eitaa logo
Mind Palace.-
251 دنبال‌کننده
870 عکس
130 ویدیو
7 فایل
قصر ذهن؛ مکانی انتزاعی در ذهن، و عاری از هرگونه مزاحمت... اینجا تا حد ممکن آزادی. https://eitaa.com/nashenas_app/app?startapp=link_1n0kzfe&btn=M.P https://abzarek.ir/service-p/msg/3543402
مشاهده در ایتا
دانلود
:))) به مامانم عکسی که خودم گرفتمو نشون دادم، گفت خب چرا کلشو عکس نگرفتی؟ و انقدر که توجهم به اون جمله جلب شده بود فقط همون یه دونه عکسو گرفتم:) الان دیگه کلشو دارممم
تنها غرامتی که ایران نمی‌تونه بگیره ادب و فحش به دهن نیومدن منه. دیگه هیچ‌وقت برنمی‌گرده.
میون اینهمه همهمه و حرفایی که آدما می‌زنن و موضع‌هایی که می‌گیرن واقعا دوست داشتم موضع یک نفرو بدونم اما هیچ دسترسی‌ای بهش ندارم‌.
خیلی عجیبه. مواضع این آدم همیشه برام عجیب و مهم بوده، انگار که حس کنم اگه بشنوم اون چی می‌گه، به چیزای جدیدی فکر می‌کنم. و چقدر دلم می‌خواست خودم این شکلی باشم؛ اهل تفکر، اهل نگاه کردن، و اهل هنرِ کلمات‌. نصف حرفایی که می‌زنه توی کلماتی که می‌چینه پنهون می‌شن.
فاصله‌ی بین چیزی که "می‌خوای" و چیزی که "هستی" و چیزی که "می‌تونی"، همزمان که از زندگی خسته‌ت می‌کنه باعث می‌شه ادامه بدی چون یه صدای ریزی هست که - شاید به دروغ - می‌گه "تو می‌تونی".
رفتم تو بهخوان تو چالش خوندن کتاب شرکت کنم که یکم ذهنم از آشفتگی و استرس رها شه، حالا الان استرس اینو دارم که سه تا امتیاز منفی گرفتم🙏.
بااااشه می‌خونم. باااااشههههه. زنگ نزنننننن. با قرمز نشون ندههههههه
بچها هر کی هر جا هست یک قدم از عذاب وجدان "در جای امن بودن" فاصله بگیره عه.
https://eitaa.com/mindpalace/11285 نمی‌توانم. ای کاش تکه تکه، به زیر آوار متلاشی و جان به لب شده یا در آتش می‌سوختم .| وا خب بتوان. بعدم تا می‌شه زنده موند و اونا رو آتیش زد چرا در آتش باید سوخت؟!
هدایت شده از ‌‌‌Ocean ‌mind
هربار جنگنده ها میان بالای سرمون میچرخن یک قدم بهش نزدیک میشم
وا. دوستان؟