eitaa logo
حبل‌المتین
167 دنبال‌کننده
8.5هزار عکس
6.6هزار ویدیو
73 فایل
از اصول مراقبت کنید، اصول یعنی ولیّ‌فقیه، خصوصاً این حکیمِ مظلومِ وارسته در دین، فقه، عرفان و معرفت؛ خامنه‌ای عزیز را جان خود بدانید، حرمت او را مقدسات بدانید. «سردار شهید سپهبد حاج‌قاسم‌سلیمانی»
مشاهده در ایتا
دانلود
📸 علی مطهری: عقل حکم می کند که در مذاکرات مستقیم با آمریکا از ظریف استفاده شود /بیش از همه اسرائیل نگران این موضوع است. ✍ اونیکه داره به شما حکم میکنه عقل نیست بلکه فشار جریان سیاسی رسانه ای ست وگرنه که عقل هر آدم نرمالی بهش میگه وقتی از یک نفر در یک معامله هزاران خسارت دیدی، دیگه پای معامله با خودت نبریش. اگر بند ۳۷ برجام را مطالعه کنید خواهید فهمید نگرانی اسراییل هم که صرفا ساخته و پرداخته ذهن خیالباف شماست، بازی سیاسی‌ست. پ.ن: جالبه که ایشون می‌فرمایند ظریف را ببریم چون اسرائیل بیش از همه نگران است. اولاً عقل شما چگونه اطلاع دارد که اسرائیل نگران است؟ تا جاییکه همه در مناظرات انتخاباتی دیدند این ادعا را خود ظریف کرده و حتی نتانیاهو هم از آن بی‌خبر است. ثانیاً حتی اگر به فرض محال این توجیه‌ درست باشد که خب باز ضرر می‌کنیم چون همان اسرائیل مانع می‌شود. واقعاً این چه حکم عقلی‌ست که از هر طرف ضرر دارد؟! .
‏"وفاق" برای یک دولت اتفاقی، دستور کار مطلوبی بود. ظریف با اظهارات اخیرش آنرا از دستور کار نظام خارج کرد؛ مگر اینکه رئیس دولت با موضعی به‌جا علیه این اظهارات بتواند این خودزنی را جبران کند. دشمنان "مترصّد" اختلافات داخلی‌اند. ✍وحید یامین پور .
📸 ‏خیلی جدّی دارند در ذهن جامعه‌ی ایرانی پمپاژ می‌کنند که تنها خط قرمز ترامپ برای ایران، صرفاً سلاح هسته‌ای است. و این مرتبه، بَستن با ترامپ و امتیازگیری از آمریکا به شدّت سهل‌الوصول است. فقط اصلاحات و اعتدال و غرب‌گراها؟ خیر. دوست سابقاً عدالت‌خواه. ✍ محمدجواد محمدزاده .
رزمایشی با پیام مشخص به ترامپ اقتدار دریا اقتدار راهبردی راه دریا نیروی دریایی: سپاه پاسداران سپرده ترین رزمایش چند سال اخیر خود را شروع کرده است ؛ این رزمایش با هدف تمرین انواع عملیات رزم دریایی و تصرف اهداف از پیش تعیین شده در نقاط حساس خلیج فارس انجام می گیرد. در خصوص این رزمایش چند نکته باید ذکر گردد: 1️⃣ با روی کار آمدن دولت ترامپ و احتمال وضع محدودیت های بیشتر بر صادرات نفت ایران، اینگونه استنباط می شود که سپاه پاسداران قصد دارد پیغامی را به کاخ سفید و متحدانش ارسال کند که هرگونه تلاش برای جلوگیری از صادرات نفت جمهوری اسلامی موجب اختلال در امنیت صادرات انرژی در خلیج فارس خواهد شد. 2️⃣ ترامپ اعلام کرده که فشار بر ایران را تشدید خواهد کرد و شرایطی برای توافق با این کشور اعلان کرده (ازجمله ۱۰ بار راستی آزمایی) که تحقیرآمیز است و بعید می نماید که دوطرف در خصوص تحدید برنامه اتمی جمهوری اسلامی به یک توافق مشخص دست یابند؛ در نتیجه بالا گرفتن تنش ها در روابط تهران و واشنگتن دور از انتظار نیست و رزمایش سپاه جهت آمادگی برای ورود به آن شرایط ارزیابی می گردد. 3️⃣ درگیری نظامی ایران با آمریکا در دوره ترامپ بعید به نظر می رسد اما احتمال حمله اسرائیل به تاسیسات اتمی جمهوری اسلامی در این دوره بعید نیست ؛ خصوصا که نتانیاهو ریسک پذیر بوده و با توجه به انتقادات در پی شکست درغزه و عقب نشینی از این باریکه، احتمالا به دنبال یک اقدام نظامی جهت تثبیت و تحکیم موقعیت خویش درسیاست اسرائیل خواهد بود. در نتیجه سپاه باید آمادگی خود را برای هر وضعیتی بالا ببرد. 4️⃣ به نظر می رسد در صورت اختلال در صادرات نفت ایران ، سپاه نیز اقداماتی را در دستور کار خود قرار دهد از جمله بازرسی از کشتی ها و در صورت لزوم توقیف محموله های کشورهای متخاصم. 5️⃣ اقدامات آمریکا علیه یمن و پاسخ قاطع یمنی ها نشان می دهد که دنیا احتمالا نبرد بر سرکنترل تنگه باب المندب را نیز در دریای سرخ شاهد باشد و این امر اهمیت و حساسیت خلیج فارس و تنگه هرمز را نیز یادآور می شود. بنابراین لازم است: نیروی دریایی سپاه با رزمایش گسترده نشان دهد که تنگه های هرمز و باب المندب می تواند پاشنه آشیل ترامپ و متحدانش شود و بهتر است از اعمال سیاست خصمانه نفتی علیه ایران دست بردارد. شایان ذکر بوده : که دکترین امنیتی همیشگی ایران استفاده از خلیج فارس و صادرات انرژی برای همه یا هیچکس بوده و قطعا در صورت تصمیم جدی ترامپ برای اخلال در صدور نفت جمهوری اسلامی، عابربانک های آمریکا در ساحل جنوبی شاخاب پارسی جزو لیست تنبیه شوندگان توسط محور مقاومت خواهند بود. عربستان یادش نرفته ؟! که ۱۰ پهپاد یمنی در چشم برهم زدنی تولید نفت این پادشاهی را به نصف رسانده اند ؛ پهپادها و موشک های یمن هم پیشرفته تر از سال ۲۰۱۹ شده اند و هم زیادتر و نیز کیفیت خود را در حمله به اسرائیل نشان داده اند . در نهایت باید گفت به نظر می رسد: سپاه قصد دارد با رزمایش در خلیج فارس ابزارهای خود را برای تحمیل نظراتش بر آمریکا و متحدانش را یادآور شود و به ترامپ این پیغام را بدهد که در صورت بروز اقدامات خصمانه ، هم احتمال تغییر در دکترین اتمی ایران وجود دارد و هم اختلال در آبراه های مهم دنیا یعنی هرمز و باب المندب برای ایالات متحده و متحدانش.
44.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 تذکر دلسوزانه به رئیس جمهور منتخب پیرامون مسئول شورای راهبری دولت ‼️ ‼️سوابق ظریف 🔻اعزام به آمریکا با کمک ساواک 🔻ارتباط با مسئولین اطلاعاتی و امنیتی آمریکا 🔻ارتباط با جورج سوروس صهیونیست 🔻دوستی با جو بایدن 🔘 @kamranghazanfari
فرزین: با FATF ممکن است بخشی از تحریم‌ها داخلی شوند 🔹«بررسی FATF در کمیسیون مشترک مجمع تشخیص از هفتۀ آینده آغاز می‌شود و دستگاه‌های مختلف نظرات خود را مطرح خواهند کرد.» این خبری بود که امروز علی لاریجانی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام اعلام کرد. 🔹یکی از نهادهای مهمی که مستقیما با موضوع FATF در ارتباط است، بانک مرکزی است؛ چراکه باید مجموعه‌ای از اقدامات را برای پاسخ به انتظارات FATF اجرا کند. 🔹فرزین، رئیس فعلی بانک مرکزی سال ۹۵ در یک گفت‌وگوی رسانه‌ای در خصوص FATF می‌گوید که «بخشی از نگرانی ما استانداردهای دوگانه‌ای است که به‌دلیل نفوذ شدید آمریکا در این سازمان‌ها ممکن است برای ما خطرآفرین باشد.» 🔸او گفته بود که «هم برخی از توصیه‌های ۴۰ گانه و هم برخی تعهدات خواسته شده در برنامه اقدام، دور زدن تحریم را سخت‌تر می‌کند. حتی فراتر از آن ممکن است مجبور شویم برخی از تحریم‌ها را داخلی کنیم.» 🔹فرزین تاکید کرده بود: «تا زمانی که تغییری در تحریم‌های ثانویه آمریکا صورت نگیرد حتی اگر FATF ایران را از فهرست سیاه خارج هم کند، اتفاق جدیدی حاصل نمی‌شود.» عکس: مبین صدیقی .
✅ کارزار(کمپین) بازدشت محمد جواد ظریف با ورود به لینک زیر به کارزار مجازی درخواست بازداشت فوری محمد جواد ظریف به جرم تلاش در جهت براندازی نرم نظام و اقرار صریح به تضاد با قوانین اسلام و جمهوری اسلامی ایران در داووس ، بپیوندید . 👇 https://asle8.24on.ir/n/353 .
12.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 امام خمینی کبیر(ره) : دست غیبی در کار است آمریکا هیچ غلطی نمیتواند بکند. غربگرایان بدانند چنانچه با شیطان بزرگ رفاقت کنند و ملت را ذلیل کنند پیش آمریکا چنان انتقامی خداوند از اینها بگیرد که آیندگان برای عبرت گرفتن از اینها نام ببرند .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 پیشنهاد جام زهر در حضور عبارات توهین آمیز عضو ستاد پزشکیان: به رهبری پیشنهادات تلخ بدهید، دارو گاهی تلخ است ✍نتیجه تسامح و تساهل در رأی اعتماد به برخی وزرای کابینه پزشکیان که از امضا کنندگان نامه جام زهر بودند و موافقت برخی مراکز نظارتی با بکار گیری آنها در مشاغل حساس و استخدام برخی عناصر فتنه ۸۸ در دستگاههای اجرایی کشور این است که عضو ستاد پزشکیان در حضور وی و با سکوت وی پیشنهاد جام زهر دیگری به رهبری بدهد !!! .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 احسنت بر این بانوی شاعره که به زیبایی جواب اراجیف گویی محمد‌جواد ظریف را داد : دیدم عمروعاص آمده با توپی پر با وقاحت زده‌بر کل‌وطن‌مشتی غر عکس‌زانوزدنش‌پیش‌ِعدویادت‌هست عدم‌خواندن‌برجام‌بگو یادت هست؟ .
🌀 جمله مهم هنری کیسینجر درباره با امریکا 🇺🇸 هنری کیسینجر از بزرگترین سیاستمداران تاریخ امریکا جمله مهمی دارد که باید عشاق آمریکا آن را سرلوحه قرار دهند و تجربه تاریخ نیز دقیقا همین را نشان داده است: It may be dangerous to be America's enemy, but to be America's friend is fatal. ❗️ کیسینجر: شاید دشمنی با امریکا خطرناک باشد، اما با امریکا کشنده است! ❌ عجیب است که برخی مسئولان کشور به این بدیهیات تاریخی بی‌توجه هستند. ❌❌❌❌❌❌ 👓 از حجم سوتی‌های لفظی آقای پزشکیان به حجم شعور و تقوای بچه‌های انقلابی پی ببرید؛ ❗️ وگرنه اگر آقای رئیسی بجای مترصد گفته بود ((متر ۱۰۰)) اصلاحاتی‌ها به شورای عالی ادب و فرهنگ هم شکایت می‌کردند! ✅ ما افتخار می‌کنیم که دنبال سوتی‌گیری نیستیم امیدوارم فرهنگش هم جا بیافته و لااقل رسانه‌های اصلاحات کمی شرم کنند... .