فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 اذعان مجری شبکه سعودی اینترنشنال به پاچهگیری و وحشیگری نوچههای مصی علینژاد با مخالفین!
❌ ما دنبال ایجاد فضای دوقطبی هستیم و میخوایم آن را تشدید بکنیم!
🔶 شبکه سعودی اینترنشنال که این روزها به دلیل کمبود کارشناس از هر شخص بی سوادی برای پیشبرد اهداف ضد ایرانی خود استفاده میکند، این بار از سام رجبی که به عربده کش معروف است دعوت کرد اما حرفهای چاله میدانی این شخص، صدای مجری را هم در آورد!
@mina_foroozesh
#توئیت استاد شجاعی
کشته سازی و مقصر دانستن دولت را قبلا در سوریه دیده بودیم!
اما ترفند "کار خودشون بود" نه از حیلههای جنگ سوریه، که از زمان امیرالمؤمنین علیهالسلام، از ترفندهای سپاه معاویه بود!
تأکید قرآن در مرور تاریخ، برای عبرت آموزی و قدرت تشخیص در فتنههاست.
#برای_کیان
➖ ➖ ➖ ➖ ➖
@mina_foroozesh
📌 بسیار مهم!
این بیانیه به نام فعالان فضای مجازی حامی ایران نوشته شده؛ بازنشر آن توسط شما به معنای حمایت شما از آن است، لطفا در صورت همراه بودن، آن را در صفحه خود بازنشر کنید
♦️ نامه "فعالان رسانه ای حامی ایران" به آقایان محسنی اژه ای و شمخانی
🔺اگر به جای مدافعان امینت؛ فرزند آقای اژه ای و یا مثلا داماد جناب شمخانی در خیابان کشته میشد هم همینطور برخورد میکردید؟
🔻زمان برخورد با سلبریتیهای دمنده به آتش نرسیده است؟
«بسم الله الرحمن الرحیم»
بیش از شصت روز از شروع ناآرامیهایی در کشور که از ابتدا با حضور تجزیهطلبها و سپس با حضور داعش در ایران؛ و پس از آن با مسلح شدن اشرار همراه شد میگذرد.
در حال حاضر از بازاریها تا مردم کوچه و بازار از آنچه رخ داده خشمگین هستند.
همزمان با این خشم عمومی روند میدان داری مُشتی توحشگرِ شرور همچنان ادامه دارد.
برداشت ما این است که برخی آقایان در اتاقی نشسته و با خود گفتهاند: روند مسئله باید به سمتی برود که مردم بفهمند اینها اشرار هستند و حاکمیت باید از سر دلسوزی برای آنها، قاطع برخورد کند!
🔹 ابتدا سوالی از آقای #محسنیاژهای و جناب #شمخانی :
اگر جای شهید مدافع امنیت آرمان علیوردی، داماد جناب شمخانی در اکباتان شکنجه میشد؛ یا مثلا وسط یک ترافیک به جای بسیجی کرجی، که مظلومانه برای باز کردن مسیر مردم به میدان رفت و شهید شد، فرزند آقای اژه ای در میدان شهید میشد باز هم آقایان مسئله را اینگونه میدیدند؟
🔹 نکته ای دیگر فارغ از سوال فوق:
1️⃣ به نظر شما چرا با وجود حضور تجزیهطلبها از ابتدای موج، جنایت داعش، مسلح شدن شروران و جنایت های پی در پی علیه مردم و مدافعان امنیت؛ همچنان بخشی از افکار عمومی نتوانسته ماجرا را درست تحلیل کند؟
قطعا یک عامل محرک است که نمیگذارد.
2️⃣ آیا آن محرکی که بخشی از افکار عمومی را وادار میکند حقیقت را نفهمند، در صورت ادامهی این روند به همین نفهمی دامن نخواهد زد؟
3️⃣ آیا در صورت دامن زدنِ محرکین به "نفهمی مخاطبینشان"، جامعه به هدفی که "بعضی آقایان" در تخیل دارند، یعنی مطالبهی از حاکمیت خواهد رسید؟
🔹 یقین بدانید با وجود بازی کثیفی که برخی از سلبریتیها و سیاسیها (با حاشیهی امنی که #قوه_قضائیه خواسته یا ناخواسته به نفع آنها ایجاد کرده) راه انداختهاند، بخشی از جامعه هیچ وقت به حقیقت نخواهد رسید.
مگر در ماجرای آرتین و جنایت #شاهچراغ و ماجرای کیان و ایذه افکار عمومی را دچار تردید نکردند؟
وقتی عامل تحریک و تردید افکنی با خیال راحت فعال است؛ چطور ممکن است افکار عمومی بتواند درک درستی از حقیقت پیدا کند؟؟!
پس با وجود سلبریتیها و سیاسیهایی که در حال سوءاستفاده از عدمِ قاطعیت آقایان هستند؛ فقط چرخه ی جنایت است که تداوم پیدا کرده، عادی شده و چه بسا بر خلاف تصور آقایان افکار عمومی به لطف سلبریتیها و با درکی کاملا غلط به این نتیجه برسد که "اگر آنگونه که سلبریتیها میگویند، جنایت شاه چراغی که داعش بر عهده گرفته و ایذه ای که جنایتش واضح است کارِ خودِ حکومت است" پس تداوم جنایت علیه مدافعان امنیت خوب و پاسخی به آن است.
🔺 از آقایان انتظار میرود وقتی #مدافعان_امنیت و خانوادههای صبور آنها و ملت شریف ایران مسائل را بصیرانه میبینند، آنها هم بینش خود را از حقیقت بالا برده و در سطح درک و شعور و بصیرت این ملت رفتار کنند.
سلبریتی ها از ابتدای بحران با انتشار دروغ، مدام در حال عصبی سازی جامعهاند!
در یک نمونه آقایی که خودش برادر شهید است اما از ابتدای بحران تریبون رسانه ای تجزیه طلبان شرق و غرب کشور بوده هر روز حرف مفتی در پیج اینستاگرامش منتشر کرده و دو ساعت بعد بدون اعلام اینکه دروغ بوده حذف میکند.
🔺 آقایان محسنی اژه ای و شمخانی پاسخ دهند در سازمان تحت امرِ آنها و یا جلساتی که برگزار کرده اند، خروجی اقدامات به بازداشت چند سلبریتی دروغ پراکن منجر شده است؟
چرا با درک اینکه آمدنیوز رسماً به #سلبریتیها و اکانتهای سیاسی غربگرا منتقل شده؛ حتی یک نفر از این افراد را در مقابل افکار عمومی برای اثبات ادعایشان پاسخگو نکردهاید؟
آیا مدیریت بحران میتواند با وجود عدمِ برخورد با عناصرِ تحریک کننده افکار عمومی و تردید آفرین، محقق شود؟
🔹 درخواست صریح ما فعالان فضای مجازی و فرزندان ایران؛ از ریاست "قوه محترم قضائیه" و و دبیر "شورای محترم عالی امنیت ملی" این است که پاسخگو کردن سلبریتیهای تردید آفرین به جهت اثبات ادعاهایشان در دستور کار قرار بگیرد.
خون فرزندان این ملت بر سنگ فرش خیابانها ریخته شد.
مادران عزادار شدند.
کسب و کار بازاری ها به هم ریخته؛
مردم کلافه اند!
و در این بحران، سهم آن مسئولی که با عوامل تردید آفرین برخورد نمیکند قطعاً و یقیناً از سهم آن سرویس اطلاعاتی که روی سواستفاده از عواملِ بحران آفرینی که کسی با آنها کاری ندارد کمتر نخواهد بود...
@mrtahlilgar1
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
از وضعیت توماج صالحی بگیر شات
وضعیت همتونه وقتی تموم بشه مماشات
✅رپ انقلابی
@mina_foroozesh
20.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😭😱
خانمی که از فرقه بهاییت فرارکرده
وبه پارک های اصفهان پناه آورده
در بهاییت تجاوز جنسی به محارم حلال است
خواهش میکنم ببینید تا در دامشون نیفتین
@mina_foroozesh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴این شخص نه ایرانیه و نه ساکن ایران
بنابراین نه تحت تاثیر تبلیغات صدا و سیماست و نه تحت تاثیر تبلیغات رسانه های معاند
یعنی حرفی رو که داره میزنه نه از روی حب و نه از روی بغض.
حالا ببینید درباره ایران چی میگه...
☄☄☄
به_اشتراک_بگذارید
https://eitaa.com/joinchat/3976397004C3748cab8e2
32.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🛑 زن زندگی آزادی
رقص خون برف شادی
@mina_foroozesh
🔴 منشا این همه خشونت، کجاست؟!!
#خشونت عجیب و رفتارهای وحشیانه بعضی آشوبگران هر بیننده ای را به تعجب وا میدارد. کشتن بیرحمانه حافظان #امنیت یا افراد دارای چهره مذهبی، با چاقو و قمه، پنجه بوکس یا اسلحه، تکه تکه کردن و حتی سوزاندن افراد این سوال را به ذهن می آورد که منشا این حد از خشونت و توحش کجاست؟! چگونه جامعه ایران که به مهربانی و خونگرمی، به نجابت و مدارا شناخته میشود، چنین افرادی را از بطن خود بیرون می ریزد؟! که تا این حد نسبت به یک «انسان» میتوانند شقاوت و قساوت به خرج دهند. (نمونه اش قتل وحشیانه شهید آرمان علی وردی)
اندیشمندان علوم اجتماعی و تحلیلگران سیاسی دلایل زیادی برمی شمرند: از اخبار عصبانی کننده و نفرت پراکنی شبکه های ماهواره ای تا بازی های خشن رایانه ای. هرچه هست ریشه خشونت و نفرت در «رسانه» است. خوب است به نقش رسانه دیگری نیز بپردازیم: #سینما و فیلم.
این برخی از معروفترین و پرفروش ترین فیلم های سینمایی ده سال گذشته ایران است: به موضوع و محتوای آنها دقت کنید:
🔺- مغزهای کوچک زنگ زده: داستان یک خانواده معتاد و قاچاقچی که 3 پسرش قاچاقچی و معتاد و آدمکش و باند مواد مخدر دارند. در فیلم حمله مسلحانه باند شکور به پلیس و دستگیری مظلومانه آنها! نشان داده میشود.
🔺- متری 6 و نیم: قهرمان فیلم، قاچاقی ای است (نوید محمدزاده) که با پول قاچاق، میخواهد خانواده و اقوامش را خوشبخت کند! در سرتاسر فیلم، پلیس به صورت نیرویی عصبی، فحاش، و ظالم تصویرپردازی میشود. (تمام لوکیشن فیلم در «زندان» است)
🔺- ابد و یک روز: داستان خانواده ای که پسر معتاد آنها (نویدمحمدزاده) بخاطر خرده فروشی کل خانواده را درگیر میکند. پسر باهوش خانواده، پلیس را فریب میدهد، مادر مواد پسرش را مخفی میکند و خواهر (پریناز ایزدیار) برای پرداخت قرض برادر بزرگش، خانواده ای افغان را وعده ازدواج میدهد. دو خواهر دیگر (مطلقه و شوهرمرده). خانواده ایرانی فروپاشیده و تلخ و سیاه بخت.
🔺- فروشنده: زنی که با شوهرش خانه سابق یک فاحشه را اجاره میکنند و مورد تعرض یکی از مشتریان زن فاحشه قرار میگیرد! زن و شوهر هیچکدام به دستگاه قضایی مراجعه و اعتماد نمیکنند و تلاش میکنند خودشان متجاوز را پیدا و مجازات کنند.
🔺- دارکوب: داستان زنی معتاد که بدنبال شوهر سابق و فرزندش است. دوربین در سرتاسر فیلم در خانه زنان معتاد و محل های مصرف و پخش مواد مخدر میچرخد. سکانسهای چندش آور مصرف مواد مخدر به راحتی جلو چشم بیننده پخش میشود. حمله پلیس به لانه معتادان حمله ای ظالمانه و بی فایده تصویر میشود.
🔺- سرخپوست: پلیس به دنبال مردی بیگناه ولی فراری است. پلیس عاشق (زمان پهلوی) به خاطر عشق به دختر امدادگر زندان (که هرگز در دوره پهلوی چنین موضوعی وجود نداشته) سرانجام پس از یافتن فراری او را رها میکند. تمام فیلم در «زندان» میگذرد.
🔺- نهنگ عنبر: (کمدی مثلا) دختری عاشق آمریکا که بی هیچ دلیلی شیفته «مهاجرت» به امریکاست تا جاییکه عشق دوران کودکیش را رها میکند و سالها به امریکا مهاجرت میکند!
🔺- جدایی نادر از سیمین: زنی که بخاطر «مهاجرت» تصمیم به طلاق دارد.
🔺- میلیونر میامی: چهار نفر به دنبال «جسد سوخته» ای میگردند که او را بجای خود جا بزنند و از بیمه پول هنگفتی به جیب بزنند. در سکانس های متعدد فیلم، سوخته یک انسان عادی سازی میشود و با لذت و ولع و خنده و خوشحالی از خودکشی یا انسان سوخته و جزغاله شده یاد میشود.
🔺- خوک: تم اصلی این فیلم هم «قتل» است. قاتلی در شهر کارگردان های مهم سینما را میکشد و روی پیشانی آنها مینویسد «خوک». یکی از کارگردانها منتظر قاتل نمیماند و خود او را به دام میندازد و کشتن با اسلحه. قهرمان فیلم هم زن دارد هم معشوقه (لیلاحاتمی). معشوقه ای که گویا معشوقه دیگر کارگردانها هم میشود. و فیلم به سادگی از این روابط نامشروع میگذرد.
🔺- ژن خوک: پسری برای رسیدن به معشوقش با همراهی زندانی دیگری از «زندان» فرار میکند. یکی از آنها به شکل مظلومانه ای! توسط #پلیس ظالم و بیرحم! کشته میشود ولی نهایتا دو عاشق فراری فرار میکنند. این تم حتی در دوره پهلوی قفل بوده و فرار از دست قانون از جمله خط قرمزهای سینما بوده است.
🔰 دقت کردید: #فیلم هایی با 4 تم اصلی: اعتیاد، مهاجرت، تجاوز و قتل و مقابله حتی مسلحانه با پلیس.
با تماشای این فیلم ها نه تنها هیچ حس مثبت و « #حال_خوب »ی دریافت نمیکنید (شعار تکراری بازیگران و سینماگران)؛ برعکس با اعصاب و روح و روانی سیاه و منفی و آلوده مجبور میشوید فیلمهایی تلخ را تحمل کنید. فیلمهایی که حتی کمدی شان هم ژانر عجیبی دارد به اسم «کمدی سیاه»! فیلم هایی سراسر سیاه و سیاهی. سراسر نکبت و فلاکت. دریغ از معنویت، اخلاق، نگاه زیبابین، دریغ از قهرمان هایی مثبت و سازنده.
@mina_foroozesh
شبکه خانگی با فیلمهای سیاه و سراسر خیانت و تجاوز و قتل (شهرزاد، زخم کاری، یاغی، دل، مانکن و..) خود داستان غمناک دیگری است. صدا و سیما هم وضع بهتری ندارد. سریالها حتی سریالهای طنز، کمدی سیاه است و به تصویر کشیدن خانواده های بدبخت و مفلوک. دریغ از سریالی که الهامبخش #امید و کار و کارآفرینی به جوانان مملکت باشد. سازنده و هنرمندانه، ارزشهای اخلاقی و انسانی و فرهنگ اسلامی ایرانی را به تصویر بکشد.
🔰 هرگز گمان نکنید این فیلم ها، بدون برنامه ریزی، بی هدف و بدون استراتژی خاصی و صرفا از سر دغدغه و علاقه کارگردان و فیلمساز ساخته میشوند. برخلاف وزارت ارشاد و صداوسیمای ایران که بی هیچ هدف و استراتژی و به صورت پراکنده و گتره ای تصمیم میگیرند، این فیلم ها با نقشه راه و کاملا برنامه ریزی شده و هدفمند ساخته میشوند. و اثرگذاری آنها در تشدید آسیب های اجتماعی واقعی و ملموس است. نگاهی به روند صعودی و هولناک آمارهای مهاجرت، طلاق، خودکشی، قتل، قتل های خانگی بیندازید تا اثرگذاری مستقیم رسانه بر جامعه را ببینید. تاثیر سیاسی امنیتی این فیلم های به ظاهر اجتماعی، در تزریق نفرت و خشونت، تمایل به قتل و کشتن و سوزاندن حافظان #امنیت، بی تردید یکی از اثرات رسانه و سینمای سیاه و نفرت پراکن است.
تا زمانی که وزارت ارشاد، صداوسیما، سازمانهای سینمایی ظاهرا انقلابی، نهادها و دستگاههای فرهنگی کشور، سیاستگذاری و خطوط قرمز ساخت فیلم را به دقت تعیین و اجرا نکنند، فیلمسازان را وادار یا تشویق به فیلم های سازنده (بجای تخریبگر) نکنند، منتظر فاجعه های بدتر از این در کف جامعه ایران باشید.
🔰 رهبر انقلاب شاه کلید فرهنگ و فعالیت های فرهنگی و هنری و حتی سیاسی کشور را مدتهاست اعلام کرده اند: زنده کردن «امید» در جامعه. «امید موتور پیشران جامعه است». هر فیلمی که مایوس کننده، مخرب امید و پیشرفت باشد از همان ابتدا نباید ساخته شود. نه اینکه ساخته شود و بعد با توقیف، معروفتر و محبوبتر شود. مسئولان فرهنگی کشور را بیدار کنید.
✍️ متن کامل یادداشت #محمد_عبدالهی
@mina_foroozesh
21.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢‼️📣 بدون تعارف با مادر کیان....
مواظب کشته سازی های برنامه ریزی شده باشید
آنها از کسانی کشته میگیرند که بتوانند با خانواده و اطرافیانشان به توافق برسند
هم پول دارند
هم رسانه
هم سلبریتی
هم پشتیبانی کشورهای معاند
هم جوانانی که با کرونای دروغین چندسال در فضای مجازی دشمن تربیت شده اند
مواظب این جنگ ترکیبی باشید🚨
برای هر حالتی طراحی دارند
@mina_foroozesh
38.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مرگ بر دیکتاتور یعنی چه؟
دیکتاتور کیست؟
@mina_foroozesh
12.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اموزش گرفتن فیلم احساسات ساختگی با کارگردانی مصی و بازیگری مادران ساده لوح
آنها با این فیلمهای ساختگی به دنبال تحریم بیشتر ایران هستند
@mina_foroozesh