۱۸ اسفند ۱۴۰۰
7.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺 در محضر امام هستیم. باید دائماً امام را شاهد و ناظر خود ببینیم.
☑️ @mirbaqeri_ir
۲۰ اسفند ۱۴۰۰
۲۳ اسفند ۱۴۰۰
سخنرانی_آیت_الله_سید_مهدی_میرباقری_میلاد_حضرت_علی_اکبر_علیه_السلام.mp3
20.48M
سخنرانی استاد سید محمدمهدی میرباقری
مراسم جشن میلاد حضرت علیاکبر (علیه السلام)
حسینیه آیتالله حق شناس(ره)
☑️ @mirbaqeri_ir
۲۳ اسفند ۱۴۰۰
📢 معنی ندارد طلبه، روزی یکبار به حرم نرود.
💠 استاد سیّد محمّدمهدی میرباقری:
◀️ یکی از کارهایی که در سلوک طلبگی بسیار مؤثر است توسل است. معنی ندارد طلبه، روزی یک بار به #حرم نرود و سلامی ندهد. نمیگویم حتماً باید یک ساعت بنشیند.
انسان روزی سه وعده غذا میخورد، خب، یک وعده هم به حرم برود.
در طول هفته صدها هزار نفر از اقصینقاط کشور به #جمکران میآیند؛ این بد است که بعضی از ما طلبهها، اهتمام کافی و جدی نداشته باشیم.
◀️ روزی یک بار به حرم رفتن یا روزی یک بار #زیارت_عاشورا خواندن، مزاحمتی برای درس ایجاد نمیکند. بله، باید منظمش کرد و برنامهریزی کرد؛ آن حرفِ دیگری است و حرف درستی است.
#درس_خواندن برای ما شاید واجب عینی باشد، ولی این واجب عینی مزاحم با عبادتمان نیست؛ با تنبلی مزاحم است و با بینظمی مزاحم است، ولی با عبادتْ مزاحم نیست. (۱۳۸۱)
☑️ @mirbaqeri_ir
۲۴ اسفند ۱۴۰۰
هدایت شده از KHAMENEI.IR
◼️ آیتالله علوی گرگانی؛ مرجع وفادار به مردم و پشتیبان نظام
▪️پیام تسلیت رهبر انقلاب اسلامی در پی رحلت آیتالله آقای حاج سید محمدعلی علویگرگانی:
این مرجع معظم در قضایای گوناگون انقلاب و مسائل کشور همواره وفادارانه در کنار مردم و پشتیبان نظام مقدس بودند و خدمات ارزشمندی کردهاند که موجب فیض و رحمت الهی است. ۱۴۰۰/۱۲/۲۴
✍🏼 متن کامل پیام: khl.ink/f/49817
💻 @Khamenei_ir
۲۵ اسفند ۱۴۰۰
۲۶ اسفند ۱۴۰۰
📢 با زیارت سیدالشهدا(ع) در نيمه شعبان، میتوان به ملاقات ۱۲۴ هزار پيامبر رسيد.
💠 استاد سیّد محمّدمهدی میرباقری:
«دربارۀ زيارتِ نيمۀ شعبانِِ وجود مقدس سيدالشهدا (عليهالسلام)، اين تعبير آمده است که اگر کسی بخواهد ۱۲۴ هزار پيامبر با او مصافحه کنند، اين وقت به زيارت برود.
البته معنايش اين نيست که هر کسی رفت اين مطلب حاصل میشود؛ بلکه معنايش اين است که در زيارتِ نيمه شعبانِ میشود به ملاقات ۱۲۴ هزار پيامبر رسيد؛ يعنی در اين زيارت اين برکت افتاده است.»
☑️ @mirbaqeri_ir
۲۶ اسفند ۱۴۰۰
📢 بهار طبیعت، آیه و نشانهای از بهار حقیقی (ربیعالانام) است.
💠 استاد سیّد محمّدمهدی میرباقری:
«راه رسیدن به "احسنالحال" این است که انسان وقتی بهار فرا میرسد متوجه شود که یک نفس رحمانی در عالم طبیعت دمیده و عالم را زنده کرده و حقیقت بهار، همان نفس رحمان الهی است.
بهار حاصلِ فعلوانفعالات طبیعی نیست، بلکه یک نفسِ رحمانی از عالم بالا دمیده میشود و ظهور پیدا میکند و درنتیجه، بهار حاصل میشود؛ از این رو آنچه که سرچشمه حیات است بهار حقیقی نیز آنجاست. اگر انسان توجه به حضور ولی و خلیفه خداوند داشته باشد درواقع بهار، شأنی از شئون او و تصرفی از تصرفات در عالم طبیعت است.
اگر انسان بهدنبالِ بهار حقیقی است و میخواهد یک حیات طیبه در زندگیاش جاری شود و به دوران بهار خویش برسد باید رو به ولی خدا کند؛ تعبیری که در زیارت حضرت ولی عصر(عج) آمده، ایشان «ربیع الانام» است و قبل از عصر ظهور، بهار حقیقی عالَم اتفاق نخواهد افتاد، بلکه این بهار، آیه و نشانهای از آن بهار حقیقی است که در تاریخ انسانی تا قبل از رسیدن به عصر ظهور اتفاق نمیافتد.
اگر فصل بهار، ما را به آن دوران هدایت کند و ما نیز منتظر و آماده دستیابی به دوران ظهور شویم، در واقع این همان احسنالحالی است که باید در درون انسان شکل بگیرد».
☑️ @mirbaqeri_ir
۲۷ اسفند ۱۴۰۰
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🌺 خداایا!
🌥 سلام و ارادت و اخلاص همهی ما را به خاکِ پای بقیة اللّه الاعظم برسان...
🔻 رهبر انقلاب در پیام نوروزی به مناسبت آغاز سال ۱۴۰۱: امیدواریم انشاءاللّه که خدای متعال برای ملّت عزیز ایران در این سال، در این عید، در این فرصتِ مغتنم یکساله خیر اراده بفرماید و مردم را خرسند کند، زندگیها را انشاءاللّه شیرین کند، مردم را دلشاد کند و ارواح طیّبهی شهدای عزیزمان، روح مطهّر امام بزرگوارمان، امام راحل (رضوان اللّه علیه) انَشاءاللّه شاد باشد و سلام و ارادت و اخلاص همهی ما را به خاکِ پای بقیة اللّه الاعظم (ارواحنا فداه) انشاءاللّه خدای متعال برساند. ۱۴۰۰/۱۲/۲۹
🔍 متن کامل پیام👇
https://farsi.khamenei.ir/message-content?id=49858
۲۹ اسفند ۱۴۰۰
📢 در سال جديد سعی کنیم که در باطن و در ظاهر و در معنوياتمان و در همه عرصهها عيبهای گذشته مرتفع شود و سال آیندهمان بهتر از سال گذشتهمان باشد.
💠 استاد سیّد محمّدمهدی میرباقری:
«وقتي سال نو میشود و بهار میشود، يك سال جديد آمده است و يك سال هم رفته است.
در روايات آمده: هر شب و روزی كه میآيد، ندا میدهد و میگويد: من ديگر تكرارشدنی نيستم. بهره خودت را از من ببر. فردا شب، فردا شب است. نگو من فردا شب، نمازشب میخوانم! من ديگر نيستم! من روز قيامت كه شهادت میدهم، صفحه وجود من از نور نافلهٔ شبِ تو خالی است.
سال بهطريقاولی وقتی كه رفت ديگر برنمیگردد. امسال هم كه آمد ديگر برگشتنی نيست.
بنابراين همانطور كه دستور دادهاند که هر شبانهروز، خودتان را به حساب و كتاب بكشيد، باید يك مراقبهای هم نسبت به سال گذشته داشته باشيد. اين بوتهای كه من در خانهام داشتم، خشك شد، دوباره الآن گل داده است. من در اين يك سال چه كردهام؟ حساب و كتابی از خودش بكشد و نسبت به امسالش با خدای متعال عهدها و قرارهایی ببندد و از نفْس خودش تعهداتی بگيرد. امسال بايد در وادی حق يك قدم جلو برويم؛ عالمتر و متقیتر و خداشناستر و خدومتر شويم و عيبهای ما كم شود. فرمود: كسی كه دو روزش مساوی است ضرر كرده است. حالا كسی كه دو سالش مساوی است، چطور؟ فرمود: كسی كه امروزش از دیروزش بدتر است، ملعون است و از رحمت خدا دور است. كسی كه امسالش از پارسالش بدتر شود، چه؟
يك محاسبهای از خودمان بكنيم ببينيم پارسالمان بهتر از سال قبل بوده و عيبهای ما كجا بوده است؟ اگر انسان، اهل مراقبه و محاسبه نباشد، همه عالم هم معلم شوند، هيچ چيز دست او را نمیگيرد. معلم مثل طبيب است، نسخه را میدهد، بايد خود شما دارو را مصرف كنی و خودت مراقب احوال خودت باشی.
بنابراين در امسال که سال جديدی است، بايد برای خودمان برنامهريزی جديدي داشته باشيم و برنامهريزیهای ما خيالی هم نباشد، با واقعيت منطبق باشد؛ ولی برنامه روبهپيش باشد. در باطن، ظاهر و در معنوياتمان و در همه چيزمان بايد تصميم بگيريم عيبهای گذشته مرتفع شود، در سال آينده انشاءالله اين عيبها برطرف شود. سعی كنيم امسال ما بهتر از سال گذشته ما باشد. صحيح نيست انسان دوسالش مثل هم باشد؛ نماز ، روزه و شبزندهداری امسال با سال قبل بايد فرق داشته باشد؛ زبانش و گوشش باید فرق کند».
☑️ @mirbaqeri_ir
۲۹ اسفند ۱۴۰۰