قانون جذب⁉️😊
🔻قانون جذب🔻
یکی از بزرگترین خرافه های موجود در جهان که از آموزه ها و مبانی مهم در عرفان های نوظهور، به خصوص عرفان های #سکولار و اومانیستی و جنبش عصر جدید، می باشد"فرضیه جذب" است که از آن به "قانون #جذب" تعبیر می شود و سالهاست توسط سخنرانان و نویسندگان، مطابق فرهنگ و مذهب مخاطبان، تبلیغ و ترویج می گردد.
خلاصه ادعای معتقدین به "فرضیه #جذب" این است :
🔺افکار و اندیشه انسان، بر پدیده های خارجی اثرگذارند از نوع تاثیر علت تامه برمعلولش.
یعنی انسان تنها کافی است به گوشه ذهن خود چسبیده و به تصاویر ذهنی متمرکز شود، تا آن تصاویر در دنیای خارج، به صورت واقعیتی عینی جلوه گر شوند. مثلا اگر کسی به ماشین خاصی علاقه دارد کافی است تمام فکر و ذهنش آن ماشین شود تا بالاخره بتوان صاحب ماشینی که می خواهد بشود و آن را به سوی خود جذب نماید.
🔻یکی از مروجین غربی فرضیه جذب می گوید:
عمل تجسّم، تو را به هر چه بخواهی متصل می کند. تجسم خواسته ات، نیروی مغناطیسی ایجاد می کند و این نیرو، خواسته ات را به سوی تو جذب می کند. (قدرت، راندا برن.ص 68)
🔻یکی دیگر از مروجین ایرانی فرضیه جذب می گوید:
هميشه به ثروت هاي بيكراني كه در آينده به دست خواهيد آورد، بينديشيد... همواره بگوييد من ثروتمندم ...كاري كنيد كه واقعا كودك دورن شما، يعني ضمير نا خواگاه شما ثروت را احساس كند و همان شرايط را براي شما فراهم نمايد. احساس كنيد، ثروت خود را و احساس كنيد رفاه خود را ... به نمادهايي از ثروت، مثل اسكناس، چك، و تصاوير شمش هاي طلا خيره شويد و با آن معاشقه كنيد.
با تصور و افکار شما، تمام دنيا يک کاتالوگ در دست شما مي شود. انگار شما داريد به جهان سفارش مي دهيد. هر انتخابي که بکنيد درست است. قدرت تماماً در اختيار شماست.
(تكنولوژي فكر ص 238)
🔷فعالیت های مروجین این آموزه :
متاسفانه مستندی به نام "راز" از شبکه چهار در ترویج و تبلیغ قانون جذب پخش شد.
برخی از روانشناس های مشهور ایرانی با برگزاری کلاس در تالار های بزرگ کشور، به حمایت و تبلیغ از این نظریه می پردازند. همچنین کتاب های فراوانی در این موضوع به رشته تحریر در آمده است.
🚫مهمترین نقد و اشکالات فرضیه جذب :
1_وحیانی نبودن این آموزه
2- باقی ماندن این قانون در حد یک فرضیه و عدم رسمیت آن در مجامع علمی
3- جایگزین کردن مراقبه ذهنی در عوض عبادات شرعی
4- اصالت داشتن ذهن و انسان مداری، زیرا در این نظریه، انسان ها، مدار و کانون عالم هستی بوده و تمام اشیاء را به سمت خود جذب می کنند درحالیکه در ادیان الهی کانون جهان هستی خدا و اراده و قضا و قدر الهی می باشد .
5_فرو بردن انسان در گرداب آرزوها و افسردگی شدید بعد از نا امیدی از رسیدن به آنها
6_از آن جایی که هیچ زمان بندی برای رسیدن به شیء مورد نظر بیان نمی شود، شخص تا واپسین لحظات زندگی اش باید منتظر بماند.
7_ مشابهت تعالیم این فرضیه با تعالیم سحر و جادوگری
لازم به تذکر است که :
🔻در آموزه ها و تعالیم دین اسلام، چیزی که اهمیت دارد، تفکر و تعقل در آیات الهی برای معرفت بیشتر و در نتیجه وصول به سعادت است و نباید این موضوع را با تمرکز و توهم و تخیل که در مکاتب دیگر سفارش شده است یکی دانست زیرا دامنه فعالیت هر کدام با یکدیگر متفاوت است، تفکر انسان در محدوده عقل و تمرکز او در محدوده "وهم" می باشد.
✔️نکته :
عبور از حیطه و دامنه عقل گرایی و ورود به عالم خیال و توهم، نقطه مشترک تمامی عرفان های دنیاست. در تصوف نیز، تقویت قوه خیال سبب ورود به عالمی دیگر می شود که آن را عالم مثال (عالم جن و شیاطین) می نامند. در این عالم انسان هرچه تصور کند را به وضوح در پیش چشم خود مشاهده می کند. آنها تمرکز فراوان همراه با تلقین را کلید ورود به این عالم می دانند. در این عالم است که شخص، توانایی دیدن امور مخفی را پیدا کرده و با دیگر موجودات ارتباط بر قرار می کنند.
#نقد_عرفان_های_کاذب
#قانون_جذب
#عرفان_های_نوظهور
#عرفان_کاذب
@antihalghe | منبع
بچه ها یه چیزی بگم؟
هیچ دولتی نزد من منفور تر از رژیم #اسرائیل نیست
این بیشرفا هیچ ترسی از کشتن بچه ها و کودکان ندارن.
خدا لعنتشون کنه یهودی های کوردل رو.
#امام_کاظم
#صفات_الشیعه
📜 حدّثنا أبی رحمه الله قال: حدّثنی عبداللَّه بن جعفر، عن أحمد بن محمّد عن ابن أبی نجران، قال: سمعت أبا الحسن علیه السلام یقول:
«من عادی شیعتنا فقد عادانا و من والاهم فقد والانا، لأنّهم منّا، خلقوا من طینتنا من أحبّهم فهو منّا ومن أبغضهم فلیس منّا.
شیعتنا ینظرون بنوراللَّه ویتقلّبون فی رحمة اللَّه ویفوزون بکرامة اللَّه.
ما من أحد من شیعتنا یمرض الاّ مرضنا لمرضه ولااغتمّ الاّ اغتممنا لغمّه و لا یفرح الاّ فرحنا لفرحه ولایغیب عنّا أحد من شیعتنا أین کان فی شرق الأرض أو غربها. و من ترک من شیعتنا دیناً فهو علینا ومن ترک منهم مالاً فهو لورثته. شیعتنا الذین یقیمون الصلاة ویوتون الزکاة ویحجّون البیت الحرام و یصومون شهر رمضان ویوالون أهل البیت علیهم السلام ویتبرّ أون من أعدائهم اولئک أهل الایمان و التقی وأهل الورع و التقوی ومن ردّ علیهم فقد ردّ علی اللَّه ومن طعن علیهم فقد طعن علی اللَّه لأنّهم عباداللَّه حقّاً وأولیاوه صدقاً.
و اللَّه انّ أحدهم لیشفع فی مثل ربیعة و مضر، فیشفّعه اللَّه تعالی فیهم لکرامته علی اللَّه عزّوجلّ»
⚜ امام موسی کاظم علیه السلام فرمود:
«هر کس با شیعیان ما دشمنی کند، با ما دشمنی کرده و هر کس با آنان مهربانی کند، با ما مهربانی کرده؛ چون آنان از ما هستند و از خمیره ما آفریده شده اند».
هر کس که آنها را دوست داشته باشد، از ما است و کسی که دشمن آنها باشد، از ما نیست.
شیعیان ما، نور خدا را میبینند و در رحمت خداوند غوطه ور و به سبب کرامت و احترامی که نزد خداوند دارند، رستگار و پیروز میشوند.
اگر یکی از شیعیان ما بیمار شود، ما هم به خاطر بیماری او، بیمار و هرگاه اندوهگین گردد، ما هم ناراحت میشویم و با خوشحالی او، ما هم خوشحال میشویم. هیچ یک از آنان در شرق و غرب جهان از دید ما پنهان نیستند.
اگر یکی از آنان قرض دار شود، دادن قرض او بر ما لازم است و چون دارایی از او به جای بماند، برای وارثان او میباشد.
شیعیان ما کسانی هستند که نماز را بپا داشته و زکات مالشان را میدهند و حجّ به جا میآورند و روزه ماه رمضان را میگیرند و با خاندان پیغمبر خویش مهربان و دوست هستند و از دشمنانشان بیزاری میجویند. این چنین افرادی، با ایمان و با تقوا هستند که انکار آنها، انکار خداوند است و هر کس به آنها طعنه زند، به خدا طعنه زده؛ چون آنها به حقّ، بندگان خدا و به راستی، دوستان او میباشند.
به خدا قسم! فقط یکی از آنان میتواند که به اندازه نفرات دو قبیله ربیعه و مضّر را شفاعت کند و خداوند هم شفاعتشان را میپذیرد؛ به خاطر احترامی که در نزد خداوند دارند
📚عنه البحار المتقدم، ح ۲۵
📚الوسائل: ۱/۱۵، ح ۲۸
⁉️ آیا این صفات در ما هست؟
ـ᯽┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈
🏙|@mjavadmoj | نشرباشما
#معرفت_امام
#فقط_امام_زمان
🔴 صاحب هستی
🔹رفت و آمد ملائکه نزد ائمه اطهار سلام الله علیهم برای عرضه اموری که به آن مأمورند
🔸على بن أبى حمزه گويد: شنيدم #امام_کاظم (علیه السلام) میفرمود: «هر گاه خداوند فرشتهاى را براى كارى مأمور میگرداند، آن فرشته از امام شروع میكند و آن كار را به وى عرضه میدارد و همانا ملائكه از ناحيه خداوند به سوى صاحب اين امر رفت و آمد میكند.»
✍️عَنْ أَبِي الْحَسَنِ عَلَيْه السَّلَامُ قَالَ سَمِعْتُهُ يَقُولُ مَا مِنْ مَلَكٍ يُهْبِطُهُ اللَّهُ فِي أَمْرٍ مَا يُهْبِطُهُ إِلَّا بَدَأَ بِالْإِمَامِ فَعَرَضَ ذَلِكَ عَلَيْهِ وَ إِنَّ مُخْتَلَفَ الْمَلَائِكَةِ مِنْ عِنْدِ اللَّهِ تَبَارَكَ وَ تَعَالَى إِلَى صَاحِبِ هَذَا الْأَمْرِ.
📚الكافی کلینی ج۱، ص۳۹۴
📚بصائر الدرجات ج۲، ص۹۵،
📚الخرائج و الجرائح ج۲، ص۸۵۰
📚بحارالانوار ج۲۶، ص۳۵۷، ح۲۱
🔚رئیس کل عالم از طرف خالق عالم، امام علیهالسلام است. پس فرشتگان که میخواهند برای هر قسمت از عالم کاری را انجام دهند باید آن را به امضای رئیس کل عالم یا «خلیفة الله» برسانند.
اللهم عجل فرجه و سهل مخرجه
ـ᯽┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈
🏙| @mjavadmoj | انتشارباشما
🟪 #توحید
#نقد_فلسفه
👌 در مکتب اهل بیت(ع) با مفهوم خلق، ایجاد و ابداع رو به رو هستیم
یعنی از نظر دین جهان هستی و مخلوقات بدون سابقه و بدون مانند و شبیه ایجاد و ابداع و خلق شده اند و ابتداء وجود دارند
در کلام اهل بیت ازلیت مخلوقات نفی میشود و همه مخلوقات خداوند حادث و زمانمند هستند
📜 امام موسی کاظم علیه السلام میفرمایند:
هو القدیم وما سواه مخلوق محدث، تعالی عن صفات المخلوقین علوّاً کبیراً
خداوند قدیم است و جز او همه چیز مخلوق و حادث است، فراتر است از صفات مخلوقات فراتری بزرگی
📚التوحید، ص ۷۶ ، ۷۷
📚بحار الانوار، ج ۴ ، ص ۲۹۶
⚜️درثوابنشرشریکشوید⚜️
ـ᯽┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈
🏙| @mjavadmoj | ایران۳۱۳
یه چیزی بگم
اول انقلاب یه شعاری مرسوم شد یادم رفته چی بود. که توش میگفت پهلوی حرامزاده!
شهید بهشتی فورا دستور تغییر شعار دادن و گفتن که رضا #پهلوی پدر محمدرضا، عقد شرعی خوانده بوده و نمیشه به فرزندش گفت حرامزاده. از نردبام گناه و حرام نمیشه به آسمان رسید.
خواستم بگم ناخواسته توی الفاظ مدیون اینا نشیدا