💠بودنش برای ایمانمان کافی بود!
🔷ماهها بود انگیزهای برای یادداشت نویسی نداشتم، سرگرم کارهای شخصی و مطالعات و پژوهش بودن بیشتر وقتها بیشتر صرفه دارد تا سرک کشیدن به دنیای پرهیاهو و کم فایده؛ امّا گاهی بی آن که بخواهی ناچاری سفره دلت را بازکنی برای جماعتی که در دنیای تو زندگی نمی کنند.
🔷سالها است که با کتاب و نوشتن مانوسم، ولی خدا را شاهد میگیرم که همچنان بیش از هر آنچه خوانده ام صدای دلنشین «خدا شاهد است آقا»ی آیت الله ناصری برای شهادت به حقانیّت عالم غیب برای من کارساز بوده است...
🔷 مگر میشود سیزده ساله باشی و در طبقه همکف خانه ایشان در میان جمعیّت فشرده دوستدارانش، صدای بریده بریده او را هنگامی که نام حجت بن الحسن را میبرد، شنیده باشی و قلبت به زبان نیامده باشد و یک یابن الحسن از عمق جا نگفته باشی، آری بغض گلوی مردی که صداقت از قامتش می بارید بالاتر از هر برهانی، تو را به صاحبت رهنمون می شد.
🔷سالها در «مسجد کمرزرین» ظهرهای رمضان محو کلامش می شدیم روزه مان رنگ نفسش را گرفته بود، امساکمان با بغض ایشان ترک میخورد و سحرها با این نوا که «خدایا ناصری آمده، پشیمان آمده، یک عمر اشتباه کرده حالا آمده» اشکهایمان روی گونهها می غلطید.
🔷خداحافظ مردی که وجودت دلیل دلقرص بودنمان بود به آنچه خداگفته است.
🔷خداحافظ ای حجت الاسلام واقعی، ای آیت الله حقیقی، چه بیپناه شدهایم در این روزگار پرتلاطم و چه فقیرند فرزندانمان در این دنیای تهی از حقیقت...
🔷چه دیده اند کسانی که تو را ندیدند! خداحافظ ای قدیمی ترین تصویر از زیباترین تجربه معنوی!
✍️میثم قاسمی
6شهریور1401
@tooshe_noor
سلام علیکم
🔶چندی پیش توفیق یار شد و چهار شب فیض منبر و توسل به محضر اباعبدالله الحسین علیه السلام دست داد.
🔷موضوع این جلسات《عوامل ثبات ایمان در قرآن》است که ان شاءالله در روزهای پیش رو به مرور بارگذاری خواهد شد.
#کلمه_طیبه
#عزم_و_قول_واحد
#دلبستگی_به_ولایت
@tooshe_noor
بسم الله
👌یک نکته مهم تربیتی!
⁉️در این چند روز زیاد پرسیده میشه که میشه بچه های خردسال را به اربعین ببریم؟
بردن کودکان و نوجوانان به اربعین اگر سبب بشه که نونهالان ما با همان درک کودکانه خودشان خاطره خوشی از این سفر در جان و روانشان ثبت بشه یا به حدی از فهم دینی رسیده باشند که سختی های این سفر را آگاهانه بپذیرند و با آن رشد کنند، بسیار عالی و به جاست!
امّا.....
❌اگر کودک سه یا چهار و پنج ساله یا شاید کودک بزرگتر از این سنین را به سفری ببریم که نتواند چرایی آن را درک کنه و پذیرای سختی آن باشه یا بیمار بشه و دچار مشکل، به دو دلیل این کار به صلاح نیست:
📛اول این که : بچه ما ملک و دارایی ما نیست که هر جور خواسته باشیم به آن سختی برسونیم یا او را در معرض بیماری قرار بدیم.
📛دوم اینکه این کودک دلبند ما سرمایه انسانی مکتب امام حسین برای ادامه نسل خادمان حسینی است و باید بسیار مراقبت کنیم که تصویر دلنشینی که پدران ما از عزاداری برای ما ساخته اند را در ذهن فرزندانمان تخریب نکنیم.
گاهی عاشقی به عاقل بودن است....
میثم قاسمی
@tooshe_noor
💠فرهنگ اربعین، اربعین فرهنگی💠
🔶به نظر میرسد برنامه ریزی کلان زیارت میلیونی اربعین با پذیرش مردمی بودن و فرهنگی بودن این رویداد عظیم، با راهبرد تسهیلگری انجام شده است و دولت ها که ذاتا در ایران مداخله گر و تصدی محور هستند برای احترام به مردمی بودن و حراست از اصالت این پدیده، انتخابی درست داشته و از مداخله مستقیم و ساماندهی حداکثری این رویداد به تسهیلگری روی آوردهاند.
🔷اما مشکلات پیشآمده امسال نشان داد که از یک سو نباید به بهانه تقدس این سفر و انگیزه بالای زائران، از عقلانیّت کل نگر و مدیریّت دقیق چشم پوشید و از سوی دیگر نیز این پدیده اجتماعی با قابلیّتهای تمدّنی را نمیتوان به سیاق دیگر پدیدهها با اقتدارات حکومتی و دولتی سامان داد و از این رو این چنین مینماید که دوگانه تسهیل و یا تصدیگری درباره مدیریت پدیده اجتماعی اربعین چندان دقیق نیست.
🔶حقیقت زیارت میلیونی اربعین اگر درست فهم شود، افقِ گونهای از مدیریّت تمدّنی را به روی خادمان این حرکت عظیم خواهد گشود و دغدغه مردمی سازی دولت که امروز تبدیل به شعاری نه چندان عمیق و ایدههایی نه چندان دقیق شده است را چند پلّه ارتقاء خواهد داد، مدیریّتی که با کمترین مداخله بهترین بهرهوری را به دنبال داشته باشد و بدون این که رقیبی برای کنشهای فرهنگی و عمومی باشد، از حالت انفعال و استعداد برای غافلگیری نیز پیراسته باشد.
🔷چاره، در فهم مدیریّت فرهنگی با روشهای برآمده از تفکّر عمیق خمینی کبیر است، آخرین پرده از اندیشههای امام امّت که همچنان مورد غفلت قرار گرفته است و اندیشمندان ما آنچنان که باید به آن به عنوان یک ایده کارآمد ننگریستهاند، طرحی پیشران که علاوه بر این که اجرایی و میدانی است، تربیتی و تعالی بخش است و میتواند همه کاستیها را با کمترین مداخله مستقیم دولت پوشش دهد؛ ایده ای که دفاع مقدس هشت ساله را با محوریّت بسیج مردمی به خوبی به پیش راند و ظرفیت عمومی مردم را برای راهبری پروژههای عظیم ملی و تمدنی اثبات کرد.
🔶 مبتنی بر این تفکر است که معتقدیم برنامه زیارت اربعین باید از آیینی فرد محور در همه فرآیند سفر و زیارت، به عبادتی جمعی و گروهی تبدیل شود و همه ارزشها و فضیلتهای اربعینی این سفر از مبداء و در جمع های کوچک تا حلقههای بزرگ نهادینه شود و اربعین نقطه شکلگیری پیوندها و هستههای اجتماعی قرار گیرد؛ حلقههایی که هیئات و مساجد به عنوان هستههای مرکزی را با مدیریّتی شبکهای به یکدیگر متصل کند و جمعیّت زائران ایرانی اربعین را از نقش خدمت پذیر و تماشاگر به جمعیّتی خلاق و کنشگر در زیارت اربعین بدل نماید و با حفظ مردمی بودن این سفر، آورده معرفتی و اشتراکات فکری را از مقیاس فرد به جامعه و از آنجا به تمدّنسازی ارتقاء دهد.
🔷تا به امروز هر چه درباره فضیلت زیارت اربعین گفته شده است از دو حال خارج نبوده یا توصیف فرهنگ اربعینی مردم به معنای آحاد شرکت کنندگان در این کنگره عظیم بوده است، یا تبیین چشمانداز اربعین تا ظهور و تمدّن سازی است، مردمی سازی فرهنگ اربعین با رویکرد عبادت جمعی که میتوان اربعین فرهنگیاش نامید، حلقه مفقوده ای میان اربعین امروز و ظهور منجی است که احیاء و توجّه به آن، تنها راه شکرگزاری از این نعمت عظیم اجتماعی است و بیتوجهی کردن به آن به کفران این نعمت خواهد انجامید چرا که موهبت فرهنگی اجتماعی، شکری فرهنگی و اجتماعی می طلبد.
✍️میثم قاسمی
21شهریور1401
15صفر1444
@tooshe_noor
هدایت شده از روضه های مکتوب ( متن روضه اهل بیت )
1_506197796.pdf
136.8K
دو زیارت اربعین برای اربعین
🔸زیارت نخست: زیارت نقل شده از امام صادق (علیه السلام) به همراه زیارت وداعی که سید ابن طاووس نقل فرموده است.
🔸زیارت دوم: زیارت نقل شده از جابر ابن عبدالله انصاری که شبیه زیارت نقل شده از شیخ مفید برای نیمه رجب است.
نکته: زیارت اربعینی که در این ایام منتشر می شود معمولا قسمت وداعی که سید ابن طاووس نقل فرموده است را ندارد همچنین زیارتی که جابر خوانده است نیز خوب است قرائت شود
که هر دو در این فایل آمده است.
التماس دعا
کانال روضه های مکتوب
@rozehayemaktoub
💢غبار فتنه و هویتی که فراموش شد.(۱)💢
💠فتنه همزاد غبارآلودگی است و غبارآلوده شدن، مزرعه هرزگیهای فکری و رفتاری است...
💠 آن که تشنه خون است بر مرکب غبار مینشیند و خون میریزد و آن که جانش آلوده شهرت پرستی است، برای صید یاران حزب باد، تور می اندازد؛ در فتنه است که کینهتوزان مجال کینه ورزی پیدا میکنند...
💠فتنه امّا بیش از هر چیز لباس ناراست علم را به قامت ناعالمان می سوزاند و به رسوایی می کشاند کسانی را که در کنار دجالکان و رقاصان و هزرگان میایستند و با هیبت مردان دین برای بازارگرمی کفر، گربه رقصانی می کنند.
💠امّا این غبارآلودگی را نباید و نشاید که تنها به پای دشمنان نوشت، دشمنان دانا، و منافقان همخانه و رقاصان و دلقکان که البته همه با یک چوب راندنی نیستند، همگی پس از آن که غباری به پاخاست، به میدان خوش رقصی وارد می شوند و هر یک با چرخی به غبار آلودگی میدان می افزایند و میدان داری می کنند...
💠متّهم اصلی را اما باید نه در میان غیر خودی ها و کودکان گریزپای، که باید در میان کسانی جستجو کرد که آنچنان سرگرم روزمرگی شدند که باغکشوری که با خون شهیدان و بذر اعتقاد می رفت به ثمر برسد را چونان میدان رزمی خاک آلود به دشمنان و فرصت طلبان تحویل دادند.
💠انقلاب اسلامی، انقلابی فرهنگی است، انقلابی است که بیش از جهان اندازه های مادّی در دنیای جان و جهان اندیشه تعریف شده، اندیشه ای که با تهاجم ذاتی خود همه خدایگان قدرت و ثروت را نفی میکند، برای یک مهاجم، سکون معنایی جز بیماری و مرگ ندارد.
💠 انقلاب ما از آن زمانی با فتنه دست درگریبان شد که نقاط قوّت خویش که بنیان هویّت انقلابی و رویشگاه امید و خاستگاه گرایشهای فطری مردم بود را مرعوبانه به گوشه ای نهاد و از اندیشه رقیب، طلب وجاهت و محبوبیت کرد.
💠سرنوشت چنین راهبردی، فتنه خیزی است، آن هم از دقیقا از آنجایی که نقطه قوت است، یک روز مردمسالاری اسلامی که مترقی ترین نوع مردمسالاری است، میدان غبارخیز فتنه می شود و یک روز زن و حجاب او که پرطمطراق ترین دادخواهی ما در برابر جهان فاسد غرب است، عرصه تاخت و تاز می شود، این یعنی هویّت انقلابی ما پیش از هر فتنه ای واگذار شده است و بی هویّتی آغاز یک انتحار اجتماعی است.
👌انقلاب اسلامی یعنی انقلاب اندیشه و اندیشه میدان تبیین است و تبیین نیازمند هم زبانی است و هم زبانی از کسانی ساخته است که مردم به درک و درد مشترک آنان ایمان داشته باشند، جهادتبیین یک طرفه نیست، جهاد تبیین یعنی گوش شنوا، هم دلی و پس ازآن همزبانی؛ باور کنیم همچنان آنچه مردم (نه تخریبگران) را به اعتراض وا میدارد همان ارزشهایی است که برای آن انقلاب کردیم تنها تفاوت ما و انقلابیون پنجاه و هفت، زبان مشترکی است که آن روز بود و امروز چندان نیست.
✍میثم قاسمی
4مهر1401
@tooshe_noor
⛔️زنجیره انتحار فرهنگی📛
غبار فتنه و هویتی که فراموش شد(۲)
💢یک خطای راهبردی بزرگ و غیر قابل چشم پوشی که برآمده از رویکردهای امنیتی به موضوعات اجتماعی است و این چند روز سرتتیر تحلیلهای صداو سیما و جریانهای انقلابی بود، این گزاره بود که «اغتشاشگران امسال خیلی زود وارد فاز براندازی شدند و پرده از هدف شوم خود برداشتند در نتیجه مردم نیز بسیار سریع دست روشده آنها را دیدند و قضیه فیصله پیدا کرد.»
💢 با همه احترامی که برای تحلیلگران دلسوز جبهه انقلاب قائلم و با همه وجود به سالهای طولانی مجاهدتهای آنها احترام می گذارم، لکن این گزاره بسیار اشتباه اگر چیزی بیش از یک رجز رسانه ای باشد و مبنای برنامه ریزی عملیاتی دستگاه های مسئول واقع شود، باید بدانیم این فتنه همچنان آتش زیر خاکستر باقی خواهد ماند و باید نه هر چند سال یک بار که هر سال چند بار با رویدادهای تلخی همچون قرآن سوزی و حمله به نمادهای دینی و تعرض به نوامیس مواجه باشیم و هربار هم پس از چند روز پیروزمندانه آتش فتنه را خاموش شده بدانیم.
💢فتنه برافروخته شده این روزها گرچه از منبع سوختی چون نارضایتی اقتصادی و گروه های معاند سیاسی هم تغذیه می کند، امّا به شدت دارای عمق فرهنگی است، در واقع دشمن در این فتنه چاشنی انفجاری بمبی را فعال کرده است که بیش از بیست سال است در عمق فرهنگی جامعه کاشته و هربار به کمک ابزار رسانه و با همکاری پیاده نظام نفوذی خود بر عمیق ترین لایه شناخت انسان ایرانی وارد کرده و بر حجم باروت آن افزوده است و اکنون با اطمینان از کافی بودن مقادیر مواد منفجره چاشنی آن را فعال کرده، تا ما یکی پس از دیگری کسانی که سالها بر سر طعام فرهنگی آنان نشسته و لذت و کینه را با هم درآمیختهاند را ببینیم که دست به انتحار میزنند و با انفجار خود در بخشی از جامعه شکاف ایجاد میکنند.
💢از این رو به شدت معتقدم شعار "حجاب بهانه است اصل نظام نشانه است" نه تنها شعار اصلی آنها نیست بلکه براندازی نیز هدفی میانی است که برای سرگرم کردن طیف امنیتی نظام و گمراه کردن آنها به زبان آوردهاند، از قضا این بار بسیار بیشتر از براندازی را نشانه گرفته اند، قرار است بخش عمده ای از جامعه که به گمان آنها از سبک زندگی دینی دل خوشی ندارند در یک زنجیره طولانی مدت و به هم پیوسته، دست به انتحار بزنند...
💢در دینداری مردم و دلبستگی بسیاری از آنها به ارزشها تردیدی نیست امّا زنجیره انتحار فرهنگی بسیار زودتر از آنچه فکرش را بکنیم با اندک بهانه ای گسترش می یابد و برای جلوگیری از چنین رویدادی علاوه بر فهم امنیتی باید عقلانیّت فرهنگی نیز داشت و به کار گرفت...
👆تصویر این پست نمایشی نیست...
✍میثم قاسمی
5مهر1401
@tooshe_noor
نظام فکری شهید مطهری_قاسمی.mp3
15.02M
🔰 دوره آشنایی با #نظام_اندیشه اندیشمندان انقلاب اسلامی
🔸جلسه یازدهم: نظام فکری شهید مطهری
🔹استاد #قاسمی
🔳 موضوعات:
🔺شهید مطهری به چه میاندیشید؟
▫️ تقریرات درس را به آیدی زیر ارسال نمایید:
🌐 @Andisheh57
⏰ زمان بارگذاری جلسات: روزهای شنبه و سهشنبه هر هفته
🌀🌀 خانه طلاب جوان 🔰🔰
http://eitaa.com/joinchat/2731802626C6597703c2f
#جلسه_یازدهم
✅ دوره آموزشی آشنایی با #نظام_اندیشه اندیشمندان انقلاب اسلامی
🎙 #جلسه_یازدهم این دوره با موضوع "نظام فکری شهید مطهری" با تدریس استاد #قاسمی امشب در کانال خانه طلاب بارگذاری میشود.
🎁 مزایای دوره:
- ارائه مدرک پایان دوره به شرکت کنندگان
- تقدیر از نفرات برتر دوره
▫️ جهت کسب اطلاعات بیشتر و ثبتنام، عدد ۳ را به آیدی زیر ارسال نمایید:
🌐 @Andisheh57
⏰ زمان بارگذاری جلسات: روزهای شنبه و سهشنبه هر هفته
🌀🌀 خانه طلاب جوان 🔰🔰
http://eitaa.com/joinchat/2731802626C6597703c2f
💠امر فرهنگی و رویکرد مدرسهای💠
💢یکی از دلنگرانیهای این روزها، علاوه بر فروکاهش پدیده اجتماعی پیش آمده به موضوعی امنیّتی، مواجهه مدرسهای با پدیده فرهنگی و تمرکز بر تخاطب دانش محور با جامعه هدف است.
💢پس از فروکش کردن ابعاد امنیتی اغتشاشات اخیر، تردیدی نیست که نمیتوان از نارضایتی و اعتراض بخشی از جامعه فارغ از این که اکثریّت باشند یا اقلیّت قابل توجّه، چشم پوشید.
💢 امّا آن گونه که از برخی گفتگوهای نخبگانی حوزه و دانشگاه پیدا است، بخش زیادی از بدنه نخبگانی به این هوشیاری رسیدهاند که از اساس، اتفاقات اخیر و اغتشاشات طراحی شده برای ایجاد شکاف اجتماعی و وارد کردن جامعه ایران به یک شقاق فرسایشی و فروپاشی تدریجی است...
💢چنین درکی اگر به محیط سیاست گذاری و مدیریّت کلان اجتماعی نیز وارد شود، می تواند سرآغاز یک تحول مبارک در حکمرانی فرهنگی باشد.
💢امّا آنچه اکنون جای نگرانی دارد این است که عرصه فرهنگ را مدرسهای ببینیم، در مدرسه دانش افزایی درباره یک موضوع اهمیّت اساسی دارد؛ این نوع ساده اندیشی درباره فرهنگ، امروز به شدّت محتمل است شاهد آن انبوه برنامه های گفتگو محور و تاک شوهایی است که در رسانه ملی در سطوح عمومی و نخبگانی تولید می شود، در برخی از این برنامه ها مخاطب ساکت و علاقه مند فرض شده است از این رو حتی نیازی به مداخله او در روند بحث دیده نشده است و در برخی دیگر تعدادی جوان به ظاهر متفاوت با کارشناس برنامه در موضوعات مختلف چالش میکنند و در نهایت کارشناس خبره می تواند گره های ذهنی آنان را باز کند و به این ترتیب، رسانه رضایتمند از کسب یک موفقیّت فرهنگی به چنین برنامه هایی ادامه میدهد.
💢فرهنگ گرچه از جنس باور عمومی است، امّا به هیچ وجه به معنای دانش عمومی نیست، فرهنگ، باوری است که با دراختیار گرفتن ابعاد گرایشی و امیال افراد توانسته است به بخشی از فرهنگ عمومی تبدیل شود، بدپوششی یا میل به بیحجابی این روزها، پدیده ای تنها برآمده از ضعف آگاهی نیست، پدیده ای است که با دیگر ابعاد زیست اجتماعی فرهنگی از جمله تاثیر پذیری از هیمنه سبک زندگی غربی، همراهی با اکثریّت ادعایی، اعتراض به حاکمیّت، وجهه اجتماعی و روشی برای اعلام نارضایتی از وضعیّت اقتصادی و ... گره خورده است.
💢در رویکرد دانشی و مدرسهای به فرهنگ یا باید به تک تک این موضوعات دامنه دار پرداخته شود و یا با تمرکز بر موضوع اصلی و تلاش برای اقناع فکری از حواشی مهمتر از متن آن، چشم پوشید که در هر دو صورت، نتیجه ای جز شکست در انتظار این عملیّات نیست.
💢فرهنگ را عموما نمیتوان از لایه شناخت مدرسه ای آغاز کرد، فرهنگ حقیقتی است که می تواند همه پیچیدگی های نظری را در اوج سادگی و بساطت به سفره ذهن و جان عموم مردم وارد کند، به شرطی که برنامه ریزان، به درک امر فرهنگی رسیده باشند، فرهنگ اتمسفر زندگی معنوی و هوایی است که انسان با مشام جان تنفس می کند، نمی شود فیلمها و سریالهای تولیدی ما، در اتمسفر بی تفاوتی به دین و حقیقت توحید سیر کنند و ما انتظار گرایش به حجاب را از سخنرانی های مذهبی و برنامه های گفتگو محور داشته باشیم؛ نمی شود، برنامه های مذهبی ما با کم عمقی و بی مایگی بوی ریاکاری و تصنع بدهند و ما با شگفتی هیچ گونه اثری از این همه بودجه اتلاف شده را در جامعه نبینیم.
💢باید امر فرهنگی و ابعاد آن را بشناسیم، مدخل ورود به فرهنگ عمومی را پیدا کنیم و پس از آن برای چنین عرصه رهاشده ای تصمیم بگیریم، سخن در این باب فراوان است بماند برای وقتی دگر...
✍️میثم قاسمی
@tooshe_noor
🌹با ملّت حسین کارها دشوار نیست!🌹
💠سخن در کمکاریهای فرهنگی کم نیست، نقدها درباره معطل ماندن ظرفیّتهای گفتمانی نیز سرجای خودش، امّا این چند کلمه را تنها از باب افقگشایی در اندیشه فرهنگی انقلاب اسلامی مینگارم:
💠انقلاب اسلامی مظلومی که امروز انقلابی و غیر انقلابی با ادعای دلسوزی، نسخه انفعال و عقب نشینی از ارزشها را برای آن میپیچد و به بهانه جذب حداکثری، ایجاد کمیتههای حقیقت یاب و دادگاههای دانشجویی در مدل راسل و ... را به عنوان تنها راه نجات از این فتنه فرهنگی تجویز میکند.
💠آقایان عزیز و تریبون داران فهم انقلابی، انقلاب اسلامی از اساس، طرحی برای بر هم زدن کلیشههای دنیای مدرن است، از آغازین روزهای جنبش عظیم اجتماعی امام امّت، تا به امروز اندیشمندان غربی با کدامین قاعده علوم انسانی ناپاک غربی، توانستهاند امکان بقای چنین نظامی را منطقی بدانند.
💠اگر به قاعده دانش علوم سیاسی بود که همان سالهای اول رقیبان چپ و لیبرال، با ارتزاق از دو قطب شرق و غرب این نوزاد نحیف را بلعیده بودند؛
💠اگر به قاعده دانش نظامی بود که صدام بیراه هم نگفته بود یک هفتهای باید در تهران بوده باشد و اگر به قاعده دانش اقتصاد باشد که مگر ممکن است کشوری با این سطح از تحریم خارجی و سوء تدبیر داخلی، امروز بیش از اروپای استعمارگر در برابر طوفانها تاب آوری داشته باشد.
💠ایرادی ندارد بگذارید جهان اجازه داشته باشد آخرین تیر باقی مانده در چنته خودش را هم بیازماید، آخرین سحر سامری و البتّه این بار همه حیثیّت خود را به میدان بیاورد تا عیار اندوختههای خود در حوزه فرهنگ و رسانه و تحمیق عمومی را برای مردمان سرزمینی که چند دهه است مفت و مجانی میلیارد میلیارد مالیات دلاری مردمش را برای فریب آنان هرینه کرده است بیازماید.
💠امّا این بار این شگفتی انقلاب اسلامی آخرین شگفتی است که با هجوم دشمن نمایان میشود و بعد از این همه ابتکار عمل در صحنه جهانی در دستان این مردم است.
💠 پس از این آزمون، آنچنان که قدرت سیاسی ما، نیروی نظامی ما و اقتصاد تاب آور ما به مدد مبارزه با قدرتمندترین رقیب تمدّنی رویینتن گردید، هویّت فرهنگی و دینی مردمانمان در برابر دنیای جعل و تزویر نیز چنان قدرتمند خواهد شد که مردانی که گویا از پارههای آهن هستند با عزمی راسخ که از هیچ ملامتی نمیهراسند، جهان را یکسر عرصه جهاد تبیین خواهند کرد و آن روز است که خواهی دید مردم فوج فوج به دین خدا وارد خواهند شد.
💠پس به جای نسخه عقب نشینی، هویّت ایمانی و انقلابی مردمی را تقویت کنید که فطرت بیدار آنان، حسین علیه السلام را در دل جهان تاریک امروز پیدا کرده است، کار سختی نیست، یک یا علی یک یاحسین و چند قطره اشک و ...
✍میثم قاسمی
11 آبان 1401
@tooshe_noor
مسجد سیدان.mp3
32.41M
"علی معرفتها دارت القرون الاولی"
💠نقش تاریخی و تمدنی حضرت صدیقه کبری سلام الله علیها 💠
۲۴ آذر ماه ۱۴۰۱
مسجد سیدان قم
@tooshe_noor
سلام علیکم🌷
اسعدالله ایامکم 🌹
بابت کمکاری در کانال از محضر شما بزرگواران پوزش میطلبم...
توحید ، تنها مکتب اتحادآفرین.mp3
7.89M
منبر میلاد حضرت صدیقه طاهره سلام الله علیها
🔶 توحید و صراط مستقیم
🔶توحید و امنیت انسان در گذر از پیچ قواعد حاکم بر هستی
🔶توحید نقطه مقابل مکاتب تضاد محور شرق و غرب
🔶توحید تنها مکتب اتحاد محور
🔶افق توحیدی علوم بشری
🔶حدیث لولاک لما خلقت الافلاک در اندیشه توحیدی
@tooshe_noor