eitaa logo
میقات۱۴۲
359 دنبال‌کننده
4.9هزار عکس
5.6هزار ویدیو
386 فایل
قرارگاه هدایت و روشنگری ناحیه مقاومت بسیج شهرکرد سنگر مجازی بصیرت افزایی بسیجیان
مشاهده در ایتا
دانلود
*پاسخ به 6پرسش‌درباره* *برنامه همکاری جامع ایران وچین* 1⃣ مشخصات اصلی برنامه همکاری جامع ایران و چین کدامند؟ 🔹این سند برنامه‌ای است سیاسی، راهبردی، اقتصادی و فرهنگی که عرصه‌های مختلف همکاری دو کشور ایران و چین را مدنظر قرار داده است. در بعد سیاسی، طرفین رایزنی و همکاری‌های نزدیک خود در موضوعات مورد نظر و در نهادهای منطقه‌ای و بین‌المللی را افزایش می‌دهند و طرفین زیرساخت‌های دفاعی، مقابله با تروریسم و همکاری در عرصه‌های مختلف دفاعی را تقویت خواهند کرد. 2⃣ چرا متن رسمی منتشر نشده است؟ 🔹اگر چه انتشار موافقتنامه‌ها، الزامی قانونی دارد اما انتشار اسناد غیرتعهدآور در روابط بین الملل چندان متداول نیست. همچنین تحریم‌های غرب ایجاب می‌کند تا از انتشار محتوای کامل سند خودداری کرد. 3⃣ آیا برنامه همکاری جامع ایران و چین باید به تصویب مجلس برسد؟ 🔹بر اساس اصل ۷۷ قانون اساسی، عهدنامه‌ها، مقاوله نامه‌ها، قرارداد‌ها و موافقت‌نامه‌های بین‌المللی باید به تصویب مجلس شورای اسلامی برسد اما به گفته مقام وزارت خارجه سند همکاری جامع چین و ایران، اصولا ماهیت و حتی شکل قرارداد و یا موافقتنامه ندارد بلکه صرفا یک نقشه راه و چارچوب روابط بلند مدت است. 4⃣ آیا ایران اولین کشوری است که چنین تفاهمی با چین امضا می‌کند؟ 🔹️چین پیش از این با بسیاری از کشورها تفاهم نامه مشارکت استراتژیک یا تجاری امضا کرده که از جمله آن می‌توان به قرارداد ۶۵ میلیارد دلاری با عربستان، توافق با ترکیه و همچنین توافق‌های جامع تجاری با اتحادیه اروپا و ۱۴ کشور آسیایی اشاره کرد. 5⃣ همکاری جامع با چین عدول از شعار نه شرقی نه غربی است؟ 🔹نه شرقی نه غربی نه به معنای قطع رابطه با غرب و شرق، بلکه عدم پذیرش استعمار هیچکدام از قطب‌های شرق(شوروی سابق) و غرب(آمریکا) است. لذا نگاه به شرق، نه به معنای پذیرش استثمار و استعمار شرق، بلکه به معنای ارتباط با شرق، آنهم در شرایطی است که کشور تقریباً ۴۰ سال محصول تجربه‌ی نگاه به غرب بسیاری از دولتمردانش را چشیده است. 6⃣ آیا سند همکاری جامع ایران-چین، استعماری است؟ 🔹سند همکاری ۲۵ ساله از جنس ارتباط است؛ اما چگونه می‌توان «ارتباط» را از «استعمار» تمیز داد. در واقع سندی که امضا شد یک برنامه جامع است برای مدون کردن قراردادها و تقویت‌همکاری‌ها لذا نشستن و غیب‌گویی از یک سند آنهم در برهه فعلی بیش از آنکه نگرانی از خود سند باشد، واهمه از اصل نگاه به شرق است که غربگرایان برای آشفته شدن از آن انگیزه‌های شخصی و گروهی کم ندارند.
❄ 🎥 | ماجرای اتاق و میز دیدار رئیسی و پوتین چه بود؟ ❌آیا ایران تحقیر شد؟
‏عکس از قاسم
📝 | ابعاد و پیام‌های رزمایش مرکب کمربند امنیت دریایی ۲۰۲۲ 🍃🌹🍃 اهمیت و پیام رزمایش مشترک ایرن، چین و روسیه !!!!! 1⃣ توان و ظرفیت‌های نیروی دریایی ایران امروز نه تنها به عنوان یک قدرت منطقه‌ای بلکه در ابعاد جهانی مورد توجه قرار گرفته و زمینه‌ساز آن شده تا کشور با وجود تحریم‌ها و فشارهای حداکثری بتواند دانش بومی دریایی را نهادینه ساخته و در کنار تعمیر و بازسازی ناوگان دریایی به یکی از تولیدکنندگان ناوشکن‌های غول‌پیکر با قابلیت کارکرد عملیاتی در اقیانوس‌ها و آب‌راه‌های بین‌المللی دست یابد. 2⃣ نقش نیروی دریایی ایران در امنیت منطقه نیز انکارناشدنی است و توقیف کشتی انگلیسی به دلیل آلودگی‌های زیست محیطی و ممانعت از نفت‌کش دزدی آمریکا نمونه‌هایی از این دست است. 3⃣ نکته سوم آنکه؛ حضور ایران در این رزمایش‌ها بر خلاف رزمایش‌های دریایی کشورهای جنوبی حاشیه خلیج فارس که با تسلیحات اجاره‌ای همراه است، با تسلیحات و ناوگان دریایی بومی همراه است. 4⃣ این رزمایش را می‌توان حلقه تکمیلی روابط اقتصادی و سیاسی در تامین امنیت فراگیر و پایدار دانست که در سفر امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه به چین و سفر آیت‌الله رئیسی به روسیه به تراز بالایی دست یافت. چرا که تامین منابع اقتصادی و سیاسی بدون امنیت پایدار ناشدنی است. 5⃣ همچنان تجارت دریایی اصلی‌ترین راه تجارت بین‌الملل است لذا همگرایی امنیتی در حوزه دریایی برای مقابله با دزدی و تروریسم دریایی امری ضروری می‌نماید. 6⃣ رزمایش مشترک ایران، روسیه و چین به عنوان قدرت‌های نوظهور در برابر یک‌جانبه‌گرایی آمریکا را می‌توان روندی جدید در امنیت بین‌الملل و نشانه‌ای دیگر بر تغییر در ساختار نظام بین‌الملل دانست که می‌تواند زمینه‌ساز امنیت پایدار در حمل‌ونقل و تجارت دریایی شود. 7⃣ نکته آخر اینکه؛ این رزمایش سه‌جانبه پیامی واضح و آشکار مبنی بر بی‌اثر شدن تحریم‌ها و شکست سیاست فشار حداکثری است و این پیام را برای حاضران در نشست وین دارد که غرب نمی‌تواند با ادعاهای ساختگی و واهی همچون نزدیک بودن پایان وقت مذاکرات و یا گزینه نظامی و... ایران را مجبور به پذیرش زیاده‌خواهی‌های خود کند.
🔴 امریکا محتاج مذاکره با ایران است شیوه دولت رییسی در رویارویی با امریکا 👇 🍃🌹🍃 1⃣ به امریکا بی اعتنایی کرده 2⃣ امریکارا به مذاکرات وین راه نداده 3⃣ امریکا را تحقیر کرده 4⃣ برای لغو تحریم ها التماس نمی کنه، 5⃣ این امریکاست که مجبور است تحریم ها را لغو کند 6⃣ اگر تحریم را لغو نکند بیشتر عصبی میشود چون👇 ✅ ایران داره تحریم ها را خنثی می کند ✅چند وقت دیگه تحریم ها بی اثر میشه ✅ ایران نشان داده که با وجود تحریم ها هم میتواند پیشرفت کند 7⃣ رزمایش مشترک ایران با روسیه و چین یگ ضربه محکم به امریکا بود 8⃣ سفر رییسی به روسیه قطعا امریکا را منزوی تر و در منطقه تضعیف خواهد کرد 9⃣ استقلال و اقتدار ایران در مقابل امریکا و عدم مذاکره با او 👇 ✅این کشور تروریست را به افول نزدیکتر خواهد کرد ✅و کشورهای دیگر به جمهوری اسلامی نزدیک تر خواهند شد 🔟 در نهایت امریکا در جنگ نرم و جنگ اقتصادی مقابل ایران شکست خواهد خورد ✅ اذا جاآ نصرالله والفتح ....
ارتباط یا تخاصم؛ توپ در زمین سعودی است..... 🔰 باوجود نگاه تعاملی جمهوری اسلامی نسبت به روابط با عربستان، همچنان سؤال اصلی افکار عمومی داخل کشور این است که، سیاست جمهوری اسلامی در قبال عربستان سعودی چیست؟ 1⃣ - نگاه تنش آمیز و تقابلی بیش از آنکه از نحوه مواجهه نظام ایران با عربستان برآید، برآمد رفتارهای تنش‌زای سعودی ها در یمن،سوریه، حمایت از داعش و ... بود. هر چند کارنابخردانه برخی در حمله به سفارت عربستان در افزایش تنش بی تاثیر نبود. 2⃣ - اما امروزه شرایط تغییر کرده، سیاست‌های عربستان در بسیاری از پرونده ها شکست خورده و رفتن گرمابه و گلستان سعودی ها یعنی ترامپ باعث شده است که مقامات عربستان در فکر تغییر مناسبات منطقه‌ای خود باشند. 3⃣ - بی‌شک تغییر رفتار سعودی‌ها، نتیجه استراتژی جمهوری اسلامی در خصوص مقاومت فعال است. 4⃣ - راهبرد دولت جدید، راهبرد روابط حداکثری و پایدار با همسایگان است. بدیهی است که کشور عربستان با مرز دریایی مشترک با ایران، در رویکرد سیاست خارجی دولت جدید موردتوجه قرار گیرد. 5⃣ - باوجود نگاه تعاملی ایران، همان‌طور که وزیر خارجه کشورمان گفته است، این عربستان است که باید تصمیم بگیرد و نسبت به سیاست ایران به جمع‌بندی مناسب برسد؛ ارتباط می خواهند یا ادامه تخاصم؟ امروز توپ در زمین عربستان است....
محورهای رسانه‌های بیگانه در مورد پیش شرط جدید آمریکا در برجام مبنی بر آزادی زندانیان دوتابعیتی توسط ایران لطفاً با دقت ببینید....
⁉️ سیاست قطعی نظام در مذاکره مستقیم با آمریکا چیست؟ 🔰 برای مشخص شدن نظر قطعی نظام درباره مذاکره یا عدم مذاکره مستقیم با آمریکا باید دو سئوال را پاسخ داد. ⁉️ سئوال اول: علت تلاش آمریکا برای ورود مستقیم مذاکره با ایران چیست؟ 🔺برگشت پوچ و بدون هزینه به برجام 🔻قرار دادن ایران در یک مسیر غیر قابل پیش بینی و گرفتن امتیازات بیشتر. 🔺شرطی سازی اقتصاد ایران. 🔻تهی سازی قدرت جمهوری اسلامی ایران با گرفتن توانمندی ها. 🔺 نگه داشتن ایران در مسیر غرب ولو بدون کمترین نفع برای ایران. 🔺بهره برداری از تحریم های رنگ باخته ای که در وضعت کنونی کارکرد خود را در اقتصاد ایران از دست داده است. 🔻استفاده از برگه مذاکرات در انتخابات و سیاست داخلی ایالات متحده. ⁉️سئوال دوم: رویکرد ما در این زمینه چیست؟ آمریکا بایستی تحریم‌ها را کلا در عمل لغو کند و ما بعد راستی‌آزمایی کنیم و ببینیم که درست تحریم‌ها لغو شده، آن‌وقت به تعهدات برجامی برمی‌گردیم. این سیاست قطعی جمهوری اسلامی است و مورد اتفاق مسئولان کشور هم هست و از این سیاست برنخواهیم گشت.(بیانات رهبر معظم انقلاب / ۱۹ بهمن ۱۳۹۹)
یکی از شعارهای بایدن که به فاصله چند هفته از روی کار آمدن، بر روی کاغذ اعمال شد، برداشتن انصارالله یمن از لیست گروه‌های تروریستی بود. آمریکا با این سیاست تشویقی، تلاش داشت تا انصارالله را خام حرف‌ها و سیاست‌های خود ساخته و به‌نوعی رژیم سعودی را از باتلاق جنگ یمن خارج سازد. 💠 گزاره‌ خبری: «یوسف العتیبه» سفیر امارات در ایالات‌متحده از کاخ سفید و نمایندگان کنگره آمریکا درخواست کرده است، از طرح درج مجدد نام انصارالله در فهرست سازمان‌های تروریستی حمایت کنند. جو بایدن رئیس‌جمهوری آمریکا نیز در یک نشست خبری در پاسخ به سؤال خبرنگار «العربیه» درباره درخواست امارات مبنی بر بازگرداندن انصارالله به لیست گروه‌های تروریستی، گفته است: «ما بازگرداندن حوثی‌ها به لیست تروریسم را بررسی می‌کنیم». ❌ گزاره‌های تحلیلی: تحولات یک سال اخیر جنگ یمن نشان می‌دهد که بایدن به‌رغم وعده‌های اولیه خود مبنی بر پایان دادن به جنگ یمن از طریق توقف حمایت‌های لجستیکی از عربستان، نه‌تنها هیچ کار موفقی در این زمینه انجام نداده، بلکه همچنان به تجارت سلاح و حمایت از مواضع عربستان در خصوص پرونده یمن ادامه می‌دهد. بایدن دقیقاً همان سیاستی را دنبال می‌کند که دونالد ترامپ، رئیس دولت قبلی آمریکا دنبال می‌کرد؛ با این تفاوت که ترامپ جمهوری‌خواه بود و بایدن دموکرات! تلاش کاخ سفید برای قرار دادن دوباره انصارالله در فهرست موسوم به گروه‌های تروریستی درصورتی‌که عملی شود، اقدام خطرناکی است که پیامدهای مهمی در پی خواهد داشت و بر روند تحولات میدانی، سیاسی، انسانی و ... در یمن اثر خواهد گذاشت. 🔺 انصارالله بازیگر اصلی تحولات داخلی یمن است. تروریست نامیدن انصارالله یعنی تروریست دانستن بیش از ۸۰ درصد مردم یمن که انصارالله را دولت قانونی خود می‌دانند. با این اقدام مجدد، نه‌تنها انصارالله تضعیف نشده و روند تحولات میدانی و سیاسی در این کشور به نفع ائتلاف سعودی تغییر نخواهد کرد، بلکه اقدام مذکور به‌عنوان یک عامل «محرک» برای درخواست اکثریت یمنی‌ها از انصارالله جهت تشدید عملیات‌های ویژه علیه متجاوزان، عمل نموده و هرگونه روند گفتگو و مذاکره برای حل‌وفصل سیاسی بحران یمن را تضعیف خواهد کرد.
چرا جهاد تبیین جهاد عظیم روزگار ما شد؟ 🔻 دشمن در بالاترین حد جنگ رسانه در حال فعالیت است و آخرین سطح تکنولوژی، قدرت نظامی و اقتصادیش را هم در خدمت رسانه و تولید کمی و کیفی محتوا قرار داده است. 🔸 تاکنون هیچگاه اینقدر انقلاب‌اسلامی در محاصره رسانه‌ای و شبهات قرار نداشته است. 🔹 ‏جبهه ارزشی در دفاع از انقلاب اسلامی دچار ضعف در تبلیغ و رسانه است. 🔺 فشارهای اقتصادی و برخی ناکارآمدی‌های داخلی، شرایط تبیین در جامعه را سخت‌تر و پیچیده‌تر از قبل کرده است، به گونه‌ای که برخی از عادات و راهبردهای بخش‌هایی از جبهه انقلاب در مسیر غلط تبیین است.