آخر روز جمعه ساعت استجابت دعا
هنگام اجابت دعا ساعت آخر روز جمعه تا غروب آفتاب است، سزاوار است مؤمن در آن ساعت بسیار دعا کند؛
و روایت شده است: ساعت اجابت دعا، هنگامی است که نیمی از خورشید غروب کرده باشد و نیمه دیگر آن در مغرب دیده شود. حضرت فاطمه(سلاماللهعلیها) در آن هنگام دعا میکرد، بنابراین دعا در آن ساعت مستحب است؛
و دعایی را که از پیامبر(صلیاللهعلیهوآله) روایت شده مستحب است در ساعت اجابت دعا بخواند؛ و آن دعا این است:
سُبْحَانَكَ لا إِلهَ إِلّا أَنْتَ، يَا حَنَّانُ يَا مَنَّانُ، يَا بَدِيعَ السَّمَاوَاتِ وَ الْأَرْضِ، يَا ذَا الْجَلالِ وَ الْإِكْرَامِ.
پاک و منزّهی، معبودی جز تو نیست، ای پرمهر، ای بخشایشگر، ای پدیدآورندهی آسمانها و زمین، ای دارای عظمت و رأفت و محبت.
🆔@mjafari_ir
.
♻️ پاسخ امام خمینی (ره) به سلفی ترامپ با شیر
🔰 دونالد ترامپ در دومین روز پس از تحلیف او به عنوان چهل و هفتمین رئیس جمهوری ایالات متحده آمریکا بر شبکه اختصاصیاش «تروث سوشیال»، تصویری سلفی از خود به همراه یک شیر در حال یورش و غرّش که به گفته کارشناسان با استفاده از فناوری هوش مصنوعی ایجاد شده است، منتشر کرد.
امام خمینی (ره) پیش از این در باره هارت و پورتهای رؤسای جمهور قبلی آمریکا بیاناتی داشتهاند که یادآوری آن به ترامپ و آمریکا دوستان لازم است.
🆔@mjafari_ir
▪️آنچه امروز در ایران به عنوان عقد آریایی مشهور شده؛ هیچ سند و ریشه تاریخی ندارد. عقد جعلی آریایی (که با عبارتِ "به نام نامی یزدان تو را من برگزیدم از میان این همه خوبان..." آغاز میشود)، سرودهای از فریدون مشیری، شاعر معاصر است و ریشه تاریخی ندارد.
❌مردمان آریایی در دوران باستان، در جشن عروسی، جاده را مسدود نمیکردند و مزاحم دیگران نمیشدند. وسط خیابان به رقاصی نمی پرداختند و آسایش دیگران را سلب نمیکردند.
❌چشمچرانی نمیکردند. مهمتر آنکه خیانت را بسیار زشت میشمردند. عروس، در پوشش و رفتار، باوقار و باشخصیت بود. خلاصه اینکه برای آریایی بودن، راههای درست زیادی وجود دارد. نیازی به برگزاری مراسم جعلی عقد آریایی نیست.
🆔@mjafari_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📲استوری موشن| شفیع روز محشر
🕊ای صید بی بال و پر
شفیع روز محشر
دخیلُکَ یا مولا موسی بن جعفر💚
✔️شهادت حضرت ابالرضا، باب الحوائج موسی بن جعفر علیهماالسلام تسلیت باد
┈••••✾•💞🌺💞•✾•••┈┈•
امام كاظم عليه السلام:
🔸ينبَغي لِلعاقِلِ إذا عَمِلَ عَمَلاً أن يَستَحيِيَ مِنَ اللّه ِ.
🔸سزاوار است خردمند، هنگامى كه دست به كارى مى زند، از خداوند شرم كند
📒تحف العقول، صفحه398
🆔@mjafari_ir
هدایت شده از ديانت و عقلانيت
1.18M
#مبعث
🎙حجتالاسلام والمسلمین محمد جعفری
☘قرآن کی نازل شده است؟ روز بعثت یا شب قدر؟ 💥
#اندیشه_قرآنی
🆔@mjafari_ir
1400.12.12-OstadJafari.MP3
5.4M
🔸بعثت رسول اكرم (صلي الله عليه و آله) فرصتي براي رهايي بشر از جاهليت قبل از اسلام و جاهليت مدرن
🔸 بعثت پیامبر؛ بعثت عقلانیت و انسانیت
#بعثت
#جاهلیت_مدرن
🎤 حجت الاسلام و المسلمين دكتر جعفري
┈••••✾•💞🌺
🆔@mjafari_ir
14.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
درود خدا بر آقای سلطانی که چقدر زیبا سیره و سنت رسول گرامی و پیامبر عزیزمان را روایت می کند.🌹
#مبعث
#مکارم_اخلاق
🆔@mjafari_ir
🔸استاد مصباح یزدی درباره چگونگی تالیف کتاب «سُننالنبی» توسط علامه طباطبایی می گوید:
علامه به فرمايش استاد اخلاقش مرحوم حاج ميرزا على آقا قاضى تصميم گرفت سيره و سنتِ پيامبر(صلى الله عليه وآله) را در مجموعه اى تدوين نمايد تا الگويى براى خود و ديگران باشد، بدين جهت از بررسى كتاب «بحارالانوار» يك دوره سنن رسول اكرم(صلى الله عليه وآله) را استخراج نمود كه آن را «سننالنبى» ناميد. وى در آغاز اين اثر به نقل از امام صادق(عليه السلام) آورده است:
من دوست ندارم مسلمانى بميرد مگر اين كه آداب و سنن رسول خدا(صلى الله عليه وآله) را ولو براى يك بار هم كه شده انجام دهد.
📔 تماشای فرزانگی و فروزندگی، مصباح یزدی، ص25
🆔@mjafari_ir
پاسخ دیپ سیک ( هوش مصنوعی) به این سوال:
پیام مبعث برای دنیای امروز چیست؟
مبعث، روزی است که حضرت محمد(ص) به پیامبری مبعوث شدند و رسالت الهی خود را برای هدایت انسانها آغاز کردند. این واقعهی تاریخی و معنوی، پیامهای عمیقی برای دنیای امروز دارد که برخی از آنها عبارتند از:
### ۱. تأکید بر وحدت و برادری
پیام مبعث، دعوت به وحدت و همدلی میان انسانهاست. در دنیای امروز که با تنشها و اختلافات فرهنگی، مذهبی و سیاسی روبرو است، این پیام یادآور میکند که همه انسانها برابرند و باید در کنار هم با صلح و احترام زندگی کنند.
### ۲. عدالت و مبارزه با ظلم
مبعث، آغاز دعوتی بود برای برقراری عدالت و مبارزه با ظلم و ستم. در دنیای امروز که نابرابریهای اجتماعی و اقتصادی در بسیاری از جوامع وجود دارد، این پیام اهمیت ویژهای دارد و انسانها را به تلاش برای تحقق عدالت فرا میخواند.
### ۳. تکریم ارزشهای اخلاقی
پیامبر اسلام(ص) با بعثت خود، احیای ارزشهای اخلاقی مانند صداقت، امانتداری، مهربانی و بخشش را در دستور کار قرار دادند. در دنیای امروز که گاه ارزشهای مادی بر اخلاق غلبه کردهاند، این پیام یادآور اهمیت اخلاق در زندگی فردی و اجتماعی است.
### ۴. تعقل و خردورزی
اسلام با بعثت پیامبر(ص)، انسانها را به تفکر و خردورزی دعوت کرد. در عصر حاضر که اطلاعات و تکنولوژی به سرعت در حال پیشرفت است، این پیام اهمیت استفاده از عقل و دانش برای حل مشکلات و پیشرفت جامعه را خاطرنشان میکند.
### ۵. صلح و مدارا
پیامبر اسلام(ص) با رفتار و گفتار خود، صلح و مدارا را ترویج کردند. در دنیای امروز که خشونت و درگیریها در بسیاری از نقاط جهان وجود دارد، این پیام اهمیت صلح و گفتوگو برای حل اختلافات را یادآور میشود.
### ۶. توجه به معنویت و ارتباط با خدا
مبعث، یادآور اهمیت معنویت و ارتباط با خداست. در دنیای مدرن که گاه انسانها از معنویت فاصله گرفتهاند، این پیام میتواند به بازگشت به ارزشهای معنوی و درونی کمک کند.
### ۷. مسئولیتپذیری اجتماعی
پیامبر اسلام(ص) مسئولیتپذیری در قبال جامعه و دیگران را ترویج کردند. در دنیای امروز که مشکلات جهانی مانند فقر، تغییرات اقلیمی و نابرابری وجود دارد، این پیام انسانها را به مشارکت و مسئولیتپذیری در قبال یکدیگر و محیط زیست دعوت میکند.
### نتیجهگیری
پیام مبعث برای دنیای امروز، دعوتی است به سوی صلح، عدالت، اخلاق، خردورزی و معنویت. این پیامها میتوانند راهنمایی برای ساختن جامعهای بهتر و انسانیتر در جهان پرچالش امروز باشند.
🆔@mjafari_ir