eitaa logo
محمدحسین شهبازی
6هزار دنبال‌کننده
3.7هزار عکس
2.6هزار ویدیو
27 فایل
🌹بسم الله الرحمن الرحیم🌹 طلبهٔ درس خارج 📝 دکترای الهیات (🎓 atu & isu 🎓) استاد حوزه 🕌 استاد دانشگاه ⚖️ مربی حفظ قرآن کریم 📔 ارسال سوالات، انتقادات و پیشنهادات: @yaaheidar . . . . . . . . . . . . . . . . .
مشاهده در ایتا
دانلود
چند جمله از امام خمینی رحمة الله علیه؛ خطاب به کسانی که فکر می‌کنند خون مدافعان حرم هدر رفته است! «چه کوته نظرند آنهایی که خیال می‌کنند چون ما در جبهه به آرمان نهایی نرسیده‌ایم، پس شهادت و رشادت و ایثار و از خودگذشتگی و صلابت بیفایده است.....! من در اینجا از مادران و پدران و خواهران و برادران و همسران و فرزندان شهدا و جانبازان به خاطر تحلیلهای غلط این روزها رسماً معذرت می‌خواهم و از خداوند می‌خواهم مرا در کنار شهدای جنگ تحمیلی بپذیرد. ما در جنگ برای یک لحظه هم نادم و پشیمان از عملکرد خود نیستیم. راستی مگر فراموش کرده‌ایم که ما برای ادای تکلیف جنگیده‌ایم و نتیجه فرع آن بوده است. ملت ما تا آن روز که احساس کرد که توان و تکلیف جنگ دارد به وظیفه خود عمل نمود. و خوشا به حال آنان که تا لحظه آخر هم تردید ننمودند». صحیفهٔ امام خمینی رحمة الله علیه سخنرانی در جماران ۳ اسفند ۱۳۶۷ صحیفهٔ امام خمینی؛ جلد ۲۱؛ صفحهٔ ۲۸۴
سلام لطفاً برای حاجت امروز بنده ۵ صلوات حقیقی هدیه به حضرت نرجس خاتون سلام الله علیها عنایت کنید
ان‌شاءالله ساعت حدودا ۱۲:۱۵ پخش زنده سخنرانی با موضوع آثار شوم ترک امر به معروف و نهی از منکر https://virasty.com/mh_shahbazi/1733732217554694281
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جناب آقای ظریف! یادتونه چشم گرد کردید و با انگشت اشاره خط و نشان کشیدید و فریاد خشم برآوردید: هیهات منا چای دبش؟ چندبار نتانیاهو، مقام معظم رهبری را تهدید به کرد! آیا دوتا هیهات هم اونجا گفتید؟! آیا دوتا داد هم سر او زدید؟! آقای ظریف! نکنه فقط سر بچه‌های خودی داد می‌زنید؟! اینها اشتباه کردند؟ باشه! چرا با رأفت تذکر نمی‌دهید؟! نکنه لبخندهاتون برای دیگران است و خشم‌تون برای ما؟! دوتا داد هم سر دشمنان می‌زدید دلمون خوش بشود!
1117200129_484023680.mp3
49.01M
🔴صوت کامل بیانات رهبر معظم انقلاب در خصوص حوادث منطقه چهارشنبه ۲۱ آذرماه ۱۴۰۳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رییس‌جمهور «کشورِ همسایهٔ سوریه» هستند😂 رجب‌ جان! این مَرکبی که امروز دشمنان اسلام و قرآن تو را سوارش کرده‌اند، بسیار سرکش و وحشیست! تو هم با سرمستی و با خیال خامِ احیای حکومت عثمانی بر این مرکب می‌تازی! و از سرنوشت کسانیکه به «شیاطین اِنس و جنّ» اعتماد کرده‌اند عبرت نمی‌گیری! چند روزی بتاز؛ ولی یقین بدان عاقبت اعتماد به ابلیس، همان است که بر سر قبلی‌ها آورده و تو نیز به سرگذشت همانان مبتلاء خواهی شد و سرانجام تو را هم نابود می‌کنند!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥲🥲🥲 آقاجان... دلخوشی ما تو این روزهای سخت و سنگین حضور شماست؛ خدایا! عمر رهبرمان را به ظهور امام زمان متصل بگردان... عجلّ الله تعالیٰ فرجه الشریف
نام: سید ابراهیم فامیل: رییسی تاریخ تولد: ۲۳ آذر ۱۳۳۹ 🥲 تولدت مبارک آقا زبان حال: رفت و غزلم چشم به راهش نگران شد دلشورهٔ ما بود، دل‌آرامِ جهان شد در اوّل آسایش‌مان سقف فرو ریخت هنگام ثمر دادن‌مان بود، خزان شد زخمی به گِل کهنهٔ ما کاشت خداوند اینجا که رسیدیم همان زخم دهان شد شادی روح فاتحه و صلواتی اهداء کنیم.
قدیمی‌ها پول می‌دادند که آبرو بخرند؛ امروز برخی افراد تو فضای مجازی، آبرو و حیاء و غیرت می‌فروشند تا پولدار شوند! معتقدند بدنام بودن بهتر از گمنام بودنه! چون از بدنامی میشه پول درآورد؛ اما از گمنامی نه! حاضرند هر بی‌حیایی و بی‌غیرتی و بی‌ناموسی را بپذیرند تا چهارتا دونه فالور پیدا کنند!
🇮🇷 کشور را اینها نگه داشته‌اند طبق آمار: ۸۱۸۸ مادر دو شهید ۶۳۱ مادر سه شهید ۸۲ مادر چهار شهید ۲۱ مادر پنج شهید ۶ مادر شش شهید ۱ مادر هفت شهید ۱ مادر هشت شهید و ۲ مادر نه شهید در زمان دفاع مقدس فرزندانشان را تقدیم انقلاب و ایران‌اسلامی کرده‌اند. در ایام وفات ام‌الشهدا حضرت ام‌البنین سلام‌الله‌علیها یادشان کنیم... سلام الله علیها