خبرگزاری میزان
بازداشت ۳ دلال ارزی در خیابان منوچهری 🔹رئيس پليس امنيت اقتصادی پايتخت: ماموران، ۳ فعال ارزی که با
دلالان ارز خیابان منوچهری تهران نقره داغ شدند
▪️دستگیری ۳ دلال ارزی
🔻رئیس پلیس امنیت اقتصادی تهران بزرگ: در پی اقدامات فنی و اطلاعاتی پیشدستانه در مبارزه با اخلالگران بازار ارز مشخص شد افرادی در دفتر خود واقع در خیابان خیابان منوچهری، اقدام به فعالیت غیر مجاز ارزی میکنند.
🔹 در بازرسی از دفتر کار این افراد که فاقد هرگونه جواز کسب و تابلو بود، حدود ۲ میلیون واحد انواع ارز به ارزش ۱۴ میلیارد تومان و تعداد زیادی اسناد و مدارک و مستندات مربوط به فعالیت غیرمجاز ارزی کشف شد.
🆔 @mizannewsagency
هشدار وزارت رفاه درباره پیام جعلی اعطای وام
🔹وزارت رفاه اعلام کرد پیام اینترنتی «اعطای وام ۳۰ میلیون تومانی بدون سود و ضامن از سوی وزارت کار» که از طریق پیامرسانها و تعاملات دیجیتال در حال بازنشر است، جعلی بوده و صرفاً به قصد کلاهبرداری سودجویان در حال انتشار است.
🆔 @mizannewsagency
ارسال پیامکهای اغواکننده خرید و فروش فیش حج تمتع
◾️کاربران توجه نکنند
🔻رئیس پلیس فتای البرز: با توجه به آغاز پیش ثبت نام و به روز رسانی متقاضیان حج تمتع ، شیادان سایبری با ترفندهای مختلف با این بهانه اقدام به کلاهبرداری از کاربران می کنند.
🔹️کلاهبرداران در فضای مجازی تحت عنوان خرید و فروش و یا ثبت نام فیش حج از مردم کلاهبرداری می کنند که هوشیاری کاربران در مقابل این ترفند ضروری است.
🔹️این افراد با انگیزه کلاهبرداری از کاربران با ایجاد سایت و صفحه جعلی اقدام به دریافت وجه کرده ضمن آنکه در خلال عملیات پرداختی مردم حساب های آنان را رمزگشایی میکنند.
🔹️مجرمان سایبری با طراحی صفحات جعلی شبیه به صفحات پرداخت بانک به دنبال سرقت اطلاعات بانکی هموطنان هستند که کاربرانه باید با دقت در آدرس سایت اصلی دقت داشته باشند چرا که تمام سایتهای معتبر و مهم از پروتکل https استفاده میشود.
🔹️متقاضیان برای هرگونه ثبت نام و رزرو حج تمتع فقط از طریق سازمان حج وزیارت به نشانی اینترنتی اقدام کنند.
🆔 @mizannewsagency
خبرگزاری میزان
هکشدن بزرگترین و مخوف ترین شرکت پوششی واحد ۸۲۰۰ رژیم صهیونیستی ▪️اعضای ۸۲۰۰ عضو باید از سایه خودش
هک اطلاعات فرمانده سابق عملیات ارتش رژیم صهیونیستی
🔹گروه سایبری حنظله با انتشار تصاویری مدعی شد اطلاعات شخصی سرلشکر «امرام میتزنا» فرمانده سابق عملیات ارتش رژیم صهیونیستی، رهبر سابق حزب کارگر و شهردار سابق حیفا را هک کرده است.
🆔 @mizannewsagency
خبرگزاری میزان
سومین جلسه دادگاه رسیدگی به پرونده کثیرالشاکی رضایت خودرو طراوت نوین
◾️بازی با سرمایه مردم براساس حدس و پیشبینی
◾️از خرید و فروش عتیقه با سرمایه مردم تا پرداخت روزانه یک میلیارد تومان به نزدیکان متهم
◾️قاضی دادگاه: هیچ شخصی بدون اجازه بانک مرکزی اجازه جذب سرمایه مردم را ندارد
🔹️سومین جلسه دادگاه رسیدگی به پرونده کثیرالشاکی رضایت خودروی طراوت نوین به ریاست قاضی کلهر در دادگاه ویژه رسیدگی به جرایم اخلالگران در نظام اقتصادی کشور در استان قزوین برگزار شد.
🆔 @mizannewsagency
خبرگزاری میزان
سومین جلسه دادگاه رسیدگی به پرونده کثیرالشاکی رضایت خودرو طراوت نوین ◾️بازی با سرمایه مردم براساس ح
پرسشهای قاضی درباره خرید عتیقهجات توسط متهم ردیف اول و پاسخهای متهم
متهم ردیف اول پرونده طراوت نوین: براساس علاقه شخصی اقدام به خرید عتیقهجات کردم!
🔻قاضی از متهم ردیف اول در رابطه با خرید و نگهداری عتیقهجات پرسید: عتیقهجاتی که در کیفرخواست به شما تفهیم شد را از کجا و به چه قیمتی خریداری کرده بودید؟
🔻متهم: این عتیقهجات از همدان و در سال ۹۴ خریداری شد.
🔻قاضی: چه کسی این عتیقهها را برای شما تهیه کرد؟
🔻متهم: خودم خریداری کردم.
🔻قاضی: آیا از عتیقه شناخت دارید؟ علت خرید این عتیقهها چه بود؟
🔻متهم: علت خاصی نداشت و فقط به دلیل علاقه شخصی خریداری کردم.
🔻قاضی: چرا با وجود عدم آشنایی با عتیقه، اقدام به خرید این اقلام کردید که اکنون بر اساس نظریه کارشناسی تعدادی از آنها تقلبی است؟
🔻متهم: ارزش ریالی آنها برای من مهم نبود و فقط به دلیل علاقه شخصی خریدم.
🔻قاضی: چرا سرمایه مردم را در این راه هزینه کردید؟
🔻متهم: در این فرایند اقتصادی بخشی از سود حاصله متعلق به سرمایهگذار و مابقی سود مختص به مجموعه بود. همه این اموال متعلق به مردم نیست و بخشی از آن سود حاصل از سرمایهگذاری متعلق به شرکت است.
🆔 @mizannewsagency
خبرگزاری میزان
پرسشهای قاضی درباره خرید عتیقهجات توسط متهم ردیف اول و پاسخهای متهم متهم ردیف اول پرونده طراوت ن
سوالات قاضی از متهم ردیف اول طراوت نوین درباره تعهدات خودرویی شرکت متهم
◾️متهم ردیف اول: خودروها را بهصورت حوالهای از بازار تهران و قزوین و نمایندگیها تامین میکردیم!
🔹️متهم در پاسخ به سوال قاضی در مورد قراردادهای خودرویی و نحوه تهیه خودروها گفت: قراردادهای ما در حوزه خودرو به چند شکل بود. در یک مورد که تحویل فوری بود خودروها به قیمت روز و فوری تحویل میشد.
🔹️نوع دوم فروش ما تسهیلاتی بود که در این روش سرمایهگذار به بانک معرفی و تسهیلات دریافت میکرد که ۲۰ درصد قیمت روز خودرو را تحویل میگرفتیم و در بانک مسدود میشد، ۸۰ درصد قیمت خودرو نیز وام گرفته میشد و پس از واریز مبلغ وام به حساب شرکت، خودرو تحویل و برگ سبز صادر میشد. برگ سبز نیز مجدداً به بانک عودت داده میشد و پولی که در بانک مسدود شده بود به حساب جاری ما انتقال پیدا میکرد.
🔹️یک مدل فروش ما هم مربوط به فروش ودیعهای بود. پیشفروش خودرو نداشتیم. کل مبلغ پول را از مشتری دریافت میکردیم و تحویل خودروهای ما از ۳ ماه کاری شروع میشد، اما این ۳ ماه نیز ۳۰ روز تاخیر داشت.
🔹️قاضی گفت: خودروها را از کجا تهیه میکردید؟
🔹️متهم: خودروها را از بازارهای تهران و به صورت حواله تهیه میکردیم.
🔹️قاضی: حوالهها را از کجا تهیه میکردید؟
🔹️متهم گفت: از بازار تهران و قزوین و از نمایندگیها تهیه میکردیم. از شهریور ۹۸ به بعد خرید حواله داشتیم. ابتدا به صورت کاردکس بود.
🔹️حواله خریداری و کاردکس میشد، اما سندی صادر نمیشد. ما حوالههای مشتریان شرکتهای خودرو را میخریدیم و در موعد تحویل همان حواله به نام شرکت تغییر نام پیدا میکرد. شرکت نیز حواله را به نام مشتری تغییر میداد.
🔹️خودرویی که ما تحویل میدادیم حدود ۸ تا ۹ ماه طول میکشید تا به دست مشتری برسد. وقتی حوالهها را میخریدیم پول کامل آن را تحویل نمیدادیم یعنی ما با این پول در بازارهای اقتصادی مجدداً کار میکردیم.
🔹️قاضی: آیا قیمت خودروها بهروز بود؟
🔹️متهم: قیمت آن از بازار کمتر و از نمایندگی بالاتر بود.
🔹️قاضی: وقتی قیمت خودروها را پایینتر از بازار تعیین میکردید، پس سود شما از این بازار به چه شکلی بود؟ شما با این پولها چگونه سرمایهگذاری میکردید تا این مبلغ را جبران کنید؟ آیا میتوانستید آنقدر سود کنید تا این کسری جبران شود؟
🔹️متهم: خودروهای ما حدود ۸ ماه طول میکشید تا تحویل شود و فرایند سوددهی این سرمایهها در این ۸ ماه بسیار بالا بود.
🆔 @mizannewsagency