36.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
🛑هرکی فوت کنه خرش بزرگتر😄🌪
دلیل پخش این بازی #همستر چیه؟🧐
🆔@mjafari_ir
🔹شهید جمهور؛ کلید تحقق دولت اسلامی
✍🏼 محمد قائمی؛ پژوهشگر عرصه فرهنگ
اولین انسان در تاریخ، نه با مرگ طبیعی بلکه با شهادت از دنیا رفت آنجا که هابیل به دست قابیل کشته شد و از آن روز تا به حال، شهادت، سند حیات جریان حق و ضامن بقا و تعالی آن بوده است؛ «اگر كسى در راه هدفهاى والا و الهى، مجاهدت كرد و زحمت كشيد و بعد كشته شد، آن هدف زنده ميشود و وجود اين شخص هم همان هدف است» از خون آسیه تا سمیه، ازخون یحیی تا یاسر، از خون نوزادانی که به دست نمرودها و فرعونها ریخته شد تا خون کودکان فلسطینی که به پای فرعونهای بنیاسرائیلی نوشته شد، همه با این هدف بود که ابراهیمها و موسیها به دنیا نیایند و مستضعفان رهایی نیابند؛ اما حاصل چه شد؟ جز این بود که صدای حق رساتر و طنینش جاننوازتر شد؟ اما مهمترین دستاورد شهید چیست؟
خون! خونی که رمز قیام آخرین ودیعه است، خونی که بر شمشیر پیروز است، خونی که پای ستم را میلغزاند. شهید، عمری شهیدانه زیست میکند و آنگاه با خون خود، امضای تضمینی بر به ثمر رسیدن تلاشهایش میزند؛ زیرا در این صورت است که میتواند حیات خود را جاودانه ساخته و در نتیجه، نهال تلاشهایش را تا به ثمر رسیدن دنبال کند: وَ لا تَحْسَبَنَ الَّذِينَ قُتِلُوا فِي سَبِيلِ اللَّهِ أَمْواتاً بَلْ أَحْياءٌ عِنْدَ رَبِّهِمْ يُرْزَقُون (آل عمران 169)؛ «خاصيّت طبيعى شهادت، ايجاد بركت و تداوم و گشايش در حركت به سمت تعالى و كمال است. اينكه خداوند متعال در قرآن، شهيد را زنده معرّفى ميكند و در عرف اسلامى و اصطلاح متشرّعه به كشتهى راه خدا، شهيد - يعنى شاهد، ناظر و حاضر - اطلاق شده است، اين به اين معنا است كه خون شهيد ضايع نخواهد شد.».
خون شهید صرفاً خون نیست بلکه روحی است که در کالبد جامعه دمیده میشود و هرچه این روح بزرگتر باشد عمیقتر و در کالبدی وسیعتر جریان مییابد. نَفْس و نَفَس انقلاب اسلامی، از دمیدن خون هزاران شهیدِ سالها مبارزه با طاغوت در کالبد مستعد ملت ایران پدید آمد.
اگرچه شاگردان بسیاری از مکتب روحالله در تدوین قانون اساسی و تحقق نظام اسلامی نقش ایفا کردند، اما بر این صفحه قلم شهید بهشتی پررنگتر جلوه کرد. نظام نه تنها با رفتن بهشتى و با رفتن شخصيّتهاى برجستهى ديگرى كه چه با او، چه قبل از او و چه بعد از او به شهادت رسيدند، فلج و زمينگير نشد، بلكه هركدام از اين شهادتها مثل خون تازهاى در رگ كالبد زنده و پُرطراوت اين نظام جوان دوانده شد.
چهل سال گذشت، انقلاب در آستانه گام دوم قرار گرفت و به بلوغ رسید؛ بَلَغَ أَشُدَّهُ وَ بَلَغَ أَرْبَعينَ سَنَةً (احقاف 15). به قول حاج قاسم عزیز، انقلاب به بعثت خود رسیده است، بعثتی در امتداد بعثت نبی خاتم. خون حاج قاسم خودش ماجرایی دارد و اینکه شهادت سردار دلها در طلیعه گام دوم چه معادلاتی را در سطح جبهه مقاومت رقم زد، نیازمند تحلیل مستقلی است.
اما در داخل کشور چطور؟ در سال 1400 با انتخاب آیتالله رئیسی به عنوان رئیس اصلیترین قوه – یعنی قوه مجریه – امیدها برای تحقق دولت اسلامی به اوج رسید.
رئیسی عزیز با 3 سال تلاش بیوقفه خود در قوه مجریه «مظهر شعارهای انقلاب اسلامی» شد و «نصابهای تازهای در خدمتگذاری» به وجود آورد بهگونهای که پیش از این سابقه نداشت و در نتیجه، به عنوان یک «رئیس جمهور جامعالاطراف»، الگویی تمامعیار برای یک دولتمرد اسلامی به یادگار گذاشت. شکاف میان دولت و مردم خصوصاً در دهه 90 که در اثر سستی دولتمردان پدید آمده بود، تنها با تلاشهای خستگیناپذیر «شهید جمهور» پر نمیشد؛ بلکه باید پای صداقت خود در مجاهدت را با خونش امضا میکرد. واقعیت نیز گواه بر همین مدعاست؛ تا زمان حیات آن بزرگوار، حتی جریان انقلابی نیز چنانکه باید و شاید به حمایت از ایشان نپرداخت تا جایی که این غربت دل رهبر انقلاب را نیز «سوزاند». اما پس از شهادت، میلیونها نفر در تشییع با شکوه پیکر مطهرش حضور مییابند و بسیاری زیر لب از بیانصافیهایشان طلب حلالیت میکنند.
از مباحث پیشگفته روشن میشود که چرا شهادت آیتالله سید ابراهیم رئیسی «یکی از مسائل مهم تاریخ انقلاب» به شمار میآید. چنانکه شهادت شهدایی عالیقدر و در رأس آنها بهشتی عزیز ضامن تثبیت مرحله نظام اسلامی شد که پیش از آن، در حیات خود به دنبال آن بود و در قالب قانون اساسی از او به یادگار ماند، به یاری خدا شهادت رئیسی عزیز ضامن تثبیت و تعالی مرحله دولت اسلامی خواهد شد.
بزرگترين اجرى كه در اين دنيا به شهيد داده ميشود، بقا و استحكام آن حقيقتى است كه شهيد جان خود را براى آن حقيقت فدا كرده است.
داستان ابراهیم، داستان آتش است و اعجاز؛ گاه با نسوختن و گاه با سوختن. به راستی چه اعجازی بالاتر از سوختن میلیونها دل در داغ جسمی سوخته؟حال، رسالتی بر دوش این دلهای گداخته است.
آری باید مردی از جنس #ابراهیم را برگزید...
🆔@mjafari_ir
قسمت دوم.mp3
6.69M
درس گفتار عقل و دین
🔸 جلسه شانزدهم
❇️ بررسی برخی ادعاهای اخباریان شیعه
❇️ شکل گیری مدرسه معارفی خراسان ( مکتب تفکیک) در سده اخیر
❇️ نسبت مکتب تفکیک و اخباریگری
❇️ روش و نگرش مکتب تفکیک در فقه و عقاید
❇️ نقد مکتب تفکیک
حجت الاسلام دکتر جعفری
🆔@mjafari_ir
📚 این کتاب را الان باید خواند :😊👇👇
دسته بندی: #سیاسی
#جامعه_شناختی
عنوان کتاب: بازی انتخابات ریاست جمهوری در ایران؛ پیش بینی ناپذیری انتخابات در ایران
نویسنده: رحمان قهرمانپور
تعداد صفحات کتاب: 175 صفحه
زبان کتاب: فارسی
حجم فایل: 6.6 مگابایت
نوع فایل: PDF (ZIP)
منبع: #شهر_کتاب
✅ دانلود کتاب : اینجا
کانال ديانت نظر تایید یا رد نسبت به محتوای کتاب ندارد.
#انتخابات
🆔@mjafari_ir
🔻 به خودم و همه برادران و خواهران بزرگواری که قصد کنشگری در فضای انتخابات را به درستی تکلیف خود میدانند، توصیه میکنم این 2 روایت نبی مکرم اسلام صلی الله علیه و آله را نصبالعین خود قرار دهند:
❇️ شرُّ النّاسِ مَن باعَ آخِرَتَهُ بِدُنياهُ ، وشَرٌّ مِن ذلِكَ مَن باعَ آخِرَتَهُ بِدُنيا غَيرِهِ.
🌫 بحار الأنوار : ج 77 ص 46 ح 3
❇️ بدترينِ مردم ، كسى است كه آخرتش را به دنيايش بفروشد ، و بدتر از او ، كسى است كه آخرت خويش را براى دنياى ديگرى بفروشد.
❇️ إنَّ أشَدَّ النّاسِ نِدامَةً يَومَ القِيامَةِ ، رَجُلٌ باعَ آخِرَتَه بِدُنيا غَيرِهِ.
🌫 كنزالعمّال : ج 3 ص 510 ح 7660
❇️ پر ندامت ترينِ مردم در روز قيامت ، مردى است كه آخرتش را براى دنياى ديگرى بفروشد.
🆔@mjafari_ir
به تذکر انتخاباتی امام خمینی ره توجه جدی نماییم :
"از آقایان کاندیداها و دوستان آنان انتظار دارم که اخلاق اسلامی ـ انسانی را در تبلیغ برای کاندیدای خود مراعات؛ و از هر گونه انتقاد از طرف مقابل که موجب اختلاف و هتک حرمت باشد خودداری نمایند، که برای پیشبرد مقصود، ولو اسلامی باشد، ارتکاب خلاف اخلاق و فرهنگ، مطرود و از انگیزه های غیر اسلامی است".
🔻 ما را در ویراستی دنبال کنید 👇
https://virasty.com/MJafari_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹من از آقاییت خیلی جاها گفتم.
شهادت امام باقر علیه السلام را تسلیت می گوییم.
#الّلهُـمَّعَجِّــلْلِوَلِیِّکَـــالْفَـــرَج
#شب_جمعه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ اشاره نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل به امام مهدی در سازمان ملل
▪️نتانیاهو نخست وزیر رژیم نامشروع اسرائیل در سخنرانی خود در سازمان ملل متحد، ضمن بیان سیاست های خود در مقابل ایران، به وجود تفکر موعود گرایانه شیعیان ایران اشاره و اعتقاد به ظهور امام مهدی علیه السلام را منشأ سیاست های عملی ایران معرفی می کند.
▪️لازم به ذکر است مراکز اسلام پژوهی متعددی در سرزمین های اشغالی وجود دارد که در راستای سیاست های استعماری رژیم صهیونیستی مشغول تحقیق و بررسی معارف اسلامی و شیعی هستند.
▪️تحریف و تخریب اندیشه مترقی مهدویت از طرف صهیونیستها، نشان از اهمیت و جایگاه این باور ارزشمند دارد.
#مهدی_باوری
#موعود
#منجی
#جمعه_ظهور
🆔@mjafari_ir
💠 کیمیای سعادت
🔹 یكی از شاگردان امام باقر به نام جابر جعفی كه سالیان متمادی در محضر امام باقر درس می خواند، بعد از هجده سال كه خواست خداحافظی كند عرض كرد مطلب جدیدی بفرمایید؛ حضرت فرمود شما هجده سال از محضر ما مطالب آموختید! عرض كرد شما دریای بی كرانید، این چنین نیست كه با هجده سال بشود با همه علوم یا بخش مهم علوم شما آشنا شد.
🔹 وجود مبارك امام باقر(سلام الله علیه) به جابر جعفی فرمود:
«بَلِّغ شیعتی عَنّی السلام»؛ سلام مرا به شیعیان من برسان، آن وقت چندین جمله نصیحت كرد؛
ـ فرمود خدای سبحان با هیچ كس قوم و خویش نیست كه كسی به خدا نزدیك باشد و كسی از خدا دور باشد (این اصل اول)،
ـ بعد فرمود: «لا یتَقَرَّبُ الیهِ الا بِالطّاعَةِ لَهُ»؛ هیچ كس به خدا نزدیك نمی شود مگر از راه #اطاعت او.
ـ بعد هم فرمود: «مَن عَصَی اللهَ لم ینفَعهُ حُبُّنا»؛ اگر كسی _ خدای ناكرده _ اهل اطاعت از خدا نبود و دستور خدا را انجام نداد، محبت ما برای او كارآمد نیست. اصل، اطاعت از خداست و محبت ما هم چون خدا به آن دستور داد كارآمد است.
🆔@mjafari_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ از نظر مقام معظم رهبری نامزد #اصلح چه ملاک هایی باید داشته باشد؟
1. دینداری و تقوا
2.اهتمام به استقلال کشور و عدم وابستگی
3. مبارزه با فساد
4. جدیت نسبت به منافع ملی
5.دوری از تعصبات جناحی
6. اهتمام به رشد و پیشرفت کشور
🆔@mjafari_ir
اخلاق که میتونیم داشته باشیم 💐
🎙 #امام_خامنه_ای
🌷 در مسجدی که بنده نماز میخواندم، بین نماز مغرب و عشا هیچ وقت داخل مسجد جا نبود؛ همیشه بیرون مسجد هم جمعیت متراکم بود؛ هشتاد درصد جمعیت هم از قشر جوان بودند؛ برای خاطر اینکه با جوان تماس می گرفتیم.
در همان سالها پوستینهای وارونه مد شده بود و جوانان خیلی اهل مد آن را میپوشیدند.
🌷 یک روز دیدم جوانی که از این پوستینهای وارونه پوشیده، صف اول نماز در پشت سجادۀ من نشسته است؛ یک حاجی محترم بازاری هم که مرد خیلی فهمیده ای بود و من خیلی خوشم میآمد که او در صف اول مینشست، در کنار این جوان نشسته بود.
🌷 دیدم رویش را به این جوان کرد و چیزی در گوشش گفت و این جوان یکباره مضطرب شد. برگشتم به آن حاجی محترم گفتم چه گفتی؟
به جای او جوان گفت چیزی نیست. فهمیدم که این آقا به او گفته که مناسب نیست شما با این لباس در صف اول بنشینید!
🌷 گفتم نه آقا، اتفاقاً مناسب است شما همینجا بنشینید و تکان نخورید!
گفتم حاجی! چرا میگویی این جوان عقب برود؟ بگذار بدانند که جوان با لباسی از جنس پوستین وارونه هم میتواند بیاید به ما اقتدا کند و نماز جماعت بخواند.
🌷 برادران! اگر پول و امکانات هنری نداریم، اگر فعلاً ترجمهی قرآن به زبان سعدی زمانه را نداریم، «اخلاق» که میتوانیم داشته باشیم؛
«فی صفة المؤمن بشره فی وجهه و حزنه فی قلبه».
🌷 با اخلاق، سراغ این جوانان و دلها و روحها و ورای قالبهاشان بروید؛ آن وقت تبلیغ انجام خواهد شد.
(۱۳۷۶/۰۳/۲۶)
🆔@mjafari_ir
✅ شب #عرفه را از دست ندهیم.
عَنِ النَّبِيِّ صلّی الله علیه وآله قال: إنَّ لَيْلَةَ عَرَفَةَ يُسْتَجابُ فِيهَا مَا دَعَا مِنْ خَيْرٍ، وَ لِلْعَامِلِ فِيهَا بِطاعَةِ اللهِ تَعَالَى أجْرَ سَبْعِينَ وَ مِائَةِ سَنَةٍ، وَ هِيَ لَيلَةُ المُناجَاةِ، وَ فِيها يَتُوبُ اللهُ عَلَى مَنْ تابَ.
رسول خدا صلّی الله علیه و آله فرمود:
همانا در شب عرفه هر دعای خیری مستجاب میشود. پاداش کسی که در این شب به عبادت خداوند متعال بپردازد، معادل پاداش عبادت صد و هفتاد سال است.
شب عرفه، شب مناجات است و در این شب، خداوند توبه توبه کننده را می پذیرد.
📚 اقبال الاعمال، ص ۶۳۴
🆔@mjafari_ir
بخش اول .mp3
5.8M
درس گفتار عقل و دین
🔸 جلسه هفدهم
❇️ نظریه دوم نسبت عقل و دین در جهان اسلام : عقل گرایی افراطی
❇️ وجود این نظریه در بین برخی متکلمان و فلاسفه
❇️ انتساب عقل گرایی افراطی به معتزله؛ اتهام یا واقعیت؟
❇️اشاره ای به منازعات فکری اشاعره و معتزله از ابتدا تا دوران معاصر
حجت الاسلام دکتر جعفری
🆔@mjafari_ir
نظر علامه طباطبایی در باره ویژگی های مجریان قوانین حکومت (علم به قوانین، قدرت اجرا؛ صداقت، عدالت، اخلاق کریمانه):
" سیاست مطلوب آن است که حاکمان هم عالم به قوانین جزایی و هم قدرتمند در اجرای آن باشند. هر گونه بی اطلاعی از قوانین جزا و هر گونه مسامحه در اجرای قوانین، باعث جری تر شدن مجرمین در جامعه خواهد شد این بدان جهت است که انسان مستخدم بالطبع است و نفعش را هر چند به ضرر دیگری باشد؛ دنبال می کند.
سیاست معطوف به کمال و سعادت و ضامن حقوق افراد و ضامن عدالت؛ تنها بر پایه قوانین اجرایی و جزایی مناسب و نیز حاکمان صادق و عادل قابل تحقق است.
همچنین بدون اخلاق فاضله انسانی همچون ضرورت پیروی از حق و احترام انسانیت و عدالت و کرامت و حیاء و نشر رحمت، عادلانه ترین قوانین هم درست اجرا نخواهند داشت."
(المیزان/ج11/ص156)
🆔@mjafari_ir
✏️ رهبر انقلاب: اگر به حکمت مندرج در #عید_قربان توجه شود، خیلی از راهها برای ما باز میشود. در عید قربان یک قدردانی بزرگ الهی نهفته است از پیامبر برگزیدهی حضرت حق، حضرت ابراهیم (علیهالسّلام) که آن روز ایثار کرد.
✏️ بالاتر از ایثار جان، در مواردی ایثار عزیزان است. او در راه پروردگار، به دست خود عزیزی را قربان میکرد؛ آن هم فرزند جوانی که خدای متعال بعد از عمری انتظار، در دوران پیری به او داده بود؛...این ایثار و این گذشت، یک نماد است برای مؤمنانی که میخواهند راه حقیقت را، راه تعالی را، راه عروج به مدارج عالیه را طی کنند. بدون گذشت، امکان ندارد.
✏️ همهی امتحانهائی که ما میشویم، در واقع نقطهی اصلیاش همین است؛ پای یک ایثار و یک گذشت به میان میآید. ۱۳۸۹/۸/۲۶
🆔@mjafari_ir
در این دور از انتخابات هم با توجه به شرایط حاضر، طبعا مانور روی شعارهای اقتصادی و سیاسی بیشتر خواهد بود. اما یکی از ملاکهای مهم در انتخاب اصلح، توجه و اهتمام نامزد به مسائل فرهنگی و داشتن طرح و برنامه و سیاست مشخص در این عرصه مبتنی بر ارزشهای اسلامی و اصول انقلاب است.
شخصیت تراز این مسولیت خطیر، باید پیشرفت و رفاه را در کنار معنویت و اخلاق توأمان دنبال نماید.
#انتخابات
#اصلح
#فرهنگ
#معنویت
🆔@mjafari_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ حکمت بالغه
🔹لحظاتی ناب از حضور آیت الله بهجت ره در منزل یکی از شاگردان
🔸ایشان هنگام خروج از منزل به شوخی به پسرم گفتند: این گلها را آب دادید؟
🌿پسرم گفت: آقا جان این گلها مصنوعیه!
🔹آقا فرمودند: دنیا همینجوره، یک نمایشگاه مصنوعیه، حقیقتش جای دیگه!
┈••••✾•💞🌺💞•✾•••┈┈•
🆔@mjafari_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✏️ همه وظیفه داریم برای اعتلای کشور و نظام و دغدغه های رهبر و مردم عزیزمان، در تنور انتخابات بدمیم و دیگران را به حضور در آن ترغیب نماییم.
هر کس به نوبه خود و در حد توان.
🆔@mjafari_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⏰ پرسش و پاسخ تاریخی دکتر ایزدی و آقای #ظریف (به بهانه گفتگو و چالش امروز این دو بزرگوار در میزگرد سیاسی)
❗️ پیشبینی غلط ظریف که باعث خسارت چندساله به کشور شد!
❌ ظریف: اگر لغو کند چه کسی قبول میکند؟! این توافق لغو شود دنیا نمیپذیرد.
🔸به قول حضرت حافظ :
هر چند کآزمودم از وی نبود سودم
مَن جَرَّبَ المُجَرَّب حَلَّت به الندامه
باری، آزموده را آزمودن خطاست.
🆔@mjafari_ir
#بهترین_انتخاب
امسال با شاخص های رهبر معظم انقلاب، رئیس جمهور مطلوب رو انتخاب کن
پای مناظرهها، برنامههای تبلیغاتی، و بعد از تمام بررسیهایی که انجام دادید، می توانید به نامزدها نمره بدهید و نظرتان را جمع بندی نمایید.
🆔@mjafari_ir
🔹به مناسبت 30 خرداد سالروز درگذشت مرحوم دکتر شریعتی
✍🏼 محمد جعفری
🔹يکي از نسبتهای نادرستی که متوجه مرحوم آيتالله مصباح شده و ميشود، ادعاي اختلافات اساسي ميان ايشان و شهيد بهشتي در مواجهه با دکتر شریعتی است. منشأ اين اتهام نيز مربوط ميشود به اختلاف ديدگاهي که ميان شهيد بهشتي و آيتالله مصباح در روش برخورد با برخي از انديشههاي نادرست و غير اصيل دکتر شريعتي وجود داشته است.
ديدگاه آيتالله مصباح و استاد مطهري درباره دکتر شريعتي، تقريبا شبيه هم بوده است. اما مواضع شهيد بهشتي در مقابل اشتباهات دکتر شريعتي، آرامتر و ملايمتر از آن دو بزرگوار بود. لکن عدهاي اختلاف روش در اين موضوع را به معناي اختلافات اساسي ميان شهيد بهشتي و استاد مصباح معنا کرده، سعي در متقابل جلوه دادن اين دو شخصيت در زمينههاي فکري و عاطفي داشته و دارند.
در حالي که اولا: روابط ميان شهيد بهشتي و آيتالله مصباح از جهت فکري و عاطفي بسيار نزديک و صميمانه بود و «يکي از صميمانهترين دوستيها را» اين دو با هم داشتند: ثانيا، شهيد بهشتي هم، نسبت به آثار دکتر شريعتي منتقد بوده و اشتباهات دکتر را زياد و مهم ميدانست. به عنوان نمونه شهيد بهشتي در جلسهاي كه درباره انديشه و آثار دكتر شريعتي تشكيل شده بود، ميگويد: «... [شريعتي] خاميهاي فراوان دارد و كار تحقيقي مستندش از كار قريحهاي و ذوقياش بسيار كمتر است. من ميدانم كه او در اين برداشتهاي سليقهاي و ذوقي كه ميتواند با خطاها و اشتباهات و انحرافات همراه باشد، ضررها هم زده و يا ميزند. اما در كنار اين ضرر زدنها، سودها و جاذبههايي براي عده زيادي از افراد دختر و پسر جوان به سوي اسلام و تشيع داشته و دارد. آيا از اين ضرر و سود كدام بيشتر است؟ نميدانم. اين مسأله به آمارگيري احتياج دارد. در دايرة آگاهي من، كساني كه به وسيلة كتابها و سخنرانيهاي شريعتي با اسلام آشناتر شدهاند و به اسلام رو آوردهاند، فراوانند؛ اما كساني كه منحرف شده باشند و انحرافشان مستند به اين نوشتهها باشد، در دايره شناسايي من، چندان نيست. ولي اين شناسايي من است؛ ممكن است شناسايي آقاي مصباح عكس اين باشد، ممكن است شناسايي دوستان ديگر عكس اين باشد ...».( شریعتی؛ جستجوگری در مسیر شدن، صص 63_64).
آري، اختلاف شهيد بهشتي با شخصيتهايي چون آيتالله مصباح و شهيد مطهري، نه در اصل اشتباه و مردود بودن بخشي از آثار دکتر شريعتي، بلکه در برآيند مثبتات و منفيات نشر انديشه و آثار دکتر شريعتي و پارهاي از شيوههاي برخورد با اشتباهات بوده است.
انتقادهاي آيتالله مصباح و شهيد مطهري نسبت به افکار و آثار دکتر شريعتي نيز تنها براي جلوگيري از انحراف جامعه و اصلاح اشتباهات وي بوده است. تا حدي که پس از شنيدن خبر وفات دکتر شريعتي، آيتالله مصباح ميگويند: «من درتمام اين سالها تلاش ميکردم تا با اشتباهات و انحرافات دکتر مقابله کنم و آرزويم اين بود که ايشان اصلاح ميشود و قلم و بيان او در خدمت اسلام و قرآن قرار ميگرفت».
🆔@mjafari_ir
هدایت شده از ديانت و عقلانيت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ مثل چمران بمیرید...
🌀 امروز سالگرد شهادت شهید مصطفی چمران است . جمله فوق از امام خمینی بسیار کوتاه اما نغز و پر نکته می باشد. شاید کمتر کسی بداند که این نخبه بی بدیل تا در دهه 40 سابقه گرایش به جبهه ملی و عضویت در نهضت آزادی را دارد که نگرش لیبرالی در آن موج می زند و حتی تا یکی دو ماه قبل از انقلاب از ایده « شاه بماند اما سلطنت کند نه حکومت»، دم می زند اما مصطفی از این اندیشه لیبرالی گذر کرد .
🌀او در ناسا به استخدام درآمد و می توانست با تکیه بر نبوغ فوق العاده اش مراتب رشد و ترقی را به راحتی طی نماید و در زمره عالی رتبگان تکنوکرات درآید اما مصطفی از این عرصه نیز گذر کرد و به لبنان رفت تا در برابر دشمن صهیونیستی بایستد .
🌀او پس از انقلاب، وزیر دفاع شد و می توانست در مقام مدیریت و وزرات به صندلی خود در تهران بچسبد و مانند برخی محافظه کاران مذهبی و انقلابی، عافیت پیشه نماید اما مصطفی از این هم گذر کرد و با گذر از همه تعلقات به کردستان و خوزستان و اهواز و نهایتا دهلاویه رفت و شهادت را برگزید .
🌀او فرمانده ای شجاع بود، اما طریق عرفان را پیشه نمود و به جای عرفان عزلت نشین و زهد مآبانه ، سلوک را با حماسه آمیخت و آسمانی شد. حال جمله امام را مجددا مرور نمایید :
مثل چمران بمیرید.
✍️ محمد جعفری
🆔@mjafari_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شب زیارتی ابا عبدالله الحسین سلام الله علیه ✨❤️
.
🌹#شب_جمعه
🆔@mjafari_ir