eitaa logo
راه شهیدان ادامه دارد
3 دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
7.8هزار ویدیو
5 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فقط خدا آدم این را متوجه شود که جز خدا کسی جواب مضطر را نمی دهد، همه کارهایش درست می شود. دعای امن یجیب را با جان بخوانید! آیت الله فاطمی نیا(ره)
! هرمسئولیتی‌دردست‌تک‌تک‌شما،تنگه‌ی اُحدی‌است‌که‌می‌بایست‌ازآن‌پاسداری‌کنید ازکمبودهاناله‌نکنید،سرخورده‌نشوید . اول‌ماموریت،آخرهم‌ماموریت؛ نه‌اول‌امکانات‌وبعدماموریت!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍁درود بر آذرمـــاهــی ها 🍁درود بر ته تغاری های پاییز 🍁آغاز حکومتتون مبارک امیدوارم با پایان آبان ماه 🍁🍂🍁 و شروع ماه آذر هر یک برگ که میافته🍁 یک دونه از غمهای دلت کم بشه و دیگه هیچوقت ناراحت نباشی . . .🍁🍂🍁 دلت همیشه بدون غصه🌸🍃🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
6.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آی روغنفکرهای وطنی ! لطفا به اندازه این زن مرد باشید!!! این خانم کارشناس من و تو میگه: چرا و چطور ولایت مطلق ناتو بر دنیا و ولایت تمامیت خواهانه آمریکا بر جهان دیکتاتوری نیست اما ولایت یک فقیه برای ایران دیکتاتوری است؟!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
1️⃣ این ۳ ثانیه از کلیپی است که اینترنشنال تحت عنوان «رقص و شادی مردم برای باخت ایران» منتشر کرده بود 2️⃣ در اینستاگرام وقتی صحبت از کردم، هزاران نفر به سر تا پای ما فحش دادند!! عده‌ای رگ گردن‌شان باد کرد و بهشان برخورد و ... 3️⃣ همان جماعتی که شب و روز به تیم ملی، بازیکنانش و حامیان آن تاختند که الآن وقت شادی نیست، شما مگر انسان نیستید، چطور غم مردم را نمی‌بینید و ... بعد از باخت تیم ملی به خیابان آمده‌اند مشغول پایکوبی هستند!! 4️⃣ این تناقض را کجای دل‌مان بگذاریم؟! عزیز جان تو برای باخت تیم ملی می‌رقصی بعد مسئله‌ات این شده بود که بازیکن نباید بعد از گل شادی کند؟! 👈 شما دچار خطای شناختی نیستی، شما تهِ تهِ دره هستی و بد ماجرا اینکه فکر می‌کنی دیگران اینطور شده‌اند و امروز تو دارای فهمی عمیق و مانا شده‌ای!! برای باخت تیم ملی کشورت می‌رقصی و شادی می‌کنی و خودت را توجیه می‌کنی که این تیم حاکمیت بوده! کسی هم این روزها حق ندارد شادی کند، الّا تو ... پیدا کنید پرتقال‌فروش را!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔅آقا شما بیا ، تدارک اطعام با "بسیج" پرچم زدن به گوشه هر بام با "بسیج" 🔅گرچه پر است دام ، ز بعد ظهورتان منحل نمودن خطر دام ، با "بسیج" 🔅کرب و بلا مجال شما با سران کفر یکسر نمودن خطر شام ، با "بسیج" 🔅گرچه شهید راه تو عیسی بن مریم است آقا...! قبور "قطعه گمنام" با "بسیج"اللهم‌عجل‌لولیک‌الفرج 🇮🇷۲۹آبان تا ۵آذر هفته یادآور خاطرات رشادت های رزمندگان اسلام بر امت شهید پرور ایران و بسیجیان منتظر عجل الله تعالی فرجه الشریف مبارک باد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
|-‹‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌-شهـدابسـم‌الله‌گفـتند وردشـدندازآب-مـن‌ختـم‌ قرآن‌کـردم‌ودرگیـر -مردابـم‌هـنوز. .!"› 🌱