eitaa logo
میز اول تحلیل رویدادها
301 دنبال‌کننده
4.9هزار عکس
54 ویدیو
7.4هزار فایل
مجله‌ی تحلیل رویدادها و مناسبت‌ها
مشاهده در ایتا
دانلود
7. ماه شعبان.pdf
206.4K
🔴 فایل pdf 🔶 قدر ماه را بدانیم (2) https://eitaa.com/mizeavval
7. ماه شعبان.docx
53.5K
🔵 فایل word 🔶 قدر ماه را بدانیم (2) https://eitaa.com/mizeavval
🔶 پاسخ به چند پرسش رایج در باره روابط ایران و روسیه ⚪️ اگر مقایسه‌ی حمله روس‌ها به تبریز در روز عاشورا و یا تجاوز آنها در ایران قجری که منجر به گلستان و ترکمانچای شد، بتواند مبنای رفتار و نفرت امروز ما از این کشور باشد، پس به مردم هند بابت کشتار چند ده هزاری نفری سپاه نادرشاه در دهلی و همچنین جنایات وحشتناک لشکر آقا محمد خان قاجار در حمله به تفلیس و هتک حرمت زنان و پسران آنجا چه جوابی می‌توان داد؟! این اعمال هرچند در حافظه‌تاریخی این دو ملت علیه ایران تاریخی هست ولی مبنای رفتار عقلایی آنان در تامین منافع ملی‌شان برای امروز نسبت به ایران سیاسی نیست. در حقیقت همیشه ایران تاریخی منطبق بر ایران سیاسی نیست. البته روسیه فعلی هرچند با روس تزاری و روس کمونیستی یکی نیست ولی باید مواظب بود این تحلیل ما را به این طرف بام پرتاب نکند چرا که روس پوتین هم دوست قابل اعتمادی نیست و اگر فرصت پیدا کند و منافعش ایجاب کند از پشت خنجر می‌زند لذا احتیاط شرط عقل است. ⚪️ گاهی نزاع بین دولت‌ها و کشورها نزاع حق و باطل است و گاهی نزاع بر سر منافع و قدرت است. در نزاع عربستان و یمن و یا رژیم صهیونیستی و فلسطین از نگاه ما ماهیتاً متفاوت است. ما هیچگاه از دولت انقلابی و مردم صبور و نجیب یمن متحمل صدمه و یا خیانتی نشده‌ایم و این در حالی است که شیعه زیدی با شیعه اثنی‌عشری مشترکات بسیاری دارند. این در حالی است که این صورت‌مسئله درباره اوکراین وجود ندارد. دولت اوکراین در همه این سالها در جبهه غرب بوده و بر علیه ایران ایستاده است. یک قلم آن، سم‌پاشی‌های این کشور و ادعاهای زیادش در مسئله سقوط هواپیمای اوکراینی بود.
8. ایران و روسیه.docx
50.8K
🔵 فایل word 🔶 پاسخ به چند پرسش رایج در باره روابط ایران و روسیه https://eitaa.com/mizeavval
🔶 غرب و مواجهه‌ی دوگانه و نژادپرستانه با جنگ در و یمن ⚪️ علاوه بر استاندارد دوگانه غربی‌ها در بازنمایی و پوشش جنگ اوکراین و یمن، طی روزهای بعد از آغاز عملیات ویژه روسیه به فرمان ولادیمیر پوتین به‌وضوح روح نژادپرستی و فاشیسم در پوشش اخبار رسانه‌های غربی و نیز دیدگاه کارشناسان رسانه‌های غربی قابل مشاهده است. روند گزارش‌ها و تحلیل‌ها به‌گونه‌ای بازنمایی می‌شود که انگار خون اوکراینی‌ها ارزشمندتر از جان یک انسان یمنی می‌باشد. ⚪️ به‌طور مثال خبرنگار مستقر کانال خبری «سی‌ان‌ان» در کی‌یف، پایتخت اوکراین، در گزارشی با صدایی اندوهناک و چشمانی اشک‌بار می‌گوید: «اینجا یک کشور در حال توسعه و جهان سوم نیست، اینجا اروپا است.» ⚪️ این نوع مواجهه کشورهای غربی نشان‌دهنده این است که حقوق بشری که کشورهای غربی مدعی آن هستند تنها در خدمت انسان سفیدپوست غربی و مسیحی است و دیگران واجد شرایط و حمایت این مقوله نمی‌شوند. جنگ اوکراین را باید نمایشگاه تناقضات رفتاری غرب در مواجهه با حوادث جهان نامید. این تناقضات البته در ذات تمدن غربی و تمدن آمریکایی نهفته است. نژادپرستی اساسا زیرساخت اصلی شکل‌گیری تمدن غرب و رژیم مافیایی آمریکا است. منتهی این تمدن اگرچه کوشیده است این تناقضات را در لفافه رفتارهای ظاهرفریب و اغواگر بَزَک کند، لکن حوادثی مانند جنگ اوکراین این تناقضات را برای جهانیان به رخ می‌کشد و افشا می‌کند.
🔶 ؛ آن گونه که هست ⚪️ اعتماد و اتکا به غرب و ناتو، اعتماد به ادعا‌های پوچ و لفاظی‌های پوشالی است. با اینکه اوکراین بر اساس توافقنامه «بوداپست» در سال ۱۹۹۴ خود را از کشوری با ظرفیت‌های نظامی بالا و سومین قدرت اتمی جهان، خلع سلاح کرد و در مقابل آمریکا، انگلیس و روسیه تضمین به امنیت آن دادند، با وجود این اینک که محتاج مساعدت نظامی و امنیتی است، صرفاً همدردی می‌شنود و عمل راهگشا نمی‌بیند. ⚪️ روسیه بر اساس برخی آمارها، ۵۳ درصد نفت و ۴۶ درصد گاز اروپا را تأمین کرده و مهم‌ترین تولیدکننده فلزات اساسی (مس، آلومینیوم، فولاد) و در عین حال صادرکننده محصولات استراتژیک کشاورزی (گندم و غلات) است. تحریم روسیه، قیمت انرژی و محصولات فوق را به‌شدت افزایش می‌دهد، غرب را دچار استیصال می‌کند و به‌رغم تحریم روسیه، درآمد آن را چند برابر خواهد کرد. ⚪️ اوکراین با توجه به ایجاد قطب‌بندی جدید، شرایط را برای کنشگری مؤثرتر و اخذ امتیاز‌های بیشتر ایران از طرف غربی، باز کرده و غربی‌ها را در موضع ضعف قرار خواهد داد. جهان شاهد سوق داده شدن قدرت از غرب به شرق است. با هر تحلیلی؛ یک نکته قطعی است و آن اینکه؛ غرب و آمریکا در حال افول و زوال است.
🔶 آیا به خط پایان نزدیک شده است؟ ⚪️ از سوی دیگر، تشدید مناقشه اوکراین و نیاز آمریکا به بازگشت آرامش به بازارهای انرژی باعث شده است که گمانه‌زنی‌ها برای امضای توافق نهایی در روزهای آینده تقویت شود. اما باید گفت که؛ به‌رغم فضای رسانه‌ای، توافق نهایی تنها از مسیر قبول شروط قرمز ایران می‌گذرد. ⚪️ همان‌طور که مقامات رسمی ایران بارها اعلام کرده‌اند، تنها در صورتی امکان احیای برجام وجود دارد که کشورهای ۴+۱ خط قرمزهای ایران برای رفع تحریم‌ها و پایداری توافق را به‌رسمیت بشناسند و تضمین‌های کافی در این خصوص داده شود و موارد باقی‌مانده هم مرتبط با همین خطوط قرمز است. بنابراین اهمیت این بندها باعث شده است که برای نتیجه‌بخشی مذاکرات، شروط مورد نظر ایران باید پذیرفته شود. ⚪️ چند روز قبل مسکو از واشینگتن خواست؛ بی‌اثر بودن تحریم‌ها در مسیر روابط تجاری-اقتصادی و سرمایه‌گذاری روسیه در ایران را به‌صورت کتبی تضمین کند. این درخواست دوگونه تفسیر به همراه داشت؛ برخی آن را گروکشی مسکو و مانعی بر سر توافق در وین عنوان نموده و برخی نیز آن را دلیلی بر جدیت روسیه در مذاکرات و تضمینی برای انتفاع ایران از توافق احتمالی تعبیر کردند.
10. مواجهه دوگانه.docx
46.9K
🔵 فایل word 🔶 غرب و مواجهه‌ی دوگانه و نژادپرستانه با جنگ در و یمن https://eitaa.com/mizeavval
10. مواجهه دوگانه.pdf
188.5K
🔴 فایل pdf 🔶 غرب و مواجهه‌ی دوگانه و نژادپرستانه با جنگ در و یمن https://eitaa.com/mizeavval
12. نور2.docx
43.8K
🔵 فایل word 🔶 گام بلند سپاه در فضایی شدن اولین کشور اسلامی https://eitaa.com/mizeavval