۵ اسفند ۱۴۰۱
۵ اسفند ۱۴۰۱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥چه کسی به اندازه تو، پاسدار خاک این کشور و پاسدار جان و مال و ناموس این مردم و پاسدار حرم اهلبیت و پاسدار حق و عدل و انسانیت بود و هست؟!
روزت مبارک پاسدار اسلام
روزت مبارک حاج قاسم
🌹الحمدالله الذی خلق الحسین و ااولاد الحسین و اصحاب الحسین
۵ اسفند ۱۴۰۱
۵ اسفند ۱۴۰۱
۵ اسفند ۱۴۰۱
۵ اسفند ۱۴۰۱
📣آزادی بیان اروپایی!
🔺دانشجوی ایرانی دانشگاه استکهلم سوئد بنام وحید سعادت طلب در پایان نامه دکتری خود از شهید حاج قاسم سليمانی و شهید مطهری و شهید آوینی تجلیل کرد و حالا دانشگاه قصد برخورد با او را دارد!
🔺او در مصاحبه تلویزیونی گفت: چگونه تجلیل نکنم، اگر آنها نبودند من حالا قادر به دفاع از پایان نامه خود نبودم.
🇮🇷
۵ اسفند ۱۴۰۱
۵ اسفند ۱۴۰۱
۵ اسفند ۱۴۰۱
14.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺 پذیرایی ترکیه از آوارگان سوری در زلزله؛ اخراج از چادرها و کانکسها و خوابیدن در پارک و خیابان!!
💢 «ربیع شعار» تحلیلگر سیاسی:
🔺"تا همین الان و با گذشت دو هفته از زلزله، سوری ایی هستند که در پارکها و خیابانها، زیر باران و در سرما میخوابند؛ دولتی که قادر به مقابله با این نژادپرستی نیست دولت بازنده و شکست خورده ایست!"
🔺"ترکیه اراضی سوری را اشغال کرده، پرچم خود را در آن برافراشته، واحد پول و زبان ترکیه را در آن منطقه حاکم کرده است اما مردمِ مناطقی که تحت اشغال داشت را در زیر آوار به حال خود رها کرد!"
۵ اسفند ۱۴۰۱
۵ اسفند ۱۴۰۱