eitaa logo
میز اول تحلیل رویدادها
269 دنبال‌کننده
4.8هزار عکس
54 ویدیو
7.2هزار فایل
مجله‌ی تحلیل رویدادها و مناسبت‌ها
مشاهده در ایتا
دانلود
🔸 عملیات فریب برای نجات از انزوا در سرخط‌های تحلیلی پیرامون نقل و انتقالات اخیر ارتش تروریستی آمریکا در منطقه ⚪️نقل و انتقالات آمریکایی در عراق، جابجایی نیروهای آمریکایی از بزرگترین پایگاه نظامی در قطر و انتقال و نقل مکان به اردن و ورود نیروهای سنتکام به افغانستان، از این جمله است. اکنون سئوال این است؛ علت این نقل و انتقالات چیست؟پاسخ را در چند نکته می‌توان خلاصه کرد: ⚪️حقیقت این است که امروز آمریکا در غرب‌آسیا بدترین روزهای انزوای خود را می‌گذراند. ابرقدرت اول دنیا امروز در همه کشورهایی که بیشترین هزینه را کرده و چند هزار کشته و مجروح داده است، تنهاتر از همیشه است. عراق، سوریه، افغانستان، حتی پاکستان آماده پذیرش ارتش این کشور نیستند. فرماندهان ارتش آمریکا حتی از ماندن در قطر هم بیم دارند. ⚪️برای نجات از این مخمصه و انزوا، جابجایی‌های تاکیتکی بعنوان عملیات فریب توسط آمریکا در حال انجام است. خروج از افغانستان تا حدودی فضای ضدآمریکایی در افغانستان را تلطیف خواهد کرد و درگیری‌های داخلی می‌تواند خیال آمریکا را موقتا راحت کند. ⚪️خروج از قطر و اردوکشی به اردن هم تاحدزیـادی ارتش تروریستی آمریکا را از تیررس نزدیک ایران دور می‌کند و هم باحضور ارتش آمریکا در اردن می‌تواند بر فلسطین و سوریه و عراق و مصر تسلط بیشتری داشته باشد و نیز بر آبراهه تجاری بسیار مهم شرق( چین تا مدیترانه) تاثیر بگذارد. ⚪️در این نقل و انتقالات که در بی‌خبری انجام می‌شود یک پیام بزرگ نیز نهفته است و آن این‌که؛ پیروز این میدان ایران انقلابی است.
9. آمریکا.docx
25.6K
🔵 فایل word 🔸 عملیات فریب برای نجات از انزوا در https://eitaa.com/mizeavval
9. آمریکا.pdf
134.6K
🔴 فایل pdf 🔸 عملیات فریب برای نجات از انزوا در https://eitaa.com/mizeavval
🔸ضلع سوم تحول به بهانه انتصاب حجت الاسلام والمسلمین
10. اژه ای.docx
23.8K
🔵 فایل word 🔸ضلع سوم تحول به بهانه انتصاب حجت الاسلام والمسلمین https://eitaa.com/mizeavval
10. اژه ای.pdf
101.2K
🔴 فایل pdf 🔸ضلع سوم تحول به بهانه انتصاب حجت الاسلام والمسلمین https://eitaa.com/mizeavval
🔸پاسخ به‌یك شبهه رایج در باره به بهانه خاموشی‌های اخیر ⚪️در سال‌های اخیر شبهات مختلفی پیرامون نیاز ایران به‌انرژی هسته‌ای مطرح گردیده كه یكی از آن شبهه‌ها این است: نیروگاه خورشیدی نور ابوظبی با 1200مگاوات و هزینه ساخت 870میلیون دلار در مدت زمان 2سال ساخته شده است درحالی كه نیروگاه اتمی بوشهر برای تولید 1000مگاوات با هزینه میلیاردها دلار 35سال طول كشیده است. چرا ایران به‌جای ساخت نیروگاه خورشیدی به‌برق هسته‌ای روی آورده است؟ ⚪️در پاسخ این شبهه مغالطه‌آمیز باید گفت: این گزاره و مانند آن دارای اطلاعات غلط و تحریف شده است، زیرا: ⚪️اولا- همین امارات درحال ساخت نیروگاه هسته‌ای با میزان بیش از 5600مگاوات است كه در منطقه ما بی‌نظیر است. ⚪️ثانیا-علت طول كشیدن ساخت نیروگاه بوشهر در طول زمان زیاده‌خواهی‌های كشورهای طرف و اختلال‌افكنی‌های آمریكا بوده است. ⚪️ثالثا- ما در قراردادهایمان در ساخت رآكتور بوشهر و مانند آن، همه مسائل را پیش‌بینی كرده و نمی‌گذاریم منافع ملی آسیب ببیند. درحالی كه عربستان و امارات فقط یك محموله بزرگ مانند یك باتری بزرگِ دربسته را تحویل می‌گیرند و اجازه هیچ‌گونه دخل و تصرفی در آن ندارند و این شرط را هم متعهد می‌شوند. درحالی كه ایران انقلابی درحال حركت به‌سمت رآكتورسازی و توانمندی برای انواع تعمیر و نگهداری و حتی تأمین سوخت است. بعبارت بهتر آن كشورها با این نوع قراردادها، وابسته‌تر می‌شوند ولی ما از این رهگذر معبری به‌سمت خودكفایی گشوده‌ایم. ⚪️نیروگاه خورشیدی علاوه بر هزینه‌های هنگفت‌تر از هسته‌ای، ضایعات سمّی و خطرناكی تولید می‌كند.
11. هسته ای.docx
25.5K
🔵 فایل word 🔸پاسخ به‌یك شبهه رایج در باره به بهانه خاموشی‌های اخیر https://eitaa.com/mizeavval
11. هسته ای.pdf
191.9K
🔴 فایل pdf 🔸پاسخ به‌یك شبهه رایج در باره به بهانه خاموشی‌های اخیر https://eitaa.com/mizeavval
🔸 خاموشی‌های كلافه‌كننده و چند نكته‌ ⚪️تابستان 1400 به‌دلایلی كه در زیر می‌آید تابستان سختی خواهد بود. اكنون، 16 روز از تابستان می‌گذرد و به‌احتمال زیاد این شرایط، دو هفته تا یك ماه دیگر ادامه خواهد یافت. اكنون سؤال این است، دلایل اصلی این مشكلات چیست؟ صاحبنظران صنعت برق و انرژی دلایل زیر را برشمرده‌اند كه خلاصه آن در زیر می‌آید: ⚪️اول- مشكل اصلی اینجاست- فاصله تولید و مصرف برق خیلی زیادشده. 11 هزار مگاوات فاصله بین تولید و مصرف برق هست. یعنی به‌اندازه 11 نیروگاه بوشهر!! ⚪️دوم- دلایل اصلی این اتفاق عبارتند از: ⚪️1- گرمای بی‌سابقه هوا كه در نیم قرن اخیر بی‌سابقه بوده است و نیز تداوم خشكسالی كه از سال‌های قبل آغاز شده است، باعث شده اغلب قریب به‌اتفاق نیروگاه‌های برق آبی از مدار تولید خارج شوند كه حدود 14درصد برق كشور را شامل می‌شود. ⚪️2- این‌كه گرمای شدید هوا كه ظاهرا در 50 سال اخیر بی‌سابقه بوده مصرف برق در وسایل سرمایشی را به‌میزان بی‌سابقه‌ای بالا برده است. ما سال‌های گذشته در ساعات اوج مصرف معمولا حدود یك درصد افزایش مصرف را نسبت به‌سال قبل آن، ثبت می‌كردیم، اما امسال نسبت به‌پارسال میزان مصرف در اوج بار 13 درصد بیشتر شده كه خیلی زیاد است. این در حالی است كه در شرایط عادی ما پرمصرف‌ترین كشورها در حوزه برق هستیم. ⚪️3- دولت‌های مختلف به‌خصوص دولت مستقر، به‌نصف تكالیف خود در ایجاد ظرفیت جدید نیروگاهی عمل كرده و به‌اندازه كافی ظرفیت جدید تولید نشده است كه در شرایط حساسی مانند الان به داد كشور برسد.
12. خاموشی.docx
27.6K
🔵 فایل word 🔸 خاموشی‌های كلافه‌كننده و چند نكته‌ https://eitaa.com/mizeavval
12. خاموشی.pdf
191K
🔴 فایل pdf 🔸 خاموشی‌های كلافه‌كننده و چند نكته‌ https://eitaa.com/mizeavval
🔸شروعی دوباره برای ⚪️یكی از محورهای مشترك بیانات رهبر معظم انقلاب در دو دیدار مهم‌شان با اعضاء دو قوه مقننه و قضائیه در ماه اخیر، مقوله «حضور در میان مردم و متن جامعه» است. ⚪️معَلّی بن خُنَیس از یاران نزدیك امام صادق علیه‌السلام به‌حضرت عرض كرد: من وقتی حكومت بنی‌عباس و امكانات رفاهی آن‌ها را در سلطنت و حكومت می‌بینم، با خود می‌گویم اگر حكومت در دست شما بود، ما هم در كنار شما زندگی خوشی داشتیم! امام علیه‌السلام در پاسخ فرمودند: «هَیهَاتَ یا مُعَلَّی أَمَا وَ اللَّهِ أَنْ لَوْ كَانَ ذَاكَ مَا كَانَ إِلَّا سِیاسَةَ اللَّیلِ وَ سِیاحَةَ النَّهَارِ وَ لُبْسَ الْخَشِنِ وَ أَكْلَ الْجَشِبِ...» ⚪️ای مُعلی ! اما سیره‌ی حكم‌رانی ما چنین است: ⚪️1) سیاست و تدبیر شبانه (سِیاسَةَ اللَّیلِ)، ⚪️2) سیر، گردش، رسیدگی و بازرسی روزانه (سِیاحَةَ النَّهَارِ)، ⚪️3) پوشاك زبر و درشت (لُبْسَ الْخَشِنِ)، ⚪️4) خوردن طعام‌های بسیار ساده (أَكْلَ الْجَشِبِ). ⚪️این‌كه حضرت می‌فرمایند سیره ما در مدیریت جامعه این است كه در شب مشغول برنامه‌ریزی و تدبیر امور مردم و در روز در حال خدمت‌رسانی در میدان و رسیدگی به‌مشكلات مردم در سریع‌ترین زمان و نزدیك‌ترین وضعیت هستیم و هم‌چنین خوراك و پوشاك ما در نهایت سادگی است و جز حداقل‌های اقتصادی، اجازه بهره‌مندی از هیچ امكانات دیگری را به‌خود نمی‌دادیم؛ گویای این حقیقت است كه دو ركن اصلی مدیران انقلابی و حزب‌اللهی و در خط ولایت، یكی تلاش شبانه‌روزی و جهادی است و دیگری ساده‌زیستی و مردمی بودن.
🔸 از رئیس جمهور منتخب‌ ⚪️درباره ادبیات و آداب مطالبه گری این سرخط‌ها باید مورد توجه قرار گیرد: ⚪️1- واضح است كه مطالبه‌گری صرفاً نقد و انتقاد نیست بلكه دارای شرایط و فرایندی است كه لزوماً باید به‌راه حل و حل مسأله منجر شود. ⚪️2- مطالبه‌گری باید، درون گفتمانی، وظیفه‌محورانه، علاج‌جویانه و نه انتقام‌جویانه و سهم‌خواهانه، برای رفع خطاها و بسترسازی برای خدمت بهتر دولت‌ها است. ⚪️3- اصول خیرخواهی، خوش‌زبانی، اجتناب از داوری عجولانه، حفظ حرمت افراد و حریم نظام، رعایت انصاف و اعتدال، شجاعت و صراحت و قاطعیت، مسؤولیت‌پذیری، مستند سخن‌گفتن و پرهیز از بزرگ‌نمایی و سیاه‌نمایی - خواسته یا ناخواسته- از مهم‌ترین آداب مطالبه گری است. ⚪️4- مطالبه‌گری باید موقعیت‌شناسانه و زمان‌شناسانه باشد. ⚪️5- آموزش در مطالبه‌گری و نیل به‌مهارت مطالبه گری لازم و بایسته است. این كار نیاز به‌فهم عمیق چیستی و چرایی و چگونگی مطالبه گری در سطوح محلی، منطقه‌ای و ملی است. ⚪️مطالبات از دولت سیزدهم‌ ⚪️الف- مطالبات آرمانی - بیانیه گام دوم، فقط بیانیه برای قرائت و شرح نیست. باید تبدیل به‌نقشه راه شود. دولت جدید اولین دولتی است كه باید در این مسیر ریل گذاری كند. ⚪️ب- مطالبات راهبردی - دولت جدید باید عقب‌ماندگی‌های خواسته و ناخواسته و عمدی و سهوی دولت گذشته و دولت‌های قبل را در تحقق سیاست‌های ابلاغی رهبر انقلاب را در حوزه‌های مختلف پیگیری كرده و عملیاتی سازد. ⚪️ج- مطالبات كوتاه مدت- تلاش برای تدوین برنامه هفتم پیشرفت كشور بر مبنای بیانیه گام دوم و سیاست‌های مزبور ابلاغی خصوصا در عرصه اقتصادی‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔸 بت‌ها باید شکسته شود به مناسبت فرا رسیدن عید سعید