♻️ وظایف سه گانه تشکل
وظیفه اول به فعلیت رساندن استعدادها
🎙 رهبر معظم انقلاب
🔻تشکل وظیفه اش چیست؟
سه وظیفه عمده را ما برای حزب از اول تصور کردیم و این را بیان کردیم و در عمل سعی کردیم این سه وظیفه را انجام دهیم وظیفه اول بالقوه ها را بالفعل کردن و به نیروهای کند، شتاب دادن در جامعه ما بسیار بوده اند و هستند و خواهند بود عناصری که انگیزه حرکت حرکت انقلابی، حرکت مبارزی در آنها آن چنان نیست که آنها را تنها بدون یک محرکه به کار وادارد یا به کاری متناسب و شایسته زمان و موقعیت وادارد این نیروها باید بالفعل شود بالقوه دیروز انسانهایی هستند که حاضرند فداکاری کنند، حاضرند انرژی های خودشان را مایه بگذارند سرمایه گذاری کنند، به تعبیر درست امام در نهج البلاغه ( ليُثِيرُوا لَهُمْ دَفَائِنَ الْعُقُولِ ) دفینه ها، گنجها، ثروتهای دفن شده و ناپیدا را برشوراند.
#سازماندهی
#استعدادیابی
#عرصه_آفرینی_تشکیلات
🗂 تشکیلات اسلامی مِضمار
🔰 مبانیِ تخصصی تربیت تشکیلاتی
☑️ http://eitaa.com/joinchat/466485249C9adacb35a5
✨ شعار سال ۱۴۰۲
👈🏻 «مهار تورم، رشد تولید»
🔻 رهبر انقلاب در پیام نوروزی به مناسبت آغاز سال ۱۴۰۲: من با توجه به همهی جهات، هم تورّم، هم تولید داخلی، این چیزهایی که مهم است، تورّم که مشکل اصلی است، تولید داخلی که حتماً یکی از کلیدهای نجات کشور از مشکلات اقتصادی است، با توجه به اینها شعار سال را اینجور اعلام میکنم: «مهار تورم، رشد تولید»، این شعار سال است. یعنی باید همهی همّت مسئولین متوجّه این دو موضوع باشد. در درجهی اوّل مسئولین، در درجهی بعد همینطور که گفتم فعالان اقتصادی و فعّالان مردمی و کسانی که دستشان میرسد کاری انجام بدهند و فعّالان فرهنگی، صدا و سیما که باید فرهنگسازی بکند در این زمینهها، همهی اینها باید متوجه این دو نکتهی اصلی باشند، در درجهی اول مهار تورّم، یعنی واقعاً تورّم را مهار کنند و کاهش بدهند تا آنجایی که ممکن است کاهش بدهند و مسئلهی تولید را افزایش بدهند. ۱۴۰۲/۱/۱
💫 #مهارتورم_رشدتولید
🔍 متن کامل پیام👇🏻
https://khl.ink/f/52249
✨ نقش مجموعه ها و فعالان مردمی و جوان در سه بخش مهار تورم ، رشد تولید
📨 رهبر انقلاب در پیام نوروزی به مناسبت آغاز سال ۱۴۰۲:
🏷 به نظر من در سال ۱۴۰۲ هم مسئلهی اصلی ما مسئلهی اقتصاد است. یعنی ما مشکل کم نداریم، مشکلات گوناگونی داریم، در زمینهی فرهنگی، در زمینهی سیاسی، لکن مسئلهی اصلی و محوری در این سال هم مسئلهی اقتصاد است.
🏷 یعنی اگر ما بتوانیم انشاءالله مشکلات اقتصادی را کاهش بدهیم.. هم دولت، هم مجلس شورای اسلامی، هم فعّالان اقتصادی، هم گروههای مردمیِ جوان و پرانگیزه که بنده تعدادی از این گروهها را میشناسم و به آنها جدّاً علاقمند هستم. میدانم کارهای خیلی خوبی را در همین زمینههای اقتصادی انجام میدهند.
🏷 حالا این رفع مشکلات گاهی با فعالیتهای بنیانی اقتصادی است، مثل تولید که یک فعالیت بنیانی است در اقتصاد، یعنی تولید یک کار اساسی است در اقتصاد.
یا عرض کنم که کارهای انسانی و اسلامی مثل مواسات و کمکهای مردمی و همکاریهای مردمی با طبقات ضعیف جامعه.
🏷 باید همهی همّت مسئولین متوجّه این دو موضوع باشد.
1⃣ در درجهی اوّل مسئولین،
2⃣ در درجهی بعد همینطور که گفتم فعالان اقتصادی و فعّالان مردمی و کسانی که دستشان میرسد کاری انجام بدهند و فعّالان فرهنگی، صدا و سیما که باید فرهنگسازی بکند در این زمینهها،
👈🏻 همهی اینها باید متوجه این دو نکتهی اصلی باشند، در درجهی اول مهار تورّم، یعنی واقعاً تورّم را مهار کنند و کاهش بدهند تا آنجایی که ممکن است کاهش بدهند و مسئلهی تولید را افزایش بدهند.
۱۴۰۲/۱/۱
#مهارتورم_رشدتولید
#ماموریت_کنشگران
🗂 تشکیلات اسلامی مِضمار
🔰 مبانیِ تخصصی تربیت تشکیلاتی
☑️ http://eitaa.com/joinchat/466485249C9adacb35a5
💢در رأس نقشه های دشمن پروپاگاندا است، علاج آن چیست و چگونه؟
دشمن در رأس نقشههایش تبلیغات است؛ به قول خودشان پروپاگاندا است. علاجِ پروپاگاندا «تبیین» است، تبیین حقیقت از زبانهای مختلف، از حنجرههای مختلف، با تعبیرات مختلف، با ابتکارات مختلف؛ تبیین.
وسوسهای را که روی آن جوان یا نوجوان اثر میگذارد، چه میتواند برطرف کند؟ آن وسوسه را تبیین میتواند برطرف کند. این مطلب اوّل.
💡جهاد تبیین را جدّی باید گرفت. همه، در حوزه، در دانشگاه، در صداوسیما بالخصوص، در مطبوعات، در هر جایی که شما ایستادهاید و یک شعاع پیرامونیای دارید و میتوانید روی آن اثر بگذارید، باید تبیین انجام بگیرد؛ تبیین درست، تبیین صحیح.
۱۴۰۱/۱۰/۱۹ رهبر معظم انقلاب
#میدان_جهاد_تبیین
🗂 تشکیلات اسلامی مِضمار
🔰 مبانیِ تخصصی تربیت تشکیلاتی
☑️ eitaa.com/joinchat/466485249C9adacb35a5
www-balagh-ir-u6901n17509_1_1.mp3
456.5K
همه ی ما در هر شرایطی موظفیم!
🎙استاد علیرضا پناهیان
🗂 تشکیلات اسلامی مِضمار
🔰 مبانیِ تخصصی تربیت تشکیلاتی
☑️ eitaa.com/joinchat/466485249C9adacb35a5
✔️ استقامت در راه آرمان و هدف
📖 سوره ی مبارکه حمد
✍تنها درخواستی که ما در سورهی #حمد داریم بعد از آن توصیفات بزرگی که ما از پروردگار در این سوره مطرح میکنیم، هدایت در صراط مستقیم است.
☝️با توجه به اینکه هیچ نمازی بدون سوره حمد پذیرفته نیست، لذا هدایت صراطالمستقیم از اهمیت بالایی برخوردار است و شاید در آیه ۷ هم همین توضیح صراط مستقیم است که افرادی را که مورد انعام قرار گرفتند مورد غضب قرار گرفتند را مورد بحث قرار می دهد.
در واقع این آیه هم از جهت عمل هم از جهت حرکت محوری است و باید توجه خاصی به آن داشته باشیم.
✌️نکته دوم این است که اولین دعای این سوره ؛ اهدنا است یعنی ما را هدایت کن،
❌شاید اولین چیزی که به ذهنمان برسد این است که ما در این عالم رها هستیم و خدایا تو بیا دست ما را بگیر و به صراط مستقیم ببر و برایمان اینطور جا افتاده است که اگر ما در صراط مستقیم قرار گرفتیم دیگر راحت پیش خواهیم رفت و هیچ مشکلی هم در آن پیش نخواهد آمد.
✅اما در جای دیگری مطرح می شود که خیر، صراط مستقیم همین مسیری است که الان در آن حرکت میکنیم و این مسیر درحقیقت همان مسیری که حاکم بر کل وجود ماست
«طبق فرمایش رهبر معظم انقلاب صراط مستقیم به معنای استقامت است»
پس میشود آن مسیری که در آن استقامت نیاز است.
راهی که در آن مشکل ، دردسر و ابتلا و درگیری زیاد است خب اگر اینگونه باشد پس این راهی که اینقدر سخت و پر ابتلاء و پر درگیری است نیازمند استقامت زیادی است.
📿 #تدبر_تشکیلاتی
🗂 تشکیلات اسلامی مِضمار
🔰 مبانیِ تخصصی تربیت تشکیلاتی
☑️ eitaa.com/joinchat/466485249C9adacb35a5
9.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ سخنان اختصاصی رهبری در توجه به اسوه های تشکیلاتی
#امیرالمومنین
🗂 تشکیلات اسلامی مِضمار
🔰 مبانیِ تخصصی تربیت تشکیلاتی
☑️ eitaa.com/joinchat/466485249C9adacb35a5
🚨 فرهنگ کار جمعی؛ یک نقص ملی
چرا فرهنگ کار جمعی در جامعهی ما ضعیف است؟ این یک آسیب است. با اینکه کار جمعی را غربیها به اسم خودشان ثبت کردهاند، اما اسلام خیلی قبل از اینها گفته است: «تعاونوا علی البرّ و التّقوی» یا: «و اعتصموا بحبلاللّه جمیعا». یعنی حتی اعتصام به حبلاللّه هم باید دسته جمعی باشد.
(رهبر معظم انقلاب - ۹۱/۷/۲۳)
کار جمعی هم جزو خصال ملی ما نیست... این یک نقص ملی است در ما؛ این را باید درست کرد؛ باید تزریق کرد.
(رهبر معظم انقلاب - ۸۸/۱۱/۱۳)
💬 #دشمن_ازکارتشکیلاتی_میترسد
🗂 تشکیلات اسلامی مِضمار
🔰 مبانیِ تخصصی تربیت تشکیلاتی
☑️ eitaa.com/joinchat/466485249C9adacb35a5
✔️ تربیت نفوس برای پیوستن به لشکر امام عصر عج
📖 سوره ی مبارکه حمد
✍ آیه ۷ سوره تکویر متناسب با مثال همراه شدن امیرالمؤمنین علیهالسلام با پیامبر (ص) است با توجه به همین مثال؛ در این آیه پروردگار میفرماید و «اذالنفوس زوّجت» روزیکه نفسها زوج خودشان را پیدا میکنند و به سمت زوج خودشون کشیده میشوند .
💡این نکته قابل تأملی است که در روز قیامت؛ انسانها مثل مغناطیس زوجهای همسان خودشان را همجنس خودشان را به سمت خودشان میکشانند.
💬 طبق همان حدیثی که در روز قیامت «یَوْمَ نَدْعُوا کُلَّ أُنَاسٍ بِإِمَامِهِمْ » مردم به سراغ امام خودشان میروند و امام خودشان را صدا میکنند دقیقاً در این آیه هم این مطلب قید میشود.
🪴 این نشان میدهد که ما در این دنیا که فرصت تربیت داریم و فرصت شکل دادن به نفسمان داریم باید خیلی روی اینموضوع توجه کنیم لذا باید به این موضوع توجه کنیم که اگر میخواهیم یار امامزمان مان باشیم و در قیامت همراهشان باشیم یا اگر درواقع میخواهیم که کنیز حضرت زینب سلامالله علیها باشیم نهفقط در رفتار باید در باطن این زوجیت صورت بگیرد و طوری نفسمان را باید تربیت بکنیم که با آنها یکی شویم و بتوانیم در روز قیامت به آنها نزدیک شویم و در کنار آنها قرار بگیریم.
👈🏻 این نکته قابلتأمل است و باید روی اینموضوع فکر کنیم و روی تربیت خودمان برنامهریزی بکنیم، در هر سنی و مقامیکه باشیم مبرا از تربیت نیستیم و باید برای تربیتمان برنامهریزی جدی داشتهباشیم.
📿 #تدبر_تشکیلاتی
🗂 تشکیلات اسلامی مِضمار
🔰 مبانیِ تخصصی تربیت تشکیلاتی
☑️ eitaa.com/joinchat/466485249C9adacb35a5
5.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📽 دفاع مقدس، الگوی تربیت اجتماعی و تشکیلات
👤 استاد جلیل معماریانی
#سیره_تشکیلاتی_شهدا
🗂 تشکیلات اسلامی مِضمار
🔰 مبانیِ تخصصی تربیت تشکیلاتی
☑️ eitaa.com/joinchat/466485249C9adacb35a5
✔️ اهمیت و مفهوم نظم در کار تشکیلاتی اجتماعی
📖 آیه ۱ الی ۸ ، سوره الرحمن
«وَالسَّمَاءَ رَفَعَهَا وَوَضَعَ»؛ خداوند در مقام بیان نعمتهای خود پس از ذکر چند نمونه، می فرماید که «آسمان را برافراشت». بعد می فرماید «و ترازو گذاشت»؛ وَالسَّمَاءَ رَفَعَهَا وَوَضَعَ» خدا آسمان را برافراشت و ترازو گذاشت. خداوند کجا ترازو گذاشت؟ این ترازویی که خدا گذاشته، آنگاه که آسمان را برافراشته کجاست؟ شاید معنایش این طور باشد که بنده می فهمم که منظور از وضع المیزان این است که جهانی که خدا خلق کرده، و آسمانی که برافراشته بر اساسی منظم، دقیق و حساب شده بوده است. یعنی خدا این جهان آفرینش را بر اساس حسابی دقیق که با ترازو سنجیده شده، خلق کرده است. عالم منظم است به خصوص که قبل از آن به آیه «الشَّمْسُ وَالْقَمَرُ بحُسْبَان» نیز اشاره شده است. یعنی خورشید و ماه پدیده هایی حساب شده هستند. منظور آن است که در این آیه اعلان شده است که ایها الناس، این عالم بزرگی که ما در آن زندگی می کنیم، با نهایت دقت و نظم و انضباط برقرار شده است. یعنی نظم و انضباط بر جهان حکومت
می کند.
خوب چرا خدا این حرف را به ما می زند؟ «أَلَا تَطْغَوْا فِي الْمِيزَان» برای
اینکه ما
هم
اگر بخواهیم فرزند این دنیا باشیم اگر بخواهیم زنده باشیم،
اگر بخواهیم فعالیت و تلاشمان به ثمر برسد، و اگر دوستدار خلودیم، باید منظم کار کنیم. بلبشو و بی نظمی، جز فنا در این دنیا، نتیجه ای ندارد.
زیرا دنیایی است که همه چیزش منظم است. ما هم اگر منظم باشیم، به ثمر می رسیم و اگر بخواهیم به ثمر برسیم و از عمرمان نتیجه بگیریم، باید منظم باشیم این اصل به ما یاد میدهد که در همه چیزمان، در زندگی داخلی مان، در زندگی مالیمان، در وضع درس خواندن مان، در وضع جواب نامه نوشتن ،هایمان در معاشرت با دوستانمان، در روش تحصیلی و روحانیمان در روش تبلیغاتیمان و در هر چیزی که در اداره سهیم هستیم، باید منظم باشیم اگر منظم نباشیم، نابود و بی اثر خواهیم شد؛
درست مانند کسی که در شهری با هوای استوایی و گرم بخواهد لباس پشمی به تن کند و برای گرما آماده نباشد، یا کسی که در زمستان بخواهد لباسی نازک بپوشد یا کسی که برخلاف جریان آب بخواهد شنا کند. چنین آدمی البته نمی تواند موفق شود. دنیا بر اساس حق و عدل و انضباط و نظم استوار است.
📿 #تدبر_تشکیلاتی
#امام_موسی_صدر
🗂 تشکیلات اسلامی مِضمار
🔰 مبانیِ تخصصی تربیت تشکیلاتی
☑️ eitaa.com/joinchat/466485249C9adacb35a5
📚 برشی از کتاب عَرصه عَرضه عُرضه
[چرایی و چیستی کارتشکیلاتی]
♨️ (قسمت سوم)
🌐 تشکیلات عرصه است؛ عرصه یعنی میدان، خصوصیت میدان این است که امکان دیده شدن و نقش آفرینی را فراهم می.کند به تعبیر دیگر زمانی که فرد در خانه اش نشسته است و هیچ فعالیتی انجام نمیدهد توانمندیها و قابلیتهای او دیده نمی شود اما زمانی که وارد میدان میشود و شروع به نقش آفرینی و انجام مأموریتهای مختلف میکند دیده میشود و به چشم می آید.
🧗🏻 عرضه یعنی ارائه و خودنمایی ، در واقع تشکیلات مانند یک میدان است که حریف می طلبد و کسی میتواند در این میدان ایفای نقش کند و از ظرفیت این میدان استفاده کند که دست خود را بالا بگیرد، اعلام آمادگی کند، پا به میدان بگذارد و عمل کند. خاصیت تشکیلات این است که افراد را وادار به عرضه و بروز میکند در تشکیلات فرد وادار میشود که خود را بروز دهد چرا که در تشکیلات این گونه نیست که فقط اراده او منشأ اثر باشد بلکه اراده دیگران نیز تأثیر دارد و اراده دیگران او را وادار
به حرکت عمل و بروز میکند.
🏷 شما می توانید نسخه فیزیکی این کتاب را از طریق سایت زیر تهیه کنید
emtedadedanesh.ir
همچنین نسخه ی الکترونیک در اپلیکیشن طاقچه در دسترس می باشد.
🔹 #کتابخانه_تشکیلاتی_مضمار
🗂 تشکیلات اسلامی مِضمار
🔰 مبانیِ تخصصی تربیت تشکیلاتی
☑️ eitaa.com/joinchat/466485249C9adacb35a5