سر نَفسم را بریدم، پای هوسم را قطع کردم، دست گدایی را کوتاه کردم و قناعت ورزیدم تا اگرچه کم، چشمم به سفره خودم باشد، زبانی که به ذکر غیر خدا باز شد چیدم، چشمی که به حرام باز شد بستم، گوشی که غیبت شنید کر کردم، مغزی که پر از افکار حرام بود منهل کردم؛ حالا فقط من ماندم و یک دل.. آنهم میدم برای تو، مراقبش باش که اگر تمام اعضایم هم غرق گناه باشند دلم هنوز حرم خداست..!
#hj_text
#stop!
کلنش بگم...
خوب نیس شبارو تا نصفه تو مجازی بیدارید، نماز صبح رو که انشاءالله میخونید ولی درک بین الطلوعین هم خودش لیاقت میخواد!
شب هر وقت خوابیدید بعد از نماز صبح تا طلوع آفتاب بیدار بمونید، موقع طلوع پاشید یه کش و قوسی به دست و پا و کمر بدید، جلو آیینه تمرینات ورزشی، بعد موهارو شونه کنید، بعد دو صفحه قرآن بخونید(منظم نه ها.. از وسط قرآن تفعل طور باز کنید آیه ای که میاد تا آخر شب حالتونو خوب میکنه:) ) بعد کتری بزارید یه چایی قند پهلو برای خودتون بریزید و با دو لقمه پنیر و انگور نوش جان که شد یه ۴۰،۵۰ صفحه کتاب بخونید تا خانواده بیدار بشن و بعد روز جدید رو شروع کنید!
از اونطرفم یازده و نیم، دوازده یه قیلوله بزنید و سرحال ادامه بدید..!
خیلی اراده میخواد ولی میشه😂✨
مزخرف تر از اونایی که ۰۰۰۰ تو کانالشون پیام میزارن، اونایین که بهردلیلی پیامشون با یه دقیقه تاخیر ارسال میشه ادعای تمایز میکنن😂
بعضی تمایزا درست نیست اصلا.. حواستون باشه😐✨
مجهولات ☫
مزخرف تر از اونایی که ۰۰۰۰ تو کانالشون پیام میزارن، اونایین که بهردلیلی پیامشون با یه دقیقه تاخیر ار
این دست تمایزام منظورم هست😐🍃
حواسمون باشه برای خاص بودن لازم نیست غلط رفتار کرد🤦♀🙄
تلاش کن تو زندگیت آدمی باشی که کنارت بودن برای اطرافیانت پر از استرس نباشه...
- الان بهش بر میخوره
- الان بدش میاد
- الان یچیزی بهش میگه
- الان جوش میاره
- الان فحش میده
- یه وقت یچیز بدی به بچم یاد نده
- همش گیر میده
- الان میره همه حرفامو صاف میزاره کف دست فلانی
- و...
'🌿⇐با مردم همانگونه رفتار کنید که دوس دارید با شما رفتار شود..❗️🍁
مجهولات ☫
تلاش کن تو زندگیت آدمی باشی که کنارت بودن برای اطرافیانت پر از استرس نباشه... - الان بهش بر میخوره -
بودم
بودی
بودیم
بودید
بودند
و برای آنکه
باشم
باشی
باشیم
باشید
رفتند !
میدونی که کیارو میگم؟🙃