حمله بیولوژیکی کرونا چقدر واقعیت دارد؟
یادداشت: تحلیل: حضرت آیتالله العظمی خامنهای، رهبر معظم انقلاب و فرمانده کل قوا در بخشی از فرمانی که اخیراً در زمینه مقابله با ویروس کرونا در قالب سازماندهی خدمات به مردم به شکل یک قرارگاه بهداشتی و درمانی، به رئیس ستاد کل نیروهای مسلح ابلاغ کردند، آوردهاند: «این اقدام با توجه به قرائنی که احتمال «حمله بیولوژیکی» بودن این رویداد را مطرح کرده، میتواند جنبه رزمایش دفاع بیولوژیک نیز داشته و بر اقتدار و توان ملی بیفزاید».
استنادات: در مورد حمله بیولوژیکی کرونا استنادات متعددی از سوی مجامع متعدد بیان شده است که به برخی از آنها اشاره میشود: 1ـ پنج سال پیش مؤسسه پیربرایت (Pirbright)ـ به عنوان بازوی تحقیقاتی تخصصی شورای مطالعات بیولوژیک و بیوتکنولوژیک دولت انگلیس در زمینه مطالعه عفونتهای بیماریهای دامیـ وارد یک پروژه عجیب با طرف آمریکاییاش یعنی مرکز امنیت سلامت دانشکده جان هاپکینز شد و اقدام به طراحی سناریوی شبیهسازی ظهور یک ویروس به شدت واگیر از خانواده کرونا از شهر نیویورک کردند که طی آن پیشبینی شد در نتیجه اپیدمی جهانی آن 65 میلیون نفر میمیرند و آثار مخرب اجتماعیـ اقتصادی وسیعی بر جا خواهد گذاشت. 2ـ ولادیمیر ژیرینوفسکی، رهبر حزب لیبرال روسیه و یکی از مهمترین سیاستمداران به جا مانده از دوران شوروی در توری یک هفتهای در رسانههای مختلف به افشاگری درباره ابعاد شیوع ویروس کرونا پرداخت و آن را یک حمله زیستی(بیولوژیک) از سوی آمریکاییها دانست. 3ـ روزنامه ایتالیایی «ایل مانیفستو» نیز در مقالهای توسط مانیلو دینوچی، کارشناس سرشناس امور نظامی و راهبردیاش به این نکته اشاره کرد که بحران کرونا علاوه بر یک حمله زیستی، جنگ روانی القای ترس و وحشت به ملتهاست. 4ـ پروفسور مایکل چوزا دووسکی، مدیر گلوبال ریسرچ، مرکز کانادایی تحقیقات جهانیسازی بر اساس یافتههای متخصصان این مرکز اعلام کرد ویروس عامل بیماری «کوویدـ19» قطعاً یک ویروس آزمایشگاهی ساخت بشر است که در چارچوب جنگ زیستی توسط یکی از قدرتهای بزرگ منتشر شده است.
جمعبندی: در هر صورت هنوز برای نتیجهگیری از این شواهد برای نشان دادن اینکه دولت ترامپ یا نظامیان این کشور در تولید یا انتشار این ویروس دست داشتهاند، زود است و تحقیقات متنوعی در سراسر جهان در این باره در جریان است.
https://sapp.ir/meyar.pb
eitaa.com/meyarpb
sapp.ir/seyre_motale_basij
سناریو تازه آمریکا در عراق
در روزهایی که جهان درگیر ویروس منحوس کروناست و همه تمرکزی خبری جهان و نگاه افکار عمومی معطوف به بیماری واگیردار است! اتفاقی مهم و البته سرنوشتساز در عراق در حال رخ دادن است! آمریکاییها که خود در داخل کشورشان به شدت درگیر این ویروس هستند و رسانههای آمریکاییها از احتمال وقوع فاجعه در آمریکا در پی این بیماری خبر میدهند و گزارش میکنند با توجه به سیستم درمانی به شدت ضعیف و گران آمریکا و بیتوجهی، سهلانگاری و پنهانکاری دولت ترامپ برخی از رسانههای آمریکایی تا قربانی شدن بیش از دو میلیون نفر در این کشور را به خاطر شیوع کرونا نیز پیشبینی کردند اما دولت آمریکا اکنون همه تمرکزش در تغییر معادلات غرب آسیا است و به دنبال بازیابی جایگاه از دست رفته خود در منطقه است! آمریکاییها اکنون به بهانه حمله به پایگاه نظامی التاجی که هیچ گروهی هنوز مسئولیت آن را نپذیرفته و مشخص نیست چگونه شکل گرفته است! حملات گستردهای را علیه نیروهای مقاومت در عراق آغاز کرده است! نیروهای، از نیروهای رسمی دولت عراق محسوب شده و عملاً حمله به آنان حمله به دولت و ملت عراق به حساب میآید! اما آمریکاییها چنین حملاتی را آغاز کردند؟ ریشه این رویکرد آمریکا را باید در مصوبه پارلمان عراق مبنی بر خروج نظامیان آمریکایی از این کشور جستوجو کرد، کاخ سفید اکنون در تلاش است تا با قدرت نمایی نظامی و نمایش بیپروایی خود در نقش حاکمیت کشورها، وضعیت نیروهای خود را برای بقا در عراق و نهایتاً در منطقه بهبود ببخشد و اگر این امکان میسر نشد، هزینه زیادی را بر دولت و ملت عراق تحمیل کند تا این پیام را به کشورهای دیگر منطقه برساند که اتخاذ تصمیمی مشابه علیه حضور منطقه آمریکا چه هزیه در پی خواهد داشت.
https://sapp.ir/meyar.pb
eitaa.com/meyarpb
sapp.ir/seyre_motale_basij
نسخه برجامی کرونا هم از راه رسید
«سیدحسین موسویان» از اعضای تیم مذاکرهکننده توافق سعدآباد (در دولت اصلاحات) که اکنون در آمریکا اقامت دارد، در مصاحبه با روزنامه شرق گفت: «با برجام مشکلات اساسی فنی و حقوقی پرونده حل شد؛ چون در مقطع ریاستجمهوری اوباما، وی سیاست «تعامل با ایران» را داشت و بنابراین روند تخاصمات سیاسیـ امنیتی بین ایران و آمریکا رو به کاهش رفت و پرونده هم در آژانس از حالت بحرانی خارج شد موضوعات نظامی (پیامدی) هم حل شد. با آمدن ترامپ و تشدید روند خصومت آمریکا با ایران، مجدداً کلید بحرانیشدن پرونده هستهای ایران در آژانس هم زده شده و ممکن است این روند تشدید هم بشود». موسویان در ادامه گفت: «تا زمانی که دشمنی آمریکا و ایران همین روند را طی کند، بحران هستهای ایران را کش خواهند داد و اگر موضوع هستهای هم حل شود، باز بحران دیگری خلق خواهند کرد... به نظر من مسئله اصلی برجام نیست، بلکه اصل مسئله نوع رابطه آمریکا و ایران است. با این نوع رابطه، در آمریکا چه دموکرات قدرت را در دست داشته باشد چه جمهوریخواه، در ایران چه اصولگرا پیروز انتخابات باشد، چه اصلاحطلب یا اعتدالگرا، اساس مشکل باقی خواهد بود؛ همانطور که در ۴۰ سال بعد از انقلاب بوده است». نگاه طیف اصلاحطلب به آمریکا، نگاه «اربابـ رعیتی» است. برای همین است که این طیف صراحتاً آمریکا را کدخدای جهان نامیده و مدعی است تا با کدخدا نبندیم، نمیتوانیم بر مشکلات غلبه کنیم.
https://sapp.ir/meyar.pb
eitaa.com/meyarpb
sapp.ir/seyre_motale_basij
دولت اختیار ندارد یا از اختیارات استفاده نمیکند؟!
روزنامه آرمان در یادداشتی با عنوان «کارنامه دولت در مواجهه با کرونا» به قلم «غلامرضا انصاری» نوشت: « مواجهه دولت با بحران کرونا و کلاً ارزیابی کار دولت دو بعد دارد؛ نخست اقداماتی که در اختیار دولت نیست. امروز متصدی ۸۰ درصد اتفاقاتی که در کشور میافتد دولت نیست. یا به تعبیری میتوان گفت که دولت اختیار عمل را در ارتباط با خیلی از مسائل ندارد». این روزنامه اصلاحطلب در ادامه نوشت: «دوم بحث عملکرد خود دولت در حجم اختیارات ۲۰ درصدی است که به نظر میرسد دولت دوم آقای روحانی کند و کمکار بوده و جسارت و شجاعت استفاده از همان حداقل اختیارات را نیز نداشته است. در صورتی که دولت میتوانست با شجاعت، جسارت و بهکارگیری کارگزارانی که اعتقاد و التزام به شعارهای داده شده رئیسجمهور داشتند، شرایطی را فراهم آورد که وضعیتی بهتر از این داشته باشیم. شاید بتوان گفت خیلی از کارگزاران و متصدیان اموری که در ساختار دولت هستند اعتقادی به شعارها و کلیت دولت ندارند یا از جای دیگری دستور میگیرند. از این جهت ارزیابی عملکرد دولت کارنامه موفقی را بهدست نمیدهد». در مورد این ادعا، اشاره به این نکته الزامی است که اولاً دولت از ظرفیتهای خود استفاده نمیکند مثل اینکه هلال احمر در این شرایط همچنان با سرپرست اداره میشود و ثانیاً 94 درصد بودجه و امکانات کشور در دست دولت است و ثالثاً در نامه وزیر بهداشت این نکته اشاره شده است که مسئولان دولت با او همکاری نکردهاند.
https://sapp.ir/meyar.pb
eitaa.com/meyarpb
sapp.ir/seyre_motale_basij
فریب روباه پیر را نخورید!
در حالی که آخرین دخالتهای انگلیس در امور ایران مربوط به اغتشاشات آبان و حمایت از ترور سردار سلیمانی بر میگردد؛ «حمید بعیدینژاد» سفیر ایران در انگلیس میگوید: «سیاست انگلیس مانند دو کشور دیگر بزرگ اروپایی یعنی فرانسه و آلمان حفظ برجام و تعامل سازنده با ایران برای کاهش اختلاف و تنش است که تفاوت زیادی را هم در سیاستهای آنها با ایران ایجاد کرده است». وی درباره پرونده نازنین زاغری گفت: «زندانی شدن خانم زاغری به علت اینکه مادری صاحب فرزندی کوچک بود در رسانههای انگلیس و افکار عمومی این کشور توجه زیادی را جلب کرد. وزارت امورخارجه کشورمان نیز این فضای رسانهای و روانی را به نظام قضایی کشور منتقل کرده است. اما تصمیمگیری پیرامون آزادی یا تخفیف مجازات وی در دست نظام قضایی است». وقتی نازنین زاغریـ جاسوس دوتابعیتیـ در ایران دستگیر و بازداشت شد، مقامات انگلیس از سفیر گرفته تا نخستوزیر به تکاپو افتاده و با ایجاد عملیات سنگین روانی، خواستار آزادی وی شدند. نوع رفتار انگلیسیها، از اهمیت این مهره برای دولت انگلیس و نگرانی لندن از رسواشدن عملیات مهمی که وی بر عهده داشت، حکایت میکرد. در ادامه، رسانههای انگلیسی با انتشار تصاویر احساسی از «نازنین زاغری»ـ جاسوس دو تابعیتیـ و فرزند خردسالش مدعی شدند که زاغری، مادری بیگناه است که تنها برای دیدار با خانواده خود به ایران سفر کرد و دستگیر شد. این در حالی است که «نازنین زاغری» که بهخوبی از ورود به پروژههای امنیتی اطلاع داشته با نام مستعار «پریسا» فعالیت میکرده است. متأسفانه آقای بعیدینژاد نیز تحت تأثیر این عملیات روانی انگلیسی قرار گرفت و با انتشار صفحه نخست چهار روزنامه انگلیسی که عکس اول خود را به زاغری اختصاص داده بودند، به این کمپین انگلیسی پیوست!
https://sapp.ir/meyar.pb
eitaa.com/meyarpb
sapp.ir/seyre_motale_basij
🔴 تحلیل کوتاه/ آیا نخست وزیر جدید عراق می ماند؟
دو اتفاق امروز:
* موافقت و حمایت وزارت خارجه آمریکا با نامزدی الزرفی
* مخالفت گروههای شیعی با نامزدی الزرفی
▪️در این زمینه دیداری میان گروههای شیعه معترض به «عدنان الزرفی» در مقام مامور تشکیل کابینه جدید عراق در منزل «نوری المالکی» رئیس ائتلاف دولة القانون انجام شده است.
نگرانی گروههای شیعی انقلابی عراق و ذکر۲ نکته در مورد او لازم است:
۱.او بسیار به آمریکا نزدیک است.
۲.سیاست اونسبت به حشد الشعبی در مقابل این سازمان مردمی قرار دارد.
◾اما شرایط فعلی یک بازی دو سر بُرد برای آمریکاست:
اگر او انتخاب بشود آمریکایی ها یک متحد خود را سر کار خواهند داشت.
اگر نشود اوضاع عراق همچنان نابسامان خواهد بود که این هم مطلوب آمریکاست.
https://sapp.ir/meyar.pb
eitaa.com/meyarpb
sapp.ir/seyre_motale_basij
🔴هر ملّتى به آمریکا اعتماد کرد، ضربه خورد؛ حتّى آن کسانى که دوست آمریکا بودند. حالا در کشور ما دکتر مصدّق به آمریکایىها اعتماد کرد؛ براى اینکه بتواند خود را از زیر فشار انگلیسها نجات بدهد، به آمریکایىها متوسّل شد؛ آمریکایىها به جاى اینکه به دکتر مصدّق که به آنها حسن ظن پیدا کرده بود کمک کنند، با انگلیسها همدست شدند، مأمور خودشان را فرستادند اینجا و کودتاى ۲۸ مرداد را راه انداختند. مصدّق اعتماد کرد، کتکش را [هم] خورد؛ حتّى کسانى که با آمریکا میانهشان هم خوب بود و به آمریکا اعتماد کردند، ضربهاش را خوردند.
به مناسبت ۲۹ اسفند روز ملی شدن صنعت نفت
https://sapp.ir/meyar.pb
eitaa.com/meyarpb
sapp.ir/seyre_motale_basij
سه جمله زیربعنوان مهمترین وبیادماندنیترین جملات رهبر انقلاب درسال ۹۸ ازنظر کاربران انتخاب شد:
رتبه اول)حوادث اخیربه ما خبر میدهد،پدیدهای یکتا درآینده تاریخ درراه است
رتبه دوم)تنها راه ملّت ایران قوی شدن است
رتبه سوم)اگر توان مدیریتی نداریدمسئولیت نپذیرید
https://sapp.ir/meyar.pb
eitaa.com/meyarpb
sapp.ir/seyre_motale_basij
🔴رهبر انقلاب اسلامی سال ۱۳۹۹ را سال «جهش تولید» نامگذاری کردند
🔹رهبر انقلاب با تسلیت و تبریک به خانوادههای شهدای سال ۹۸ از جمله شهدای دفاع از حرم و مرزها و در رأس آنان شهید بزرگوار سردار سلیمانی، شهید ابومهدی المهندس و همراهان آنها و همچنین شهدای حادثه کرمان و حادثه هواپیما و شهدای سلامت، سال ۹۸ را سالی پر تلاطم برای ملت ایران خواندند و خاطرنشان کردند: سال قبل با سیل آغاز و با کرونا تمام شد و در طول سال نیز حوادث گوناگونی مانند زلزله و تحریمها پدید آمد اما اوج این حوادث، جنایت تروریستی آمریکا و شهادت سردار نامدار ایران و اسلام، شهید سلیمانی بود
🔹سال قبل، سال سختی بود و گرفتاریهای مردم نیز کم نبود اما در کنار سختیها، سربلندیهای بعضاً بیسابقهای وجود داشت و ملت ایران واقعاً خوش درخشید
🔹روانه شدن سیل مردم مؤمن و با همت برای کمک به مناطق آسیبدیده در قضیه سیل اول سال را از جمله زیباییهای سال ۹۸ است
🔹هیجان عمومی و حضور دهها میلیونی مردم در حادثه شهادت بزرگ شهید سلیمانی و خلق اجتماعات شکوهمند در تهران، قم، اهواز، اصفهان، مشهد و کرمان که در دنیا و در تاریخ کشورمان بینظیر بود، جلوه دیگری از سربلندی مردم و مایه آبروی کشور و عزت ملت بود
🔹فداکاریهای چشمگیر و تحسینبرانگیز مردم در قضیه کرونا را نمونه دیگری از درخشش ملت در سال ۹۸ بود
🔹زحمات مجموعههای درمانی یعنی پزشکان، پرستاران، بهیاران، مدیران و کارکنان مراکز درمانی و در کنار آنها خدمات مجموعههای داوطلب مردمی مانند دانشجویان، طلاب و بسیجیان، همگی مایه عزت و آبرو است.
🔹ملت ایران زیباییها و فضائل خود را در خلال حوادث سخت نشان داد و من قلباً و صمیمانه از همه این فعالیتها و افراد تشکر میکنم و مژده میدهم که پاداش الهی در انتظار آنها است.
🔹هیچ ملتی با راحتطلبی و رفاهجویی محض به جایی نمیرسد
🔹غلبه بر دشواریها و عبورِ با روحیه از آنها موجب قدرتمند شدن یک ملت و کسب اقتدار و اعتبار است، همچنانکه ملت ایران تاکنون به این شکل بر مشکلات غلبه کرده و بعد از این نیز خواهد کرد.
🔹درس دیگر حوادث مختلف، شناخت ضعفهای درونی، خارج شدن از غرور و غفلت و لزوم توجه به پروردگار است
🔹ملت همچنانکه در طول سالهای متمادی، شجاعانه و با روحیه با حوادث مواجه شدند، از این پس نیز با روحیه و امید با همه حوادث برخورد کنند و مطمئن باشند که تلخیها میگذرد و یُسر و آسانی در انتظار ملت ایران خواهد بود چرا که اِنَّ مَعَ العُسرِ یُسرا.
🔹خداوند متعال به همه این تلاشها برکت میدهد و ملت را از این گذرگاه با عافیت و سربلندی عبور خواهد داد.
🔹گزارشها نشان میدهد در سال ۹۸ علاوه بر استقبال صاحبنظران از شعار رونق تولید، در عمل نیز از آن استقبال شد و با کار و تلاش دستگاههای مختلف، تولید تا حدودی به راه افتاد البته اثر آن در زندگی مردم محسوس نشد.
🔹باید با کار ده برابری، تولید به جایی برسد که در زندگی مردم اثر بگذارد
🔹مسائل اقتصادی کشور متعدد است از جمله «اصلاحات بانکی، گمرکی و مالیاتی» و «بهبود فضای کسبوکار» اما نقش تولید بیهمتا است و با راه افتادن تولید و استفاده از بازار فروش ۸۰ میلیونی در داخل و ضمناً ارتباط با فروش و بازارهای خارجی، مشکلات اقتصادی قطعاً پایان مییابد و تحریمها به نفع کشور تمام خواهد شد
🔹تحریم در کنار ضررهایش، سودهایی نیز داشته و ما را وادار کرده است که به فکر تهیه لوازم زندگی و نیازهای کشور از طریق امکانات داخلی باشیم که این حرکت بسیار مغتنم انشاءالله ادامه خواهد یافت.
🔹البته لازمه تحقق این هدف برنامهریزی است و بخشهای مختلف مانند سازمان برنامه، مجلس و مرکز تحقیقات آن، قوهقضائیه، مجموعههای دانشبنیان و گروههای پر شمار جوان، مبتکر و فعال باید در این برنامهریزیها شرکت کنند.
https://sapp.ir/meyar.pb
eitaa.com/meyarpb
sapp.ir/seyre_motale_basij
🔖حضرت آیتالله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی سال ۱۳۹۹ را سال «جهش تولیدی» نامگذاری کردند.
https://sapp.ir/meyar.pb
eitaa.com/meyarpb
sapp.ir/seyre_motale_basij
🔴رهبرمعظم انقلاب: برخی به خطا تصور می کنند مفاهیم رایج مانند عدالت اجتماعی و آزادی از غرب آمده است در حالیکه کاملا اشتباه است
♦️بیان امیرالمومنین(ع) در نهج البلاغه درباره آزادی هزار سال قبل از طرح آزادی در غرب است.
♦️غرب با مفاهیمی مثل آزادی و عدالت اجتماعی، ۳-۴ قرن است که آشنا شده در حالیکه قبل از آن ۱۴۰۰ سال قبل اسلام این مفاهیم را به طور روشن در قرآن بیان کرده است.
♦️اگر قدرت سیاسی نباشد، قلدرها و تنبل ها زیر بار نمیروند و سیاهی لشکرشان هم به دنبال آنها حرکت می کنند.
♦️پیغمبر هم در مدینه اولین کاری که کرد تشکیل قدرت سیاسی و حکومت بود.
♦️با تشکیل حکومت طبیعتا دشمن خارجی هم اضافه می شود. همان کسی که مخاف عدالت و آزادی است طبیعتا با این هم مخالفت می کند.
♦️نسخه ای که امام خمینی(ره) به آن عمل کرد، عینا همان نسخه بعثت پیامبر بود و خدای متعال هم به او کمک کرد.
https://sapp.ir/meyar.pb
eitaa.com/meyarpb
sapp.ir/seyre_motale_basij
🔴خداوند انسانها را همواره آزاد آفریده است
♦️رهبر معظم انقلاب: خداوند انسانها را همواره آزاد آفریده است؛ ضمن اینکه پشت سر سلسله ارزشها و معارف و منظومه معرفتی، احکام و باید و نباید و تکلیف خداوند بر عهده فرد مسلم است که منطبق بر مفایهم ارزشی است.
♦️ تحقق این مفاهیم و معارف در فضای عقیدتی جامعه خود را نشان دهد احتیاج به قدرت سیاسی دارد که اگر این موضوع نباشد قلدرها و سیاه لشکرها و تنبلها اجازه تحقق نمیدهند و باید کاری کرد که مردم از این موضوعات اطاعت کنند.
https://sapp.ir/meyar.pb
eitaa.com/meyarpb
sapp.ir/seyre_motale_basij