#نــبــایــدهــا ‼️
نباید دنبال این باشی که همرو از خودت راضی نگه داری.
انسانها آنچه را بیندیشند خلق میکنند..
🍃🌸🍃
یکی از بدترین اعتیادها،
مدام فکر و خیال کردن است !
بیش از حد فکر کردن ، شما را نابود می کند !
موقعیتی که در آن قرار دارید را پیچیده تر می کند ، شرایط را به هم گره می زند ، باعث نگرانیتان می شود و همه چیز را از آنچه که در واقعیت است ، بدتر می کند !
مثلا بعضیا یه مهمونی که میرن میان خونه هی فکر میکنن چرا اینو گفتم؟
چرا اینو نگفتم؟
منظور فلانی از اون حرفش کی بود ، چی بود ؟
و این دست افکار ...
یکی از بهترین راه حل ها اینه که زندگیتونو اونقدر با فکرهای خوب و کارهای خوب پر کنید که دیگر فرصتی برای فکر بد و کار بد باقی نماند !
وقتی بیکاری و کار مفید انجام نمیدی خب معلومه ذهنت صد جا میره ...
یک اندیشه ی زیبا و مثبت
یک بهشت را در زندگی میسازد؛
و یک اندیشه منفی و یأسآور
جهنمی را در دنیای انسان خلق
میکند..
انسانها آنچه را بیندیشند خلق میکنند..
https://eitaa.com/mhfstjjg
کــانــال عــشـق وآرامش
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 همیشه اصرار کردن همه چیو خراب میکنه
مثل اصرار...
#مجتبی تمسکی
https://eitaa.com/mhfstjjg
کــانــال عــشـق وآرامش
تربیتی
🔴مراحل مهارت نه گفتن نوجوانان
#قدم اول :
تصمیم قطعی در مقابل نه گفتن
در مرحله اول به فرزند خود بیاموزید که تصمیم بگیرید که آیا می خواهد درخواست دیگران را قبول نکند؟
این موضوع را بخوبی تصمیم بگیرد و قاطعانه سر تصمیم خود بماند.
به او بگویید که اگر تصمیم گرفته است که نه بگوید به هیج عنوان از خواسته خود کوتاه نیاید!
قدم دوم :
همراهی کردن طرف مقابل
بعد از اینکه تصمیم خود را برای نه گفتن بطور قاطعانه گرفت به او بیاموزید که با طرف مقابل باید همراهی کند.
برای همراهی طرف مقابل به او بگوید:
متشکر م که من را برای این موضوع انتخاب کرده اید و ممنون هستم که به من اطمینان دارید.
باید در قدم دوم یک حس خوب و یک اقتدار خوب از خود را به نمایش بگذارد و عزت نفس و اعتماد به نفس خود را افزایش دهد .
قدم سوم :
بیان دلیل نه گفتن
در این مرحله به فرزند خود بیاموزید دلیل اینکه نمی تواند به درخواست دیگران بله بگویید را بیان کند و این کار را قاطعانه انجام دهد. و بعد از بیان دلیل نه گفتن، خود نه را بگوید!
مثلا:
متاسفانه الان بدلیل نداشتن وقت نمی توانم با شما به سینما بیایم.
الان خودم به این پول نیاز دارم و نمی تونم به شما بدهم!
البته در این مرحله می توانید از جملاتی استفاده کنید که فرصت فکر کردن را به زمان دیگری منتقل کنید:
( می تونید بهم فرصت بدهید تا فکر کنم و بعد به شما بگم!
( الان یک مقدار گرفتار هستم و اگر میشه بعدا با هم صحبت کنیم)
من خودم در مضیقه هستم و …
اگر نمی توانید که این کار را بیان کنید حتما بگویید که در مضیقه هستید و خود شما مشکلاتی دارید و انجام این کار امکان پذیر نیست !
البته می توانید بجای اینکه بگویید امکان پذیر نیست بگویید:
اجازه بدهید یک بررسی کنم و بعد خدمت شما خبر می دهم
https://eitaa.com/mhfstjjg
کــانــال عــشـق وآرامش
#تربیتی
🔴برای ایجاد تفکر انتقادی در کودکان چه کار کنیم؟
واقعیت آن است که تفکر انتقادی بیش از هر چه باید در مدارس پرورش و شکوفا شود. ما پدر مادرها باید بتوانیم زمینه تفکر انتقادی را در بچه هایمان مهیا کنیم.
انجمن فلسفی اروپا برای پرورش تفکر انتقادی در کودکان توصیههایی دارد که بسیار کاربردی و نتیجهبخش است؛ اگر که آنها را با آگاهی و شناخت و به گونهای مؤثر به کار گیریم:
1- زودتر دست به کار شوید: هر چند ممکن است کودکان خردسال برای فرا گیری دروس زندگی در قالب منطق رسمی آمادگی کافی نداشته باشند، اما شما می توانید روند ساده نتیجهگیری را به آنها آموزش دهید. تنها لازم است با فرزندتان گفت و گوهای رفت و برگشتی انجام دهید.
برای مثال اگر مایل به شرکت در برنامهای خاص یا پوشیدن لباس منتخب شما نیست، از او بخواهید دلایل خود را برایتان توضیح دهد.
با این تمرین کودک به مرور زمان میآموزد که علاوه بر ریشهیابی نتیجهگیریهای خود، علل ذکر شده توسط دیگران را هم ارزیابی کند. پس به او فرصت تصمیمگیری بدهید و درهنگام تصمیم گیری، اجازه دهید به اندازه کافی فکر کند، دلایلش را بگوید و کاری را که درست میداند عملی کند. به جای او تصمیم نگیرید فقط راهنماییهای لازم را به او بدهید و خطرات و هشدارهای لازم را بگویید.
- تعصب و اجبار به خرج ندهید: آموزش تفکر انتقادی نیازمند ارائه یک سری دستور العمل های مشخص به کودکان و ملزم ساختن آنها با پیروی از این متدها است. اما باید مراقب باشید که در این حیطه هیچ گونه رفتار تعصب آمیز و یا توام با اجبار از خود نشان ندهید. اگر کاری را از کودک خود میخواهید، همیشه دلیل آن را نیز شرح دهید.
- کودکان را به پرسش تشویق کنید: پرسش اساس تفکر انتقادی است. پرسشگری توانمندی ذهنی کودکان را افزایش میدهد و یادگیری را برای آنها مفرح و مهیج می کند. از طریق پرسش کردن، کودکان نقش فعال بیشتری در تفکر نقادانه و استدلال پیدا میکنند. پس:
کودکان را به پرسش کردن و پرسشهای بیشترتشوبق کنید؛
از کودکان پرسشهایی بپرسید که میدانید جوابشان را میدانند. اجازه دهید آنها احساس کنند که خودشان جواب را یافتهاند؛
فضای یادگیری را برای ایده های که آنها می دهند باز بگذارید. اجازه دهید تا آن ها از تجربه ایده های جدید راحت باشند و از خطا کردن، نترسند؛
جواب اشتباه را به عنوان یک فرصت یادگیری تلقی کنید. هرگز کودک خود را به خاطر جواب اشتباه سرزنش نکنید؛
همواره به پرسشها کودکانتان با اشتیاق پاسخ دهید؛
به یاد داشته باشید پرسشهایی که با "چه"، "کدام"، "کجا" پرسیده میشوند، حافظه را تحریک میکنند و پرسشهایی که با "چرا"، "چطور" و "چگونه" همراهند، تفکر را تحریک می کنند. پس در سوال از کودکان از چرا، چطور و چگونه بیشتر استفاده کنید.
- از فرزندتان بخواهید که توضیحات و راه حلهای جایگزین را نیز در نظر بگیرد: بسیاری از مشکلات پیچیده تر از تصور ما هستند و به همین علت ممکن است نیازمند بیش از یک راه حل باشند. اگر کودکان بتوانند راه حلهای مختلفی را برای یک موضوع واحد در ذهن خود طراحی کنند، تفکر منعطفتری برای حل مسائل خواهند داشت.
- در مورد تعصب و تبعیض صحبت کنید: حتی کودکان 6 ساله نیز به خوبی میتوانند درک کنند که احساسات و انگیزههای انسانی بر قضاوتهای ما تاثیر میگذارند. به آنها بگویید و نشان دهید که تعصب و تبعیض عوامل مخربی هستند که میتوانند از به دست آمدن نتیجه مطلوب و مورد انتظار جلوگیری کنند. تعصب و تبعیض را با مثال های ساده به آنها بیاموزید.
- از کودکان بخواهید تا افکارشان را بلند بیان کنند: بیان کردن افکار و ایده هایی که بچه ها در ذهن دارند باعث می شود تا آنها روش فکر کردن و نحوه یادگیری آنها را بهتر بفهمید و در ضمن اعتماد به نفس بیشتری در بیان افکار و عقاید خود پیدا کنند.
- به عقاید کودکان احترام بگذارید:
اجازه دهید بچه ها عقاید و نظر خود را داشته باشند. این شاید یکی از زیربناییترین و در عین حال مشکلترین بخش آزاداندیشی و مهیا شدن بستری برای تفکر انتقادی است. در واقع زمانی که کودکان شما در منزل تجربه داشتن عقاید و نظراتی متفاوت با والدین و پذیرش آن از سوی والدین را تجربه میکنند به گونهای زیربنایی پذیرش عقاید مخالف و نظرات متفاوت دیگران را در خود نهادینه کردهاند. پس آنها عقاید خودشان را داشته باشند حتی اگر با عقاید شما متفاوت یا مخالف باشد و به نظراتشان احترام بگذارید و اگر قرار است با آن مخالفت کنید حتما با استدلال همراه باشد.
https://eitaa.com/mhfstjjg
کــانــال عــشـق وآرامش
13.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یوزارسیف داخل میشود 😂😂😂😍😍
https://eitaa.com/mhfstjjg
کــانــال عــشـق وآرامش
#تربیتی
🔴تکنیک های افزایش اعتماد به نفس نوجوانان
ایجاد تنوع در فعالیت ها و علاقه مندی ها
نوجوانانی که درگیر فعالیت های مختلف و انجام کار های ورزشی و فرصت های گوناگون هستند، اعتماد به نفس بالاتری پیدا می کنند. پس همانطور که نمناک خاطرنشان کرده است سعی کنید برای انجام فعالیت ها و علاقه ای که دارد تنوع ایجاد کنید تا بتواند آزادی عمل داشته باشد. زمانی که در کار مورد علاقه خود پیشرفت کند، قطعاً عزت نفس او بیش از پیش، افزایش پیدا می کند.
کاهش پند و اندرز
می دانید که اصلا راحت نیست یک گوشه بنشینید و مدام اشتباهات فرزندانتان را شاهد باشید اما خواهشاً خودتان را کنترل کنید. مراقب باشید که بیش از حد پند و اندرز ندهید. تا جایی که می توانید کمتر به او توصیه کنید.
مگر این که احساس کنید جسم و روحش در معرض خطر قرار گرفته است. پس سعی نکنید که خودتان مشکلات فرزندانتان را حل کنید. اجازه دهید که او هم کمی درگیر سختی های زندگی باشد تا بتواند از پس آن ها بهتر بر بیاید.
گوش کردن
باید رابطه خود را با نوجوان قوی نگه دارید و حس خود ارزشی را در او افزایش دهید و حرف های او را با دقت گوش دهید. روی چیز هایی که می گوید و نظراتی که می دهد، تمرکز داشته باشید. حدس و گمان های خودتان را کنار بگذارید و قضاوتش نکنید.
درخواست برای پیشنهاد و یا توصیه
خانواده ها معمولاً بیش از نوجوانان با چالش های زندگی مواجه هستند. پس سعی کنید در این لحظات به فرزندان خود کمک کنید و چالش های پیش رو را با آن ها در میان بگذارید و اشتباهات تان را در شرایط مختلف بپرسید.
سپس از آن ها پیشنهاد بگیرید و نظر آن ها را جویا شوید. با انجام این کار نه تنها رابطه نزدیکتری با او پیدا می کنید، بلکه اعتماد به نفسش را افزایش می دهید.
افزایش اعتماد به نفس خودتان
نوجوانتان مدام در حال نگاه کردن به شماست. اگر او ببیند که شما با اعتماد بنفس بالا با شرایط مواجه می شوید و چالش ها را کنار می گذارید و نسبت به خودتان حس خوبی دارید، در نتیجه از شما یاد می گیرد. پس سعی کنید قبل از هر چیز اعتماد به نفس خودتان را افزایش دهید تا بتوانید الگوی مناسبی برای فرزندتان، چه در سنین کودکی و چه در سنین نوجوانی باشید
https://eitaa.com/mhfstjjg
کــانــال عــشـق وآرامش
#تربیتی
🔴برای کودکان خود یک الگوی خوب باشیم
کودکان مشغولیتهای ذهنی و درگیریهای ما را ندارند، بنابراین در ذهنشان فضا و جای بیشتری برای توجه به اطراف و تقلید از والدین خود دارند. به عبارت دیگر، تمام حواس آنها به رفتار و گفتار شماست و هر کاری شما بکنید و هر چه بگویید، به زودی همان را از کودکتان دریافت خواهید کرد. برخورد خوب و خوشرفتاری شما با کودک به او یاد میدهد چطور با شما و دیگران رفتار کند. اگر شما دروغ بگویید، کودکتان هم شروع به دروغ گفتن خواهد کرد. اگر فردی خوشصحبت باشید، خواهید دید که فرزندتان هم شیرینزبان خواهد بود. فراموش نکنید که ثابتقدم بودن در رفتار خوب نیز ملاک است، یعنی اگر توقع دارید همیشه کودکتان راست بگوید، خودتان هم نباید یک بار راست بگویید و یک بار دروغ!
به بچهها کمک کنیم حرف بزنند، با ما صحبت کنند تا در آینده دچار انکارهای مختلف شخصیتی و خودسانسوری نشوند، آرزوها و بهشت کودکیشان همیشه همراهشان بماند و قربانی کنش و عملکردهای مداوم بازدارنده با اثرهای بد نباشند.
به لحنمان دقت کنیم
لحن حرف زدن شما اثر مشخصی با یادگیری حرف زدن کودکتان دارد. اگر با کودکی که پرخاشگری میکند یا مدام ناله میکند که بچههای نوپا بر حسب طبیعتشان این رفتار را خواهند داشت، با لحنی تند و پرخاشگر صحبت کنید، نتیجهٔ کار مشخص است؛ اوضاع فقط بدتر خواهد شد! پس وقتی کودک آرام شد با او حرف بزنید. همچنین بالا و پایین شدن تن صدای شما باید بسیار هماهنگ و متناسب با موقعیت باشد، پس اگر همیشه با داد و فریاد حرف میزنید باید این عادت را ترک کنید، چون شاید فرزندتان هم به شما نگاه میکند و کار شما را تقلید کرده است.
حرف زدن منجر به فکر کردن میشود. فکر کردن میتواند باعث ایجاد خلاقیت درونی یا محدودیت فکری شود. سبک فکری افراد آموختنی و یادگرفتنی است که در دوران کودکی شکل میگیرد و هر کودکی شیوهٔ فکر کردن را از والدینش میآموزد.
کودک را تهدید نکنیم
هرگز کود خود را با کلمهها و شیوههای مختلف کم و زیاد تهدید نکنید. قرار نیست کودکمان را مطیع و بدون هیچ نظر و عقیدهای تربیت کنیم، برعکس، لازم است به کودکان فرصت اندیشیدن و اشتباه کردن بدهیم. تهدید کردن کودک باعث خواهد شد تا اعتمادبهنفس او از بین برود و در آینده هم در درون خودش و هم در ارتباط با دیگران دچار مشکل شود.
حواسمان به صحبت کردن با دیگران هم باشد. به همسرمان چه میگوییم؟ چگونه در مورد همسایه حرف میزنیم؟ هنگام رانندگی در مورد خودرویی که کاری غلط را انجام میدهد با چه الفاظی صحبت میکنیم؟ تمام اینها را کودک ما یاد خواهد گرفت!
https://eitaa.com/mhfstjjg
کــانــال عــشـق وآرامش
عــشــقـ وآرامــشــ
#کم_خونی 🌸خلاصه مطلب : سرطان يعنی کم خونی😳 ✅هر فرد کم خون، صفرایی مزاج است. 💢بر اثر غلبه و تداوم
🔄در این مطلب 👆🏻که تگ شده توضیح دادیم که عامل ِ سرطان🅾، کم خونی است.. یعنی کم خون شدن ِ فرد، نه کم خون بودن ِ فرد، 👈🏻کم خون شدن ِ فرد که نتیجه غلبه ی صفرا و ضعف و اختلال کارکرد کبد است، باعث ایجاد سرطان می شود.
🔼اکنون، این متن با توجه به توضیحات کنونی، بهتر درک میشود...
🧬در ادامه مطالب راجع به کم خونی.
🧬خیلی از بیماری هایی که درون بدن به وجود میاد ناشی از کم خونیه.
🧬دقت کن عزیزم ،خون و چربی اگر سالم نباشن 👈🏻روی ریه ، کلیه ها،کبد،معده و قلب ،استخوان اثر میزاره که قبلا تشریحش کردیم و شما دچار یه مشکلاتی میشی که در بدن خودش رو نشون میده و تمام اینها ناشی از کم خونیه .
🧬دقت داشته باشید ،خیلی از مطالب و کانال های دیگه ،راجع به بحث کم خونی،نتونستن درست تشریح کنن و بعضا علت رو اشتباه یاد میدن
🧬مثلا !؟چرا چربی توی رگ ها رسوب پیدا میکنه!؟! علت اینه که به خاطر گردش خون ضعیفی که داری ،غده های چربی توی بدنت به وجود میاد و بعد هی میری اینها رو جراحی میکنی و در میاری ،توی سرت ،توی گردنت ،توی قسمت لنف بدنت مشکل پیدا میکنی و این غده ها به وجود میاد ..کیست سینه و پستان اگر به وجود میاد ،علت بسیار عمد ه اش، به خاطر مشکل کم خونی يا ضعف گردش خون هست.
🧬اگر کم خونی به وجود یا ضعف گردش خون بیاد و مداوم بشه ،میتونه منجر به مشکلات مختلف و ایجاد سرطان بشه .به همین راحتی !
.محمد امین احسانیان.
https://eitaa.com/mhfstjjg