1
بيان صادر عن المقاومة الإسلامية:
بِسْمِ اللَّـهِ الرَّحْمَـٰنِ الرَّحِيمِ
﴿أُذِنَ لِلَّذِينَ يُقَاتَلُونَ بِأَنَّهُمْ ظُلِمُوا وَإِنَّ اللَّهَ عَلَىٰ نَصْرِهِمْ لَقَدِيرٌ﴾
صدق الله العلي العظيم
دعماً لشعبنا الفلسطيني الصامد في قطاع غزة وإسنادًا لمقاومته الباسلة والشريفة، استهدف مجاهدو المقاومة الإسلامية عند الساعة 11:00 من صباح يوم الإثنين 15-01-2024 تجمعًا لجنود العدو الإسرائيلي في محيط ثكنة ميتات بالأسلحة الصاروخية وحقّقوا فيه إصابات مباشرة.
﴿وَمَا النَّصْرُ إِلاَّ مِنْ عِندِ اللّهِ الْعَزِيزِ الْحَكِيم﴾
الاثنين 15-01-2024 م
03 رجب 1445 هـ
أخٌفيالله
وزارت خارجه اسقاطیل در اطلاعیه رسمی اعلام کرد که سگیو یحزکل بازیکن فوتبال از بازداشت آزاد شد و اواخر امروز به فلسطین اشغالی بازخواهد گشت.
گفته میشه صدای انفجاری در نزدیکی عکا شنیده شده
علت مشخص نیست
@mhrezaa2 / کانال أخٌفيالله
شاباکادعا کرد تلاشهای سرویسهای اطلاعاتی ایران برای جاسوسی از مقامات نظامی اسقاطیل و جمعآوری اطلاعات در مورد غیرنظامیان را با استفاده از صفحات جعلی شبکههای اجتماعی مرتبط با جنگ جاری و موضوع اسرا توسط حماس در نوار غزه خنثی کرده
به گزارش شاباک، عوامل ایرانی با استفاده از پروفایل های جعلی آنلاین، اسقاطیلی ها را مأمور کردند تا از محل سکونت مقامات نظانی اسقاطیل و دیگر مقاماتی که اغلب در رسانه ها ظاهر می شوند و علنا علیه ایران صحبت می کنند، عکس بگیرند.
عوامل ایرانی با استفاده از صفحات و سایت های مجازی ساختگی در رسانه های اجتماعی، تجمعاتی را در نزدیکی خانه های خانواده های اسرا برگزار کردند و دسته های گل و پیام هایی را به خانه هایشان فرستادند.
عوامل ایرانی از تظاهراتها برای آزادی اسرا استفاده کردند و با آویزان کردن تابلوهای مربوط به موضوع توسط اسقاطیلیها، از آنها خواستند از تظاهرکنندگان عکس بگیرند.
این صفحات همچنین از اسقاطیلیها خواستند تا نظرسنجیهایی را پر کنند که قربانیان باید اطلاعات شخصی خود را پر کنند. شاباک می گوید این تلاشی برای جمع آوری اطلاعات بیشتر در مورد غیرنظامیان اسقاژیلی بود تا بعداً از آنها برای انجام وظایف مختلف استفاده شود.
نمایه های رسانه های اجتماعی در اینستاگرام، تلگرام و تیک تاک شامل صفحاتی بود که به عنوان فعالان راست افراطی و کسانی که از گروگان ها حمایت می کردند، و همچنین صفحه ای به نام Kan+ که جعل هویت شبکه کان بود.
@mhrezaa2 / کانال أخٌفيالله