از قانون جنجالی عراق و مسائل مربوط به آن چه میدانید؟
✍مکتب سلیمانی
پارلمان عراق چندین روز قبل در جلسهای پرحاشیه و جنجالی بدون شمارش آرای نمایندگان، سه قانون بحثبرانگیز عفو عمومی، بازگشت اراضی به صاحبان اصلی و اصلاح قانون ثبت احوال را به تصویب رساند.
▫️ بند جنجالی در این قوانین مسئله عفو عمومی بود که از سوی نمایندگان اهل سنت مطرح گردیده است.
▫️ داستان از این قرار است که پس از ورود داعش به عراق، تعداد بسیاری از اهل سنت از خواستههای رهبران آن تبعیت کردند. برخی از این افراد با اراده خود با این گروه تروریستی همکاری کردند. اما برخی دیگر به دلیل تشابه اسمی و یا از سر اجبار مجبور بودند به لحاظ اداری با داعش همکاری کنند. چنین افرادی مطابق عفو عمومی که صادر شده، از زندان آزاد میشوند.
▫️نگرانی احزاب شیعی از اجرای این قانون، تعیین مصادیق و شمولیت آن است. به همین دلیل نمایندگان چارچوب هماهنگی گروههای شیعه بهشدت نسبت به تصویب چنین قانونی اعتراض داشتند.
▫️اکنون دادگاه عالی فدرال عراق اجرای قوانین عفو عمومی، احوال شخصیه و استرداد اموال مصادره شده مشمول قانون رهبریت انقلاب (حزب بعث) منحل را متوقف کرده است.
▫️دادگاه عالی فدرال عراق اعلام کرده است که تصمیم تعلیق یک اقدام موقت است تا زمانی که تصمیمی در چارچوب قانون اساسی اتخاذ شود.
▫️این در حالی است که محمد الحلبوسی رئیس سابق پارلمان عراق تهدید کرده است که قانون عفو عمومی اجرا نشود، به برخورد، مقابله، تظاهرات و تحریم روی خواهد آورد.
▫️استانداران استانهای صلاحالدین، نینوا و الانبار فعالیت خود را در اعتراض به حکم دادگاه فدرال به حالت تعلیق درآوردند.
▫️در همین راستا چارچوب هماهنگی گروههای شیعه حمایت خود از دادگاه عالی فدرال این کشور برای متوقف کردن اجرای قوانین عفو عمومی، احوال شخصیه و قانون بازگرداندن املاک مصادره شده را اعلام کرد. چارچوب هماهنگی در بیانیهای این امر را حق قانونی دادگاه و مسیر قانونی موجود در فرآیند دموکراتیک عنوان کرده است./صراط
میدان سیاست
🌍 کانال سیاسی، خبری، تحلیلی و نخبگانی"میدان سیاست"
https://eitaa.com/meydaneseyasat1402
🎤 #تحلیل_و_تبیین | تعلل در مسیر پیشرفت هوش مصنوعی، چالشهای جدی برای مرجعیت دینی و ملی ایجاد میکند
🔹 در عصر فناوری و پیشرفتهای سریع علمی، حوزههای علوم اسلامی و انسانی نیز از تأثیرات هوش مصنوعی بینصیب نماندهاند. بسیاری از مؤسسات پژوهشی با محوریت محتوای شیعی و زبان فارسی، در حال تولید ابزارهایی هوشمند هستند که میتوانند نیازهای دینی و مذهبی کاربران را پاسخ دهند. این تحولات نه تنها فرصتهای جدیدی برای تقویت مرجعیت دینی فراهم میآورد، بلکه چالشهای جدی نیز به همراه دارد. در این شرایط، ضرورت تولید ابزارهای مشابه در داخل کشور برای حفظ و ارتقاء جایگاه مرجعیت دینی بیش از پیش احساس میشود.
🔹 امروز در حوزهی علوم انسانی و همینطور علوم اسلامی ــ چه در مسئلهیابی، چه در گردآوری اطّلاعات، چه در طبقهبندیشان، چه در تحلیلشان، چه در تدوین متون، چه در انتشار متون ــ در هر تعریفی که ما از فرایند و مراحل پژوهش بخواهیم به دست بدهیم، به نظر میرسد هوش مصنوعی تقریباً در تمام این فرایندها و در تمام این مراحل توانسته و میتواند نقش ایفا کند و این نقش با شتاب خیلی عجیبی روزبهروز دارد عمیقتر و گستردهتر میشود.
🔹 ما با یک توجّه ویژهای میتوانیم کار بزرگی در این زمینه رقم بزنیم. همانطور که حضرت آقا بارها تأکید کردهاند، نقطهی قوّت ما هوش و توان و استعداد انسانی و نسل جوانی است که از آن برخوردار هستیم. لذا در حوزهی دیتا و دادهها هم باید جدّی باشیم تا بتوانیم به اندازهی کافی دادههای مرتبط با موضوعات مختلف علوم اسلامی و انسانی را گردآوری کنیم و آماده کنیم برای اینکه انشاءالله بتوانیم بهترین خروجیها را در اوّلین فرصتمان و آن زمان طلایی که در اختیار داریم بگیریم
🖼پرونده «بررسی الزامات پیشرفت ایران در حوزه هوش مصنوعی»
🔍 متن کامل گفتوگو را بخوانید 👇
khl.ink/f/59133
میدان سیاست
🌍 کانال سیاسی، خبری، تحلیلی و نخبگانی"میدان سیاست"
https://eitaa.com/meydaneseyasat1402
🔰 نشنال اینترست: قدرت موشکی ایران چالشی بزرگ برای اسرائیل است
🔸«زرادخانه موشکی ایران در طول یک دهه گذشته به شکل چشمگیری توسعه پیدا کردهاست. چنین ابزاری به ایران اجازه میدهد ناوهای آمریکا را هدف قرار دهد. البته نباید تنگه هرمز را فراموش کرد که سالانه یکپنجم نفت جهان از آن عبور میکند. توانمندی موشکی تهران روزبهروز به چالش بزرگتری برای آمریکا و اسرائیل تبدیل میشود.»
🔸نشریه آمریکایی «نشنال اینترست» با بررسی این سؤال که آیا اسرائیل باید نگران شهر موشکی ایران باشد؟، نوشت: ایران در طول یک سال گذشته شاهد حملات مستقیم اسرائیل به خاک خود، سقوط گروههای نیابتی خود در سراسر منطقه و از دست دادن سلطهاش بر سوریه با سرنگونی بشار اسد بود. در سال جدید میلادی تهران باید حسابی خودش را نشان دهد. به نوشته رسانهها، ایران از زرادخانه موشکیاش برای هشدار به دشمنانش استفاده میکند.
🔸زرادخانه موشکی ایران در طول یک دهه گذشته به شکل چشمگیری توسعه پیدا کرده است. مجموعه سلاحهای ایران اکنون شامل موشکهای بالستیک با دقت بسیار بالا، پهپادها و موشکهای کروز میشود. به نظری میرسد که ایران ابتدا برنامه تولید موشک خود را به عنوان تولید ابزاری برای پرتاب سلاح هستهای توسعه داده اما در طول سالیان، تهران مشاهده کرد که این سلاحها به خودی خود تا چه اندازه میتوانند در دست گروههای نیابتیاش در منطقه اثرگذار باشند.
🔸گفته میشود که دوربردترین سلاحهای ایران میتوانند اهداف تا فاصله ۲۰۰۰ کیلومتر (۱۲۴۰ مایل) را هدف قرار دهند. هرچند تهران در حال حاضر موشک بین قارهای در اختیار ندارد که میتواند برد موشکهای ایران را بسیار بیشتر کند، به نظر میرسد که ایران بیصبرانه در پی رسیدن به چنین موشکهایی است. اوایل ماه جاری میلادی ایران یک موشک کروز ضد کشتی با برد ۱۰۰۰ مایل آزمایش کرد./کیهان
میدان سیاست
🌍 کانال سیاسی، خبری، تحلیلی و نخبگانی"میدان سیاست"
https://eitaa.com/meydaneseyasat1402
┄┅═༅﷽༅═┅┄
🔖 چرا انقلاب ایران "اسلامی" شد؟
✍ مرضیه عاصی
وقتی عوامل و ریشههای بروز انقلاب اسلامی ایران را بررسی میکنیم از سوی انقلابپژوهان داخلی و خارجی عواملی ذکر میشود که بیشتر علل سیاسی- اجتماعی و اقتصادی است. اما کمتر، انقلاب ما از نظر "هویتی – فرهنگی و تمدنیِ" ایرانیان، مورد توجه قرار گرفته است؛ چون انقلاب ایران، از نظر خصلت فرهنگی و هویتیاش از سایر انقلابهای جهانی متمایز میشود. به تعبیری "ایرانیت" و "اسلامیتِ" انقلاب ما از نظر "ساحت هویتی" قابل بررسی است.
ایران، در زمان پهلوی دوم، به ظاهر شرایط انقلاب را نداشت تا آنجا که حتی کارتر در سفری که به ایران داشت، از آن با عنوان "جزیره ثبات" یاد کرده بود و سازمان سیا هم سه ماه قبل از انقلاب ایران تأکید کرده بود که اصلاً در ایران زمینه انقلاب وجود ندارد. منظورش این بود که انقلاب، زمینه، بستر و کنشگر میخواهد که هیچکدام از اینها در ایران وجود ندارند؛ کمونیستها همه یا زندانی یا تحتنظر بودند، نیروهای مذهبی فعال همه دستگیر شده بودند، مابقی هم تبعید و تحتنظر ساواک بودند و بعضی از رهبران مخالف همچون امام خمینی(رحمةالله علیه) نیز در خارج از کشور بودند، اما با وجود همه این مسائل، انقلاب در ایران طی مدت بسیار کوتاهی به پیروزی رسید. با توجه به مسائل فوقالذکر چرا در جامعهای که جزیره ثبات قلمداد میشد، انقلاب رخ داد؟
در جواب این سوال، میتوان زمینههای اقتصادی، اجتماعی، سیاسی و علل کارگزاری یا ساختاری را مطرح کرد که در تبیین انقلاب هر یک به تنهایی کافی نیست. در یک نگاه جامعتر میتوان بر سه سطح عوامل کوتاهمدت، میانمدت و بلندمدت تأکید کرد. در لایه نخست، باید بر نقش کارگزاران انقلاب مثل نقش رهبری امام خمینی(رحمةالله علیه) و ایدئولوژی و بسیج مردمی بهعنوان علل کوتاهمدت یا شتابدهنده انقلاب اشاره کرد. در لایه دوم، باید بر عوامل میانمدت همچون چالشهای ساختار سیاسی، اقتصادی و فرهنگی تأکید کرد؛ چون ساختار ایران، یک ساختار استبدادی بوده و این ساختار به دوران شاه محدود نمیشد و از دویست سال گذشته تا دوران انقلاب تداوم داشته است، بنابراین، اعتراضها در جریان انقلاب، به علت ساختار استبدادی طولانیمدت در ایران بوده است، یا برخی از وابستگی اقتصادی میگویند و معتقدند که بعد از جنگهای ایران و روس، وابستگیهایی بتدریج در ایران شکل گرفت و بسیاری از جنبشهای اجتماعی به خاطر وابستگی اقتصادی بوده است، حتی زمان قاجار و مشروطه علت اصلی قیام، مبارزه با وابستگی ایران بوده است.
در کنار این دو سطح، سطح سومِ بلندمدتی هم وجود دارد که از اهمیت بسیاری برخوردار است تا آنجا که حتی کارگزاران و ساختارها را باید براساس آن تفسیر کرد و آن "لایه تمدنی، هویتی و فرهنگی" است. هویت و فرهنگ است که به ساختارها و کارگزاران شکل میدهد، اینکه چرا مردم از بین رهبران مخالف، حضرت امام خمینی(رحمةالله علیه) را بهعنوان رهبر انتخاب کردند؟ چون مردم فهمیده بودند تنها کسی که میتواند خواست و نیاز آنها را برآورده کند این شخصیت ممتاز است. چرا انقلاب ایران "اسلامی" شد؟ چرا کمونیستی یا لیبرالیستی نشد؟ همه اینها به لایه سوم یعنی بحث هویت و فرهنگ برمیگردد. لایه سوم، لایه بسیار مهمی است. تصور از مشکلات ساختاری و همچنین پذیرش کارگزاران انقلاب در راستای هویت و فرهنگ غالب شکل گرفت و کارگزاران در بسترهایی که هویت ایجاد کرده بود، جاری شدند. کسی در ایران براساس شعارهای کمونیستی نمیتوانست انقلاب کند؛ چون بستر آن فراهم نبود. غیر از حضرت امام خمینی(رحمةالله علیه) کسی نمیتوانست رهبری انقلاب را بهدست گیرد. حضرت امام و انقلاب ایران بهصورتی طبیعی از این بستر و این هویت و فرهنگ دینی متولد و سخنگوی خواست اکثریت جامعه شدند و نوعی همکفوی بین رهبر و ملت ایجاد شد که منجر به پیروزی انقلاب "اسلامی" گردید.
#یادداشت
#جنگِنرمِسخت
#جهاد_تبیین
/ نوشته های انقلابی
میدان سیاست
🌍 کانال سیاسی، خبری، تحلیلی و نخبگانی"میدان سیاست"
https://eitaa.com/meydaneseyasat1402
💢جگرت را بخورم
✍ اسماعیل فخریان
اعتراضها برای کوتاه نیامدن بالا گرفت، اما هر کسی یکجور توجیه میکرد. یکی میگفت جامعه در حال انفجار است، بگذار اینطور، آرامتر شود. دیگری میگفت فینفسه اشکال ندارد. آن یکی میگفت مگر زنان دل ندارند، آن دیگری میگفت فرق دانشگاه با ورزشگاه چیست؟ چطور در دانشگاه اختلاط آزاد اما در ورزشگاه ممنوع است! خلاصه با هزار و یک ماست مالی، شد آنچه نباید میشد. تن به حضور زنان در جایی را دادند که معلوم بود بعدش چه میشود. دختر ۲۰ ساله فحش مثبت ۳۹ میدهد و ما تحت و جاهای دیگرش را به نمایش عموم، جهت بازدید میگذارد. حالا میبینید بعد از هر بازی، حواشیاش به اعصاب مردم چه گندی میزند.
در مورد حجاب هم همین شد. وقتی میگفتیم آقا بحث ما روسری و شال و مانتو و چادر نیست، بحث بر سر این است که اگر تقید به پوشش اسلامی از بین برود، حیا میرود، حیا برود، دختر و پسر، زن و مرد در خیابان هم را بغل میکنند، استخر مختلط میروند و همین الآن یهویی عکس و فیلمش را هم با افتخار پست میکنند، آن یکی در دانشگاه لخت و عور میشود و آن یکی هم در دانشگاه نه، شیک و مجلسی در خیابان لخت میشود و مثل کفتر به بالای ماشین امنیت میپرد، بعد هم میگویند روانی بوده، روانی بوده یا آمده مردم را روانی کند؟ میگفتند نه شما سخت میگیرید، جامعه پذیرای این حرفها نیست، بعدش هم اصلا حجاب که اولویت نیست!
آنوقت که بایستی دهان مشهورهایی که از پول این ملت زجرکشیده به آلاف و الوف رسیدند و حالا به معتقدات همین مردم لگد میزنند را محکم میبستید، نبستید و حالا هم نمیتوانید ببندید. شما مدام عقب آمدید، عقب آمدید تا آنجا که در همایش عمومی در دههٔ انقلاب، آن زن و مرد کذایی به هم دست میدهند و میخواهند جگر هم را بخورند.
فقط هم این نیست، در برخورد با مفاسد دیگر هم انفعال دیده میشود. رهبری فرمود: آنکه ارز را به ناحق گرفته را دنبال میکنید، چرا آنکه به ناحق داد را دنبال نمیکنید؟ و این فقط یک مثال است...
آقایان نگذارید این باور به وجود آید که قانون برای عوام است و از ما بهتران از هفت دولت آزادند!
ما برای فعلهایی که باید ترک میشد و برای ترک فعلها، دستگاه قضا را مرجع میدانیم، اما اگر به همینها، همین دستگاه گرفتار شود چه کنیم؟
میدان سیاست
🌍 کانال سیاسی، خبری، تحلیلی و نخبگانی"میدان سیاست"
https://eitaa.com/meydaneseyasat1402
📜 مُفسِدِ مُعتَمِد
📚📝علی صفایی حائری
✏️ خيال نكن هنگامى كه آخرين گام را برداشتى و به انقلاب رسيدى، كار تمام مىشود. وقتى تو به سرزمين مقصود مىرسى، وقتى از راه فارغ مىشوى، تازه به كارهاى جديد برمىخورى و مستقر مىشوى تا بتوانى به محافظت و نگهدارى و توسعه و گسترش آنچه كه بهدست آوردهاى مشغول شوى.
✏️ تا ديروز، دست تو باز بود، تو حمله مىكردى و دشمن عهدهدار صحنه بود. امروز تو عهدهدارى و دست دشمن باز است. از داخل و خارج با نفوذ و زد و بند، كار مىكند و تو نمىتوانى يكلحظه غفلت كنى و يكلحظه به عشرت بپردازى و يا از آفتها و زمينههاى انحراف و ارتجاع، چشم بردارى، كه اختلاس و رشوه و ظلم و تجاوز و يارگيرى و زد و بند شروع مىشود و حيف و ميلها بالا مىكشد و آنهايى كه تا ديروز با صداقت، كار مىكردند، همينكه چپاول اينها و دستهاى خالى خود را مىبينند گويى از خواب بيدار مىشوند و به چپاولهايى با دستهاى پاك و دستهاى باز مىپردازد و ناپاكىها و فسادِ اينها خيلى بيشتر و عميقتر است كه خانگى هستند و مورد اعتماد...
✏️ آنچه باعث مىشود كه دزدىها و قاچاقبازىها زياد شود و حتّى وجههى مذهبى پيدا كند و مقدس شود همين نكته است كه از پاكهاى عقبافتاده الهام مىگيرد. با اينهاكه اعتقاد به قداستِ دزدى و ضرورت چپاول دارند نمىتوان با نصيحت و خدا و جهنم حرف زد كه بهخاطر خدا چپاول مىكنند و بهخاطر بهشت با على مىجنگند و فرق اسلام را مىشكافند.
📄 برشی از کتاب
📚 قیام
#سیاست
▫️ #عین_صاد
میدان سیاست
🌍 کانال سیاسی، خبری، تحلیلی و نخبگانی"میدان سیاست"
https://eitaa.com/meydaneseyasat1402
✍🏼 #ویراست | محسن_عباسی_ولدی
وقتی مردم کشوری از تاریخشان بیخبر میمانند، برای تزریق باورهای اشتباه لازم نیست دروغهای متراکم بگویی. همین قدر که مردم از حقیقت خبر ندارند، کافی است که کار تو راحت باشد.
امروز در حال تزریق این باور به مردم هستند که انقلاب اسلامی و جمهوری اسلامی، عامل مشکلات ما با غرب و در رأس آن آمریکاست.
از کسانی که این حرفها را میزنند دربارۀ دو مقطع تاریخی بپرسید:
1. جنگ جهانی اول: در آن مقطع ایران نه شعار انقلابی سر داد، نه ملی و نه اسلامی. اعلام بیطرفی هم کرد. پس چرا ایران اشغال شد و مبتلا به قحطیِ دستساز انگلیس که بر اثر آن چند میلیون ایرانی کشته شدند؟ این که حرف ما نیست؛ خودشان میگویند.
2. دوران نخست وزیری مصدق:مصدق دوست آمریکا بود وبه او اعتماد داشت.اسلامگرا هم نبود که هیچ،گرایشات ضداسلامی هم داشت.پس چرا آمریکا دولتش را ساقط کرد؟او به جز ملی کردن صنعت نفت که پای اجانب را از منافع نفت ایران قطع میکرد و به نفع مردم ایران و به ضررغرب بود چه جرم دیگری داشت؟او هم مرگ بر آمریکا میگفت؟
یک کلام و ختم کلام: غرب با هر کسی که بخواهد مستقل زندگی کند مشکل دارد. اسلام ناب اجازه نمیدهد ما گاو شیرده باشیم، پس او با اسلام مشکل دارد،اما اگر بر فرض محال شیطان پرست هم باشیم و شیطان نگذارد ما گاو شیرده باشیم،او با شیطان هم مشکل پیدا میکند.
کاش بعضیها عقل خدادادی را کمی به کار میانداختند!
#دهه_فجر
میدان سیاست
🌍 کانال سیاسی، خبری، تحلیلی و نخبگانی"میدان سیاست"
https://eitaa.com/meydaneseyasat1402
✌ رهبر انقلاب: مذاکره با آمریکا هوشمندانه، عاقلانه و شرافتمندانه نیست و هیچ تأثیری در رفع مشکلات کشور ندارد؛ دلیل؟ تجربه! / ما در دهه ۹۰ حدود دو سال با آمریکا و چندکشور مذاکره کردیم، معاهدهای تشکیل شد، اما آمریکاییها به همان معاهده عمل نکردند و هم شخصی که سر کار است آن را پاره کرد و عمل نکرد
🔹️رهبر انقلاب اسلامی صبح امروز در دیدار جمعی از فرماندهان نیروی هوایی و پدافند هوایی ارتش:
✏️اولاً مذاکره با آمریکا هیچ تاثیری در رفع مشکلات کشور ندارد. این را باید ما درست بفهمیم؛ اینجور به ما وانمود نکنند که اگر نشستیم پشت میز مذاکره با آن دولت، فلان مشکل یا فلان مشکل حل میشود. نخیر؛ از مذاکره با آمریکا هیچ مشکلی حل نمیشود.
دلیل؟ تجربه!
✏️ما در دهه ۹۰ نشستیم با آمریکا مذاکره کردیم حدود دو سال یک معاهدهای هم تشکیل شد. البته آمریکا تنها نبود، چند تا کشور دیگر هم بودند، لکن محور آمریکا بود، عمدتاً آمریکا بود. دولت ما نشست مذاکره کرد -دولت آن روز – رفتند، آمدند، نشستند، برخاستند، مذاکره کردند، گفتگو کردند، خندیدند، دست دادند، رفاقت کردند، همه کار کردند، یک معاهدهای تشکیل شد. در این معاهده طرف ایرانی خیلی هم سخاوت به خرج داد، خیلی امتیاز داد به طرف مقابل. اما همان معاهده را آمریکاییها عمل نکردند. همین شخصی که الان سر کار است، معاهده را پاره کرد. گفت پاره میکند و کرد؛ عمل نکردند. قبل از این که او بیاید هم همانهایی که این معاهده با آنها انجام گرفته بود، به معاهده عمل نکردند. معاهده برای این بود که تحریمهای آمریکا برداشته بشود، برداشته نشد تحریمهای آمریکا؛ تحریمهای آمریکا برداشته نشد! در مورد سازمان ملل هم یک استخوانی لای زخم گذاشتند که مثل تهدیدی همیشه بالا سر ایران وجود داشته باشد. این معاهده محصول مذاکرهای بود که دو سال - بیشتر یا کمتر - طول کشید.
✏️خب این تجربه است دیگر؛ از این تجربه استفاده کنیم. امتیاز دادیم، مذاکره کردیم، امتیاز دادیم، کوتاه آمدیم، اما نتیجهای که مقصودمان بود به دست نیاوردیم. همین معاهده را هم با همه این نقصهایی که داشت طرف مقابل خراب کرد، نقض کرد، پاره کرد.
✏️با یک چنین دولتی مذاکره نباید کرد، مذاکره کردن عاقلانه نیست، هوشمندانه نیست، شرافتمندانه نیست. ۱۴۰۳/۱۱/۱۹
🖼 #بسته_خبری
💻 Farsi.khamenei.ir
میدان سیاست
🌍 کانال سیاسی، خبری، تحلیلی و نخبگانی"میدان سیاست"
https://eitaa.com/meydaneseyasat1402
✌️ متن و فیلم کامل سخنان امروز رهبر معظم انقلاب درباره مساله مذاکره با آمریکا و راه حل مشکلات معیشتی مردم
🔹رهبر انقلاب اسلامی صبح امروز:
✏️چند وقت است میشنوید، در روزنامه، در فضای مجازی در سخنان این و آن، بحث میشود از مذاکره. مذاکرهی دولت. خب؛ آن که مورد این بحث این بحثکنندگان هست چه در داخل چه در خارج مذاکرهی با آمریکاست.
✏️اسم مذاکره میآورند، آقا مذاکره چیز خوبی است. انگار کسی مخالف با خوب بودن مذاکره است. امروز وزارت خارجهی جمهوری اسلامی ایران یکی از پرکارترین وزارت خارجههاست. کارش همین است دیگر. با کشورهای دنیا، شرقی، غربی، همه جور مذاکره میکنند، رفت و آمد میکنند، حرف میزنند، قرارداد میبندند.
✏️استثنایی که وجود دارد آمریکاست. البته رژیم صهیونیستی را اسم نمیآورم، چون دولت نیست. رژیم صهیونیستی یک باند جنایتکاری هستند که آمدند یک سرزمینی را غصب کردند، دارند جنایت میکنند. آن که محل کلام نیست. استثنا آمریکاست. چرا استثناست؟ علت چیست؟
✏️مذاکرهی با آمریکا هیچ تأثیری در رفع مشکلات کشور ندارد. این را باید ما درست بفهمیم. این جور به ما وانمود نکنند که اگر نشستیم پشت میز مذاکره با آن دولت، فلان مشکل یا فلان مشکل حل میشود. نه، نخیر.
✏️با مذاکرهی با آمریکا هیچ مشکلی حل نمیشود. دلیل؟ تجربه. ما در دههی ۹۰ نشستیم با آمریکا مذاکره کردیم حدود دو سال. یک معاهدهای هم تشکیل شد. البته آمریکا تنها نبود. چند کشور دیگر هم بودند. لکن محور آمریکا بود، عمدتاً آمریکا بود.
✏️دولت ما نشست مذاکره کرد، دولت آن روز، رفتند، آمدند، نشستند، برخاستند، مذاکره کردند، گفتگو کردند، خندیدند، دست دادند، رفاقت کردند، همه کار کردند، یک معاهدهای تشکیل شد. در این معاهده طرف ایرانی خیلی هم سخاوت به خرج داد. خیلی امتیاز داد به طرف مقابل. اما همان معاهده را آمریکاییها عمل نکردند.
✏️همین شخصی که حالا الان سر کار است، این معاهده را پاره کرد. گفت پاره میکنم و کرد. عمل نکردند. قبل از اینکه او بیاید هم همانهایی که این معاهده با آنها انجام گرفته بود، به معاهده عمل نکردند. معاهده برای این بود که تحریمهای آمریکا برداشته بشود. برداشته نشد تحریمهای آمریکا. تحریمهای آمریکا برداشته نشد. در مورد سازمان ملل هم یک استخوانی لای زخم گذاشتند که مثل تهدیدی همیشه بالا سر ایران وجود داشته باشد.
✏️این معاهده محصول مذاکرهی دو سال به نظرم یا بیشتر یا کمتر این مذاکره طول کشید. خب این تجربه است دیگر. از این تجربه استفاده کنیم. امتیاز دادیم، مذاکره کردیم، امتیاز دادیم، کوتاه آمدیم اما نتیجهای که مقصودمان بود به دست نیاوردیم. این است. همان، همین معاهده را هم با همهی این نقصهایی که داشت، طرف مقابل باز خراب کرد، نقض کرد، پاره کرد. با یک چنین دولتی مذاکره نباید کرد. مذاکره کردن عاقلانه نیست، هوشمندانه نیست، شرافتمندانه نیست.
✏️کسی منکر وجود مشکلات نیست، در معیشت مردم مشکلات فراوانی همهی تقریباً اغلب قشرهای مردم ابتلائاتی دارند، مشکلاتی دارند لکن این مشکلات آن چیزی که این مشکلات را برطرف میکند عامل داخلی است، عامل داخلی عبارت است از همت مسئولان متعهد و همراهی ملت متحد یعنی همین چیزی که در راهپیمایی انشاءاللّه ملاحظه خواهید کرد اتحاد مردم را، راهپیمایی ۲۲ بهمن هر سال مظهر اتحاد ملی است در کشور ما ملت بصیر و مسئولان خستگیناپذیر این است که مشکلات ما را برطرف میکند.
✏️مسئولان مشغولند بحمداللّه کارهایی دارند میکند و بنده بسیار امیدوار هستم که همین دولت محترم بتواند مشکلات معیشتی مردم را لااقل کم کند و سختیها را برطرف کند. آمریکاییها نشستهاند روی کاغذ دارند نقشهی جهان را تغییر میدهند البته فقط روی کاغذ است، در واقعیت هیچگونه واقعیتی ندارد.
✏️دربارهی ما هم نظر میدهند، حرف میزنند، اظهار نظر میکنند، تهدید میکنند. ما اگر تهدیدمان بکنند، تهدیدشان میکنیم، اگر این تهدید را عملی کنند ما هم تهدید را عملی میکنیم. اگر به امنیت ملت ما تعرض کنند ما هم به امنیت آنها تعرض خواهیم کرد بدون تردید این رفتار فراگرفتهی از قرآن است و دستور اسلام است و این وظیفهای است که بر عهدهی ماست امیدواریم خدای متعال ما را در انجام وظایفمان موفق بدارد. ۱۴۰۳/۱۱/۱۹
💻 Farsi.khamenei.ir
میدان سیاست
🌍 کانال سیاسی، خبری، تحلیلی و نخبگانی"میدان سیاست"
https://eitaa.com/meydaneseyasat1402
✌️ رهبر انقلاب: باید ۱۹ بهمن ۵۷ روز تولد ارتش جدید ایران شناخته بشود
🔹فرمانده کل قوا، صبح امروز در دیدار فرماندهان نیروی هوایی و پدافند هوایی ارتش:
✏️اهمیت روز مبارک و باشکوه نوزدهم بهمن از این جهت بیشتر هست که در این روز یک پرچمی برافراشته شد، یک پایهای گذاشته شد که این توانست خط سیر ارتش جدید را تعیین کند. ارتش جمهوری اسلامی در واقع همان خطی را حرکت کرد که آن روز آن جوانها آمدند در مدرسهی علوی و آن حماسهی شجاعانه را آفریدند. در واقع نوزدهم بهمن باید روز تولد ارتش جدید ایران شناخته بشود. شاید بتوان گفت که این عاملی که توانست افراد متعددی، شخصیتهای برجستهای را به میدان انقلاب بکشاند از درون ارتش، همین حرکت این جوانها در روز نوزدهم بهمن بود.
✏️افرادی مثل شهید نامجو، شهید صیاد، شهید بابایی، شهید ستاری، شهید کلاهدوز، شهید فلاحی و افراد دیگر، شهدای بزرگی که بعضیشان از نامآوران شهدای جمهوری اسلامی در طول زمان محسوب میشوند، اینها از دل ارتش بیرون آمدند، در مقابل چشمها قرار گرفتند و نقش قهرمان را ایفا کردند. ۱۴۰۳/۱۱/۱۹
🖼 #بسته_خبری | بیعت همافران با امام خمینی در نوزده بهمن ۵۷
💻 Farsi.khamenei.ir
میدان سیاست
🌍 کانال سیاسی، خبری، تحلیلی و نخبگانی"میدان سیاست"
https://eitaa.com/meydaneseyasat1402
✌️ رهبر انقلاب: امروز مهمترین وظیفه ارتش تقویت خود است/ نهضت نوآورانه در وزارت دفاع و ارتش و سپاه باید ادامه پیدا کند
🔹فرمانده کل قوا، صبح امروز در دیدار فرماندهان نیروی هوایی و پدافند هوایی ارتش:
✏️مهمترین وظیفهی ارتش امروز این است، تقویت خود. هم از لحاظ نیروی انسانی، هم از لحاظ تسلیحات، هم از لحاظ آموزش، هم از لحاظ آمادگی رزمی، آمادگی دفاعی. باید تقویت کند خودش را ارتش. سازمانهای نظامی آن روزی که درگیری وجود ندارد، مهمترین وظیفهشان این است. نگاه کنند نقاط ضعف را، رخنهها را، آسیبپذیریهایی که احیاناً در مجموعهی سازمان وجود دارد اینها را پیدا کنند، روی اینها کار کنند، تقویت کنند. روز به روز باید ارتش خودش را تقویت کند. این نهضت نوآوری، ساخت نوآورانه که چند سال است شروع شده، چه در وزارت دفاع، چه در ارتش و چه در سپاه، این باید ادامه پیدا کند.
✏️باید دفاع از کشور، سرلوحهی خواستههای شما باشد و این ممکن نمیشود مگر با تقویت سازمانهای ارتش. با همان روحیه، با همان سلحشوری، با همان شجاعت، با همان ابتکار و محاسبهی درست که نوزدهم بهمن به ما یاد داده، با همان روحیه در میدان تقویت ارتش جمهوری اسلامی بایستی انشاءالله پیش بروید و کارها را دنبال کنید. ۱۴۰۳/۱۱/۱۹
🖼 #بسته_خبری
💻 Farsi.khamenei.ir
میدان سیاست
🌍 کانال سیاسی، خبری، تحلیلی و نخبگانی"میدان سیاست"
https://eitaa.com/meydaneseyasat1402
✌️ در دوران رژیم پهلوی ارتش در ذیل سازمان نظامی آمریکا تعریف میشد / سلاحها، انتصابات، آموزش و محل مصرف شدن این ارتش، همه آمریکایی بود، حتی از مسئولان کشور هم اجازه نمیگرفتند
🔹فرمانده کل قوا، صبح امروز در دیدار فرماندهان نیروی هوایی و پدافند هوایی ارتش:
✏️در دوران آن رژیم نقشهی کلی این بود که ارتش ایران در ذیل دستگاه نظامی آمریکا تعریف بشود؛ استقلالی وجود نداشت سازمان، سازمان آمریکایی، سلاح، سلاح آمریکایی، محدودیت دسترسی به سلاح به اجازهی آمریکا، یعنی F۱۴ را داده بودند اما استفادهی از F۱۴ کجا باید بشود، آمریکا باید اجازه میداد. تعمیر هواپیمای پیشرفته مثلاً در کجا باید انجام بگیرد، تعویض قطعه در کجا باید انجام بگیرد این در اختیار نیروی فنی ایرانی نبود، آمریکایی بود.
✏️من بارها گفتهام در این جلسه، قطعهی خراب شده را میگذاشتند در هواپیما میبردند آمریکا با قطعهی درست تغییر میدادند برمیگرداندند ایران، اجازه نمیدادند که قطعه در اینجا تعمیر بشود. یعنی حقیقتاً ارتش در ذیل ارتش آمریکا و سازمان نظامی آمریکا باید تعریف میشد. انتصابات، آمریکایی، انتصابات مهم آمریکایی، سلاح آمریکایی، آموزش آمریکایی، محل مصرف شدن این ارتش آمریکایی، حتی از مسئولان کشور هم اجازه نمیگرفتند. ۱۴۰۳/۱۱/۱۹
🖼 #بسته_خبری | دخالت آمریکا در ارتش رژیم پهلوی | استقلال ارتش
💻 Farsi.khamenei.ir
میدان سیاست
🌍 کانال سیاسی، خبری، تحلیلی و نخبگانی"میدان سیاست"
https://eitaa.com/meydaneseyasat1402