فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻کلیدی ترین جمله دکتر جلیلی در مناظرات
#تشخیص غلط، تجویز غلط می دهد.
#انتخابات
#انتخاب_درست
🆔@mjafari_ir
❇️ نشست مردمی #انتخاب_اصلح
🔹با سخنرانی استاد محمد جعفری هرندی؛ دانشیار و مدیر گروه کلام و فلسفه موسسه امام خمینی(ره) قم
🔶 زمان: دوشنبه۱۱تیرماه، بعد از نماز مغرب
🔶 مکان: خرم آباد، پشته حسین آباد، مسجد حضرت رسول(ص)
WWW.BEYTOSAJJAD.ORG
eitaa.com/BEYTOSAJJAD
🆔@mjafari_ir
🔺دلنوشته ای برای مرحوم حجت الاسلام دکتر سید مرتضی موسوی
✍ محمد جعفری
سید را از وقتی وارد دوره کارشناسی گروه کلام موسسه امام خمینی شد، به جهت مسؤولیتم، می شناختم. از همان ابتدا محجوب بود و سر به زیر و متواضع؛ روحیهای که تا آخر هم داشت.
وارد ارشد که شد، برایش مسائل نظام و جامعه مهم بود و دغدغه داشت که پایان نامه ای که می خواهد بنویسد، برای نیازهای میدانی نظام مفید باشد و کاربردی. مشورت گرفت، به او گفتم وارد فاز کلام کاربردی شود و امتداد جهان بینی توحیدی را در مسائل زندگی دنبال کند. پیشنهاد مشخصم، رابطه رازقیت و ربوبیت خدا با افزایش یا کاهش جمعیت بود که سید مرتضی خیلی از موضوع استقبال کرد و کار را روی همان موضوع بست.
حقیقتا خیلی خوب و متقن این موضوع را از ابعاد و زوایای مختلف تحقیق کرد و بدون این که گرفتار پیش فرض و پیش داوری باشد، به اثبات نقش مثبت باور به رازقیت و ربوبیت الهی در افزایش جمعیت رسید.
پایان نامه آن قدر استحکام و جامعیت داشت که به زودی توسط انتشارات موسسه با عنوان " رازقیت الهی و افزایش جمعیت" به چاپ برسد و سید عضو کارگروه جمعیت موسسه هم شد که مدتی بود با توجه به بحران جمعیت کشورمان، شکل گرفته بود.
همین موضوع، خط مشی فکری سید مرتضی شد و کارش شد جهاد تبیین در این عرصه. چه در فضای حقیقی و حضوری و چه در فضای مجازی و رسانه. هر کجا فرصتی می یافت، وظیفه طلبگی و فرهنگی خودش را ایفا می کرد. اساسا با همین نگرش به کارگروه تبلیغ مجازی حوزه پیوست تا بتواند تشکیلاتی تر در این زمینه تبلیغ کند.
👇👇
سید مرتضی مخلص بود و بی ادعا. متواضع بود و فروتن. گو این که هیچ منیت و خودبینی در وجودش دیده نمی شد.
از نظر اخلاقی، خلق و خویی دلنشین داشت و کسی از مصاحبت او دلزده نمی شد. بشاش بود و همیشه تبسمی ریز بر چهره داشت.
پشتکار و جدیت و نظمش ستودنی بود تا حدی که حتی در دوره بیماری هم تا جایی که توانش ایجاب می کرد، تدریسهایش را در بستر به صورت آنلاین برگزار می کرد.
مجال سخن ضیق است و خوبیهای سید زیاد. فقط به یک الگوی رفتاری دیگر از او اشارت دهم که به نظرم برترین و بهترین شاخصه زندگی پربارش بود : مثبت نگری توحیدی.
باور به توحید آن چنان در جان و دلش رسوخ کرده بود که زیبا نگری و مثبت اندیشی را الگوی فکری او کرده بود. در دوره بیماری جز رضا و ثناء الهی از او چیزی دیده نشد. با این که بیماری سخت و آزار دهنده ای داشت، اما درد خود را مخفی می کرد و از لطف الهی و امتحان الهی برای رشدش سخن می گفت؛ گو این که اساسا بیماری، تن و جسمش را نحیف و رنجور نکرده است!
مواجهه با مرگ، یکی از بحرانی ترین سکانسهای زندگی هر انسانی است که به قول اگزیستانسیالیستها ( فلاسفه وجودی)، جزو موقعیتهای مرزی زندگی است و هرکس هویت واقعی خود را در آن صحنه نشان می دهد. در روایت می خوانیم:
فی تقلب الاحوال، تعرف جواهر الرجال ( در فراز و فرود زندگی است که انسانها باطن خود را نشان می دهند).
سید در ماههای آخر که می فهمید رو به آخر عمر است، با تمام وجود نشان داد به معنای حقیقی زندگی در سایه سار ایمان و جهان بینی توحیدی رسیده است و لذا امید و رضایت کامل خود را از زندگی تا لحظه آخر از دست نداد.
إِنَّ الَّذينَ قالوا رَبُّنَا اللَّهُ ثُمَّ استَقاموا تَتَنَزَّلُ عَلَيهِمُ المَلائِكَةُ أَلّا تَخافوا وَلا تَحزَنوا وَأَبشِروا بِالجَنَّةِ الَّتي كُنتُم توعَدونَ.
🆔@mjafari_ir
هدایت شده از ديانت و عقلانيت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ_منتخب
⭕️باز پخش مجدد به مناسبت روز مباهله
👈شبهه: واقعه مباهله ثابت می کند که اسلام خردستیز است زیرا به جای بحث و گفتگو ، دعوت به نفرین و لعن می کند!! 😳
🎙پاسخ این شبهه را از استاد جعفری در برنامه چراغ بشنوید .
#مباهله
🆔@mjafari_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✋
علی مطهری
علی لاریجانی
حسین دهباشی
رستم قاسمی
علی اکبر صالحی
در باره جلیلی چه می گویند؟
🆔@mjafari_ir
❇️ گردهمایی مردمی #انتخاب_اصلح
🔹با سخنرانی استاد محمد جعفری؛ دانشیار و مدیر گروه کلام و فلسفه موسسه امام خمینی(ره) قم
🔶 زمان: سه شنبه ۱۲تیر ماه، ساعت۱۸
🔶 مکان: شهر #معمولان، حسینیه امام خمینی(ره)
#انتخابات
#اصلح
🆔@mjafari_ir
💠شخصیت شناسی نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری از نگاه یک روان شناس و استعدادسنج
🔰 قرار گرفتن افراد در مشاغل با توجه به شخصیت و استعداد می تواند نقش مهمی در موفقیت آنها داشته باشد، با توجه به سابقه 15 ساله ای در شخصیت شناسی و استعداد سنجی و شرایط حساس کنونی تصمیم گرفتم که با توجه به شواهد موجود به شخصیت شناسی نامزدهای دور دوم ریاست جمهوری تا بتواند کمکی در تصمیم گیری درست برای انتخاب شما داشته باشد.
✅ آقای دکتر #مسعود_پزشکيان با توجه به شواهد فردی برون گرا، عاطفی، دارای جسارت بالا و ضریب هوشی خوب است. از ویژگی های مثبت این تیپ توان ارتباط گیری نسبتا بالا است، همچنین ایشان فردی دلسوز و متمایل به حل کردن مشکلات دیگران است، بلحاظ عاطفی احساسات ایشان قوی است، اینکه بعد از فوت همسر هنوز ازدواج نکرده اند می تواند ریشه در همین احساسات قوی داشته باشد؛ فرد دارای این ویژگی ها اگر اقتدار بالایی داشته باشد می تواند امداد گر خوبی باشد، شاید علت گرایش ایشان به رشته پزشکی و تخصص قلب ریشه در همین ویژگی ها داشته باشد، با توجه به شواهد ایشان بلحاظ شخصیتی اقتدار بالایی ندارد، اقتدار برای انسان ثبات در تصمیم گیری می آورد، ایشان در همین دوره کوتاه تبلیغات ریاست جمهوری بسرعت تصمیمات و نظرات خود را عوض می کند که ریشه در همین اقتدار کم دارد، فرد دارای اقتدار کم بمرور زمان در مواجهه با اتفاقات منفعل می شود و ثبات در تصمیم ها را از دست می دهد (می توانید بعنوان نمونه ببینید که ایشان در دوره ای از موافقین گشت ارشاد بوده و بخاطر عدم اجرای آن مطالبه طرح سئوال از ریاست جمهوری وقت را داشته است اما الان از آن بعنوان گشت تاریکی و... نام می برد. و البته از این نمونه می توان بسیار در گفتار و کارهای ایشان پیدا کرد) به همین خاطر نمی شود به قول و وعده های ایشان علی الخصوص مواردی که نیاز به زمان دارد و در اجرای آن تنش زیادی است اعتماد کرد. افراد برون گرای عاطفی بشدت تمایل به دیده شدن و بازخورد دیگران ولو بصورت منفی دارند، بهمین خاطر علی الخصوص اگر جسارت بالایی داشته باشند می توانند زبان تندی داشته و براحتی از دیگران انتقاد کنند اما در صورتی که از آنها انتقاد شود بشدت منفعل شده و توان تحمل آن را ندارند و اگر دقت کرده باشید در مناظرات تلویزیونی برافروخته شدن چهره ایشان در زمان انتقاد از ایشان مشهود بود.
بصورت کلی بعنوان یک استعداد سنج حدس می زنم که در صورت #ریاست_جمهوری_آقای_دکتر_مسعود_پزشکیان با توجه به ویژگی هایی که ذکر شد کشور دوره پر تنشی را در مدیریت امور کشوری تجربه خواهد کرد و موفقیت بالایی در محقق کردن وعده های خود پیدا نخواهد کرد.
✅اما در مورد جناب آقای دکتر #سعيد_جليلی با توجه به مشاهدات ایشان فردی درون گرا منطقی با جسارت و ضریب هوشی بالا و منضبط است، ایشان دارای گرایشات اجتماعی و مردم دوست است به همین خاطر از توان ارتباط گیری خوبی برخوردار است از کمک کردن بمردم و حل مسائل آنها لذت می برد، بواسطه درون گرا بودن ایشان بدنبال مقبولیت نیست و در ارتباطات متمرکز بر هدف است، بهمین خاطر علیرغم رزمندگی، جانباز شدن و همچنین حافظ قرآن بودن در تبلیغات ریاست جمهوری و مناظرات اشاره ای به این ویژگی ها نکرد چون آنها را در راستای هدف خود که خدمت در قالب ریاست جمهوری است نمی دید، با وجود این ویژگی در ارتباطات شاید این تصور پیش بیاید که ایشان فردی زمخت و خشن است اما درواقع ایشان فردی دارای عواطف قوی است(همانگونه که در فیلم تبلیغاتی ایشان و مواجهه ای که با مردم دارند مشاهده می کنیم) اما عواطف بر تصمیمات او اثرگذار نیست، با توجه به ضریب هوشی بالا و شخصیت منطقی در پیدا کردن ریشه مسائل قوی و از قدرت حل مساله و برنامه ریزی بالایی برخودار است و شاید بخاطر همین ویژگی تا کنون سعی داشته بجای ورود به مشاغل با رویکرد اجرایی به سمت مشاغلی برود که بعد نظری و حل مساله در آنها قوی تر است اما این بمعنای این نیست که ایشان در فضای اجرا ضعیف است.
در پایان می توان گفت با توجه به اینکه #ریاست_جمهوری_نیاز_به_شخصیتی_مقتدر، منطقی و دارای ثبات در تصمیم گیری است و نیاز به مردمی بودن دارد و این ویژگی ها در #آقای_دکتر_سعید_جلیلی مشهود است ایشان برای ریاست جمهوری مناسب ارزیابی می گردد و می توان به برنامه ها و قول های ایشان اعتماد کرد.
✍️✍️محمود حسنی نژاد کارشناس ارشد روان شناسی و مشاور استعدادسنج
#شخصیت_شناسی_نامزدهای_انتخابات
🆔@mjafari_ir
💠 شباهت جلیلی و شهید رئیسی در اخلاق مناظره
امشب آقای جلیلی ایثار کرد و در مواردی هم که به پزشکیان و جریان پشت صحنه او انتقاد می کرد، تلاش می کرد با ادبیاتی بسیار اخلاقی سخن گوید.
امام علی علیهالسلام:
لَولَا التُّقى لَكُنتُ أدهَى العَرَب
اگر تقوا نبود من راه حیلهگری را از همه عرب بهتر میدانستم.
لَولا إنَّ المَكرَ وَ الخَديعَةَ فِي النّارِ لَكُنتُ أمكَرَ النّاسِ
اگر فرجام مکر و حیله در آتش نبود، بهتر از همه مردم راه مکر را میدانم.
▪️اگر تقوای الهی و مصلحت نظام و ملت و کشور نبود، جلیلی هم حرفهای زیادی برای گفتن داشت که پرده از ماهیت واقعی غربگراها برمیداشت. اما وی دغدغه مند مردم و کشور است و در صدد امیدوار کردن آنها به نظام و آینده نه برجسته کردن اختلافات سیاسی گذشته و دلزده کردن مردم.
#تقوای_سیاسی
🆔@mjafari_ir
پخش زنده
فعلا قابلیت پخش زنده در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹بخشی از سخنرانی حجت الاسلام دکتر جعفری در جمع مردم معمولان در تبیین انتخاب اصلح
🔰#شهر_معمولان استان لرستان، حسینیه امام خمینی(ره)
#انتخاب_اصلح
#دکتر_جلیلی
eitaa.com/BEYTOSAJJAD
🆔@mjafari_ir
❇️ سخنرانی حجت الاسلام دکتر محمد جعفری در جمع مردم شریف #معمولان و #سراب_حمام در استان #لرستان پیرامون انتخاب #اصلح و گفتگوی چهره به چهره با مردم
۱۲ تیر۱۴۰۳
#انتخاب_اصلح
#دکتر_جلیلی
🆔@mjafari_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ امام علی علیه السلام :
مَن جَرَّبَ المُجَرَّب حَلَّت به الندامه
آزموده را آزمودن خطاست...
به قول حضرت حافظ :
هر چند کآزمودم از وی نبود سودم
مَن جَرَّبَ المُجَرَّب حَلَّت به الندامه
🆔@mjafari_ir
❇️هم اکنون
گردهمایی انتخاباتی با حضور پدر شهید معظم #سیدروح_الله_عجمیان و با سخنرانی حجت الاسلام دکتر محمد جعفری
🔹چهارشنبه۱۳تیر ساعت۱۷/ #کوهدشت _ سالن اداره ارشاد
#بیت_السجاد_ع
#انتخاب_اصلح
#دکتر_جلیلی
eitaa.com/BEYTOSAJJAD
🆔@mjafari_ir
🔴به آنچه امیدش را نداری امیدوارتر باش
الإمامُ عليٌّ عليه السلام : كُن لِما لا تَرجُو أرجى مِنكَ لِما تَرجُو ؛ فإنّ موسى بنَ عِمرانَ عليه السلام خَرَجَ يَقتَبِسُ لِأهلِهِ نارا، فَكَلَّمَهُ اللّه ُ عزّ و جلّ فَرَجَعَ نَبيّا ، و خَرَجَتْ مَلِكَةُ سَبَأٍ فَأسلَمَتْ مَع سُليمانَ عليه السلام ، و خَرَجَ سَحَرَةُ فِرعَونَ يَطلُبُونَ العِزَّةَ لِفِرعَونَ فَرَجَعُوا مُؤمِنِينَ .
امام على عليه السلام : به آنچه اميدش را ندارى اميدوارتر باش از آنچه بدان اميد دارى ؛ زيرا كه موسى بن عمران عليه السلام رفت كه براى خانواده اش آتش برگيرد اما [در آن جا] خداوند عزّ و جلّ با او به سخن در آمد و او پيامبر برگشت . ملكه سبا نيز از كشور خود بيرون آمد ، اما به دست سليمان عليه السلام مسلمان شد . و جادوگران فرعون براى تقويت قدرت فرعون بيرون آمدند ، اما [به خدا ]ايمان آوردند و برگشتند(امالی صدوق).
#انتخابات
#امید
#مثبت_نگری
🆔@mjafari_ir
♨️ چکیده تقابل گفتمان حاکم بر دو نامزد ریاست جمهوری:
-اول تحریک هیجان است
-دومی رشد اگاهی وعقلانیت
-اولی ناامیدی ایجاد می کند
-دومی امیدافرین است
-اولی فقط مطالبه ها را می بیند
-دومی نیازها را هم می بیند
-اولی در سطح چالش می ماند
-دومی سراغ لایه های زیرین چالش ها می رود
-اولی داده اش را از منابع قدرت می گیرد
-دومی داده اش را از متن مردم
-اولی فقط چالش را می بیند
-دومی برای چالش برنامه می دهد
-اولی راه حلش را حواله به بیرون از خود می دهد
-دومی راه حلش اتکا به خودش است
-اولی پشت سر مردم حرکت می کند
- دومی پیشرو و جهت دهنده است
🔻در نهایت اینکه؛
🔸اولی پوپولیسم است
🔸دومی مردمسالاری دینی
پوپولیسم موفقیت خودش را نگه داشتن مردم در "جهل" می داند و مردمسالاری در "رشد آگاهی" های مردم.
🔻نتیجه اینکه:
سالها تقابل جریان انقلاب در برابر اصلاح طلب ها و غربزده ها سر همین دو نگاه بوده است و
جمعه یکی از این دو راه حل را باید انتخاب کرد.
🆔@mjafari_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
و العاقبه للمتقین...
و آخر دعوانا ان الحمد لله رب العالمین...
🆔@mjafari_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
و باز هم صحبتهای حکیمانه آن پیر فرزانه دلهایمان را آرام می کند...
🆔@mjafari_ir