eitaa logo
أخٌ‌في‌الله. #إنا_على_العهد
13هزار دنبال‌کننده
87.5هزار عکس
49هزار ویدیو
240 فایل
اینجا از #زندگی_سگی_اسرائیلیها میگوییم و #حقیقت_اسرائیل را فاش میکنیم ما #دردفلسطین داریم تماس باما در تلگرام: T.me/akhonfellah
مشاهده در ایتا
دانلود
أخٌ‌في‌الله. #إنا_على_العهد
بن گویر به درخواست خودش به بیمارستان هداسا در قدس منتقل خواهد شد و فعلا بستری میمونه
بن گویر احتمالا فردا مرخص میشه دخترش مرخص شد راننده ای که ماشین مقابل بود هم جراحی شده و فعلا بستریه
به گفته منابعی در دولت آمریکا که با مفسر ارشد نیویورک تایمز، توماس فریدمن، صحبت کرده است، پرزیدنت بایدن فروش تسلیحات به اسقاطیل را تا حدی محدود کند، اگر یک عملیات نظامی "عمده" در رفح انجام شود. به گفته آنها، چنین عملیاتی در رفح می تواند به احتمال معامله برای آزادی اسرا آسیب برساند. درمتن فریدمن آمده است که مخالفت آمریکا با عملیات گسترده اسقاطیل در رفح تنها ناشی از ترس از بدتر شدن بحران انسانی در نوار غزه یا افزایش فشار بین‌المللی نیست. . به گفته وی، ایالات متحده از این بیم دارد که چنین عملیاتی ۳ ابتکار عملی را که دولت بایدن ترویج می کند، به خطر بیاندازد، که آنها ادعا می کنند امنیت اسقاطیل را در درازمدت بهبود می بخشد: ایجاد نیروی حافظ صلح کشورهای عربی، توافقنامه امنیتی مشترک بین اسرائیل، آمریکا و عربستان سعودی و ایجاد ائتلاف منطقه ای با همکاری کشورهای عربی که علیه ایران خواهند جنگید فریدمن توضیح می دهد که از گفتگوهایش با مقامات ریاض و واشنگتن، به نظر می رسد که محمد بن سلمان، ولیعهد سعودی، خواهان خروج اسقاطیل از نوار غزه در اسرع وقت است. به گفته وی، از نظر سعودی‌ها، آنچه اسقاطیل در این مرحله انجام می‌دهد کشتن هرچه بیشتر غیرنظامیان و در نتیجه عادی‌سازی بین کشورها در حال دور شدن است.
چقدر رسانه های اسقاطیلی بدبخت شدن که رفرنسشون شده یه عقل مونده دهنی مثل بن سبطی، مشنگ الصهاینة روزنامه اسقلطیلی مطلب زده درمورد سپاه و کارشناسش بن سبطیه افول سطوح کارشناسی و رسانه های اسقاطیلی در موضوع ایران کاملا مشهوده اگه دوست دارید بیشتر بدونید مشنگ الصهاینه کیه بن سبطی زچرو‌سرچ کنید توی کانال و بخندید
رشدی ملعون پس از حمله دلاور لبنانی و از دست دادن یک‌چشمش کنابی نوشته به نام چاقو و از لحظات چاقو خوردن گفته او در این کتاب از آسیب‌های باقی‌مانده و تلاش برای غلبه بر این حادثه و بازگشت به زندگی‌اش می‌نویسد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔞🔞🔞 سند جنایت تروریست های صهیونیست در غزه لعنت به اسقاطیا۶