⚡️ ما دنبال بسط مکتب اهلبیت علیهم السلام هستیم؛ منتها راه بسط مکتب اهلبیت را خود اهلبیت به ما یاد دادهاند که چطور باید این اتفاق در مسیر تاریخ بیفتد.
🔰 آیتالله میرباقری:
💥 امام راحل و رهبر معظم انقلاب اسلامی، بهدرستی بر اتحاد و وحدت دنيای اسلام تأکيد کردهاند. اگر بهسمت وحدت شیعه و سنی حرکت نکنیم، بدنه دنیای اسلام از دست میرود.
💥 ما بايد مواظب جنگهای فرقهای و مذهبیای که دشمنان ايجاد میکنند، باشيم؛ ما به آن دامن نزنيم. ما کاری نکنيم که جنگهای فرقهای و مذهبیای که دشمن دنبال میکند، شعلهور شود. برخوردمان با مسئله سقيفه برخورد مرحوم علامه امينی باشد. برخورد ایشان برخوردی است که مناقشهبردار نيست. بعضی به ایشان اعتراض میکردند که وحدت اسلامی را به هم زده. خُب، خيلی بزرگان از ايشان دفاع کردند. يک مقالهای مرحوم شهيد مطهری دارند: «الغدير و وحدت اسلامی» [در کتاب شش مقاله]. آن مقاله را ببينيد. آنجا تأکيد میکنند که اين نوع بحث، مبدأ وحدت جامعه اسلامی است.
💥 ما دنبال بسط مکتب اهلبیت علیهم السلام هستیم؛ منتها راه بسط مکتب اهلبیت را خود اهلبیت به ما یاد دادهاند که چطور باید این اتفاق در مسیر تاریخ بیفتد. با غفلت از این مسیر صحیح، یک نوع انحراف پیدا میشود و دشمنتراشیهای بیخود و درگیریهای غیرضرور ایجاد میکنند و ما را در یک میدان دیگری از چالشها قرار میدهند که نباید در آنجا تمرکز کنیم و افزودهای هم ندارد.
🔗 دیدگاه امام خامنهای دربارۀ علامه امینی(ره) و کتاب الغدیر و مسئله وحدت اسلامی
https://khl.ink/f/20219
☑️ @mirbaqeri_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 | خدای متعال ما را به سوی خود دعوت کرده و پیامبر اکرم(ص) همان منادی الهی و «داعِیاً إِلَى اللَّهِ» است. ایشان دعوت میکند و خداوند دعوت ایشان را به سراسر جهان میرساند.
با این دعوت، عالَم به حرکت درمیآید و جُنبشی و حَشرونَشری در جهان ایجاد میشود و صفبندیها و مرزبندیهای تاریخ تغییر میکند.
#استاد_میرباقری
☑️ @mirbaqeri_ir
📣 سخنرانیهای استاد میرباقری در جشن میلاد حضرت رسول اکرم (صلی الله علیه و آله) و امام جعفر صادق (علیهالسلام)
◻️ جمعه شب: مسجد مقدس جمکران
◻️ شنبه صبح: حسینه آیتالله حقشناس
◻️ شنبه شب: حرم مطهر حضرت معصومه سلام الله علیها
☑️ @mirbaqeri_ir
🔻 وجود مقدّس نبی اکرم(ص)، تنها موطِنی است که محبّت خدا در آنجا نازل میشود.
مستقل از نبی اکرم(ص) نمیتوان محبوب خدا شد!
🔰 #استاد_میرباقری
📜 وقتی خدای متعال نور وجود پیامبر اسلام را آفرید، خطاب به او فرمود: «اَنتَ المُرَاد والمُرید».
خدا با این پیغمبر(ص) و با اهلبیت او سروکار دارد؛ «لا حَبیبَ اِلاّ هُوَ وَ اَهْلُهُ».
و هرچه میدهد، به آنها میدهد؛ بقیه، سَرِ سفرۀ آنها هستند.
البته خداوند به آنها، هم مقام شفاعت داده است و هم مقام محبّت.
📜 تنها موطِنی که محبّت خدا در آنجا نازل میشود، وجود مقدّس نبی اکرم(ص) است.
اگر کسی صبغۀ آن حضرت را پیدا کرد، آرامآرام در موقعیتی قرار میگیرد که خدای متعال او را دوست میدارد.
مستقل از نبی اکرم(ص) نمیتوانی محبوب خدا بشوی.
📜 در روایت آمده است: «إِنَّ اللَّهَ أَدَّبَ نَبِيَّهُ عَلَى مَحَبَّتِهِ فَقَالَ إِنَّكَ لَعَلى خُلُقٍ عَظِيم». خدای متعال پیامبرش را با محبّت خودش تربیت کرد.
وقتی محبّت الهی در قلب نبی اکرم(ص) آمد، آن گاه محبّت مخلوقین و بندگان خدا هم به این عنوان که مخلوق خدا هستند، در دل پیامبر نشست.
☑️ @mirbaqeri_ir
هدایت شده از رسانه | آیتالله میرباقری
📢 کانال «رسانه | آیتالله میرباقری»، ویژۀ نشر تولیدات چندرسانهای:
@mirbaqeri_resane
➖ کانال اصلی:
@mirbaqeri_ir
هدایت شده از رسانه | آیتالله میرباقری
آیت الله میرباقری.mp3
21.21M
🎙 | سخنرانی آیتالله میرباقری
💠 شب میلاد پیامبر اکرم(ص) و امام جعفر صادق (ع)
مسجد مقدس جمکران
جمعه ۳۰ شهریور ١۴٠۳
#صوت
@mirbaqeri_resane
اَخیار، چراغ راه ديگراناند، و امامان(ع) نور آن اخیار هستند (أَنْتُمْ نُورُ الْأخْيَارِ وَ هُدَاةُ الْأبْرَار)، و نبیاكرم(ص)، آن نورُالأَنواری است که «نُوِّرَتْ مِنْهُ الْأنْوَارُ».
در ادبیات قرآن، نبیاکرم(ص)، شمس حقيقیِ كائنات هستند (وَالشَّمْسِ وَ ضُحٰاهٰا) که همۀ انوار، از ایشان شعاع میگیرند.
#استاد_میرباقری
☑️ @mirbaqeri_ir
40.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 استاد_میرباقری: همراهی با نبیاکرم(ص) با رویکرد «صُلح کُلّی» امکان ندارد.
🔹 نمیشود کسی ادعا کند "من پیرو پیامبر اکرم(صلی الله علیه وآله) هستم"، ولی با مستکبرین عالَم، که پیامبر با آنها درگیر است، درگیر نباشد!
🔹 هم «أَشِدَّاءُ عَلَى الْكُفَّارِ» لازم است و هم «رُحَمَاءُ بَيْنَهُمْ». همراهان پیامبر، اینگونه هستند.
(مُحَمَّدٌ رَسُولُ اللَّهِ وَالَّذِينَ مَعَهُ أَشِدَّاءُ عَلَى الْكُفَّارِ رُحَمَاءُ بَيْنَهُمْ)
#سِلم_و_حَرب
#تولّی_و_تبرّی
#عرفان_اصیل
@mirbaqeri_resane
☑️ @mirbaqeri_ir
📢 سورۀ حجرات، مسیر امتسازی بر محور نبیاکرم(ص) را نشان میدهد.
💠 #استاد_میرباقری:
«حول سورۀ حجرات گفتهاند که در مورد مواعظ اخلاقی است، ولی تلقی حقیر این است که این سوره، مسیر #امتسازی بر محور وجود مقدس نبی اکرم صلی الله علیه و آله را به ما میگوید و موانع این امتسازی را به ما نشان میدهد».
🔗 پروندۀ ۲۸ جلسه تفسیر سورۀ حجرات
https://eitaa.com/mirbaqeri_ir/3443
https://eitaa.com/mirbaqeri_ir/3855
🔗 طرح نبی اکرم(ص) منتهی به تربیت امت و امتسازی میشود.
https://eitaa.com/mirbaqeri_ir/3452
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🖤 حادثه تلخ در معدن ذغال سنگ طبس را تسلیت عرض میکنم
🖼 بخشی از پیام تسلیت رهبر معظم انقلاب اسلامی در پی حادثه اندوهبار معدن طبس
📝 حادثهی تلخ و اندوهبار، در معدن ذغال سنگ در طبس را که در آن تعدادی از کارگران قربانی یا مصدوم شدند، به خانوادههای این عزیزان و مردم آن منطقه تسلیت عرض میکنم. ۱۴۰۳/۷/۱
💻 Farsi.Khamenei.ir
💥 امتسازی، مهمترین درس پیامبر اسلام
🔰 رهبر معظم انقلاب اسلامی:
🔹 «در کاروان عظیم تاریخ بشر، انبیا کاروانسالارند؛ در خلال سلسلهی این راهبران و قافلهسالاران، بدون تردید کاروانسالار حقیقی و نهایی و اصلی، وجود مقدّس حضرت محمّد مصطفیٰ (صلّی الله علیه و آله) است.»
🔹 «یکی از این درسهای زندگی پیغمبر و دعوت پیغمبر را ــ که شاید یکی از بزرگترین درسهای نبوی برای ما این است ــ من عرض میکنم و آن عبارت است از: #امّتسازی.
تشکیل «امّت اسلامی». آن مبارزات سیزدهسالهی مکّه منتهی شد به هجرت که پایهگذاری امّت اسلامی است. امّت اسلامی با هجرت کلید خورد، با سختیها و دشواریها و گرسنگیها و سختیهای اهل صُفّه(۱۰) و مردم مدینه ــ که مهاجرشان یک جور، انصارشان یک جور [سختی کشیدند] ــ ادامه پیدا کرد؛ با مجاهدتها، مبارزهها، فداکاریها امّت اسلامی تحکیم شد؛ با فداکاریهایی که در دوران حیات مبارک پیغمبر انجام گرفت و گذشتها و ایثارهایی که بعد از رحلت آن بزرگوار انجام گرفت، این امّت پایدار ماند. البتّه بهتر از آنکه اداره شد میتوانست اداره بشود لکن امّت اسلامی به عنوان یک امّت که بنای آن را پیغمبر اکرم در مدینه با جمعیّت محدود گذاشته بود، باقی ماند. ما امروز به این درس احتیاج داریم؛ ما امروز فاقد امّت اسلامی هستیم. کشورهای اسلامی زیادند، نزدیک دو میلیارد مسلمان در دنیا زندگی میکنند امّا عنوان «امّت» را نمیتوان بر این مجموعه گذاشت؛ چون هماهنگ نیستند، چون یکجهت نیستند.»
https://khl.ink/f/57610
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔊 توصیههای مهمّ استاد میرباقری به معلّمان و آموزگاران #مدرسه
💥 دانشآموزان حکیم و بصیر تربیت کنید که میدانهای درگیریِ حق و باطل در جهان امروز را بشناسند.
💥 دانشآموزان تمدّنساز تربیت کنید؛ شاگردانی که قُلّههای علمی را فتح کنند.
💥 دانشآموزانی تربیت کنید که ذلیل و تحقیرشده در مقابل الگوی توسعۀ غربی نباشند. اگر نوجوانان و جوانان ما در مقابل توسعۀ غربی، تحقیر شوند، دیگر کاری از پیش نمیتوان برد!
☑️ @mirbaqeri_ir
بعضی جوانان از اینکه تیم محبوبشان گُل خورده است، خوابشان نمیبرد، اما کاری ندارند که مبارزۀ «حزباللّه» با «صهیونیسم» به کجا رسید! این بدان معناست که شما به آن جوانان، «نظام فکری» ندادهاید. #نظام_فکری رابطۀ «اعتقادات شیعی» را با «همۀ عرصههای زندگی» مشخص میکند.
#استاد_میرباقری
☑️ @mirbaqeri_ir
💥 دانشآموزان، علاوه بر کُتُب درسی، نیازمند یک نظام فکری هستند که رابطه بین «اعتقاد» و «عمل» را تمام کند.
🔰 #استاد_میرباقری:
«اگر بخواهيد نسلی تربيت کنيد که در مقابل امواج تمدنی غرب و الگوی توسعۀ غربی، و امواج جريان نفاق در جهان اسلام، مقاومت کند، غير از اينکه بايد نظام تعلیم و کتب درسی بهینه شود و ارتقاء پیدا کند، بايد يک دورۀ #نظام_فکری را هم به جوانها تعليم دهيد که رابطۀ بين «اعتقاد» و «عمل اجتماعی» را تمام کند؛ يعنی بفهمند که چطور بايد عمل کنند تا به نفع اسلام تمام شود.»
https://eitaa.com/mirbaqeri_ir/6646
https://eitaa.com/mirbaqeri_ir/6647
☑️ @mirbaqeri_ir
💥 نبردی كه بر سر دنياست، ويرانگر است، اما نبردی كه برای احيای هويت تمدنی اسلام و مقابله با بتپرستی مدرن و استکبار جهانی است، هرچند خسارت دارد، امّا يک نبرد كاملاً مقدس است.
💥 امام راحل دفاع مقدس را يک كارخانه انسانپروری میدانستند. در این دوران، انسانهای موحد و عارفمسلک و شهادتطلبی تربیت شدند كه حاضر بودند همهچيز خودشان را با خدا سودا كنند.
چيزی كه سالها رياضت عرفانی میخواهد، امام راحل در جنگ تحمیلی بهصورت انبوه و اجتماعی توليد كردند.
🔰 آیتالله میرباقری:
🔹 حضرت امام(ره) دفاع مقدس را جنگی ويرانگر و خانمانسوز نمیدانستند. جنگی كه برای احيای هويت تمدنی اسلام و فروپاشی بتپرستی مدرن است _ هرچند خسارت دارد _امّا يک مبارزهٔ كاملاً مقدس است كه خاصيت اول آن، پرورش روحی اجتماعی است.
🔹 يک انسان عارف وقتی تعبير میكند كه «بعضی از اين بسيجیهای ما يکشبه ره صدساله را رفتند» معنايش اين است كه اين راه را مسیر ميانبری بهسمت خدای متعال میدانند؛ لذا در آخر هم دعا میكنند كه خدای متعال اين درب شهادت را به روی جامعه ما نبندد و پذيرش قطعنامه، بهمعنای بسته شدن اين درب نباشد.
🔹 امام(ره) دفاع مقدس را يک موهبت الهی میدانستند كه يك اثرش پرورش انسانهای موحد و عارفمسلک و شهادتطلبی است كه حاضر بودند همه چيز خودشان را با خدا سودا كنند. چيزی كه سالها رياضت عرفانی میخواهد، امام(ره) در اين جنگ بهصورت انبوه و اجتماعی توليد كردند.
ايشان دفاع مقدس را يک كارخانه انسانپروری میدانستند و امكاناتی كه از دست میرود را طبيعی میديدند.
🔹 همانگونه كه ايمان و تولد يک انسان، نياز به يک آسيبهای مقدماتی دارد، تولد جديد بشريت و احيای حيات طيبه در بشر و ايجاد حيات معنوی هم نياز به اين دارد كه شما از يک پالايشهايی عبور كنيد. لذا امام(ره) از اين ناحيه هم خيلی نگران نبودند و میفرمودند ما تا آخرين منزل، تا آخرين نفر و تا آخرين قطره خون ايستادهايم.
ما اگر حتی محاسبه اقتصادی كنيم، از منظر امام(ره) كار دقيقاً درستی میكنيم، چون موازنه قدرت را تغيير میدهيم؛ وقتی موازنه قدرت تغيير كرد ما منابع اقتصادی را از نو تأمين میكنيم.» (۱۳۸۵)
B2n.ir/e16687
☑️ @mirbaqeri_ir