36.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #عمار_انقلاب
⚫️ در دهه هفتاد که کارگزاران بدنبال مادام العمر کردن ریاست جمهوری آقای هاشمی بودند و در دهه هشتاد که اصلاح طلبان بدنبال تضعیف مقام رهبری بودند، به عنوان سخنران پیش از خطبه های نمازجمعه تهران حاضر شد و یک تنه در مقابل شبهات و حملات دشمنان ایستاد و انواع توهین، تهمت و تمسخر را تحمل کرد.
✨فردا سومین سالروز رحلت آن فقیه عارف، فیلسوف حکیم و سیاستمدار بصیر است.
🥀روحش شاد و یادش گرامی.
✍🏻 #محمدحسین_رمضانی
🆔 @MH_RAMAZANI
هدایت شده از محمدحسین رمضانی
🟢 صد سرو نشاندیم یکی جای تو نگرفت... 😭
✍🏻 #محمدحسین_رمضانی
🆔 @MH_RAMAZANI
♨️ارتباط حادثه تروریستی کرمان با حوادث جنوب شرق ایران
🔺گرچه هنوز هیچ کس حادثه تروریستی امروز در کرمان را بر عهده نگرفته است و گرچه سرنخ این حوادث همگی در اسرائیل است، اما نباید ارتباط حادثه تروریستی امروز را بدون مسائل و حوادث اخیر جنوب شرق ایران تحلیل کرد و نادیده گرفت.
🔺جنوب شرق ایران مدت هاست که خانه امن تروریست هاست.
✍🏻 #محمدحسین_رمضانی
🆔 @MH_RAMAZANI
محمدحسین رمضانی
♨️ارتباط حادثه تروریستی کرمان با حوادث جنوب شرق ایران 🔺گرچه هنوز هیچ کس حادثه تروریستی امروز در کرم
♨️گرچه سرنخ اسرائیل است اما از شرق و جنوب شرق کشور هم نباید غافل شد.
🔺هنوز بعد از گذشت یک روز از حادثه دلخراش در کرمان، هیچ شخص یا گروهی این حادثه هولناک را برعهده نگرفته است، انگار داعش هم که همیشه آمادگی داوطلب شدن برای بر عهده گرفتن حوادث تروریستی را داشت، از بر عهده گرفتن این جنایت هولناک خودداری کرده است
🔺دیشب هم در کانال عرض کردم، مسئولان امنیتی کشور، مادامی که فکری به حال همسایگان شرقی، شرق و جنوب شرق کشور و مبادی مرز آن نکنند، هر از گاهی باید شاهد حوادث تروریستی در کشور باشیم.
🔻امنیت شرق کشور در واقع امنیت کل ایران است.
✍🏻 #محمدحسین_رمضانی
🆔 @MH_RAMAZANI
9.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♨️پخش زنده سخنرانی امروز حسن روحانی به درخواست سیدابراهیم رئیسی بود
🔺امروز خیلیها تعجب کردند که چرا صداوسیما در اقدامی عجیب، صحبتهای آقای روحانی رئیسجمهور سابق را در مراسم هفتمین سالگرد مرحوم هاشمی رفسنجانی به صورت زنده از شبکه خبر پخش کرده است
🔺به نظرم جای تعجب نداشت، قبلا در همین کانال عرض کردم که آقای روحانی از صحنه سیاست حذف نشده و نخواهد شد.
🔺داستان از این قرار است که چند روز قبل آقای رئیسی نشستی با سران احزاب داشتند که در آن جلسه آقای محمد هاشمیرفسنجانی برادر مرحوم هاشمی سوال کردند که جنابعالی هشتمین رئیس جمهور هستید، خب بقیه رؤسای جمهور کجا هستند؟ دو یا سه نفر مرحوم شدند، اما بقیه ممنوع التصویر و ممنوع الصحبت هستند، چرا بعد از انقلاب، صداوسیما چهره هیچ کدام از رؤسای جمهور گذشته را نشان نمی دهد و همین باعث بی اعتمادی مردم به نظام و انقلاب شده است.
🔺گرچه نظام برای ممنوع التصویری برخی از رؤسای جمهور دلایل متقن و مستدل دارد و قانونا هم نباید چهره این افراد از رسانه ملی پخش شود، چون بالاخره یا حواشی ایجاد کردند یا در دام فتنه هایی افتادند، اما کلیت انتقاد محمدهاشمی صحیح است و امروز این سوال در ذهن خیلی هاست که چرا هرکس رئیس جمهور می شود، بعد از پایان خدمت وی اورا خائن و ظالم جلوه می دهند و همین باعث بدبینی و بی اعتمادی مردم شده است.
✍🏻 #محمدحسین_رمضانی
🆔 @MH_RAMAZANI
محمدحسین رمضانی
💠اقدام آموزنده امام جمعه بهمئی در مدرسه دخترانه 🔹دانشآموزان دختر دبیرستان سمیه شهرستان بهمئی در او
♨️حدیث نصب شده در محل سخنرانی امروز رهبر معظم انقلاب در دیدار ائمه جمعه سراسر کشور
🌀امام صادق علیه السلام:
کونوا دُعاةً لِلنّاسِ بِغَیرِ اَلسِنَتِکُم
مردم را نه با گفتار (بلکه با کردار) دعوت کنید.
الکافی، ج۲،ص۷۸
✍🏻 #محمدحسین_رمضانی
🆔 @MH_RAMAZANI
♨️تروریستی در حال حاضر در قلب تهران ببخشید در غرب تهران حضور دارد؛
می دانید که یک داعشی؛ شوخی بردار نیست...
امنیت هم شوخی بردار نیست...
تهرانیها؛ قدر امنیت را بدانید...
#اغتشاشات_۱۴٠۱
#انقلاب_اسلامی
#امنیت
✍🏻 #محمدحسین_رمضانی
🆔 @MH_RAMAZANI
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 داستان جالب نادرشاه و بچه زیرک
✍🏻 #محمدحسین_رمضانی
🆔 @MH_RAMAZANI
♨️هشداری به مدیران پیام رسان ایتا !
📱قطعی های مکرر پیام رسان ایتا و عدم بروزرسانی ها، کم کم موجب خداحافظی ملت از این پیام رسان و کوچ دائم به سمت پیام رسان های دیگر خواهد شد.
مدیران ایتا این هشدار را جدی بگیرند...!
✍🏻 #محمدحسین_رمضانی
🆔 @MH_RAMAZANI
♨️این تصاویر مراسم پیاده روی جمکران است...
🔻سال های قبل صرفا پلیس راهور همان ابتدای بلوار پیامبر اعظم (ص) حضور داشت و حضور پلیس صرفا برای جلوگیری از ورود خودروها به داخل بلوار و انتظام بلوار از حیث تردد بود.
🔻اما امسال فرق می کرد، دورتا دور بلوار پیامبر اعظم(ص) تا مسجد جمکران بسته شده بود و باید اول از گیت بازرسی عبور می کردیم تا به بلوار برسیم و در بلوار و اطراف خیابان ها هم نیروهای امنیتی و نظامی چشمگیری حضور داشتند.
🔻قطعا همیشه نیروهای امنیتی و اطلاعاتی ما بخوبی کسانی که قصد توطئه و خرابکاری داشتند را رصد و منهدم می کردند اما آنچه که مشهود است دشمن به صورتی جدی امنیت کشور ما را مورد هدف خود قرار داده است.
✍🏻 #محمدحسین_رمضانی
🆔 @MH_RAMAZANI
♨️اوج فهم و کمال در انتخابات
🔻آیت الله میرباقری خود کاندید خبرگان در استان سمنان هستند اما کانال ایشان تبلیغ تنها رقیب را هم در کنار تبلیغ ایشان منتشر می کند.
🔻این نشان دهنده اوج فهم و کمال در انتخاباتی است که خیلی ها در آن لازمه اثبات خود را، نفی دیگران می دانند، معتقدند رقیب باید بی آبرو و نابود شود تا ما بالا بیاییم.
✍🏻 #محمدحسین_رمضانی
🆔 @MH_RAMAZANI
🔻مراسم تشییع و تدفین اقای موسوی بجنوردی؛ پدر زن آقای سیدحسن خمینی و تسلی دادن ایشان توسط آقایان خاتمی و ناطق😢☹️
✍🏻 #محمدحسین_رمضانی
🆔 @MH_RAMAZANI