تصاویر بیشتر از سیستم بارگذار مهمات اتوماتیک ۲۰ میلیمتری UALS
در واقع UALS مخفف
Universal Ammunition Loading System
✯@Military_Fact✯ | #ALPHA
ماهیت و اعضا 1/2
🔻جنبش حماس محصول رشد عقاید اسلامی در دهه ٨٠ میلادی و همچنین ناامیدی مردم به ویژه جوانان و نخبگان فلسطینی نسبت به گروه های ملی گرا چون فتح و گروه های سوسیالیستی و کمونیستی بوده است.
در دهه ٨٠ میلادی در بسیاری از کشورهای اسلامی جنبش هایی با ماهیت اسلام و ایدئولوژی های مذهبی پدید آمدند. بنا به نظر محققین علت رشد این جنبش ها و بازگشت به دین به عنوان تنها راه نجات دنیای اسلام به خصوص فلسطین، انقلاب اسلامی ایران در سال ١٩٧٨ میباشد. انقلاب اسلامی با ایدئولوژی اسلام و با تکیه روحیه مذهبی توانست به جنگ قوی ترین حکومت خاورمیانه برود و آنرا ساقط کند. همین عاملی شد تا با الهام از این انقلاب از مصر تا افغانستان و از جنوب تا شمال گروه های مبارز اسلامی شکل بگیرد. یکی از این گروه ها حماس نام داشت.
🔻در ٩ دسامبر ١٩٧٨ جلسه ای در منزل «شیخ احمد یاسین» شکل گرفت که علاوه بر او شش تن دیگر از اعضای اخوان المسلمین در آن جلسه شرکت داشتند. نام اعضا به قرار زیر است :
شیخ احمد یاسین (عالم دینی درس خوانده در دانشگاه الازهر مصر)
عبدالعزیز قطان ( پزشک اهل خان یونس)
ابراهیم الیازوری ( داروساز اهل غزه)
صلاح شعاده (کارمند دانشگاه غزه)
عیسی النشار (اهل رفع)
محمد شمعه
عبدالفتاح خان
#مقاومت #حماس
✯@military_fact✯
شکل گیری و کادر گیری 2/2
در این جلسه مقرر شد تا فعالان اخوان المسلمین به رهبری شیخ یاسین در انتفاضه ای که در آن سال شکل گرفته بود فعالیت کنند. آنان به دنبال این بودند که به نوعی در انتفاضه فعالیت کنند و تاثیر گذار باشند. از دل همین جلسه جنبش حرکت مقاومت اسلامی یا حماس شکل گرفت.
حماس که در آن سالها در حد همین شش نفر بودند و در ابتدا با فعالیتهای فرهنگی و تبلیغاتی در مساجد سعی در جذب جوانان غزه به خود داشتند. در آن سالهای ابتدایی از مبارزه مسلحانه و سیاسی علیه رژیم صهیونیستی خبری نبود و فقط مبارزه فکری و تبلیغاتی صورت میگرفت زیرا اعضای اخوان فلسطین(حماس) بر این باور بودند که ابتدا باید انقلابی فکری در فلسطین ایجاد و در مردم افکار و روح اسلامی بیدار شود و سپس به جنگ با اسرائیل پرداخته شود. ایدئولوژی آنها تماما اسلامی بود و هر عضوی که جذب میشد تحت آموزشهای مذهبی و عقیدتی قرار میگرفت.
البته هدف اصلی آنها مبارزه با اسرائیل و محو کامل آن بود ولی در سالهای ابتدایی کاری جز کادرسازی و آموزش ایدئولوژیک نمیکردند. شاید این نوع مبارزه در سالهای اولیه به خاطر وجود روح اخوان المسلمین در جنبش بود. اساسا حماس (طبق ماده دوم اساسنامه این گروه) خود را بخشی از اخوان المسلمین در فلسطین میدانست.
اعضای حماس در شعله ور تر شدن انتفاضه سال ١٩٨٧ تاثیر زیادی داشتند و هرگونه سازش با اسرائیل را مزموم میدانستند. آنها به مذاکرات صلح جنبش فتح با اسراییل به شدت انتقاد میکردند.
اما رفته رفته جنبش حماس صرفِ مبارزه ایدئولوژیک را کنار گذاشت و به سوی مبارزه قهرآمیز با اسرائیل کشیده شد... #ادامه_دارد
#مقاومت #حماس
✯@military_fact✯
از الحاقات جدید امروز به یگان های مختلف فرماندهی انتظامی نظیر رسته انتظامی ، مرزبانی و هوافراجا و...
تعدادی موتور سیکلت های هارتفورد بود و یه سری تویوتا فورچنر و یک فروند بالگرد بل ۲۱۲ و... بود که با حضور سردار رادان به یگان های مختلف الحاق و به فرماندهی انتظامی استان ها جهت بهره گیری واگذار شد...
✯@Military_Fact✯ | #ALPHA
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
موسیقی گوش نواز موتور ۸ سیلندر 1fz تویوتا سری ۷۰🤤
پ.ن: یکی از دلایل محبوبیت بین فرماندهان ایرانی 🗿
✯@military_fact✯