچ کس بازیگران سیاسی کشور را از داشتن افکار خاص خود نهی نکرده است، اما معنایی ندارد از یک سو به ارکان ساختاری نظام تهمت زده شود و نسبت ناروا داد و موضوع مهمی به نام انتخابات را با تعابیر نادرست دیگری خطاب قرار داد و از دیگر سو تمام تلاشها برای به دست آوردن قدرت و مناصب حکومتی باشد؛ بماند که این گروه در این سالها برنده بسیاری از انتخاباتهایی بودند که اکنون از آن به نام تشریفات یاد میکنند!
https://sapp.ir/meyar.pb
eitaa.com/meyarpb
sapp.ir/seyre_motale_basij
🔴ضایعه مغزی به سیاستگذاران آمریکا سرایت کرده است
«سردار حسین دهقان» مشاور فرمانده کل قوا در حوزه صنایع دفاعی و پشتیبانی نیروهای مسلح گفت: «موانع ایجادشده توسط دشمنان منجر به عدول از شعارها نشده است و مقاومت و ایستادگی از مجموعه دلایلی است که منجر به تداوم انقلاب اسلامی شده؛ چراکه مقاومت و ایستادگی چیزی است که انقلاب اسلامی را زنده نگه داشته و جهانیان را به سمت انقلاب ما گرایش داده است.» وی افزود: «پرتاب موشک به عینالأسد، شلیک به طرز تفکر تثبیتشده آمریکا دال بر شکستناپذیر بودنش بود و همچنین صدای انفجارهای موشکها بیدارباشی بود برای همه ملتها که بدانند آمریکا آسیبپذیر است.» سردار دهقان در ادامه تأکید کرد: «امروز طرح موسوم به معامله قرن را مطرح کردهاند که معامله قرن نشان از شکست هیمنه آمریکا در منطقه دارد و باید گفت که گویا ضایعه مغزی سربازان عینالأسد به سیاستگذاران آمریکایی نیز سرایت کرده است. آنها باید بدانند دوران قدارهکشی تمام شده و معامله قرن فرایند حذف رژیم صهیونیستی از منطقه را تسهیل میکند و باید گفت که بزرگترین خطر برای آمریکا ترامپ و دولت اوست.»
https://sapp.ir/meyar.pb
eitaa.com/meyarpb
sapp.ir/seyre_motale_basij
نگذارید ایران، اقتصاد بدون نفت را تجربه کند!
رهبر معظم انقلاب اسلامی فرمودند: «عامل عمده و مهم مشکلات اقتصادی ما این است: وابستگی به نفت که موجب شده برای درآمد کشور به نیروی داخل و جوشش داخلی، به استعدادهای گوناگون و ظرفیتهای گوناگون داخلی توجه چندانی نشود. خاطرمان جمع باشد که نفت میفروشیم، درآمد کشور تأمین خواهد شد؛ عامل عمده مشکلات کشور این است. چنانچه بتوانیم ما این کار را انجام بدهیم، بهترین فرصت را از تهدید دشمنـ یعنی از همین تحریمـ توانستهایم برای خودمان به دست بیاوریم. کما اینکه باهوشهایشان توجه به این نکته دارند. در گزارشهایی بنده دیدم که توصیه میکنند که نگذارید ایران اقتصاد بدون نفت را تجربه کند؛ بین خودشان این گفته میشود که نگذارید ایران، اقتصاد بدون نفت را تجربه کند. یک راه پشتیای درست کنید، حالا تحریمها را برنمیدارید، امّا یک راهی را پیدا کنید، درست کنید که ایران به کلّی منقطع نشود؛ چون اگر منقطع شد، میرود سراغ اقتصاد غیرنفتی.»
سالهاست غرب در ضربه زدن به جمهوری اسلامی ایران مسیرهای گوناگونی را آزمایش کرده است. زمانی تهدید نظامی را علیه ایران عزیز به کار میگرفتند و حالا نیز تهدید اقتصادی را در قالب تحریم برای جمهوری اسلامی برنامهریزی کردهاند. تهدید نظامی با تفکر سرداران پرافتخاری، چون شهید تهرانیمقدم و شهید سلیمانی از بین رفته است و حالا تنها مسیر دشمنی آمریکا و همپیمانانشان تحریمهای اقتصادی است. علاج غلبه بر توطئههای دشمن، طبق نظر اکثر اقتصاددانان نگاه به داخل و تقویت تولید ملی است. متأسفانه در شش سال گذشته رویکرد دولت و مجلس در جهت تقویت جبهه داخلی نبوده است و کلید حل مشکلات اقتصادی در بیرون و در قالب مذاکره دنبال شده است. شاید در هیچ برههای از تاریخ 41 ساله انقلاب اسلامی، به اندازه امروز دشمن جرئت تحریم اقتصادی نداشته است؛ بنابراین پایان دادن به دشمنی غرب فقط از طریق قوی شدن در اقتصاد است که راه آن نیز در نگاه به داخل است. انتخاب افراد شایسته برای مجلس میتواند دشمنی غرب را برای همیشه به خط پایان برساند.
https://sapp.ir/meyar.pb
eitaa.com/meyarpb
sapp.ir/seyre_motale_basij
یوماللهها
رهبر معظم انقلاب اسلامی در نماز جمعه 27 دی ماه 1398 تهران، حضور معجزهگونه ملت فهیم در تشییع پیکر مطهر حاجقاسم سلیمانی و یارانش و نیز پاسخ کوبنده سپاه در حمله به پایگاه آمریکاییها در عینالاسد را دو یومالله درسآموز و تعیینکننده خواندند و افزودند: «ملت باطن خود، یعنی استقامت در مقابل شیاطین را در این حضور نشان داد و تنها راه ادامه این مسیر عزتآفرین، قویتر شدن ایران در همه زمینههاست.» این دو یومالله که نمایشگر آشکار دست قدرت الهی در امور مادی و ماورای آن بود، بسترهای مطمئنی در آینده برای تداوم دارد. تداوم «یوماللهها» خود مؤلفه قدرت در برابر دشمنان و ایادی داخلی آنهاست که تلاش پرزحمت اما بیثمری دارند تا در روزهای آتی حضور مردم را در تظاهرات ۲۲ بهمن کماثر و بیرونق جلوه دهند و به تبع آن، چون سدی مقابل مشارکت سیاسی ملت در مردمیترین انتخابات، یعنی انتخاب مستقیم نمایندگان خانه ملت قرار گیرند. بیتردید، حضور تمامکننده مردم در تظاهرات و راهپیمایی میلیونی ۲۲ بهمن و همچنین انتخابات دوم اسفند جاری صیانتبخش بوده و میتواند موجب تداوم خنثیسازی توطئهها و ترفندهای دشمنان باشد؛ زیرا آنها به خوبی میدانند توسعه روندهای دموکراتیک نظام مردمسالاری دینی و تعمیق مشارکت مردم در سرنوشت سیاسی و اجتماعیشان، زمینه قدرتمند شدن جمهوری اسلامی ایران و مردم عزیزمان را بیش از پیش فراهم میکند.
رهگذر صندوقهای رأی، مسیر بیهزینه یا کمهزینهای است که میتواند در پرتو انتخاب مردم استقلال، آزادی، جمهوریت، اسلامیت و امنیت مردم و کشور را حفظ کند. البته آمریکاییها با راهبردها و تاکتیکهایی، چون خرابکاری، بیثباتسازی، القای ناامیدی به آینده و بیحیثیتسازی نهادها و قوای کشور دنبال اهداف و انگیزههای دیگری هستند که فرسنگها با نیازها، اولویتها، ترجیحات و مطلوبهای مردم ایران فاصله دارد و اگر از حمایت از رأی و صندوقهای رأی ناگزیر شوند، اولاً با هدف حفظ پرستیژ دموکراتیک سیاسی خود آن را انجام میدهند و ثانیاً، دنبال فرستادن نمایندگانی همسو با خود به خانه ملت هستند تا از طریق آن بتوانند خواستههای خصمانه خود را پیگیری کنند. به فضل الهی و مبتنی بر تجارب شگفتیساز رفتارهای مردم ایران، نقشه دشمنان نقش بر آب خواهد شود و مردم کار را تمام خواهند کرد.
https://sapp.ir/meyar.pb
eitaa.com/meyarpb
sapp.ir/seyre_motale_basij
98-11-19.pdf
661.9K
نشريه پيشخوان خبر
شماره 272
#ویژه هادیان و مسئولان سیاسی
#نشستهای بصیرتی
#طرح شهید کمالی
https://sapp.ir/meyar.pb
eitaa.com/meyarpb
sapp.ir/seyre_motale_basij
بایدها و نبایدهای انتخاباتی.doc
38.9K
نسخه word
بایدها و نبایدهای انتخاباتی
#ویژه حوزه ها و پایگاه های بسیج برای نصب در تابلو
#نشستهای بصیرتی
#طرح شهید کمالی
https://sapp.ir/meyar.pb
eitaa.com/meyarpb
sapp.ir/seyre_motale_basij
بایدها و نبایدهای انتخاباتی.pdf
156.1K
نسخه pdf
بایدها و نبایدهای انتخاباتی
#ویژه حوزه ها و پایگاه های بسیج برای نصب در تابلو
#نشستهای بصیرتی
#طرح شهید کمالی
https://sapp.ir/meyar.pb
eitaa.com/meyarpb
sapp.ir/seyre_motale_basij
حرف روز/ پیامهای راهپیمایی ۲۲ بهمن
22 بهمن امسال یکی از درخشانترین روزهای انقلاب است و حضور باشکوه مردم، چنین روزی را ماندگار خواهد کرد؛ انقلاب اسلامی به دلایل متعدد از ابتدای شکلگیری بر نقش مردمی ۲۲ بهمن تأکید کرده است که عبارتند از:
۱ـ همانگونه که در اسلام سه عید باشکوه فطر، قربان و غدیر را داریم، در انقلاب اسلامی نیز یومالله ۲۲ بهمن برای گرامیداشت عبور پیروزمندانه از سالهای سخت تهدید، ظلمت، شکنجه و مردمکشی است؛ زیرا در چنین روزی اتمام نعمت و تکمیل نعمت الهی، برای ملت ایران صورت عملی و تحقق خارجی گرفت.
۲ـ حضور مردم در چنین عرصهای یادآور آرمانهای انقلاب اسلامی سال 1357 و تأکید بیشتر برای ادامه آن مسیر نورانی و پرفروغ است.
۳ـ حضور شعفانگیز مردم با خانواده و فرزندان در ۲۲ بهمن این معنا را در اذهان جهانیان ایجاد میکند که این انقلاب با ایمان آحاد مردم از شهرهای پرجمعیت گرفته تا روستاهای کوچک گره خورده است.
۴ـ حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن نوعی احساس مسئولیت در دفاع از انقلاب اسلامی است؛ زیرا تداوم انقلاب صرفاً به این نیست که در میدانهای جنگ حضور به هم رسانیم و در واقع حضور در این خیابانها در ۲۲ بهمن یک مبارزه سیاسی در دفاع از انقلاب اسلامی است.
۵ـ تأثیرگذاری چنین تجمعات مردمی در یک روز مشخص و به صورت سراسری و خودجوش حکایت از آن دارد که انقلاب اسلامی قدرت بسیجکنندگی سراسری خود را نه تنها حفظ کرده است؛ بلکه آن را به اقصی نقاط کشور گسترش داده است.
۶ـ سعی دشمن این است که ملت را از نظام جمهوری اسلامی و انقلاب جدا کند؛ ولی جشن ملی پیروزی انقلاب در ۴۱ سال گذشته این برنامه دشمن را ناکام گذاشته است.
امسال ۲۲ بهمن به چهلمین روز شهادت سیدالشهدای مقاومت، حاجقاسم سلیمانی پیوند خورده و ابعاد ایمانی، مقاومتی و ضد استکباری آن را چند برابر کرده است؛ زیرا حاجقاسم در پرتو انقلاب اسلامی اقداماتی در منطقه و بینالملل به منصه ظهور رساند که دشمنان قوی پنجه را با شکستهای متعدد مواجه کرد. در چنین وضعیتی مردم برای مقابله با تهدیدات دشمن یک سنگر مستحکم دیگر را برای مقابله با تهدیدات دشمن ایجاد کرده و زمینه پیروزیها را متداوم و متوسع خواهند کرد.
https://sapp.ir/meyar.pb
eitaa.com/meyarpb
sapp.ir/seyre_motale_basij
گزارش روز/ نباید از تحریم هراس داشت
مرکز پژوهشهای کنگره آمریکا در گزارشی که در ۱۱ ماه می سال ۲۰۱۸ منتشر کرده، به راهبردهایی اشاره میکند که ایران میتواند پس از بازگشت تحریمهای آمریکا، با آنها مقابله کند. از نظر نویسنده این گزارش، «کنز کاتزمن» که متخصص مسائل خاورمیانه است، اعمال مجدد تحریمها فرصتهایی را برای اقتصاد ایران فراهم میآورد که در صورت استفاده بهینه از آنها جمهوری اسلامی میتواند به بازسازی اقتصاد خود و حرکت به سمت «اقتصاد مقاومتی» اقدام کند. بنابراین تحریم آمریکا در این حالت میتواند موجب ایجاد منافع بالقوهای برای اقتصاد ایران شود که از آن جمله میتوان به افزایش صادرات غیرنفتی ایران، افزایش فروش فرآوردههای نفتی (پتروشیمی) و میعانات گازی، اجرای سیاست جایگزینی واردات و ارتقای تولید ملی و... اشاره کرد. امام خمینی(ره) معمار کبیر انقلاب نیز تحریم را فرصتی برای کشور میدانستند و معتقد بودند: «این جنگ و تحریم اقتصادی و اخراج کارشناسان خارجی، تحفهای الهی بود که ما از آن غافل بودیم. اکنون اگر دولت و ارتش کالاهای جهانخواران را خود تحریم کنند و به کوشش و سعی در راه ابتکار بیفزایند، امید است که کشور خودکفا شود و از دریوزگی از دشمن نجات یابد.»(صحیفه امام، ج ۲۱، ص ۴) از منظر رهبر حکیم انقلاب نیز «تحریم، مشکلتراش بود اما برای ما برکاتی هم داشت. تحریم به ما نشان داد که باید به خودمان متکی باشیم و به ما ثابت کرد که میتوانیم از نیروهای درونی خودمان استفاده کنیم»(1394/11/1)، «وقتی ما تحریم بشویم، به استعداد و ظرفیت داخلی رو میآوریم، از داخل رشد میکنیم؛ همچنان که در این سی سال این مسئله اتفاق افتاده است.»(1390/11/14) به اذعان کارشناسان آمریکایی، تحریمهای اقتصادی آمریکا بیشتر جنبه روانی داشته است و ایران به خوبی میتواند توطئههای اقتصادی آمریکا را شکست دهد؛ همانطور که در قضیه بنزین این اتفاق افتاد و ایران برای همیشه در بنزین خودکفا شد و آمریکا برای همیشه سلاح بنزین را در قبال ایران از دست داد.
https://sapp.ir/meyar.pb
eitaa.com/meyarpb
sapp.ir/seyre_motale_basij
پیش به سوی آزمون دوم!
ملت بزرگ ایران اولین آزمون خود در این برهه از تاریخ انقلاب را به خوبی پس داد و با حضور خیرهکننده در راهپیمایی 22 بهمن وفاداری خود را به انقلاب اسلامی و آرمانها و ارزشهای آن اعلام کرد. اما هنوز آزمون دیگری در راه است و آن انتخابات مجلس است. مراحل انتخابات تکميل شده و دور نهايي رقابتها که شروع تبليغات نامزدهاست، از فردا آغاز خواهد شد. طبيعتاً اين مرحله از انتخابات نيز قواعد، ساختار و آداب خود را دارد که بايد همه نامزدهاي انتخاباتي و هواداران آن خود را به رعايت آن ملزم کنند تا کار درست پيش رود.
رقابت انتخابات وقتي ارزشمند است که رقابتی سالم باشد. به تعبير رهبر معظم انقلاب «رقابت سالم اين است که همه خوب بازي کنند، همه خوب حرکت کنند.» حاصل اين بازي خوب همه بازيگران، شکلگيري انتخاباتي عادلانه و اخلاقي خواهد بود. کسب رأي هرچند رمز موفقيت در انتخابات است، اما اين رأي بايد يک رأي حلال باشد. رأي حلال رأيي است که با رعايت اصول شرعي و اخلاقي کسب شده باشد. نامزدهاي انتخاباتي به جاي توهين، تخريب و دروغپردازي عليه رقيب سياسي خود بايد تلاش کنند از طريق شرح و ارائه برنامههاي خود براي نقشآفريني در مجلس کار را به پيش ببرند.
مواجهه صادقانه با رأيدهندگان يکي از ضرورتهاي اصلي سلامت رقابتهاي انتخاباتي است که بايد به آن پايبند بود. دادن وعدههاي غيرعملي يکي ديگر از معضلاتي است که در بازار رقابتهاي انتخاباتي زمینه غيراخلاقي شدن فضا را فراهم میکند که بايد از آن پرهيز کرد. رأيدهندگان نيز بايد هوشمند باشند و فريب وعدههاي توخالي نامزدها را نخورند. دستگاههاي نظاراتي نيز بايد با چنين رويکردهايي به مثابه تخلفات انتخاباتي برخورد کنند.
هزينههاي ميلياردي تبليغاتي براي رفتن به مجلس نيز شيوه غيرعادلانه و ناصوابي است که چهره رقابت سالم انتخاباتي را مخدوش خواهد کرد. بدون شک کسي که با همه وجود وامدار ديگران است، از فردای نمايندگي نيز باید همه توان خود را صرف بازپرداخت بدهيهاي خود کند و از وظایف ذاتی نمایندگی که خدمت به مردم است بازخواهد ماند.
هرچند به نظر ميرسد خريد رأي با وعدههاي دمدستي، پرداخت پول و... روش منسوخي باشد و دیگر نباید فریب آن را خورد، اما همچنان وجود دارد؛ اما بدون شک هوشیاري مردم همه نقشههای فریب را نقش بر آب خواهد کرد.
https://sapp.ir/meyar.pb
eitaa.com/meyarpb
sapp.ir/seyre_motale_basij