فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 رهبر انقلاب: ما جزو کشورهای معدودی هستیم که حفظ #محیط_زیست را در قانون اساسیمان داریم در #قانون_اساسی ما، برای حفظ محیط زیست تصریح شده و این چیز مهمی است. هیچ کس نبایستی این قانون را نقض کند و این جزو امتیازات برجستهی قانون اساسی ما است.
🌴۱۵اسفند روز درختکاری گرامی باد.
🔰میزمعارف
@mizemaaref
| بهار تویی که میآیی
◽️ در بامداد (سهشنبه ۱۴۰۱/۱۲/۱۶) از جدیدترین دیوارنگاره میدان ولیعصر(عج) به مناسبت میلاد با سعادت #امام_عصر(عج) با شعار بهار تویی که میآیی رونمایی شد.
🔰میزمعارف
@mizemaaref
13.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅#میلاد
🌙 شب نیمه شعبان یک گنج پنهان است
طبق روایات با فضیلت ترین شب بعد از شب قدر است.
#نیمه_شعبان
#جهاد_تبیین
🔰میزمعارف
@mizemaaref
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅#بصیرت
◀️اعتقاد به مهدی موعود، دل ها را سرشار از نور امید می کند . برای ما که معتقد به آینده حتمی ظهور مهدی موعود (ع) هستیم، این یاسی که گریبانگیر بسیاری از نخبگان دنیاست، بی معناست ...
⏪جوانان و روشنفکران و عموم ملت ما با اعتقاد به ظهور مهدی، علیه الصلاة والسلام، این اعتقاد راسخ را در دل خود پرورش می دهند که نظم ظالمانه جهانی، قابل زوال است و ابدی نیست; می شود با آن مبارزه و در مقابل آن ایستادگی کرد
🔰میزمعارف
@mizemaaref
✅#معرفی_کتاب
📚پادرمیانی
✍نویسنده: محبوبه زارع
انتشارات کتاب جمکران
«پادرمیانی» داستان بلند یکی از تشرّفات مشهور محضر حضرت ولی عصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف)، در قالب داستان عاشقانه با فرجامی جذاب و عبرتآموز شده است. این کتاب درقالب داستان بلند روایتگر توسل، تشرّف و استجابت دعای محال یکی از محبان امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) است.
🔰میزمعارف
@mizemaaref
✅#روزنگار
📆۱۷ اسفند سال ۱۳۶۲ شمسی «ابراهیم همت» که فقط خدا میدانست که کیست و چه آفریده، شد «شهید همت» و همه شناختندش!
پیش از آن همسرش به او گفته بود «تو بالاخره از طریق همین چشمهایت شهید میشوی» ولی ماجرا فقط «چشم» نبود، «سَر» هم بود!
رفته بود کمی جلوتر سرک بکشد به خطمقدم، در جزیره مجنون در عملیات خیبر... دیده بود سربازانش، رفقای عزیزتر از جانش آب گلآلود میخورند از تشنگی!
قمقمه ها را برداشت و به سمت تهر آب رفت. یک گلوله توپ آمد حوالی ابراهیمی که خدا نظر کرده بود به او و یک ترکش از گلوله جدا شد و دنبال سَر سرداری گشت که آب آورده بود؛ ساقی شده بود در ره منزل جانان. و بوسه زد به ابراهیم؛ بوسه آنقدر جانانه بود که نهفقط گونه را و چشم را و گوش را که سَر را!
🔴یاد این شهید والامقام را گرامی میداریم
🔰میزمعارف
@mizemaaref
✅#روزنگار
🔻 عالم مجاهد، آیتالله شهید سیدمحمد صدر
📆 ولادت: 1321 در نجف اشرف
📆 شهادت: هفدهم اسفند 1377 پس از بازگشت از نماز مغرب و عشاء همراه با دو فرزندش
او از دوران کودکی به فراگیری علوم اسلامی پرداخت و در یازدهسالگی به لباس روحانیت درآمد و همزمان دروس انگلیسی، زبانشناسی، تاریخ و جامعهشناسی را فراگرفت. ایشان در درس خارج حضرات آیات خویی، محمدباقر صدر، حکیم و امامخمینی(ره) در نجف شرکت کرد.
وی نخستین کسی بود که در زمان دیکتاتوری حزب بعث عراق، در مسجد بزرگ کوفه، نماز جمعه را اقامه کرد و در خطبههایش، به انتقاد از رژیم بعثی پرداخت.
🔰میزمعارف
@mizemaaref
#حدیث
امام عليعليه السلام :
و بِمَهديِّنا تَنقَطِعُ الحُجَجُ فَهُوَ خاتِمُ الأئمَّةِ و مُنقِذُ الاُمَّةِ و مُنتَهَي النُّورِ و غامِضُ السِّرِّ
با مهدي ما حجّتها گسسته ميشود . او پايان بخش سلسله امامان ، نجات بخش امّت و اوج نور و راز نهان است.
🔰میزمعارف
@mizemaaref
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 توصیه امام زمان برای تعجیل در ظهور
♨️ کوچکترین کاری که میتوان برای #امام_زمان انجام داد!
💢 بهترین و ارزشمندترین دعاها! اللهم عجل لولیک الفرج
🔹 برشی از سخنرانی #حجت_الاسلام_راجی به مناسبت ایام #نیمه_شعبان
🔰میزمعارف
@mizemaaref
✅#حدیث
🌎امتحان شیعیان در آخرالزمان
✍️امامصادق(علیه السلام)، درباره شدت فتنه
های زمان غیبت میفرمایند: «وَ اللَّهِ لَتُمَحَّصُن؛و اللَّهِ لَتُمَیَّزُنَّ؛ و اللَّهِ لَتُغَرْبَلُنَّ؛حتَّى لَا یَبْقَى مِنْکُمْ إِلَّا الْأَنْدَر...»
«به خدا سوگند شما خالص میشوید. به خدا سوگند شما از یکدیگر_جدا میشوید.به خدا سوگند شما غربال خواهید شد. تا اینکه از شما شیعیان باقی نمیماند جز گروه بسیار کم و نادر. دراین میان کسانی نجات خواهندیافت که: خود را در زمان غیبت به امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) نزدیک و نزدیکتر کنند؛ خود را از رذایلاخلاقی پاک کنند و به صفات حسنه نیکو گردانند.
شناخت امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) و دعای فراوان برای فرج ایشان، تنها راه نجات در این دوران پر از فتنه است.»
📚منبع: بحارالانوار، ج۵، صفحه٢١۶
🔰میزمعارف
@mizemaaref
✅#معرفی_کتاب
📚 چهار فانوس
✍️نویسنده سعید تشکری
ناشر کتاب جمکران
روایت های داستانی از زندگی و زمانه نواب خاص امام زمان (عج)
🔰میزمعارف
@mizemaaref
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 دستورالعمل آیتالله بهجت
چگونه علاقه ام را به امام زمان بیشتر کنم؟
🎥 حجت الاسلام راجی
به مناسبت ایام #ماه_شعبان
🔰میزمعارف
@mizemaaref