🔴علی پیام، معاون استاندار و فرماندار ویژه میاندوآب در جمع مردم غیور و استکبار ستیز میاندوآب مطرح کرد؛(بخش اول)
🔹همانگونه که رهبر معظم انقلاب فرمودند، طبق نظرات تحلیل گران سیاسی دنیا، وضعیت نظم کنونی دنیا درحال تغییر است، آمریکا در حال افول و انتقال قدرت از غرب به طرف آسیامی باشد.
🔹مردم غیرتمند میاندوآب همواره پشتیبان ولایت و انقلاب بوده اند و در راه دفاع از کشور از هیچ جهادی دریغ نکرده اند و با عزت و غیرت خود امنیت شهرهای همجوار رانیز در مقابل ضد انقلاب فراهم آورده اند، هنوز بیاد داریم که ضد انقلاب مانع رفت و آمد مردم به دیگرشهرها می شدند.
🔹آمریکای جنایتکار درهر کشوری که بر علیه مسلمانان اقدام نموده ناکام مانده است، تولید داعش با جنایات متعدد، حضور در سوریه و تخریب این کشور و حضور در اقلیم کردستان عراق و حمایت تروریست های تکفیری که با تلاش های نیروهای سپاه قدس و سردار شهید حاج قاسم سلیمانی در عرض چند ساعت شکست خورد و امنیت به این مناطق بازگشت.
https://eitaa.com/miandoab_farmandari
🔴علی پیام، معاون استاندار و فرماندار ویژه میاندوآب در راهپیمایی روز دانش آموز مطرح کرد؛(بخش دوم)
🔹دولت آمریکا تنها به منافع خود می اندیشد و هیچگاه طرفدار ملت ایران نبوده و نخواهد بود، کودتای ۲۸ مرداد، انهدام هواپیمای مسافربری، فتنه سال ۸۸، ترور شخصیت های علمی، دانشمندان هسته ای و سرداران رشیدی همچون سردار سلیمانی چیزی نیست که از یاد ملت ایران برود، این کشور خود را حامی دولت مصدق معرفی می کرد و ارتباط خوبی داشت ولی به دولت مصدق نیز رحم نکرد.
🔹ایران اسلامی امروز نیازمند نهادینه کردن تفکر انقلابی و جهاد تبیین است، جوانان کشور باید با جهاد تبیین آشنا و اجین شوند، دشمنان کشور را بشناسند و در شرایط مختلف درست تصمیم گیری نمایند.
🔹ایران اسلامی با همت مردم به جایگاه برجسته ای خواهد رسید چراکه صاحب امتیازاتی همچون نیروی انسانی توانمند، نخبگان و منابع طبیعی غنی می باشد
🔹جوانان مطالعه و تحقیق کنند، اگر امروز آمریکا خود را مدافع حقوق بشر معرفی میکند پس چرا خود حقوق بشر را رعایت نمی کند؟ چرا کشوری که مدافع حقوق بشر است تحریمهای ظالمانه وضع می کند یا از ارسال کمک های بشر دوستانه جلوگیری می کند؟
https://eitaa.com/miandoab_farmandari
🔴علی پیام، معاون استاندار و فرماندار ویژه میاندوآب در راهپیمایی عظیم روز دانش آموز مطرح کرد؛(بخش سوم)
🔹دولت مردمی و قوی جناب آقای دکتر رییسی بدنبال حل مشکلات مردم است، و شاهد هستیم که برکات و توفیقات خوبی در کشور و منطقه حاصل شده است.
🔹خداوند متعال در قرآن کریم فرموده اند که آینده دنیا از آن اسلام است، اسلام است که بر دنیا حاکم خواهد بود و ما نیز با انتظار ظهور حضرت ولی عصر (عج) تا پای جان حافظ اسلام و انقلاب خواهیم بود.
🔹مردم ایران بصورت مستقل، با عزت و افتخار زندگی می کنند و به خوبی دریافته اند که حضور بیگانگان در کشور چیزی جز ناامنی و عقب افتادگی از مسیر پیشرفت نتیجه دیگری نخواهد داشت، ما وابسته به هیچ کشور بیگانه ای نیستیم و قله های افتخار در حوزه های علمی، اقتصادی و سیاسی را یکی پس از دیگری فتح می کنیم و با غیرت جوانان یکی از ابرقدرت های دنیا هستیم.
https://eitaa.com/miandoab_farmandari
🔴علی پیام، معاون استاندار و فرماندار ویژه میاندوآب در راهپیمایی عظیم روز دانش آموز مطرح کرد؛(بخش چهارم)
🔹دانش آموزان ایران اسلامی، امروز روز شماست، در این حضور باشکوه و استکبار ستیز روزهای حماسی ایران را در تاریخ انقلاب مطالعه کنید، انقلابی که در روزهای آغازین جنگ تحمیلی را تجربه کرد و در دوران ضعف و نبود امکانات جنگی جانانه در مقابل ابرقدرتان دنیا ایستاد و امروز به برکت خون شهدا، ایثارگری رزمندگان اسلام و تلاش نخبگان به ابر قدرت دنیا تبدیل شده است
🔹اقدامات ارزشمند سربازان گمنام امام زمان (عج)، نیروهای فراجا، بیسجی و سپاه در حوتدث اخیر بر ذهن ملت ایران نقش خواهد بست و جاودان خواهد شد، به نمایندگی از مردم شریف میاندوآب از این بزرگواران تقدیر نموده و آرزوی موفقیت روز افزون دارم.
🔹منکر کمبود ها و ضعف ها در میاندوآب نیستیم واین کمبودها باید به دست خودمان حل شود، حرکت خوبی برای پیشرفت و توسعه با همکاری شورای اداری و بویژه امام جمعه محترم و سردار عیسی زاده، نماینده پرتلاش مردم شریف شهرستان های میاندوآب، باروق و چهاربرج آغاز شده است که اثرات مثبت این حرکت جمعی در روزهای آینده برای مردم مشهود خواهد بود.
https://eitaa.com/miandoab_farmandari