سالروز ولادت رسول اکرم (ص) و امام جعفر صادق (ع) مبارک باد 🎉🎉
🔰میزمعارف
@mizemaaref
10002414005602.pdf
1.7M
✅#مقاله
💡عنوان: {راهبرد پیامبر اعظم (ص) در نهادینه کردن #وحدت در جامعه اسلامی با تاکید برآموزه های قرآن کریم}
✍️نویسنده:
حیدر سهرابی| فریبا شایگان
📝چکیده:
آموزه های قرآن کریم وسیره پیامبر اعظم (ص) برای ایجاد وحدت بر نقاط مشترک میان مسلمانان ودیگر ادیان تاکید دارد. تمرکز روی اصول مشترک وایجاد همگرایی فکری, فرهنگی وسیاسی بین مسلمانان وپیروان دیگر ادیان آسمانی, راهبرد اصلی قرآن کریم وپیامبر اعظم (ص) در ایجاد اتحاد بین مسلمانان است.
مهم ترین رهنمود این پژوهش ناظر به لزوم اتخاذ تدابیر لازم در راستای نهادینه کردن وحدت با الهام از آموزه های قرآن کریم وسیره پیامبر اعظم است. در این راستا توجه به اموری از قبیل ایجاد همگرایی فکری بین ادیان, مذاهب واقوام مختلف, استفاده بهینه وهدفمند از اماکن عبادی وظرفیت ایمه جماعات, تاکید بر مشترکات دینی شیعه واهل سنت واستفاده از قرآن وسنت به عنوان حلقه اتصال امت اسلامی, وضع قوانین ومحدودیت های تبری, وآینده پژوهی در زمینه شرایط آتی جامعه اسلامی ضروری است.
🔰میزمعارف
@mizemaaref
✅ سرّ #صلوات فرستادن بر اهل بیت (علیهمالسلام):
آیت الله جوادی آملی:
سيدنا الاستاد مرحوم علامه طباطبايي (رضوان الله عليه) ميفرمودند: وقتي انسان از خداي سبحان صلاه و صلوات بر اهلبيت ميخواهد يعني رحمت. رحمت وقتي بر اينها تنزل كرد ريزش كرد به ساير مخلوقين ميرسد و اگر بخواهد رحمت به ديگران برسد اول بايد به اينها برسد تا به ديگران برسد لذا انسان براي اجابت دعا شايسته است اول درود بفرستد يعني صلوات بفرستد. نه درود به معناي سلام.
🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌷
🔰میزمعارف
@mizemaaref
نگاهی به برخی کتابهای نوشتهشده درمورد منافقین و کومله.pdf
1.54M
✅#معرفی_کتاب
⬅️روزنامه فرهیختگان
🔻#فرهنگ #بصیرت
🔻نگاهی به برخی کتابهای نوشتهشده درمورد منافقین و #کومله؛ چند روایت معتبر از کلونیهای ترور
🔰میزمعارف
@mizemaaref
پاورپوینت اندیشه 1بخش اول اوستادی.pdf
1.53M
✅#مکمل_دروس_معارف
✅#محتوای_اساتید
🖇#پاورپوینت #اندیشه_اسلامی
✍🏻 تهیه توسط: سرکار خانم دکتر الهام اوستادی
🔸 استاد دانشگاه الزهرا و فرهنگیان
🔰میزمعارف
@mizemaaref
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅#روزنگار
📆۲۳ مهر سالروز شهادت چهارمین شهید محراب آیت الله عطاءالله اشرفی اصفهانی است که سال ۶۱ به دست منافقان کوردل به درجه رفیع شهادت نائل آمد.
🔰میزمعارف
@mizemaaref
#ویژه
📍ثبت نام دوره مطالعاتی آثار علامه مصباح یزدی رحمهالله علیه 📍
☀️سطح یک وسطح دو ☀️
💢ویژه طلاب برادر سراسر کشور 💢
🔰روش ثبت نام: مراجعه به سامانه پیشخوان حوزه
⭐️مهلت ثبت نام: تا پنجم آبان ماه
💡آدرس کانال دوره سطح یک👇
https://eitaa.com/joinchat/814153944Cf6601cc735
🍃آدرس کانال دوره سطح دو 👇
https://eitaa.com/doure_motaleati
🔰میزمعارف
@mizemaaref
✅#روزنگار
🔻حضرت آیتالله خامنهای: همهی ما بهویژه جوانان باید از قهرمانی جانبازان و معلولان، درس بگیریم و از ظرفیتهای پنهان خود استفاده كنیم تا بتوانیم به پیشرفت و سعادت دنیا و آخرت دست بیابیم.
اگر ظرفیتهای مغفول در وجود انسان و یا در كشور به كار انداخته شود، قطعاً زمینهساز پیشرفت و موفقیتهای بزرگ خواهد بود.
📆۲۴ مهر روز ملی پارالمپیک گرامی باد
🔰میزمعارف
@mizemaaref
1_1296443060.pptx
526.3K
✅#مکمل_دروس_معارف
✅#محتوای_اساتید
🖇#پاورپوینت #دانش_خانواده
⬅️فصل اول: پیش از ازدواج
✍🏻 تهیه توسط: سرکار خانم دکتر بتول رخشانی راد
استاد دانشگاه زابل
🔰میزمعارف
@mizemaaref
✅#معرفی_کتاب
📚کتاب "محمد (ص)"، نوشته "ابراهیم حسن بیگی" انتشارات مدرسه، در قالب رمان
🔸محمد (ص) روایتی است كه در پانزده بخش به سرانجام رسید . زاویه دید راوی اول شخص است، شخصی یهودی كه در رمان به عنوان یك دانشمند معرفی می شود از طرف شورای عالی یهود مأمور می شود به سمت پیامبر اسلام گرایش پیدا كرده و یا او را كشته یا عقایدش را به چالش بكشد. در سرآغاز رمان كه بخشی از روایت كلی است آمده:
«تو (مرد یهود) باید به آن جا بروی و از نزدیك با عقاید این مرد آشنا شوی، سپس اگر توانستی او را بكش و اگر كشتنش به مصلحت نبود دینش را از درون متلاشی كن [...] مقدمات سفر را مهیا كن. رسیدی، گزارش سفر را نیز فراموش نكن، هر چه دیدی و درباره او دریافتی برایم بنویس و بفرست، بدان كه ما در شورای عالی یهود سخت نگران اتفاق هایی هستیم كه در حجاز رخ می دهد. نباید بگذاریم دین و نژاد ما بازیچه قرار گیرد.»
🔹در واقع در سراسر این رمان ما با گزارش هایی مواجهیم كه یك غیر مسلمان از پیامبر مسلمانان می دهد، این گزارش ها از تأثیرپذیری پیامبر (ص) بر اطرافیان، دشمنان و روند شكل گیری اسلام حكایت دارد.
🔰میزمعارف
@mizemaaref
#تفسیر
🔻«قُلْ یا أَهْلَ الْکِتابِ تَعالَوْا إِلى کَلِمَةٍ سَواءٍ بَیْنَنا وَ بَیْنَکُمْ أَلاَّ نَعْبُدَ إِلاَّ اللَّهَ وَ لا نُشْرِکَ بِهِ شَیْئاً وَ لا یَتَّخِذَ بَعْضُنا بَعْضاً أَرْباباً مِنْ دُونِ اللَّهِ فَإِنْ تَوَلَّوْا فَقُولُوا اشْهَدُوا بِأَنَّا مُسْلِمُونَ»
🔺بگو: «اى اهل کتاب! بیایید به سوى سخنى که میان ما و شما یکسان است؛ که جز خداوند یگانه را نپرستیم و چیزى را همتاى او قرار ندهیم؛ و بعضى از ما، بعضى دیگر را- غیر از خداى یگانه- به خدایى نپذیرد.» هرگاه (از این دعوت) سرباز زنند، بگویید: «گواه باشید که ما مسلمانیم!»
📝 قرآن با این طرز استدلال به ما مىآموزد، اگر کسانى حاضر نبودند در تمام اهداف مقدس با شما همکارى کنند بکوشید لااقل در اهداف مهم مشترک همکارى آنها را جلب کنید و آن را پایهاى براى پیشبرد اهداف مقدستان قرار بدهید. آیه فوق یک نداى وحدت در برابر تمام مذاهب آسمانى است در واقع از این آیه شریفه در تقریب مذاهب اسلامی به خوبی میتوان استفاده راهبردی داشت، وقتی خدای متعال ادیان توحیدی را دعوت به وحدت حول مشترکات مذهبی میکند، به طریق اولی مذاهب اسلامی نیازمندتر به رعایت این پیشنهاد قرآنیاند. مذاهب اسلامی هر چند در برخی از مسائل با یکدیگر اختلاف دارند اما مشترکات اصولی در بین این مذاهب بهترین مستمسک برای تشکیل وحدت اسلامی است، اعتقاد به وحدانیت خدای متعال، باور به نبوّت و حیات ابدی، اصول روشن اعتقادی است که میتواند مذاهب اسلامی را حول آن مسائل متحد و جمع کند.
#وحدت
🔰میزمعارف
@mizemaaref
منظومه ی خانواده و سبک زندگی اسلامی در بیان امام صادق (ع.pdf
729K
✅#مقاله
💡عنوان: {منظومه خانواده و سبک زندگی اسلامی در بیان امام صادق (ع)}
✍🏻حسین رفیعی وردنجانی
📑چکیده: پرداختن به وحی الهی به عنوان مهمترین منبع در فهم علوم همواره مورد توجه علما و در حقیقت از سیره ی عقلا بوده است. آنچه در این پژوهش مورد توجه قرار گرفته است؛ منظومه ای است از کلام امام صادق (ع) در رابطه ی خانواده و در نهایت ارائه ی الگویی از یک سبک زندگی اسلامی.
خانواده و سبک زندگی دینی در این نگاه دارای ارکانی است از جمله؛ پدر، مادر؛ ( والدین )، پسر، دختر ؛(فرزندان) و رابطه ای که هر کدام از این ارکان در داخل و خارج از محیط زندگی دارند که در نهایت مشخص کننده ی سبکی از زندگی دینی و اسلامی است که در بردارنده ی بهترین و شایسته ترین نوع سبک زندگی است.
🔰میزمعارف
@mizemaaref
✅#احادیث_تمدنی
⬅️#منشأ_الهی_حقوق
📌امیرالمومنین علیه السلام می فرمایند: خدای متعال، #رعایت حقوقِ بندگانش را مقدمه ای برای رعایتِ حقوقِ #خودش قرار داد، پس هر که به ادای حقوقِ بندگانِ خدا قیام کند، این خود سبب قیام به ادای حقوقِ خدا خواهد شد.
📖برگرفته از جلد اول کتاب گرانسنگ «الحیاة» / فصل: منشأ الهی حقوق...
🔰میزمعارف
@mizemaaref
✅#معرفی_کتاب
📚کتاب "زندگینامه پیامبر اسلام (ص)"، نوشته "اکارن آرمسترانگ" در سال 1383 انتشارات حکمت
🔸خانم کارن آرمسترانگ یکی از صاحبنظران مشهور در عرصه دین در جهان انگلیسىزبان است که هفت سال از عمرش را در مسلک راهبهاى کاتولیک سپرى کرد. او شرح احوال خویش را در زندگىنامه پرفروش «از میان معبر باریک» بازنویسى کرده است. وى مؤلف کتابهاى پرفروش و نامآورى چون «تاریخچهاى از خدا» که تا کنون به بیش از سى زبان ترجمه شده است، «اسلام: تاریخى کوتاه» و «کتاب بودا» از مجموعه کتابهاى انتشارات واید نفلدونیکلسون است.
🔹کتاب «زندگینامه پیامبراسلام(ص)» آرمسترانگ که یک ماه پس از حادثه یازدهم سپتامبر انتشار یافت و به پرفروشترین کتاب سال امریکا تبدیل شد، با چه انگیزهاى به نگارش درآمد؟ آرمسترانگ در پاسخ به این پرسش مىنویسد: ۱ــ در برابر مخالفت یک کنگره اسلامى انگلیسى، شیوخ عربستان و علماى الازهر با فتواى آیتالله خمینى(ره)، معرفى دنیاى اسلام به خونخوارى، متعصب دانستن اسلام و مسلمانان و ارائه چهره وحشتناک از سیماى محمد(ص) واکنشى صورت نمىگیرد، در حالى که محمد(ص) یکى از انوار تاریخ بشریت است؛ ۲ــ غیرمنصفانه است که اقدام چند مسلمان افراطى را به آیین پیامبر اسلام(ص) نسبت دهیم و دین او را دین ترور، قتل و وحشت بنامیم.
🔰میزمعارف
@mizemaaref
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥صحبتهای مهم حضرتآیتاللهالعظمی
#جوادی_آملی
🔹هرکاری که باعث تضعیف نظام،
تفرقه، نفاقافکنی
و باعث طمع بیگانگان شود،
«حرامعینی»است.
#بصیرت
🔰میزمعارف
@mizemaaref
رحمه للعالمین بودن پیامبر(ص) در قرآن از نگاه تفاسیر فریقین.pdf
282.3K
✅#مقاله
💡عنوان: {رحمة للعالمین بودن پیامبر(ص) در قرآن از نگاه تفاسیر فریقین}
✍🏻علی غضنفری، مصطفی زارعی
📑چکیده: «رحمه للعالمین» بودن پیامبر(ص) در قرآن، به عنوان یک ویژگی شاخص برای ایشان مطرح شده است. این ویژگی نیازمند توضیح و تبیین بیشتری است که تا به حال به آن پرداخته نشده است، از این رو در این نوشتار، به منظور تبیین و توضیح این ویژگی، به تفاسیر فریقین مراجعه شده است.
🔖مفسران فریقین برای این توصیف پیامبر(ص)، سه معنای کلیدی مطرح کرده اند که عبارتند از: جهانی و جاودانه بودن، سعادت و عاقبت به خیری، و مانع عذاب الهی. از بررسی این موارد، این نتیجه حاصل می شود که مردم دنیا اعم از مومن و کافر، همگی مرهون رحمت پیامبر(ص) هستند و هدف پیامبر(ص) از جنگ، خون ریزی و کشتار نبوده است؛ زیرا هیچ گاه کسی را نفرین و در هیچ حال از درگاه خداوند عذاب کسی را درخواست نکرد. بنابراین پیامبر(ص) برای همه انسانها در همه زمانها و مکانها تا پایان جهان، رحمت است؛ زیرا آنچه را موجب سعادت ابدی مردم است، برای آنها آورده است.
🔰میزمعارف
@mizemaaref
1_1312501100.pptx
134.8K
✅#مکمل_دروس_معارف
✅#محتوای_اساتید
🖇#دانش_خانواده
⬅️فصل اول: تشکیل خانواده
✍🏻 تهیه توسط: سرکار خانم دکتر بتول رخشانی راد
استاد دانشگاه زابل
🔰میزمعارف
@mizemaaref
✅#حدیث
🌟امام علی (علیه السلام) فرمود:
فانظروا إلی ما صاروا الیه فی اخر أمورهم حین وقعت الفرقة و تشتت الألفة و اختلفت الکلمة و الأفئدة و تشعبوا مختلفین و تفرقوا متحاربین قد خلع الله عنهم لباس کرامته و سلبهم غضارة نعمته و بقی قصص أخبارهم فیکم عبرا للمعتبرین
پس بنگرید به آخر کارشان «قوم بنی اسرائیل» آن هنگام که بین آنها تفرقه افتاد، و مهربانی و الفتها بهم خورد و سخنها و دلها مختلف و گروه گروه شدند و بجان هم افتادند و پراکنده گشتند و با هم جنگیدند، پس خداوند، لباس عزت را از تن آنها برکند و فراوانی نعمتش را از آنها گرفت و آنچه باقی مانده، سرگذشت آنان است تا مایه عبرت، عبرت گیرندگان باشد شود.
(نهج البلاغه، خطبه 192)
🔰میزمعارف
@mizemaaref
1_1608338547.pptx
4.23M
✅#مکمل_دروس_معارف
✅#محتوای_اساتید
🖇#دانش_خانواده
⬅️فصل دوم
✍🏻 تهیه توسط: سرکار خانم دکتر بتول رخشانی راد
استاد دانشگاه زابل
🔰میزمعارف
@mizemaaref
6001513911202.pdf
712.2K
✅#مقاله
💡عنوان: {زن از نگاه پیامبر (ص)}
✍️نویسنده: محمد شفیعی
📝چکیده:
یکی از موضوعاتی که در سخنان پیامبر (ص) مورد تاکید قرار گرفته, معرفی شخصیت زن و نوع نگاهی است که به زن دارد. پیامبر اکرم (ص) الگوی کامل انسانیت, زن را از زوایای مختلف مورد بحث و بررسی قرار داده که مهم ترین آنها عبارت از: عظمت و هویت دینی زن, نقش مادر و وظایف پروروشی ایشان, همکاری و پاداش خدمت به شوهر, توجه به فرزند دختر, وظیفه مرد نسبت به همسر, منفور بودن طلاق می باشد. در صورتیکه فرمایشات پیامبر (ص) مورد توجه قرار گیرد, آرامش در خانواده ها, افزایش و زمینه رشد و تعالی افراد خانواده فراهم می گردد.
🔰میزمعارف
@mizemaaref
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #کلیپ
💠 با ایران مخالفند...
🔴 همه دعوا سرِ جمهوی اسلامی نیست...
📆 بیانات امام خمینی (ره) و رهبرمعظم انقلاب درباره نقشه اصلی دشمن درباره اغتشاشات
🔰میزمعارف
@mizemaaref