هدایت شده از «جامعه بردار تمدن اسلامی(بتا)»
📸 گزارش تصویری رونمایی و امضای عکس یادبود رونمایی از پایگاه خبری بردار در حاشیه گردهمایی ملی بازاریان و فعالان اقتصاد مقاومتی
🗓 ۲۹ بهمن ۱۴۰۳
📍مسجد امام خمینی بازار تهران
🔸 «جامعه بردار تمدن اسلامی(بتا)»🇮🇷
🔹@JBETA1437
هدایت شده از «جامعه بردار تمدن اسلامی(بتا)»
📸 گزارش تصویری اهدای تندیس و لوح تقدیر و نشان ویژه حبیب الله به مدعوین و منتخبین در گردهمایی ملی بازاریان و فعالان اقتصاد مقاومتی - «حبیبالله»
🗓 ۲۹ بهمن ۱۴۰۳
📍مسجد امام خمینی بازار تالار دارالذکر
🔸 «جامعه بردار تمدن اسلامی(بتا)»🇮🇷
🔹@JBETA1437 🇮🇷
هدایت شده از «جامعه بردار تمدن اسلامی(بتا)»
📸 متن پیام حضرت آیت الله العظمی نوری همدانی به گردهمایی ملی بازاریان و فعالان اقتصاد مقاومتی - «حبیبالله»
🔸 «جامعه بردار تمدن اسلامی(بتا)»🇮🇷
🔹@JBETA1437 🇮🇷
هدایت شده از «جامعه بردار تمدن اسلامی(بتا)»
📸 گزارش تصویری گردهمایی ملی بازاریان و فعالان اقتصاد مقاومتی - «حبیبالله»
🗓 ۲۹ بهمن ۱۴۰۳
📍مسجد امام خمینی بازار تالار دارالذکر -
✅ با حضور شخصیت های برجسته عرصه اقتصاد مقاومتی و فعالان اقتصادی کشور
🔸 «جامعه بردار تمدن اسلامی(بتا)»🇮🇷
🔹@JBETA1437 🇮🇷
هدایت شده از «جامعه بردار تمدن اسلامی(بتا)»
📸 متن پیام دکتر محمدباقر قالیباف ریاست محترم مجلس شورای اسلامی به گردهمایی ملی بازاریان و فعالان اقتصاد مقاومتی - «حبیبالله»
🔸 «جامعه بردار تمدن اسلامی(بتا)»🇮🇷
🔹@JBETA1437 🇮🇷
سالروز ابلاغ #سیاستهای_کلی_اقتصاد_مقاومتی را تبریک عرض میکنم. از ۲۹ بهمن ۱۳۹۲ به بعد تکلیف همه در عرصه اقتصاد روشن شد.دانشگاهها و مراکز علمی،مطالبهگران،حلقات میانی،مجموعه حاکمیت و ما مردم.
هیچ مسیری برای پیشرفت اقتصادی بهجز عمل به این ابلاغیه ۲۴ بندی دقیق و جامع وجود ندارد.
@mkarimibeyranvand
📌#اختصاصی | تأملی بر مواضع اخیر رهبری درباره رابطه با آمریکا
مسعود کریمی، تحلیلگر مسائل سیاسی:
▫️پس از صحبتهای ترامپ درباره مذاکره با ایران و استقبال برخی در داخل، سخنان چند روز پیش رهبر جمهوری اسلامی مبنی بر عاقلانه، هوشمندانه و شرافتمندانه نبودن این کار، همانند نسیم خنکی بود که تب مذاکره با آمریکا را در کشور فرونشاند.
▪️آنچه در بازتاب این سخنان نمود بیشتری داشت، جنبه «اقتدارآمیز» آن بود؛ طوری که دوستان آن را فصل الخطاب دانسته و بدخواهان آن را تعبیر به دیکتاتوری و بن بست سیاسی کردند؛ لیکن به همان سیاق حضرت آقا که «جمهوری اسلامی» را «مقتدر مظلوم» معرفی کرده اند، باید گفت؛ مواضع و شخصیت ایشان نیز علاوه بر «اقتدار» از جنبه «مظلومیت» هم برخوردار است و این مظلومیت در دو سطح قرار دارد.
▫️در سطح نخست، باید تأسف خورد که چرا علیرغم تجارب تاریخی مکرر و هشدارهای فراوانی ایشان که واقعی بودن آنها بارها به اثبات رسیده است، در اثر شیفتگی نابخردانه برخی نخبگان و مسئولان نسبت به غرب و آمریکا و نیز کم کاری عده زیادی در عرصه جهاد تبیین، این شخص رهبر بود که باید از خودش مایه گذاشته و در مقابل جوّ رسانه ای و سیاسی ایجاد شده در کشور بایستد و بگوید که آمریکا قابل اعتماد نیست و هدفی جز ضربه زدن و دشمنی کردن ندارد؛ حتی آنگاه که از مذاکره دم می زند.
▪️منتها سطح دوم (مظلومیت پلاس) که کمتر کسی به آن توجه دارد و اصولگرا و اصلاح طلب، حزب الهی و روشنفکر، بخش خصوصی و مسئولان دولتی با هم تقصیر دارند، بی عنایتی به تاکیدات هزارباره ایشان بر این است که راه حل اصلی مشکلات اقتصادی در اهمیت دادن مجدانه به کار و تولید با استفاده از منابع درون کشور است و تا این نشود چه دشمنی آمریکا تمام بشود یا نشود، چه به FATF و تجارت آزاد جهانی بپیوندیم و چه نپیوندیم، مشکلات پابرجا خواهد بود.
▫️دشمنی آمریکا و غرب با استقلال ما یک واقعیت است اما تمام سخنان آقا این نیست! ایشان به درستی تاکید دارند که نظام اقتصاد جهانی طوری طرح ریزی شده است که حتی اگر درهای ورود ما به آن باز شود و روابط ما با ابرقدرتها عادی سازی شود تا زمانی که جریان واقعی تولید را درون کشور فعال نکنیم، در بهترین حالت نتیجه ای ندارد جز از بین رفتن ساختار تولیدات و صنایع داخلی و تبدیل شدن به معدن مواد اولیه و نیروی کار ارزان و بازار مصرف شرکت های به ظاهر چندملیتی، تشدید نابرابری ها و استعمارهای نوین مثل استعمار دیجیتالی و استعمار محیط زیستی و در یک کلام ریزه خوار و انگلِ نظام اقتصاد جهانی شدن!
▪️جای تعجب دارد با وجود اینکه متون علمی و آکادمیک بسیار زیادی از اندیشمندان و پژوهشگران معروف غربی و تجارب پیش روی کشورهای متعدد در تایید سخنان فوق وجود دارد و در دانشگاه های ایران تدریس می شود اما در بیان این واقعیت برای مردم که ارتباط اقتصادی با کشورهای ثروتمند غربی باعث پیشرفت واقعی نمی شود، ایشان یک تنه دارند روشنگری می کنند. برای این منظور کافی است اندکی از آنچه متفکران مکتب «وابستگی» یا «توسعه وابسته»، «پسااستعمارگرایی» و «نئوامپریالیسم» از نظام ذاتاً ناعادلانه اقتصاد و تجارت جهانی گفته اند، برای مردم بازگو شود تا این تصور خام که با ارتباط اقتصادی ما با غرب مشکلات اقتصادی حل می شود، از بین برود.
▫️علیرغم تاکیدات بسیار زیاد ایشان بر توجه واقعی به تولید داخلی به عنوان قلب اقتصاد کشور، متاسفانه چپ و راست، اصولگرا و اصلاح طلب، انقلابی و اعتدالی، غالباً به جاده خاکی زده اند و سرمایه داران داخلی جور خارجی ها را کشیده، در تضعیف اقتصاد و تحریم مردم خودمان کم نگذاشته اند.
▪️خصوصی سازی نمایشی، انحصارگرایی، رانت خواری و نفوذ سیاسی (سرمایه داری رفاقتی)، عضویت مسئولان و نمایندگان در هیئت های مدیره شرکتهای خصوصی و دولتی (تعارض منافع)، سیاستهای تسهیل کننده صادرات مواد خام و با ارزش افزوده پایین، واردات کالاهای با ارزش افزوده بالا، استفاده از ارز ترجیحی و مجوز انحصاری واردات کالاهای خاص با وجود مشابه داخلی، واردات قاچاق و کالاهای ارزان اما بی کیفیت، خروج بی ضابطه و ناموجه سرمایه از کشور، بنگاه داری بانک ها، استفاده از یارانه های دولتی مثل یارانه انرژی، پولشویی، رشوه دهی، فرار از پرداخت مالیات با روش های مختلف مثل ثبت شرکتهای صوری، استفاده از تسهیلات و تخفیفات در سوداگری کالاهای غیرضروری، واسطه گری های صوری و تورم زا، چاپ پول بدون پشتوانه مسائلی است که متأسفانه در داخل وجود دارد و راهی جز تلاش مجدانه وخدمت صادقانه برای برطرف سازی آنها وجود ندارد.
🔖پایگاه خبری بُردار
| @Bordarna |
✒️ظاهرا مرغ در آمریکا اجارهای شده است.آیا آمریکا به میز مذاکره برخواهد گشت؟!
https://virasty.com/M_karimib1/1739953097917323232
@mkarimibeyranvand