🔺وحید [شهید دیالمه] یک خصوصیت داشت که هیچوقت مستقیم وارد بحث مذهبی نمیشد؛ اما به گونهای سخن را آغاز میکرد که در نهایت منجر به این میشد که مخاطب، خودش از او سؤال کند و بخواهد که دربارهٔ مذهب برایش حرف بزند.
برای وحید، دانشگاه، بازار، مهمانی، قطار و تاکسی فرقی نمیکرد؛ او هدفی داشت به گسترۀ تمامی عرصههای زندگی. گاهی برخی دوستانش از این گفتوگوها کلافه میشدند؛ برای نمونه، یک بار یکی از دوستان به او گفت: «وحید! اینکه شما در تاکسی حرف میزنی، ما که دوباره این آدم را نمیبینیم تا بحث ادامه پیدا کنه، خب چرا شروع میکنی!؟» وحید گفت: «من یه چیزی میگم، اگه خدا در اون هدایت را قرار بده، خودش بیدار میشه و میره دنبالش.»
📚 از کتاب «فهم زمانه» | زندگی و روزگار #شهید_دکتر_عبدالحمید_دیالمه
🆔️ https://eitaa.com/mje_sajad
🔴واقعیت باطنی سران بعضی از کشورهای عربی، بی غیرت و بی رگ مثل
#سیب_زمینی
🆔️ https://eitaa.com/mje_sajad
9.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷🇵🇸
🎥 تفکر صهیونستی باور دارد جمعیت دنیا باید کم شود؛ و سالهاست که با دو ابزار مهم، در حال نسل کشی است!
🎙 #استاد_شجاعی
#فلسطین | #طوفان_الاقصی
🆔️ https://eitaa.com/mje_sajad
🔹قال الصادق علیه السلام:
🔹إِذَا رَأَيْتُمُ اَلْعَبْدَ يَتَفَقَّدُ اَلذُّنُوبَ مِنَ اَلنَّاسِ نَاسِياً لِذَنْبِهِ فَاعْلَمُوا أَنَّهُ قَدْ مُكِرَ بِهِ.
🔸هرگاه دیدید که بندهای گناهان خود را فراموش کرده و پیگیر گناهان مردم است، بدانید که دچار مکر (خداوند) شده.
📚تحف العقول جلد ۱ صفحه ۳۶۴
🆔️ https://eitaa.com/mje_sajad
4_327849576851570982.mp3
4M
آیه ۱۴ سوره آل عمران
تفسیرآیه به آیه قرآن کریم توسط استادقرائتی
🆔 https://eitaa.com/mje_sajad
🌹ما همان نسل جدیدیم که ثابت کردیم
🌹 درره عشق جگر دارتر از صد مردیم...
🌹 سالروز شهادت حاج حسن تهرانی مقدم و۳۸همرزم شهیدش(شهدای اقتدار) را گرامی میداریم.
🕊شادی روح بلندشان صلوات
🆔️ https://eitaa.com/mje_sajad
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹خاطره جالب شهید طهرانی مقدم در مورد شهید احمد کاظمی
🆔️ https://eitaa.com/mje_sajad