🔴رای گیری سوم
نمایندگان از پاسخ رئیس جمهور به مساله بیکاری قانع نشدند
@ansoyesiasat
🔴رای گیری چهارم
نمایندگان از پاسخ رئیس جمهور به مساله رکود اقتصادی قانع #نشدند
@ansoyesiasat
🔹بر اساس قانع نشدن نمایندگان نسبت به پاسخهای رئیسجمهوری به ۴ سوال، سوالات مطرح شده به قوهقضاییه ارجاع خواهد شد و پس از آن نتایج بررسی قوهقضاییه بار دیگر به مجلس ارجاع میشود و مجلس در این باره تصمیمگیری میکند/ اعتماد
@ansoyesiasat
🔴 ذوالنور: طوری حرف میزنید که انگار رییس جمهور سوییس هستید نه ایران!
🔹اگر۱۰۰تا FATF هم تصویب کنید سایه تحریم اینگونه برداشته نمیشود.
🔹کاخ برجامتان بایک لگدآمریکا فروریخت.
@ansoyesiasat
این که نمایندگان فقط از یک پاسخ قانع شدند که به حوزه خارجی مرتبط بود یعنی منشأ مشکلات موجود داخلی و مدیریتی است.
@ansoyesiasat
روحانی وحدت گرایی را جایگزین اقناع کرد تا اوضاع بدتر این که هست نشود اما نمایندگان مسیر خود را گم نکردند.
@ansoyesiasat
روحانی برای فردای رسانههای اصلاحات فقط یک تیتر غیر مرتبط با سئوالات جور کرد #ترور_من
@ansoyesiasat
🔴 روز #آزمایش روحانی....‼️
🔻 حضرت امام(ره) هنگام تنفیذ بنی صدر فرمودند: «من یک کلمه به آقای بنی صدر تذکر میدهم، این کلمه تذکر برای همه است، حب الدنیا رأس کل خطیئه. یعنی دنیادوستی در رأس همه خطاهاست». مشابه همین تذکر را امام به آقای رجایی فرمودند؛ «دیروز نخستوزیر بودید و پریروز وزیر بودید و قبل از او معلم بودید و قبل از او هم یک شاگردی بودید و بعد از این هم معلوم نیست کی از اینجا بروید. ممکن است خدای نخواسته حالا که بیرون رفتید یا همین حالا یک بمبی باز اینجا منفجر بشود و فاتحه همه را بخوانند! (انفجار خنده حضار از جمله آقای روحانی). وقتی مطلب این است، چرا باید انسان قبل از ریاستجمهوری و بعدش فرق بکند؟ مگر ریاستجمهوری چی هست؟». این ادبیات ناصحانه و مشابه هم، در یکی اثر کرد و بر جان او نشست اما مانع شقاوت دومی نشد.
نخوت، خودرایی و تشنجآفرینی و در عین حال نفوذ زدگی و اسارت بنی صدر در حلقه گروهکهای نفاق را مقایسه کنید با سیره مسئولانه شهید رجایی که دستفروشی را یادش نرفته بود و میدانست چینی امانتی امنیت و اتحاد و اقتدار ملت را باید عزیزتر از جان خویش داشت.
🔻فراوان پیش آمده که منافقین، رجال سیاسی را تحریک به انتحار و خودزنی و به هم ریختن کشور کنند و یا به خراب کردن پلهای پشت سر خود وادارند. پوست خربزه زیر پای رجال گذاشتن و قربانی گرفتن، عادت منافقین است ولو در قالب بزک شده «افشاگری» (بخوانید دروغ بافی و بازگویی اتهامات دشمن علیه ارکان نظام) باشد. چنانکه دیروز یکی از اعضای حزباشرافی کارگزاران، به بهانه موضوع سؤال از رئیسجمهور مدعی شد «رئیسجمهور فردا یک رسالت تاریخی بر دوش دارد. روحانی باید فردا بین حفظ آرامش یا بازسازی محبوبیتش یکی را انتخاب کند»! محبوبیت نزد چه کسانی؟ این چه محبوبیت موهومی است که هزینه آن، به هم زدن آرامش کشور است؟ بیثبات کردن کشور، جز نقشه دشمن است؟
امروز برای روحانی روز آزمایش است...
@ansoyesiasat
❌تحلیلی در مورد فیلم زیبای #تنگه_ابو_قریب!
❌اولین چیزی که در مورد این فیلم به زبان میآید،جلوه های ویژه بسیار خارقالعاده و کم نظیر و صحنه پردازی تقریباً بی نظیر آن است،آن هم نه به صورت محدود در یک لوکیشن چند ده متری، بلکه در محدوده ای بیش از پانصد متر و گاها تا عمق نگاه یک کیلومتر با صحنه پردازی مواجه هستیم با بیشترین جزئیات جنگ،و کمترین نقص،که نشان از تلاش زیادی برای خلق این صحنه پردازی بوده!
به طوری که هرقدر دوربین در زوایایی مختلف میچرخد و حرکت میکند در هرگوشه و کناری جزئیات یک صحنه نبرد کلاسیک با بالاترین کیفیت به وفور به چشم میخورد و چشم و ذهن را پر میکند!
و نکته قابل توجه اینکه هیچکدام از صحنه ها اصلاً تکراری نیست،و آن به آن با صحنه های جدیدی از جنگ مواجه خواهیم شد.
نشان دادن صحنه های تیر خوردن،مجروح شدن و شهید شدن رزمندگان و دکوپاژ هایی از شهادت رزمندگان و زاویه جاری شدن و حتی پاچیدن خون روی زمین و حتی به دوربین به صورت کاملا واضح و شفاف در تأثیر گذار فیلم بسیار مؤثر بوده مثلاً سکانس قطع شدن دست یک رزمنده و پیدا شدن آن توسط دکتر، و دنبال شدن دست قطع شده توسط دوربین، اقتباسی زیبا از صحنه های ابتدایی فیلم فاخر نجات سرباز رایان بود که تأثیر آن را در ذهن کارگردان،در جای جای فیلم مشهود بود!
و تأمل به این نکته که فیلمسازهای ما به سطحی از توانایی البته بیست سال پیش تاپ ترین فیلمساز جهان یعنی استیون اسپیلبرگ رسیده اند،که اگر تنگه ابو قریب بیشتر از نجات سرباز رایان جلوه های ویژه نداشته باشد کمتر ندارد و این یعنی فاصله فیلمسازی ما با سطح اول دنیا در حال کم شدن است!
نقد مهمی که به فیلم وارد است،خالی بودن فیلم از محتوای عقیدتی تشییع ناب و المان های کربلا و عاشوراست!
که جز چند شعار یا حسین و چند پرچم،طعم جذاب پارادایم هایی مثل شهادت طلبی،ایثار و از خودگذشتگی را کمتر در بر داشت،
و حتی ضعف در پردازش اهمیت تنگه ابو قریب در ذهن تماشاگر،که اگر عراق از این تنگه عبور میکرد دشت عباس،اندیشمک و دزفول را تصرف میکرد است و جاری نشدن فیلم روی یک پلتفرم آسمانی،اگر نگوییم فیلم را حیف کرده،حتماً ضربه خود را زده،تا جایی که آنهایی که گفتند فیلم صرفاً جلوه های ویژه و یک نجات سرباز رایان ایرانی بود،پر بیراه نگفتند!
ولی همین جلوه های ویژه،انقدر زیبا و بدون نقص و بخل در پرداختن به جزئیات چه در گریم فوقالعاده که چهره یک رزمنده ایرانی در حال جنگ تن با تانک در عالی ترین کیفیت و چه در طراحی لباس و چه در شلوغی میزانسن،در سکانس هایی طولانی خلق شده بود،نمره یک فیلم فاخر در ژانر جنگ را خواهد گرفت!
#meysam_zlf
✔️کانال تخصصی سیاسی آنسوی سیاست
@ansoyesiasat
✅کانال آنسوی سیاست در #ایتا
https://eitaa.com/ansoyesiasat
🔺و در #سروش
http://sapp.ir/ansoyesiasat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥حداقلی ترین کاری که برای احیای
عید غدیر میتونیم انجام بدیم اینه که
این کلیپ را با تمام توان انتشار بدیم تا
به دست همه برسه
🔴 شیطنت جدید رسانه ای و تقابل سازی ایرانی ـ عراقی!
ـ پسماندهای آلوده ایران منجر به مسمومیت هزاران نفر از مردم بصره شد
ـ انتشار تصاویر قتل یک عراقی در خرمشهر توسط شهروندان ایرانی که ادعا شده به ناموس ایرانی تجاوز کرده است ( پس از چند ساعت توسط مسئولان خرمشهر تکذیب شد)
ـ انتشار تصاویری مبنی بر ارسال پول مردم ایران به عراق
ـ بزرگنمایی و برجسته کردن تحریم ایران از جانب کشور عراق
ـ آتش زدن هورها به تلافی از قطعی برق و صادرات برق ایران به عراق
ـ نشان دادن تصاویری مبنی بر توهین مردم عراق به مسئولان ایرانی در عراق در صورتی که تصاویر مرتبط به هیئت عراقی و حادثه کراده بوده است...
ـ پخش گسترده اخباری مبنی بر تجارت جنسی مردان عراقی در ایران
🔸 و ده ها تصویر و کلیپ دیگر که با محتوای دروغ و به منظور اختلافافکنی در فضای مجازی دو کشور در حال انتشار است، نشانگر #عزمی_رسانه_ای جهت ایجاد تفرقه و احساس تقابل بین مردم دو کشور که اتفاقا پیوندهای مشترک در حوزههای دینی، مذهبی، اجتماعی و اقتصادی دارند، است.
♦️ همین نزدیکی فرهنگی و مذهبی باعث شده تا روابط ایران و عراق در سالهای اخیر در بالاترین سطح خود قرار گیرد و این نقطه قوت، منافع برخی گروهها و کشورهای جهان را به خطر انداخته است.
♦️ از همین روی سرخط رسانه ای خاص با ایجاد شکاف و شعله ورسازی آتشه کینه بین مردم دو کشور آنهم با تمسک به نقاط مشترک مذهبی و فرهنگی، به سرفصل اقدامات گسترده رسانه ای در این دو کشور تبدیل شده است که اگر هوشیار نباشیم می تواند زیانبار باشد.
♦️ در این شرایط کم هم نیستند کسانی که در این بازی رسانه ای، طعمه می شوند و فریب محتواهای مذکور را می خورند که این را از گپ و گفت های مردم در تاکسی می توان فهمید.
♦️ در چنین شرایطی که تکنیک ها، تکنولوژی ها و ابزارهای رسانه ای و جریان سازی اتاق های فکر، از بی سوادی یا بهتر است بگویم کم سوادی رسانه ای مردم هر دو کشور استفاده کرده و با تحریک احساسات و پخش شایعات هدفمند، در حال جنگی هوشمندانه هستند، رسانه های رسمی و مجازی وظیفه اقدام برای آگاه سازی مردم را برعهده دارند.
♦️ نباید فراموش کنیم اگر ما خوراک رسانه ای صحیح و موردنیاز مخاطب را در اختیارش نگذاریم، کسانی پیدا خواهند شد که این کار را در راستای منافعشان انجام دهند و اینجاست که دیگر آب رفته به جوی بازنخواهد گشت.
🖊 معصومه نصیری
(قائم مقام انجمن سواد رسانه ای ایران)
@ansoyesiasat
🔴 هوک از توهماتش گفت...
🔻برایان هوک، رئیس گروه اقدام ایران:
🔹ایران آخرین حکومت انقلابی روی زمین است.!!
🔹ماهیت انقلابی و سرکوبگر رژیم ایران و ابراز این جهانبینی انقلابی در داخل و خارج از مرزهای ایران، دلیل تصمیم دولت ترامپ برای اتخاذ راهبردی جدید در قبال ایران است.
@ansoyesiasat
میز نیوز
🔴 هوک از توهماتش گفت... 🔻برایان هوک، رئیس گروه اقدام ایران: 🔹ایران آخرین حکومت انقلابی روی زمین است
#تکمیلی #مهم
🔻رئیس گروه اقدام ایران در وزارت خارجه آمریکا:
🔹قصد داریم که تا ۴ نوامبر (۱۳ آبان) صادرات نفت خام ایران به جهان را تا حد ممکن، به عدد صفر نزدیک کنیم.
🔹«دیگر در ایران سال ۱۹۷۹ (۱۳۵۷) نیست» و مدعی جدایی جوانان از ایدئولوژی انقلابی شد؛ «روحانیون دین سالار میتوانند هر چه قدر بخواهند روز و شب "مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسرئیل" بگویند ولی وزیر خارجهشان، ظریف، از یک دانشگاه آمریکایی مدرک دکتری گرفته است.»
🔹رئیس جمهور ترامپ برای دفاع از مردم آمریکا از برجام خارج شد و پس از آن، کمپینی برای فشار بر ایران به راه انداخته است.
🔹اولین مولفه این کمپین فشار، اعمال تحریم است و آمریکا در این مسیر، ۱۷ مورد تحریم علیه ایران اعمال کرده که ۱۴۵ شخص و نهاد مرتبط با ایران را پوشش میدهند.
@ansoyesiasat
🔴 فردا دیر است....‼️
🔻رهبرانقلاب بارها نسبت به اهمیت فضای مجازی به هشدار داده اند و در مورد راه اندازی هرچه زودتر #شبکه_ملی_اطلاعات اصرار دارند. از این طرف اصرار و از طرف مسئولین انکار
این سوال پیش می آید: آیا همیشه باید دشمن منویات معظم له را به صورت معکوس بهره برداری کرده و از دل آن استراتژی خود را ترسیم کرده و در موقعیت آفندی قراربگیرد؟
در رسانه ها آمد برایان هوک، سرپرست گروه اقدام ایران در وزارت خارجه آمریکا گفته: « آمریکا در بالاترین سطح همسویی کامل با درخواستهای مردم معترض ایران قرار دارد. تلاش داریم تا از طریق #دنیای_دیجیتال به مردم ایران کمک کنیم تا با ذات این رژیم و فساد آن بیشتر و بیشتر آشنا شوند!!».
آری اکنون دشمن به صورت عریان از نقشه خود پرده برداشته!! ای کاش مسئولین به خود بیایند که خدای ناکرده فردا دیر است....
✍ #وحید_محبی
🔴 جنگ انتخاباتی‼️
ترامپ: اگر جمهوریخواهان در انتخابات نوامبر (آبان ماه) کنگره شکست بخورند، باید منتظر خشونت بود.
@ansoyesiasat
🔴 پیرامون تحولات لرزان عراق....
🔻از اتفاقات اخیر سیاسی عراق نکات مهمی برداشت میشود:
1⃣بعد از ائتلاف دوماه قبل گروه های بزرگ سیاسی این کشور در مورد انتخاب نخست وزیر و تشکیل کابینه،خبرها از تغییر این آرایش و جدایی فتح از النصر و سائرون حکایت میکند که باید آن را ماه عسل رایزنی های گسترده سعودی و آمریکا در این کشور دانست.
2⃣طی چند روز اخیر محور متشکل از ائتلاف سائرون به رهبری مقتدی الصدر و جریان حکمه به رهبری عمار الحکیم در حال تلاش و گفت و گو با برخی اعضای ائتلاف فتح به رهبری هادی العامری هستند تا برای دستیابی به بیشترین تعداد نماینده در پارلمان آینده عراق، آنها را به محور خود ملحق سازند. در این مورد نیز به نظر میرسد با توجه به انسجامی که در این جبهه وجود دارد این عمل با بن بست مواجه شود. به معنای دیگر ائتلاف دولت قانون و الفتح بعد از اعلام ائتلاف جدید(النصر،سائرون و...) پیروز میدان خواهد بود.
3⃣از طرف دیگر بنظر میرسد کردها و اهل سنت به خوبی دریافته اند که نفوذ و عقلانیت سیاسی و همچنین کنترل امنیت در این کشور با وجود فشارهای عربستان و آمریکا در ائتلاف الفتح و دولت قانون آشکار است و احتمالا در روزهای آینده به دو مورد مذکور نزدیک شوند.
✍ #محمد_جلالی_فرد
@ansoyesiasat
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🌟چرا عید غدیر از همهی اعیاد بالاتر است؟
🔻رهبرانقلاب: اینکه در بعضی از تعبیرات گفته شده است که عید غدیر عیداللهالاکبر و از همهی اعیاد بالاتر است، علّت این و وجه این چیست؟ خب، در قرآن کریم آیاتی هست که به غیر از مسئلهی غدیر به مسئلهی دیگری قابل تطبیق نیست.
🔹همین آیهی معروف «الیَومَ یَئِسَ الَّذینَ کَفَروا مِن دینِکُم فَلا تَخشَوهُم وَ اخشَونِ اَلیَومَ اَکمَلتُ لَکُم دینَکُم وَ اَتمَمتُ عَلیکُم نِعمَتی وَ رَضیتُ لَکُمُ الاِسلامَ دیناً» که در اوایل سورهی مائده است، با غیر مسئلهای در وزن و اهمّیّت و اندازهی مسئلهی غدیر، قابل تطبیق نیست.
🔹امروز روزی است که دشمنان -کفّار- از دین شما مأیوس شدند. چه چیزی مگر بر دین اضافه شد که دشمن را مأیوس کرد؟ ...این تعبیر دربارهی نماز، زکات و جهاد نیامده است.
🔺پس این یک قضیّهی دیگری غیر از احکام فرعی است. آن قضیّه چیست؟ قضیّهی رهبری جامعهی اسلامی؛ قضیّهی نظام حکومت و امامت در جامعهی اسلامی. ۹۵/۰۶/۳۰
🌹تا روز عيد غدير؛ انتشار مجموعه #روایت_غدیر
💻 @Khamenei_ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
📢 به مناسبت فرارسیدن ایام سالگرد شهادت شهیدان رجایی و باهنر و هفته دولت، رئیس جمهور و اعضای هیأت دولت، پیش از ظهر امروز، با رهبر انقلاب اسلامی دیدار میکنند. ۹۷/۶/۷
#هفته_دولت
#دیدار_هیئت_دولت
هدایت شده از KHAMENEI.IR
📢 هماکنون در حال برگزاری است؛
🔺️ دیدار رئیس جمهور و اعضای هیئت دولت با رهبر انقلاب اسلامی. ۹۷/۶/۷
#هفته_دولت
#دیدار_هیئت_دولت
💻 @Khamenei_ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
👈 مسئولان باید شب و روز نشناسند...
🔻 حضرت آیتالله خامنهای ظهر امروز در دیدار رئیس جمهور و اعضای هیئت دولت، شاخصهای #حکومت_علوی یعنی عدالت، پارسایی، مردمی و پاکدامن بودن را معیار ارزیابی مسئولان برشمردند و با بیان نکات مهمی درباره مسائل اقتصادی سیاست خارجی و اتحاد و #انسجام_داخلی تأکید کردند: در زمینه اقتصاد باید #قوی، #پرحجم و #باکیفیت کارکرد و #مسئولان_اقتصادی در حل مشکلات باید شب و روز نشناسند. ۹۷/۶/۷
📢 مشروح خبر این دیدار تا ساعاتی دیگر منتشر خواهد شد.
💻 @Khamenei_ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
✊ قوی و پُر حجم کار کنید
⛔ در اداره اقتصاد کشور بنبست نداریم
🔻 رهبرانقلاب، ظهر امروز در دیدار هیئت دولت:
🔹️ دشمن به دلیل برخی ضعفها و خلأهای اقتصادی، بر موضوع اقتصاد کشور متمرکز شده. در زمینه اقتصادی باید قوی و پُر حجم کار کرد و تمام خلأها را پر کرد که همه این موارد امکان پذیر و شدنی است و ما در اداره اقتصاد کشور بنبست نداریم.
🔹️ حجم و کیفیت فعالیت و عملکرد مسئولان اقتصادی کشور باید بهگونه ای باشد که شب و روز نشناسند و محور فعالیتها هم سیاستهای اقتصاد مقاومتی باشد که اساس آن تکیه بر #تولید_داخلی است.
🔹️ سیاستهای #اقتصاد_مقاومتی، هم سنگرسازی دفاعی و توانمندسازی در مقابل دشمن است و هم، توانمندسازی برای حرکت رو به جلو.
🔺️ بنابراین اقتصاد مقاومتی با محوریت تولید داخلی دارای جنبه های پدافندی و آفندی است. ۹۷/۶/۷
💻 @Khamenei_ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
📢 نظر رهبر انقلاب درباره جلسه سوال از رئیسجمهور
✊ جلسه مجلس نمایش اقتدار و ثبات جمهوری اسلامی ایران بود
🔻 رهبرانقلاب، امروز در دیدار هیئت دولت:
🔹️ امروز «اتحاد و انسجام مسئولان کشور» بیش از هر زمان دیگری لازم است. رؤسای قوا و مسئولان بخشهای مختلف باید پشتیبان و کمککار یکدیگر باشند و بهویژه همه باید به دولت کمک کنند زیرا دولت در وسط میدان است.
🔹️ اختلاف نظر میان مسئولان طبیعی است اما این اختلاف نظرها نباید رسانهای شوند زیرا مردم را نگران و مضطرب میکند.
🔹️ جلسه دیروز مجلس نمایش اقتدار و ثبات جمهوری اسلامی ایران بود و خداوند به آقای رئیس جمهور و قوه مقننه خیر بدهد که مشترکاً چنین نمایش اقتداری را نشان دادند.
🔹️ نمایندگان مجلس از رئیس جمهوری که با بیش از ۲۳ میلیون رأی انتخاب شده است، سؤال میکنند و رئیس جمهور نیز با خونسردی و متانت به سؤالها پاسخ میدهد و این معنای #مردم_سالاری_دینی است.
🔹️ میان انتظارات نمایندگان و واقعیات موجود، شکافی وجود دارد که باید پر شود. مهم آن است که آنچه اتفاق افتاد، یک نمایش با شکوه از قدرت جمهوری اسلامی و #اعتماد_به_نفس مسئولان بود.
🔺️ دشمن از جلسه سوال از رئیسجمهور بهدنبال اهداف دیگری بود اما جلسه بسیار خوب دیروز هم رئیسجمهور و هم مجلس را #تقویت میکند و زمینهساز همکاریهای بیشتر و نزدیکتر شدن دیدگاهها خواهد شد. ۹۷/۶/۷
💻 @Khamenei_ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
✊ همه برای جلوگیری از تعطیلی کارخانهها تلاش کنید
🔻 رهبرانقلاب، امروز در دیدار هیئت دولت:
🔹️ موضوع #تولید_داخل و برطرف کردن مشکلات آن یکی از مسائل مهمی است که باید در جلسه هماهنگی رؤسای سه قوه بر آن تمرکز شود. مشکلات تولید، راه حل دارد و اقتصاددانها نیز برای آن راهکار ارائه داده اند که اگر به آنها عمل شود، #معیشت_مردم که اکنون بخش مهمی از جامعه دچار مشکل هستند، #بهبود خواهد یافت.
🔹️ باید تلاش همه جانبهای برای جلوگیری از تعطیلی کارخانهها و یا زیر ظرفیت کار کردن آنها انجام گیرد. وظیفه دولت، مدیریت اقتصادی است البته این مدیریت به معنای تصدیگری نیست و هدف از سیاستهای کلی اصل ۴۴ نیز این است که تصدیگری انجام نشود.
🔺️ «باز کردن میدان برای فعالان سالمِ اقتصادی و #جوانان_مبتکر و پرتلاش و برطرف کردن موانع و بهبود فضای کسب و کار» و همچنین «بستن منافذ فساد و #برخورد_با_مفسد» دو رکن مهم مدیریت اقتصادی کشور است. ۹۷/۶/۷
💻 @Khamenei_ir