eitaa logo
انتقال یافت
135 دنبال‌کننده
7.6هزار عکس
5.8هزار ویدیو
191 فایل
با سلام این کانال دیگر متعلق به اساتید نمی باشد لطفا جهت عضویت به آیدی @BasijAsatidhoze پیامک دهید‌.
مشاهده در ایتا
دانلود
5.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠 چگونه رئیس‌جمهور و مدیران دولت مردمی می‌شوند؟
📢 رهبر انقلاب در میان ١٠٠ چهره‌ی مجله‌ی تایم در سال ٢٠٢١ 🔹مجله‌ی تایم برای معرفی چهره‌ی سال ٢٠٢١، ١٠٠ نامزد معرفی کرده است که در این نظرسنجی ‌تصویر رهبر انقلاب اسلامی ایران دیده می‌شود 🔹از جمله دیگر چهره‌های انتخابی این مجله می‌توان به جف بزوس، امانوئل ماکرون، گرتا، محمد بن سلمان، نانسی پلوسی، تیم کوک، نارندی موردی (نخست‌وزیر هند)، جو بایدن، لیونل مسی، بوریس جانسون، کامالا هریس، دکتر آنتونی فائوچی، رجب طیب اردوغان، ایلان ماسک، مارک زوکربرگ، ولادیمیر پوتین، لبرون جیمز، آنگلا مرکل، پاپ فرانسیس و ژی جین‌پینگ اشاره کرد
🔴اولین افشاگری درباره شهر نظامی اماراتی-اسرائیلی در زیر زمین ▪️وبگاه «مجهرالجزیره» نوشته رژیم صهیونیستی در همکاری مشترک با امارات، از ابتدای سال 2019 اقدام به ساخت پایگاه نظامی سری در این کشور کرده است. ▪️این پایگاه بر اساس پیشرفته‌ترین تکنیک‌های ساختمانی و در عمق 330 متری زمین ساخته شده و هیچ حمله موشکی نمی‌تواند به آن آسیب بزند. ▪️دستگاه‌های نظامی تحت پوشش شرکت‌های تجاری و ترانزیتی مختلف و به اسم محموله‌های صنعتی وارد امارات شده و در این شهر زیرزمینی ذخیره می‌شوند.
⁉️آمریکا در همسایگی ایران چه دام هایی تنیده است؟! 🔻 امروز نیروهای آمریکایی به‌طور کامل افغانستان را ترک کردند اما چرا با وجود مصوبه دوسال گذشته پارلمان عراق پیرامون خروج نظامیان آمریکایی از این کشور، حضور غیرقانونی نظامیان آمریکایی در عراق همچنان ادامه دارد؟ 🔻جدا از پتانسیل‌های بالفعل کشور عراق ازجمله وجود منابع نفتی و مزیت‌های آمریکا و متحدانش در غرب آسیا، واشنگتن برخلاف افغانستان که جامعه مبتنی‌بر قومیت بود، در عراق با وجود یک‌بار اخراج نظامیانش، توانست در عرصه دیپلماسی فرهنگی و قدرت نرم با استفاده از نهادهای جامعه مدنی، بسیار موفق عمل کند. 🔻غرب و در راس آن آمریکا برای توسعه قدرت نرم و نفوذش در عراق راهکارهای متنوعی را در دستور کار خود قرار داده‌اند. 🔻تازه‌ترین تلاش برای باز کردن جای پا در عراق، به سفر اخیر امانوئل مکرون رئیس جمهور فرانسه به عراق مربوط است. مکرون که برای حضور در نشست بغداد به عراق سفر کرده بود، با رهبران سیاسی و مذهبی بلندپایه عراقی نیز دیدار داشت و حتی به حرم مطهر امامان هفتم و نهم شیعیان‌(ع) نیز سری زد تا این گزاره را تقویت کند که فرانسه درصدد بازگشت به غرب آسیا است. 🔻در کنار رفتاری که مکرون در عراق داشت، کشورهای غربی به رهبری آمریکا در دو دهه گذشته متمرکز بر تأسیس و تقویت سازمان‌های مردم‌نهاد (NGO)  به‌عنوان یکی از نخستین راهبردهای خود برای تقویت نفوذ در عراق بوده‌اند. 🔻در این خصوص آمریکا از ظرفیت دو موسسه آمریکایی موقوفه ملی برای دموکراسی (NED) و آژانس توسعه جهانی ایالات متحده (USAID) بهره برده است. 🔻اگرچه این دو موسسه در نهادهای به‌اصطلاح غیردولتی آمریکا هستند اما تحت فرماندهی شورای عالی امنیت ملی آمریکا و نهادهای بالادستی واشنگتن قرار دارند. 🔻این موسسات وظیفه دارند با اعطای کمک‌های خارجی به سازمان‌های مردم‌نهاد به «پیشبرد منافع سیاست خارجی آمریکا در گسترش دموکراسی و بازار آزاد» در کشورهای درحال توسعه کمک کنند. 🔻درباره حمایت‌های مالی این دو موسسه ازNGO های عراقی همین بس که براساس گزارش مالی‌ NED در سال ۲۰۱۵، این موسسه موفق شده هزار و ۹۵۰ شبکه مردم‌نهاد در عراق ایجاد کند. 🔻براساس این گزارش یکی از این شبکه‌ها به‌تنهایی حدود ۱۹۰میلیون دلار از موسسه موقوفه ملی برای دموکراسی پول دریافت کرده است. این موسسه در گزارش مالی سال ۲۰۱۴ نیز اعلام کرده بود بیش از ۵میلیون دلار و در سال ۲۰۱۵ بیش از ۶میلیون دلار به موسسات مردم‌نهاد در عراق کمک کرده است! 🔻آژانس توسعه جهانی ایالات متحده (USAID) نیز به موازات اشغال عراق، فعالیت‌های گسترده‌اش را به‌منظور اثرگذاری بر جامعه عراق در زمینه‌های فکری، فرهنگی، اقتصادی و سیاسی آغاز کرد. منبع:فرهیختگان
5.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻دومین سفر استانی؛ رییس جمهور وارد "چابهار" شد 🔹رییس جمهور امروز پنجشنبه یازدهم شهریور، دومین سفر استانی خود را به حوزه سواحل مکُران در چابهار اختصاص داد و از طریق فرودگاه کنارک با استقبال استاندار سیستان و بلوچستان و جمعی از مسوولان وارد این شهرستان راهبردی شد. 🔹شهرستان کنارک یکی از قطب‌های صید و صیادی در سیستان و بلوچستان است و حدود چهار هزار و ۵۰۰ صیاد بر روی شناورهای این اسکله مشغول به فعالیت صیادی هستند. 🔸 رئیسی: سفرهای استانی برای آشنایی با مشکلات مردم و رفع آنها، شناخت ظرفیت‌های اقتصادی برای ایجاد اشتغال و رونق تولید یکی از برنامه‌های دولت سیزدهم است.
📢 جالب نیست که آمار مبتلایان رژیم صهیونیستی فایزر زده از رژیم صهیونیستی یکسال پیش بدون واکسن بیشتر شده و آمار فوتیهاش هم روز به روز داره بیشتر میشه؟!
12.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 مهمترین مشکلات اقتصادی کشور در بیانات رهبر انقلاب در دیدار اخیر هیئت دولت: 🔹تورّم بالا؛ یکی از اساسی‌ترین مشکلات 🔹کسری بودجه 🔹معیشت مردمِ کم‌درآمد 🔹کاهش ارزش پول ملّی 👈 این یکی از آن چیزهایی است که انسان واقعاً‌ خجالت‌زده میشود از این قضیّه. 🔹کاهش قدرت خرید مردم 🔹مشکلات فضای کسب و کار 🔹 مشکلات نظام بانکی 👈 بایستی برای هر کدام از اینها جداگانه واقعاً برنامه‌ریزی کرد و کار کرد و حلّ این مسائل، مهم است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️🎥|حمله به سه مداح ایرانی به‌خاطر حضور در مشهورترین حسینیه بصره! 🔹میثم مطیعی، محمود کریمی و مجید بنی‌فاطمه به دعوت شیعیان بصره در مشهورترین حسینیه این شهر نوحه‌خوانی کردند. 🔹برخی رسانه‌ها در نقد حضور مداحان ایرانی در این حسینیه با توجه به شرایط کرونایی می‌گویند که چرا مطیعی در ایران جلسه خود را لغو کرد یا چرا کریمی در جلسه خود اعلام کرد اگر دستورالعمل‌ها رعایت نشود، مداحی را قطع می‌کند، اما در بصره با این شرایط مداحی می‌کنند. 🔹باید گفت دستورالعمل‌های وضع شده برای عزاداری محرم از سوی ستاد کرونای ایران و برگزاری مراسم در داخل کشور بود. در عراق هیچ دستورالعملی برای برپایی مراسم وجود ندارد و مداحان ایرانی، تابع قوانین کشوری‌اند که مهمان آنها هستند. 🔸با این حال این سه مداح با فاصله‌ای زیاد نسبت به عزاداران نشسته‌اند و با رعایت فاصله از یکدیگر نوحه‌سرایی می‌کنند. علاوه بر این آنها واکسن هم زده‌اند.
🚨تیم ملی والیبال نوجوانان ایران سوم جهان شد 🔹تیم ملی والیبال نوجوانان کشورمان موفق شد در دیدار رده بندی رقابت‌های نوجوانان جهان، با نتیجه ۳ بر ۲ روسیه را شکست داده و در رده سوم قرار بگیرد.
إِنَّا لِلَّهِ وَإِنَّا إِلَیْهِ رَاجِعُونَ سردار سرلشکر بسيجي سيدحسن فيروزآبادي رئيس سابق ستاد کل نيروهاي مسلح و مشاور عالي نظامي فرماندهي کل قوا، پس از مدتي بيماري، به ديدار معبود شتافت. سرلشکر فيروزآبادي از سال 1368 تا 1395 به مدت 27 سال با حکم رهبر معظم انقلاب، به عنوان رئيس ستاد کل نيروهاي مسلح مشغول به خدمت بود و پس از آن، از سوي حضرت آيت‌الله خامنه اي به عنوان مشاور عالي نظامي فرماندهي کل قوا منصوب شد.
📢 آیت الله سید محمد سعید حکیم درگذشت 🔹 آیت الله سید محمد سعید حکیم از مراجع عظام تقلید تشیع امروز جمعه به ملکوت اعلا پیوست. دلیل درگذشت، سکته قلبی اعلام شده است. ایشان در زمان وفات ۸۷ سال سن داشت. ‌‌ ‌ 🔹ایشان در زمان صدام به دلیل مخالفت با صدامـدر زمینه منع پیاده روی اربعین به زندان افتاده ومتحمل شکنجه شدند 🔹روحشان شاد ویادشان گرامی
جریمه سنگین واتس‌اپ به‌خاطر پخش اطلاعات کاربران 🔹آسوشیتدپرس: ناظر حریم خصوصی ایرلند پس از انجام تحقیقات درباره واتس‌اپ و کشف نقض قوانین حفظ حریم خصوصی، جریمه‌ای ۲۶۷ میلیون دلاری برای این شبکه اجتماعی تعیین کرد. 🔹واتس‌اپ قوانین حفظ حریم خصوصی را در خصوص شفافیت اشتراک‌گذاری داده‌های کاربران با دیگر شرکت‌های فیس‌بوک نقض کرده است. «به نقل خبرگزاری فارس»