خبرگزاری میزان
ششمین جلسه دادگاه رسیدگی به پرونده کثیرالشاکی رضایت خودرو طراوت نوین برگزار شد ▪️قاضی: متهمان اموال
حرفهای متناقض باجناق مدیرعامل شرکت طراوت نوین
▪️متهم ادعا کرد حرفهای گذشتهاش سندیت ندارد
🔸در ادامه یکی دیگر از متهمان در جایگاه قرار گرفت و مدعی شد: نه در کلاهبرداری شرکت کردهام و نه اخلال در نظام اقتصادی کشور ایجاد کردهام.
🔻قاضی: قبل از ورود به شرکت چه شغل و اموالی داشتید؟
🔻متهم: قبل از ورود به شرکت کارمند بانک بودم و یک خانه و یک خودروی پرشیا داشتم. سرمایه اولیه به شرکت ۱۱۳ میلیون تومان بود.
🔻قاضی: شما در بازپرسی گفتهاید سال ۹۴ با ۳۰ میلیون تومان وارد شرکت شدید و ماهی یک و نیم میلیون تومان سود میگرفتید.
🔻متهم: بله درست است. مدیر شرکت باجناق بنده است و در خرید و فروش خودرو فعالیت داشت.
🔻قاضی: شما در بازپرسی گفتهاید که در سالهای بعد ۸ میلیارد به شرکت دادهاید و ۲۲ میلیارد تومان خارج کردید.
🔻متهم: این اعداد را قبول ندارم.
🔻قاضی: در بازپرسی در مورد چکی به مبلغ هزار میلیارد تومان از کشور آذربایجان برای یک کشور دیگر صحبت کرده بودید در مورد آن توضیح دهید.
🔻متهم: در این مورد هم اطلاع ندارم. من در بازپرسی حرفی زدم، اما این حرفها مستند نیست. الان میگویم که حرفهای من سندیت ندارد.
🔻قاضی: حرفهای شما در دادگاه سندیت دارد. اگر اموالی وجود دارد اعلام کنید اگر پول مردم پرداخت شود به نفع شما هم هست. چه کاری انجام شده که چک هزار میلیارد تومانی صادر شده است و ۳ میلیارد تومان سرمایه شما در عرض ۳ سال به ۱۶۸ میلیارد تومان رسیده است؟
🔻متهم: بنده هم به نوعی سرمایه گذار بودم و متضرر شدم و شغل خود را از دست دادهام. امیدوارم مردم به پول خود برسند.
🔻مستشار دادگاه: شما چه زمانی از بانک استعفا دادید؟
🔻متهم: من از بانک استعفا ندادم به دلیل مشکلات روحی و روانی که به من وارد شد نتوانستم به کارم ادامه دهم.
🔻مستشار دادگاه: شما در بازپرسی گفتهاید چندین بار استعفا دادهاید، اما نپذیرفتند.
🔻متهم: دلیل استعفای من این بود که به دلیل اینکه من باجناق مدیرعامل شرکت بودم از من توقع داشتند برای بانک منابع جذب کنم. بنده هم توانایی این کار را نداشتم.
🔻مستشار: ۷۰ میلیارد تومان به حساب شما وارد شده است.
🔻قاضی: در صحبتهای شما صداقت وجود ندارد و حرفهای شما با هم متناقض هستند. یک بار میگویید استفعا ندادهاید و یک بار میگوید چند بار درخواست استعفا دادهاید.
🆔 @mizannewsagency
رهبر انقلاب: جنایت دشمن، تردیدها را درباره درستی راه مقاومت از بین میبرد
▪️مشت محکم حزبالله بعد از شهادت سیدحسن، دشمن را وادار به درخواست آتشبس کرد
🔻رهبر انقلاب اسلامی صبح امروز در دیدار اقشار مختلف مردم در سخنان پیرامون تحولات اخیر منطقه: مقاومت اینجوری است؛ وقتی جنایات سبُعانهی دشمن را میبینند آن کسانی که تردید داشتند که باید مقاومت کرد یا نه، از تردید بیرون میآیند میفهمند که جز با سینه سپر کردن در مقابل ستمگر و ظالم و زورگو نمیشود انسان راه خودش را ادامه بدهد، باید بایستد، باید مقاومت کند مقاومت یعنی این.
🔹شما حزباللّه لبنان را نگاه کنید ببینید، مصیبتی که بر حزباللّه وارد شد شوخی بود؟ کسی مثل سید حسن نصراللّه را حزباللّه از دست داد این چیز کمی بود؟ حملات حزباللّه، قدرت حزباللّه، مشت محکم حزباللّه بعد از این بیشتر از قبل شد. این را دشمن هم فهمید و قبول کرد.
🔹آنها خیال کردند حالا که ضربه زدند میتوانند وارد سرزمین لبنان بشوند، حزباللّه را عقب بزنند تا فلان جا، مثلاً تا نهر لیتانی جلو بیایند، نتوانستند بیایند، حزباللّه ایستاد با کمال قدرت کاری کرد که خود آنها آمدند گفتند آتشبس. مقاومت این است.
🆔 @mizannewsagency
شمار شهدای نوار غزه به ۴۴ هزار و ۸۰۵ نفر رسید
🔻وزارت بهداشت فلسطین در غزه: رژیم صهیونیستی طی ۲۴ ساعت گذشته ۲ قتلعام در نوار غزه انجام داد که منجر به شهادت ۱۹ نفر و مجروح شدن ۶۹ نفر دیگر شد.
🔹شمار شهدای غزه از زمان آغاز جنگ در اکتبر گذشته (مهر ۱۴۰۲) به ۴۴ هزار و ۸۰۵ نفر و شمار مجروحان به ۱۰۶ هزار و ۲۵۷ نفر رسید.
🆔 @mizannewsagency
خبرگزاری میزان
📸 #گزارش_تصویری | بازدید هیئت قضایی عراقی از دادسرای امور بینالملل 🔹هئیت قضایی کشور عراق امروز دوش
هیئت قضایی عراق از مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضاییه ایران بازدید کرد
▪️طراحی ۸۰ سامانه الکترونیکی برای تسریع در ارائه خدمات قضایی
🔸جلسه دیدار هیئت قضایی کشور عراق از مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضاییه صبح امروز چهارشنبه ۲۱ آذر، با حضور مسئولان این مرکز برگزار شد.
🔻معاون خدمات الکترونیک قضایی مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضاییه: این مرکز با هدف توسعه هوشمندسازی و استفاده از فناوریهای نوین در اتخاذ تصمیمات قضایی و اداری، ارتقای حمکرانی قضایی داده محور و نظارت هوشمند و کاهش تصمیمگیری و نظارتی سنتی و توسعه نظارتهای مستمر، همه جانبه، هوشمند و همگانی نسبت به نظارتهای گذشته عمده فعالیتهای خود را دنبال میکند.
🔹این مرکز با استفاده از ظرفیت نخبگان کشوری و بومی نزدیک به ۸۰ سامانه طراحی کرده و یکی از مهمترین سامانههایی که برای سهولت در کار، تسریع در انجام امور و کاهش اطالهدادرسی طرحریزی شده؛ سامانه مدیریت پروندههای قضایی است.
🆔 @mizannewsagency
مدیرکل دفتر مجلس و نمایندگان قوه قضاییه: تحقق وظایف قانونی دستگاه قضا مستلزم تخصیص بودجه مناسب است
🔻محمدحسن پیرزاده در گفتوگو با میزان: در جلسه کمیسیون حقوقی با حضور معاون اول قوه قضاییه، مشکلات دستگاه قضا از جمله راهاندازی دادگاه صلح و ... مورد بررسی قرار گرفت و بنا شد پیشنهادهای قوه قضاییه برای تحقق دغدغههای مجلس شورای اسلامی در فصل ۲۴ قانون که در برنامه هفتم نیز آمده و مستلزم داشتن بودجه و اعتبار لازم است مورد توجه قرار بگیرد.
🔹برنامه هفتم مورد تاکید نمایندگان و طبق قوانین مصوب است.
🔹کارکنان و قضات، کمبود فضای اداری و بروزرسانی، رسیدگی به پروندهها، کاهش اطاله دادرسی، الکترونیک کردن رسیدگیها و دادرسی های الکترونیکی و ... در فصل ۲۴ قانون برنامه هفتم در ماده ۱۱۳ به بعد آمده است و تحقق هر کدام از آنها مستلزم بودجهای است که از سوی مجلس به قوه قضاییه اختصاص مییابد.
🔹با تفاهمنامه تنظیم شده و تشکیل جلسات مشترک، مجلس شورای اسلامی نسبت به دغدغههای قوه قضاییه آگاهی لازم را به دست میآورد و با همراهی کمیسیون قضایی برای رفع مشکلات مردم تلاش میکنیم.
🆔 @mizannewsagency